Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

RoKi 2009-2010

Viestiketju osiossa 'RoKi' , aloittajana Rollo, 29.03.2009 klo 18.07.

 1. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Kertokaapa viisaammat, mitä tarkoittaa tuo Kokkosen hokema, että otettiin tietoinen riski ja lähdettiin pelaamaan Suomi-sarjajoukkueella Mestistä? Minä olen jälleen kerran sen verran tyhmä, että ei mene jakeluun. Onko se selittelyä? Onko se hokema, joka vapauttaa organisaation vastuusta? Onko siinä ollut riskienhallinta kohdallaan? Onko kaikki kiinni kuitenkin rahasta? Onko oltu hyväntahtoisia hölmöjä ja annettu pelaajille, jotka nostivat RoKin Mestikseen, mahdollisuus näyttää kykynsä? Joka tapauksessa riski on realisoitunut ja paskat ovat housuissa. Eilisen pelin jälkeen minulla kyllä tukka aukesi. Ei kiristä enää nuttura. Valmistaudutaan kevään jännittäviin karkeloihin.
   
  Viimeksi muokattu: 15.12.2009 klo 13.08
 2. Rollo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi Hockey, Rovaniemen Kiekko r.y
  Lainaus:
  Tätä olen itsekkin miettinyt moneen otteeseen. Komeasti toitotettiin tavoitteesta joka oli playoffpaikka, sitten tätä ylläolevaa on jälkeenpäin kuullut moneen otteeseen. Minusta nämä kaksi asiaa ei nivoudu yhteen ei sitten millään.

  Siinäpä olisi henkseleitä voinut paukutella jos po paikka oltaisiin saatu tällä suomisarja joukkueella.

  Eilisen pelinkin perusteella joukkue on juuri sillä paikalla sarjassa minkä on ansainnut noilla esityksillä. Aneemista ja huolimatonta hommaa oli jälleen kerran. Jotenkin alkaa tuntua siltä ettei nykyvalmennus sitä Kokkosen vaatimaa 110% enää vain saa irti tuosta joukkueesta.
   
 3. Ammattikatsoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Mielestäni pahin ongelma Rokin pelaajistossa on paha epätasapaino hyökkäyksen ja puolustuksen välillä. Omassa päässä ollaan aina vaikeuksissa ja liian monesti vastustaja tekee helpolta näyttävän maalin vapaasta paikasta. Alukaudesta syyteltiin maalivahteja, mutta tuon puolustuspelin takana on todella vaikea näyttää hyvältä.

  Nykykiekossa puolustus ei tietenkään ole pelkästään puolustajien tehtävä, mutta mielestäni ainoa lääke tähän tilanteeseen on pari hyvää pakkia. Ehkä voisi yrittää houkutella liigasta pari "7. pakkia" peliajan perässä napapiirille.
   
 4. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Mettovaarahan sen analysoi eräästä tilanteesta. Pelataan pahimmillaan hyökkäyspäässä 4 ukolla samaa kiekkoa kahta vastustajan pelaajaa vastaan. Ei liene ihme jos omissa soi kun tulee 3-0 tai 3-1 hyökkäyksiä omaan päähän.
   
 5. Roki #79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rovaniemen kiekko
  Lainaus:
  Ei ole Rokin pelit maalivahteihin ole kaatunut vaan todella huonoon puolustus peliin ja vielä heikompaan peluutukseen. Ei voi ymmärtää tätä valmentajien peluutusta joka varmaankin näkyi myös sinne vastaanottimienkin taakse. heikoimpia miehiä laitetaan alivoimia pelaamaan esim. nro. 6 (eilen 15,34min) joka ei edes noin hidas tempoisessa pelissä pysy pelin sisäpuolella. Ja ehdottomasti olisi pitänyt käyttää aikalisä jo siinä vaiheessa kun peli meni surffailuksi kolmannessa erässä, siinä se sitte meni melkein koko erä ihan hukkaan kun pojilla ei ollu minkäänlaista kontrollia peliin. Valmentaja on kätkeytynyt koko kauden ties minkälaisen tekosyyn taakse vaikka olisi selvästi peiliin katsomisen paikka! Olipa muuten harvinaisen hyvät tuomarit eilen verrattuna aiempaan näkemääni. Eikö liitto uskaltanut antaa aiempien pilli piipareiden puhaltaa ku tv-otteluun oli pitäny vaihtaa oikeat tuomarit???
   
