RoKi Hockey 2015–2016

  • 203 330
  • 498

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Toivoa sopii että kapu Erkkilä ainakin saa sopparin, pakeistakin kelpaisi nuori poika Klytseroff koska on potentiaalia sekä nosti tasoaan varsinkin pleijareissa. Ketjulottoa:

Hankinta-Hankinta-Luigi 1
Luigi 2-Hankinta-Hankinta
Erkkilä-Korpela-Fomin
Järvelä-Väänänen-Siliämaa
13 ja 14 Pälve, Järvelä A

Hankinta-Hankinta
J-E-Hankinta
Männistö-Klytseroff
Springare

Sidor
Hankinta

Saa nähdä jos guardianin toteamus osuu oikeaan että onko pakko rueta solmimaan Kärppien kanssa jotain systeemiä, pelaajakauppa ei haittaisi mutta en halua Lukko-Keupa tapaisia ristiäisiä josta emoseura poimii aina timantit kakusta kun parhaaksi näkee. Tottakai pelaajat pyrkii ylöspäin mutta eiköhän Kärpät ainakin sellaisen nipun taas kasaa että Rokissa täytyisi olla todella kova pelimies jotta murtaa paikkansa Oulun sikermässä. Pikkusen ollaan vielä vieraalla polulla koska meillä ei ole pelillistä johtajaa hyökkääjissä eikä pakeissa. Maalivahti on kysymysmerkki sekä hyvä kakkonen matkasi Kokkolaan tylle. Toivon kyllä veskari Saarelalle kaikkea hyvää vaikka veriviholliseen meneekin, oli joukkueen parhaita kun sininutussa pelasi.

Hartikainen, Mikkola ja Sihvonen saa rueta touhuamaan tosissaan kunhan ovat jussista selevinneet.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Saa nähdä jos guardianin toteamus osuu oikeaan että onko pakko rueta solmimaan Kärppien kanssa jotain systeemiä, pelaajakauppa ei haittaisi mutta en halua Lukko-Keupa tapaisia ristiäisiä josta emoseura poimii aina timantit kakusta kun parhaaksi näkee. Tottakai pelaajat pyrkii ylöspäin mutta eiköhän Kärpät ainakin sellaisen nipun taas kasaa että Rokissa täytyisi olla todella kova pelimies jotta murtaa paikkansa Oulun sikermässä.

Kärpillä ei ole tällä hetkellä mitään varsinaista syytä hioa yhteistyötä Rovaniemen suuntaan, sillä pelaajaliikenne Kajaaniin kulkee joustavasti, kiitos ex-kärppä Jari Laukkasen. Toki jos tähän on tulossa muutosta, niin Rovaniemi lienee varteen otettava paikka muutamille nuoremmille pelaajille.
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Hieman jäätää tämä Rokin pelaajasopimustilanne näin kesäkuun puolessa välissä. Vertaan nyt mielessäni Roki-joukkuetta Mestiksen viime kauden häntäpään porukoihin, joita tuli seurattua säännöllisesti. Kyseiset joukkueet olivat usein vaikeuksissa juurikin pienikokoisen puolustuksen ja kärkihyökkääjien laaduttomuuden vuoksi, puhumattakaan ajoittaisesta maalivahtiongelmasta. Nämä edellä nimettä mainitut joukkueet ovat suurelta osin tiedostaneet tilanteen ja tehneet sitä silmällä pitäen hankintoja parhaansa mukaan. Esimerkiksi KeuPa näyttää ottaneeneen kunnioittavia askeleita täydentämällä rosteriaan viisaasti.