 6. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Voi helekatti! RoKin mediapeli lamassa. Tänään ei ollut Lapin Kansassa mitään mainittavaa. Tarvis varmaan tehdä jotakin. Mikähän olisi sellainen repäisevä juttu, että päästäisiin valtakunnan mediaan? Seuraavaa mokaa odotellessa.
   
 7. ex-kuusamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi ja Tappara
  UR:ssä oli juttu, ettei "Rovaniemen sikoja saa kuvata". Taitaa loppua siihen sitten ainakin RuRy:n kuvaamiset :)

  Oisko tämä osasyynä median kaikkoamiseen Ellu
   
 8. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Minä olen pitänyt noita Eero Tuomisen kirjoituksia aikaisemmin vähän liirum laarumina, mutta nyt joudun kyllä viikoksi kirkon portaille jalkapuuhun häpeämään. Alla on lainaus Tuomisen lausumista Uudessa Rovaniemessä tänään.

  ”Ei taida vaan joulupukinkaan lahjakontista niin paljon annettavaa löytyä, että niillä lahjoilla RoKin kautta Mestiksessä pelastettaisiin. Kyllä nyt aletaan olla jo siinä tilanteessa, että olisikohan syytä kääntyä Taivaan Isän puoleen, hartaasti kädet ristiin liittäen”

  Kyllä on Eero pojalla usko koetuksilla RoKiin ja joulupukkiin, kun pitää jo korkeampia voimia avuksi pyytää. Jos nyt kuitenkin katsotaan ensin tämä Vaasasta tuleva Jeesus. Josko hän toisi auringon valon Rovaniemelle nyt kun tuo kaamoskin kohta kääntyy paremmalle puolelle. Hän varmaan tuo terveisiä itse Aurinkokuninkaalta ja hänhän on melkein jumala eli ei kauas Eeron pyynnöstä jäädä. Katsotaan nyt tämä kortti, ennen kuin aletaan niitä pelaajailmoituksia tuonne taivaskanavalle lähetellä kädet ristissä.
   
 9. Roki#23 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  All north Arctic Circle team`s
  Ellu, jokohan RoKi hirttäytyy mahdottomuuteen "tietoinen riski? yleisö uskoo ja ei ole äänestänyt jaloilla vielä!" Juudas Iskariot joutui epätoivoon, koska hän ei uskonut Jumalan Poikaan. "Silloin Juudas katui ja toi takaisin ne kolmekymmentä hopearahaa ylipapeille ja vanhimmille ja sanoi: 'Minä tein synnin, kun kavalsin viattoman veren'. Mutta he sanoivat: 'Mitä se meihin koskee? Katso itse eteesi.' Ja hän viskasi hopearahat temppeliin, lähti sieltä, meni pois ja hirttäytyi." Matt.27:3-5

  RoKin Mestis porukalla pääsee ainakin Suomi-sarjaan, ei net jää paikalleen junnoomaan, kun pojot menee "B-liigajoukkueille". Tasoeron huomaa ja puutteet huomaa jokainen Kirnulla! Mitä tehdä? kun luistin ei kulje ja jalat on puusta-C- ja Sika on kuvattavissa jatkossakin jos vain kameran linssi kestää!

  Karsintaa ei tule heikkoja Suomi-sarjan porukoita ja net haluaa Rokin rosterin päänahan kuin vanha Apashe-inkkari.
   
 10. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Tässä vaiheessa voidaan jo hieman ottaa huumorilla tämä meidän menestys. Meidän vahvistusoperaatiot ovat menneet kyllä suoraan sanoen mämmiksi. Itse päämämmihän valmistettiin jo keväällä tämän tietoisen riskin vuoksi. Ei helekatti voi lähteä tuollaisella puolustusmateriaalilla, tusinakärpillä pelaamaan Mestistä ja puhua vielä playoffseista, höpsis. Vaikka me oltaisiin tehty yhteistyötä Mouluskosken kanssa sarjasijoitus ei olisi nyt huonompi. Olen hieman pohtinut nyt tuota Kokkosen logiikkaa. Olisiko siinä sittenkin tullut vauhtisokeus keväällä kun noustiin. Luuliko Ari itsestään liikoja, luultavasti, koska eihän epävarma ihminen olisi tuolla rosterilla uskaltanut edes yrittää, koska turmion tien näkivät kaikki muut paitsi Kokkonen jo syksyllä. Mutta eipä tässä mitään, nyt vaan katsotaan eteenpäin kuinka syvälle me päästään. Tietoinen riski ja tusinakärppä ovat kyllä minun mielestäni sama asia.
   
 11. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Kyllähän muistaakseni aika aikaisin julkaistiin ensimmäisen kerran, että ne jotka olivat nostamassa joukkuetta Mestikseen saavat halutessaan joukkueessa jatkaa. Mielestäni tämä oli ehdottomasti oikein. Sen jälkeen asetettu poff-tavoite olisi kuitenkin voinut realisoitua vain kovia vahvistuksia hommaamalla. Kovia vahvistuksia tässä sitten ollaan odoteltu, mutta eipä ole kuulunut. Lasken kuitenkin ainakin Kiviojan hyväksi pelaajaksi, mutta muuten uudet miehet olisivat pitäneet kauttaaltaan, mutta varsinkin puolustuspäässä, olla astetta kovempia.
  Osittain tämä on jälkiviisastelua, mutta osittain epäillyt suomisarjan pelaajien pärjäämisestä olivat kaikkien tiedossa. Kevään vakuuttavien otteiden jälkeen oli tietenkin helppoa yliarvioida oma kyvyt ja aliarvioida Mestiksen kovuus, mutta nytpä totuus tiedetään.

  Karsijan paikalta nouseminen edellyttää kuitenkin vahvistusten saamista. Teoriassa pitää hankkia rauhoittava mahdollisimman kokenut kiekollinen pakki. Käytännössä tämä lienee mahdotonta, mutta nykytilanteessa on varmaan pakko tyytyä vähemmän kokeneeseen (=halvempaan ja vapaana olevaan). Tälläisenkin hankkiminen on maailmanlaajuisessa pakkipulassa kovan takana, mutta Suutarin avulla ainakin toiveita on. Rahaa pitäisi nyt olla ainakin jonkin verran, kun Makarooni matkasi takaisin. Suutari tulee huomenna paikkakunnalle, joten ehkäpä jotain tapahtuu.
   
 12. gran reserva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Kun päästään taas perisuomalaiseen jälkianalysointiin eli syyllisten etsintään, niin mitenkä tämä entinen pankkitoimihenkilö joka huseerasi toimitusjohtajan pallilla?
  Keskustelun herättämiseksi voisi miettiä hänen rooliaan pelaajahankintoihin kaudelle 2009-2010.
  Teemua on huudettu tekemään jotain pelaajahankintojen eteen, eikö ennen kauden alkua olisi pitänyt tehdä ne asiat oikein? Teemullahan on enää mahdollisuus sammutella tulipaloa jonka edellinen jätti.
  Olisiko Kokkosen pitänyt sanoa ettei tällä bändillä päästä mihinkään? Vai oliko hän aidosti sitä mieltä, että nykyinen rosteri riittää ainakin karsintasarjan välttämiseen?
   