Toivottavasti siellä sinisellä toimistolla tiedostetaan aikuisten oikeasti se, että nykymeininki vie ensi keväänä karsintoihin. Syksyllä täytyisi olla vähintään kaksi selkeää maalintekoon kykenevää ja kokemusta omaavaa ketjua, mukaanlukien pakit. Loput äijät voivat olla osin "nousukkaita" ja suomisarjassa loistaneita miehiä. Näillä eväin voitanee haaveilla pleijareista ja sarjassa säilymisestä, mutta sekin vaatii täysosumia. Totuushan lienee se, että muutamalla Suomisarja-joukkueella on tällä hetkellä paperilla kovempi rosteri, kuin Mestis-Rokilla. Ei näin!
 

guardian

Jäsen
Epäilen, että toimistolla on vastaan tullut karu arki talouden kanssa. Edellisen nousun mukaisesta mestishuumasta ei ole tietoakaan ja eurot yrityspuolelta ovat todella tiukassa. Raaka totuus on, että rokin organisaatio ei ole valmis mestiskauteen. Viimeiset vuodet organisaatio on vain heikentynyt, kun sen olisi pitänyt päinvastoin vahvistua mestisnousua varten.

Puheenjohtaja onnistui vakuuttamaan liiton herrat, että organisaatio saadaan kyllä kasaan kunhan mestispaikka saadaan. Yksi Jomma ei pysty kummoisia muutamassa kuukaudessa tekemään. Onkohan vielä saatu kuitattua edes edellisen kauden velkoja? Toisaalta tietenkin positiivista, että joukkuetta ei lähdetä kokoamaan olemattoman talouden varaan.

Oma lukunsa on tietenkin tämä rokin tiedotusosaaminen. Se on vain käsittämätöntä, ettei tälle puolelle ole edes yritystä löytää tekijöitä. Tänä päivänä tiedostuspuolen hoitaminen ei ole enää rahasta ja osaamisesta kiinni, pitäisi vain löytyä ymmärrystä nähdä tiedotuksen tärkeys.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Juhani Tamminen on kyllä ollut viimeiset vuodet Suomisarjan paras hyökkääjä. Sehän ei monen mielestä ole vielä yhtään mitään, mutta onhan sarjasta löytynyt Palolan ja Erkinjuntin kaltaisia liigatason pelaajia ennenkin. En nyt tiedä mihin asti Tamin kyvyt todellisuudessa riittävät, mutta epäilemättä hän on Suomisarjan pelaajista potentiaalisin. Yksin ei hänestä tietenkään ole sateentekijäksi, mutta katsotaan ketä rinnalle saadaan.

Eikös meillä muuten aikanaan ollut ketju "Juhani Tamminen RoKiin"? Se oli vain edellä aikaansa.
 
Suosikkijoukkue
Forssan Palloseura
Tätähän me forssalaiset ollaankin kauhun sekaisin tuntein odotettu jo kaksi vuotta. Nyt se Tami sitten lähti. Jos harjoittelu alkaa maistumaan kunnolla, niin voisinpa väittää, että Mestiksessä paukkuu 40 pojoa rikki ja RoKi saa edellä huudellun ykköskorin miehensä tästä...
 

forrest

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Blue Jackets, Panthers
onhan sarjasta löytynyt Palolan ja Erkinjuntin kaltaisia liigatason pelaajia ennenkin.

Jos Olli Palolasta on kyse, niin eipä mies koskaan ole Suomi-sarjassa pelannut. Liigaankin nousi suoraan junnuista vaikka välillä hakikin vauhtia sarjaporrasta alempaa.
 

devil29

Jäsen
Suosikkijoukkue
pikkuseurat
Juhani Tamminen on kyllä ollut viimeiset vuodet Suomisarjan paras hyökkääjä.

Öhöm... Tuota aivan varmasti sarjan parhaita hyökkääjiä. Mutta että sarjan paras. Ei mielestäni kyllä ihan näinkään. Muistelenko oikein että viimevuonna "hyytyi" kun tutkapari loukkaantui?

Eittämättä mielenkiintoinen haku, jolla on varmasti potenttiaali tehdä se 30-40 pistettä. Mutta tarvii kyllä vierelle kaverin joka tarjoilee...
 

guardian

Jäsen
Tammisesta saadaan hyvä mies kolmoskenttään, mutta ei kummempaa. Zorec jää nähtäväksi, ehkäpä raamikas peruspakki tästä järkäleestä saadaan. Edelleen puuttuu selkeät kahden ensimmäisen kentän miehet.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Tami on kyllä todella kiintoisa värväys. Kovia tehoja tahkonnut Forssassa. Heinolaankin ollaan miestä haviteltu ja olisi ollut kyllä mielenkiintoista nähdä hänet Mestiksessä jo aiemmin. Mikseipä muodostuisi vielä jonkunlaiseksi sateentekijäksin, jos vierelle löytyy joku Heikki Kinnusta selväpäisempi tarjoilija.
 

Zigismund

Jäsen
No nyt se sitten tapahtui, pahin mahdollinen menetys forssalaisittain... Onnittelut Rovaniemelle. Todella viihdyttävä pelaaja. Mielenkiintoista nähdä, mihin rahkeet riittää Mestiksessä. Itse en epäile hetkeäkään etteikö riittäisi.
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Ovathan nuo hankinnat Rokin ohuessa rosterissa parempaa kuin ei mitään, mutta edelleen kaivataan todellisia sateentekijöitä ja yleisömagneetteja. Zorec on täysi mysteeri ja pelaileekin onneksi ainakin alkuun koeajalla. Toivottavasti mies pärjää, sillä koskaan ei ole liikaa kookkaita ja kyvykkäitä pakkeja tarjolla. Tammisen potentiaali on tiedetty jo pitkään, mutta lienee hänellekin liikaa vielä tällä hetkellä asettaa muuta kuin kolmoskentän roolia.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Pari sopparia josta toinen TY. Isoja miehiä joten minusta ihan linjassaan jo valmiiksi pieneen joukkueeseen, toki molemmat ovat Mestiksen tasolla katsomattomia kortteja mutta kyllä uskon Tamin ainakin nousevan Mestis pelaajaksi. Lähtökohtia kun katsoo niin aikalailla samanlaiset ovat kuin Vessellä aikanaan, toki Tami on ollut SS:ssä vielä kovempi linko kuin Vesse. Kakkosketjun mies ehdottomasti mutta tarvii kyllä hankintoja rinnalle koska meidän joukkueesta ei löydy tähän vielä kavereita. Iso ja hyvin luisteleva sentteri jos tulee niin ehkä Foppaa voisi kokeilla toisella laidalla mutta uskon Henkan olevan kolmoskentän tavaraa. Juuso Perttilä olisi mielenkiintoinen nimi ja todella kova nuorimies. Kokoa ja taitoa sekä vahvaa luistelua olisi odottettavissa, tosin tämäkin on katsomaton kortti mutta jos joku pitäisi signata suomisarjasta niin tämä olisi minun korteissa kova heppu. Näitä nuoria kun voisi saada vielä halvalla kokeilemaan uraa ylemmällä portaalla, on kyllä ihme että ko mies ei ole saanut edes mahdollisuutta KiVassa. Puolustuksen osalta näyttänee osin hyvältä jos näiden ulkkareiden taso vaan riittää. Tosin se selkeä ykköspari on vielä hankkimatta mutta eiköhän se sieltä tule kun ootamma. Hieman olen kuitenkin huolissaan tästä joukkueen kasaamisesta, hiukan samoja piirteitä tässä on kun katsoo edellistä Mestis vierailua. Kuulin huhua että esimerkiksi viime kauden kapulle ei ole edes tarjottu mitään, on kyllä surullista jos seura sössii omat pojat maailmalle. Herrat on kuitenkin oman lompakon varassa auttaneet seuraa kun talous oli tiukimmillaan. Mikkola nyt luuri kouraan ja kyselemään kapua takaisin riveihin.
 