 13. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Lainaus:
  Kyllä Kokkosella keväällä suurin vastuu kokoamisessa oli. Kuitenkin päätös antaa kaikkien halukkaiden jatkaa, oli ainakin moraalisesti oikea. Kuten Kokkonen sanoi, siihen sisältyi riski, joka nyt on realisoitumassa. Mutta fanina en silti näe, että nousun tienanneet olisi voitu potkia ulos joukkueesta. Monet kritisoivat nykyisin esim kippari Sainion esityksiä, monesti aiheesta, mutta olisi siitäkin noussut helvetillinen meteli, jos nostajat eivät olisi joukkueeseen mahtuneet.
  Seuran taloustilanne ja ennen kaikkea talouden hoito on viimeaikoina parantunut, vaikka tilinpäätös taitaa edelleen viipyä vanhojen sotkujen selvittämisen takia. Keväällä ei kuitenkaan suuria rahoja ollut käytettävissä. Jos olisi ollut, niin tottakai Kokkonen olisi hommanut parempia vahvistuksia? Kun rahaa ei ollut, niin lanseerattiin Lapin/pohjoisen joukkue-idea (eihän se huono idea ole vaikka rahaa olisikin). En tiedä varmasti, mutta vahvan kevään takia ilmeisesti myös uskottiin rahkeiden riittävän paremmin kuin miltä nyt näyttää.
  Rehellisesti voidaan sanoa, että varsinkin ulkomaalaisvahvistusten kanssa ollaan ryssitty. Saa nähdä vieläkö tällä kaudella saadaan joku oikea vahvistus.
   
 14. Roki #79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rovaniemen kiekko
  Lainaus:
  Valmennustiimi tainnu paskoa housuihin kun katsoo miten nämä peluutukset on hoidettu. Tuo Esim. Sainio tapaus olisi ollut ihan ok, JOS valmentaja olisi ollut riittävän ammattitaitoinen ja laittanut miehen vilttiin kun ei kerta taidot riitä. Miksi pitää väkisin piettää kokoonpanossa ja vielä suhteellisen kovilla minuuteilla? Näkisin että syyt sarjasijoitukseemme on todella huono viisikkopeli ja viisikon puolustuspeli erityisesti. Ja se peluutus!!! On syytetty maalivahteja osaksi ihan turhaan kun vastustaja kävelee vetopaikkoihin kuin mummo markettiin. Ja viime kaudella oli se johtava puolustaja, heti kun hän oli poissa niin Rokin puolustuspeli oli ihan hirveän näköistä. Nyt se on ollut sitä suurinpiirtein koko alkukauden muutamaa yksittäistä erää lukuunottamatta. Kaikki päälliköt(kokkonen&comp ja sainio) pihalle joukkueesta! Eväänne ovat loppuneet. Rokin lahjalistaan laittaisin sen johtavan pakin, nykyinen johtaa ihan väärään suuntaan ja valmentajaksi oikeastaan alkaa käymään jo ihan kuka tahansa!?
   
 15. Tuljakov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, PaKa
  Minusta Sainio sai ainakin viime pelissä ihan ansaitusti peliaikaa. Tuli seurattua normaalia tarkemmin ja vaikka hyökkäyspäässä ei ihmeitä tapahtunut, niin täytti paikkansa oikein hyvin. Ei kai hänen odoteta niitä suurimpia tehoja tekevänkään tuossa porukassa?

  Jatkossa ainakin se on hyvä itseluottamuksen ja yleisömäärien kannalta, että RoKi on pelannut kotonaan edelleen tasaisesti kaikkia vastaan. Jos ensimmäisen Hokki-pelin kaltaisia esityksiä tulee lisää, niin varmasti tulee myös voittoja.
   
  Viimeksi muokattu: 17.12.2009 klo 19.32
 16. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Sainion laittaisin edelleenkin (jos on pakko) nelosen vakimieheksi pelaamaan kuntonsa edellyttämiä jämäminuutteja. Ajakaa nyt vaikka sitä Fominin Henkkaa sisään sen Sainion kustannuksella! Jätkien, eritoten valmentajien täytyisi katsella jouluna ahkerasti peljään nauhalta. Ihmeellinen koohotus pois ja puolustuksen kautta järjellä ylös! Itsekin alan epäillä Kokkosen resursseja valmentajana. Suomisarjakuviot on jo kokeiltu..

  Uskon vahvasti, että puolustukseen saadaan johtava äijä. Mitä muutakaan me voimme Suutarilta odottaa ja äijä varmasti tietää sen itsekin! Pahoin kuitenkin pelkään, että sentteriosastolle on "helpompi" hankkia äijä ensin.. Ei huono sekään, jos makaroonit on jo lopullisesti nähty. Totuus lienee kuitenkin realistisesti ajateltuna se, että karsinta odottaa. Pienet mahdollisuudet toki piilevät siinä, että joulun jälkeen alkaa joillakin joukkueilla alamämäki, kun liiga-avut palaavat pesäänsä. Näihin porukoihin ei kuitenkaan kuulu rokin pahimpia kilpakumppaneita, kuten SaPKo ja Hokki. Jollakin D:llä on varaa hieman hyytyäkin. HeKi on luultavimmin karsimassa keväällä paikastaan, mutta kuka on se toinen?
   
 17. jyly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat
  Lainaus:
  Eiköhän siellä olla myö ja työ. Liigalainojen lehdöstä kärsii mm. D, Vantaa, LeKi ja ehkä TuTo. Ihan totuuden nimissä en usko, että HeKi tai Rokikaan tulee edes kevätpuoliskolla haalimaan itselleen niin paljoa pisteitä, että ohittaisi jonkun edellä mainitsemani joukkueen, vaikka ne eivät enää pistettäkään saisi.

  On tää Mestis hirmusen julma paikka.
   
 18. Lainaus:
  Näinpä. Täällähän kävi myös Maccarone ja ainoa mitä mies osasi, niin voitti alotukset ekassa pelissä(oliko 75%). Sen jälkeenhän se ei enää alotuksia ottanutkaan!?
  Kokkostahan ei kuitenkaan voi syyttää. Muistaako kukaan hänen tavoitettaan kauden alussa? Olla sarjan kovakuntoisin joukkue. Ei mitään mainintaa itse pelaamisen kehittymisestä. Vauhtihan on lisääntynyt, mutta kypärän sisällä ei muutosta. Todennäkösesti näistä jätkistä suurin osa kuitenkin pystyy keväällä osallistumaan napapiiri hiihtoon. Onnittelut tästä.
   
 19. Pottakameli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Korjataan nyt sen verran ettei D:stä ole kukaan lähtenyt sen kummemin, mutta aika moni on maajoukkueen mukana ja klesana. Ikonen kävi JYPissä pari peliä, muuten ei ole pahemmin liikettä ollut.

  Eikä tuo siirtoraja vaikuta samalla tavalla kuin viime kaudella, koska D:llä on enemmän "omia" pelaajia kokoonpanossaan...myös ratkaisevissa rooleissa.
   
 20. Teukka Teräs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät Rangers
  En kehdannut avata tälle omaa ketjua joten tässä tulee. Jatkoaika toivottaa hyvää Joulua kaikille ja on listannut pitkän listan kuvia joista ainut joka vähän liittyy jääkiekoon on juurikin Rokin pelistä. Miksihän näin? Linkki Jatkoajan juttuun
   
 21. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Mitähän on tapahtunut RoKi-Sport ottelun lehdistötilaisuuden videolle? Ei näy eikä kuulu. Kuulisin mielelläni, niin Tammisen painavat syytökset kuin ensimmäiset Surenkin kommentit RoKin peräsimessä.
   
 22. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Silvander, Kauppila ja Peltosuo poissa kokoonpanosta Jokipoikia vastaan. Haipus tulee paikkaamaan puolustusta, ja Joona on taas taklailemassa, minkä pienestä varrestaan jaksaa. Tillanen debytoi maalissa. Tietääkö kukaan onko ukot poissa sairauden vai huonojen esitysten takia?
   
 23. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Lainaus:
  Jaahas.. Tuskin miehet ovat sivussa peliesitystensä takia, tai mistä tuon Surenkinin ajatuksista tietää. Antaisko jopa huiliaikaa vuorotellen joillekin.. Hienoa, että Haipus tekee paluuta. Ehtii pelikuntoon näillä näkymin karsintoihin.
   
 24. ex-kuusamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi ja Tappara
  Peltosuo ei ainakaan voi olla pois peliesitysten takia, paras mies puolustuksessa. Kauppila olis ennemmin pelaavassa ryhmässä kuin, esim.Syrjä tai Poke.
  Silvander voi ollakkin hakemassa inspiraatiota, oli näkymätön keskiviikkona.
  Nämä on vaan arvailuja ja toiveita
   
 25. Westwind Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät ja Luleå
  Lainaus:
  Kauppila on hakenut pelipaikkaa ulkomaille, ja käynyt neuvotteluja, lienee paljastunut RoKin johdolle ?