Ärräpää

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Jaa. Se on tuomonen nelisen viikkoa siihen että on eka harkkapeli. Onko jollakin tietoa että miltä se sopimustilanne näyttää? En tietenkään ymmärrä jääkiekkojoukkueen kasaamisesta mitään mutta harkkapeli liigaporukkaa vastaan ja tämänhetkinen sopimustilanne ovat hieman ristiriidassa keskenään.

Ollaanko taas mopolla moottoritien laidalla?

Mitähän siellä toimistolla puuhaillaan?
 

Zigismund

Jäsen
Tässä olis muuten yks pätkä Tammisesta toissa kauden välieristä JHT:ta vastaan. Voittomaali muutamia sekunteja ennen peliajan loppumista ja FPS finaaleihin. Vastaavia pätkiä löytyisi maalikoosteista useita, mutta ei sitä heinäkuussa jaksa kaikkia selailla.

Linkki vie youtubeen.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Vaikka sarjataso on alempaa niin varmasti Tamissa on potentiaalia ja mieshän on nuori, iso ja näyttäs tuo luistelukin olevan hyvää. Oispa se ollut mukava nähdä Vesse tämän kaltaisen ison sylkijän rinnalla, toki se olisi vaatinut Vesseltä kovan kesätyön mutta reenamallahan se vain tulee.
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Oispa se ollut mukava nähdä Vesse tämän kaltaisen ison sylkijän rinnalla, toki se olisi vaatinut Vesseltä kovan kesätyön mutta reenamallahan se vain tulee.

Vielähän tuo Vesse ehtisi halutessaan kuntoon ja jouluksi jo todelliseen lyöntiin. Siihen vielä kyytipojaksi Wedman tai Erkkilä, niin olisi se kolmos-, jopa kakkosketju kasassa.

Roki on tällä hetkellä pisteautomaatti monen papereissa ja varma karsija. Onneksi on vielä aikaa siirtoikkunan sulkuun. ;-)
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Eiköhän soppari Kekiin ja TYstä pois jäänti ollut se viimenen näyttö ettei paloa/halua mukaan ole. Harmi kyllä mutta jos perhe ja työ vaatii sen niin tuskimpa se Vessekään mitään voi. Kuitenkin jos työn jättää pois niin Rokin olisi tarjottava perheelliselle 30ke pahvia ensi kaudesta ja siihen tuskin on varaa. Puhutaan kuitenkin pelaajasta joka kurvaili III-divaria viime kauden vaikka onkin omanlainen seuraikoni ainakin minun silmissä ja todella lahjakas pelaaja. Erkkilän kyllä kaipaan rosteriin, Hanen laukaus on Mestis tasoa ja varmasti pystyy pelaamaan kelpo kauden kunhan nyt sedät saa tarjottua Ranuan hurjalle sopparin.
 

guardian

Jäsen
Nyt tarvitaan todellakin kovempia kavereita kuin Vesse, Wedman tai Erkkilä. Vesse ja Wedman ovat jo näyttönsä Mestiksessä antaneet ollessaan huippukunnossa. Wedman mahtui juuri ja juuri kokoonpanoon hokissa ja Vesse oli aivan rivimiestasoa Mestis-tasoon verrattuna. Toki Vesse rokissa oli kärkimies, mutta rokin tuon kauden tason lopputulos on meillä tiedossa.

Toistan tässä itseäni, mutta pari kärkikenttää tarvittaisiin ja ikävä kyllä tämä alkaa nyt tuntumaan mahdottomalta tehtävältä. Mielellään olen väärässä.

Tässä vielä ketjulottoa tämän hetken soppareilla:

1. kenttä
X - X - X
X - X

2. kenttä
X - X - X
X - X

3. kenttä
X - Tamminen - Fomin
Zoric - J-E

4. kenttä
O-M Järvelä - X - Siliämaa
Männistö - X

Rebels -kenttä
Järvelä - Korpela - Pälve
Springare - X


MV X
MV Sidor
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös