Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Periaatteessa on ihan selvää, että Torniolaisille annetaan näyttöpaikkoja kauden mittaan. Tässä on pelkästään hyvää. Mutta että kauden avauspeliin otettaisiin joku, joka ei ole harjoitellut kertaakaan joukkueen kanssa? Ja kun joukkueen oma viisikkopelin harjoittelu on ihan vaiheessa, niin siihenkö sitten otettaan vielä joku ulkopuolinen hämmentämään? Menestyvissä joukkueissa pelaajat pelaavat samoissa viisikoissa suurimman osan kautta, meilläkö heitettäisiin arvalla kuka milloinkin pelaa? Ei valmennus voi olla niin ulalla.
Tässä on seuraavat mahdollisuudet: 1. Useampi ukko on sairastunut/loukkaantunut ja Kylmämaa paikkaa (on kyllä Tornion paras paikkaamaan). 2. Joku on ryssinyt ja pahasti 3. Joku on lyönyt helvetin ison vedon KiVan voiton puolesta.

Edit: No, näkyypä se Jani Kylmämaa olevan tuolla joukkueessa, ainakin liiton sivuilla. Edelleenkin pidän Jania loistavana pelaajana, ja Mestis-kokemustakin on monelta kaudelta, mutta silti toivoisin, ettei ukkoa kylmiltään laiteta peliin. Mieluummin viikko tai pari yhteisharjoituksia alle ensin. Mutta voihan tosiaan olla, että loukkaantumiset eivät ole hellittäneet.
 
Viimeksi muokattu:

Karpaasi_

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Tukkaan näytti tulevan 1-2, mutta itseäni miellyttää suurin yleisömäärä eka pelissä. Ja erohan oli Sporttiin hurjat 2 lippua :) Jahka paikalla olleiden promillet alkaa laskeutua, lukisin mieluusti hiukan raporttia pelistä...
 

Ärräpää

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Toivon mukaan yleisöä riittää myös tuleviin peleihin.

Kirstun pohjalle luulisi kilahtavan ropo poikineen kun lehtereillä istuu lähemmäs 3000 henkeä. Toivottavasti euroilla saataisiin hommattua maalintekoon kykenevä mies.

Ensi viikonloppuna sitten pisteet vierasreissulta kotiin. Jos ei kaikkia kuutta niin ainakin kolme.
 
... Skarppaa, pullukka...

Roki6666

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Roki, TP-47 ja Wowo
Kiitos!

Ei voi muuta todeta. Hieno peli kertakaikkiaan. Loppuun saakka jännittävä ja hieno peli, paremmalla tuurilla pisteetkin olisivat jääneet Rovaniemelle. Kotijoukkue painoi peliä ja raatoi sinisellä sydämellä. Ihme juttu, jos voittoja ei ala noilla esityksillä tipahdella. KiVa pieksi viikko sitten Lekin oikein perusteellisesti ja on tasokkaan harjoitusturnauksen tuore mestari. Huonolle ei hävitty ja tästä on hyvä jatkaa. Valtava yleisömäärä eli pelissä hienosti sai taatusti vastinetta rahoilleen. Iso kiitos Rokille. Tätä viihdettä LISÄÄ JA NOPEASTI!

http://areena.yle.fi/player/index.php?clip=414792&language=fi
 
Viimeksi muokattu:

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Mitähän helvettiä tuolla tomistolla oikein nysvätään!? Mistään ei kuulu mitään! Kiinnostaako kiekonpelaaminen ylipäätään muita kuin pelaajia (valmentajia) ja muutamaa fania? Kalle joutui aikanaan vastaamaan tiedottamisesta, ja saikin sen edes vähän toimimaan. Onko nyt niin, että uus tj on (ihan oikein) todennut, ettei tiedottaminen kuulu hänelle? Nyt sitä ei näytä kukaan hoitavan. On se perseestä, jos valmentajat ja pelaajat joutuu juttuja keksimään, kun kukaan muu niitä ei saa aikaiseksi. On toki oikein mukavaa kuulla pelaajien ja valmennuksen mietteitä silloin tällöin, mutta kyllä tiedottamisen päävastuu pitäisi olla jossain muualla.

Kun mistään ei mitään kuulu, niin voidaan pitää varmana, että mitään aiottuja ja suunniteltuja asioita ei ole saatu läpi vietyä. Pakkohan näin on ajatella, koska muuten asioista olisi tiedotettu. Pelaajakortteja ei ole päivitetty vissiin moneen vuoteen. Otteluille ei kirjoiteta ennakkoja RoKin näkökulmasta. Fanipaitoja ei saada painettua. Pelaajamarkkinoilla ei olla aktiivisia. Ilmeisesti yritysmyynti sentään porskuttaa, vai ollaanko ihan kädettömiä. PRKL. Saa sitä asettaa katsojakeskiarvotavoitteita, mutta menestymisen eteen ei saada edes perusasioita kuntoon. Nyt kun joukkue on kentällä jo skarpannut, niin saisi toimisto kanssa nostaa profiiliaan ja paljon.
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Pelaajakortteja ei ole päivitetty vissiin moneen vuoteen. Otteluille ei kirjoiteta ennakkoja RoKin näkökulmasta. Fanipaitoja ei saada painettua. Pelaajamarkkinoilla ei olla aktiivisia.
Sanoit asiat hemmetin hyvin ja tyhjentävästi. Eniten ihmetyttää, että miten tiedottamisen taso voi olla näin täyttä paskaa!? Myös sana "hankinta" on hukkaan heitetty ja kenties kuopattu! Huom. Hokki hankki jälleen liigatason sentterin!! Tässäkö on kiitos meille faneille?! Vaihtakaa sinne kabinettiin sellaisia äijiä tai naisia, jotka kykenee tuomaan ROKIA enemmän esille!! Kaupungissa on mieletön kapasiteetti saada jokaiseen kotipeliin yli 2000, jopa 3000 katsojaa, mutta joku käsittämätön mätämuna laittaa käsijarrua päälle kaiken aikaa!!

Kyllä tässä itsekin taas kerran miettii, että jaksaako ajella perjantaina Turun kupittaalle katsomaan peliä. Nyt olisi mahdollisuus nähdä "sinistä" livenä, mutta tämä hiljaisuus latistaa!! Mitä hemmettiä siellä oikein tapahtuu..??!!
 
Oletko sinä se vanhempi, joka raivoaa lajin parissa..?!

Supreme

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Mitähän helvettiä tuolla tomistolla oikein nysvätään!?
Asiaa kirjoitit kieltämättä. Tuota tiedottamistahan me on ihmetelty jo pidemmän aikaa. Joku tiesi tuolla RuRyn vieraskirjassa kertoa että uusi tj on käärinyt tosissaan hihansa ja alkanut hommiin. Kumma kyllä mistään ei ole tiedotettu ulkopuolelle. Liekö siellä Kallioniemellä kädet nin täynnä hommia ettei ehditä mitään tiedottaa joukkueen kuulumisista?!

Joopa joo... Hokki osoitti taas osaamisensa ja hommasi vahvistukseksi Yli-Junnilan, olis varmasti kelvannu tännekkin, kysyttiinkö edes? Ihme muniin puhaltelua RoKin johtoportaalta, että tänne ei saada markkinoilta hommattua vahvistuksia, joita tuo joukkue selkeästi tarvitsee. Koviakin pelimiehiä olisi vapaana, enkä millään jaksa uskoa etteikö jokunen näistä olis halukas RoKiin tulemaan. Yksittäisiä pelejä varmastikin tullaan tuollakin rosterilla voittamaan (esim. LeKi) mutta jos tavoitteena on playoffit niin tuo materiaali ei yksinkertaisesti riitä! Minun järjen mukaan niitä vahvistuksia kannattaa hommata hyvissä ajoin, eikä vasta sitten kun huomataan että ollaan ajautumassa karsintoihin. Että silleen!
 

Lonelyrider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans Heki
Morjens Rovaniemeläiset, olen ollut sattuneesta syystä Rokin "salafani" jo monta vuotta ja olen seurannut poikien pelejä netistä ja lehdistä jo pitkään.
Tänä vuonna on paljon puhuttu näistä Rokin vieras peleistä ja matkan vaikutuksesta pelisuorituksiin. En tiedä mistä nämä jutut on saanut alkunsa, ilmeisesti nämä puoliksi alkoholisoituneet etelän lerppahousu toimittajat on pistäneet jutun liikkeelle ja sieltä se on levinnyt muuallekkin. Ehkä sillä kuntopohjalla saattaa tuollainen matka väsyttääkkin. Ompahan tainnut valmentajakin jo jossain kommentissaan höpistä pitkistä matkoista.
Myönnän että matkapelit Rokille tulee jumalattoman kalliiksi ja vaatii isoa panostusta Rokin organisaatiolta se on totta. Mutta, sen matkan vaikutus pelisuoritukseen on täyttä hevon kukkua, jos valmentaja alkaa sen taakse piiloutumaan niin sitten vaihtoon ja äkkiä.
Matkustaminen on järjestely kysymys, niin kuin nyt on tehtykin. matkaan lähdetään jo edellis päivänä. matkan varrella voi pysähtyä syömään, juomaan, pikku lenkille, ja taas juomaan vaikka sadan kilometrin välein. Heittää lenkkiä ja vaikka saatana painia. Uskallan väittää tietäväni jotain pitkistä matkoista, olen joskus käynyt täältä etelä suomesta Norjassa, nimittäin polkupyörällä. Tosin en pelannut jääkiekkoa sillä reissulla mutta kuitenkin.
Tästä aiheesta vois kirjoittaa vaikka tutkielman mutta olkoon. Jokatapauksessa älkää hyvät ihmiset tosissanne uskoko että nämä matkat vaikuttaa jotain pelisuorituksiin. Jos peli ei kulje niin syyt on kyllä ihan jossain muualla. Mutta ettehän te uskokkaan, ei ainakaan kaikki.
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Heikot lenkit

Eilisen ottelun perusteella olisin valmis kyseenalaistamaan Sainion ja Peltosuon tarpeellisuuden Rokin riveissä. Illulla ei ainakaan eilen riittänyt liike tai liikkuvuus Mestisvauhdissa. Peltosuo on hidas ja kankea, joskin iso ja vahva. Hänen töpeksinnän vuoksi jäi kolme pistettä saamatta. Suti jostakin ihmeen syystä avopaikasta hitaiden käsiensä avulla kiekon vielä maalivahdin suojiin. Pakkipuolelle tätä vaihtuvuutta kaivattaisiin luonnollisesti enemmän. Kiekkoja ei saatu eilenkään kunnolla vauhtiin juuri puolustuksen himmailun vuoksi.

Tälläista nyt.. Täytyy välillä hieman kritisoidakin.. =)
 
Oletko sinä se vanhempi, joka raivoaa lajin parissa..?!
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pelicans, Kalpa, Roki
Eilisen pelin jääaikojen perusteella peliaika jakaantuu melko tasaisesti neljälle eri kentälle. Selvästikään ei ole havaittavissa selvää vilttiketjua minkä peliaika jakaantuisi kahdelle PARHAALLE kentälle(tällä tarkoitan siis vaikkapa 3-4 ketjuja jos ne vain ovat ko pelissä ne parhaat). Liekö tässä syy ottelun vähäinen määrä jäähyjä - vai mikä - mutta usein tehojen/pelituntuman löytymiseen vaaditaan enemmän minuutteja. Voihan toki olla, että Rokilla nyt vain on niin tasainen sakki, ettei sieltä löydy ns ali- ja ylisuorittajia ja tiivistäminen ei tule mieleen pelin aikana.
 
Harmi, ettei Niemi ja Leino pelaa samassa joukkueessa.

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Eilisen pelin jääaikojen perusteella peliaika jakaantuu melko tasaisesti neljälle eri kentälle. Selvästikään ei ole havaittavissa selvää vilttiketjua minkä peliaika jakaantuisi kahdelle PARHAALLE kentälle(tällä tarkoitan siis vaikkapa 3-4 ketjuja jos ne vain ovat ko pelissä ne parhaat). Liekö tässä syy ottelun vähäinen määrä jäähyjä - vai mikä - mutta usein tehojen/pelituntuman löytymiseen vaaditaan enemmän minuutteja. Voihan toki olla, että Rokilla nyt vain on niin tasainen sakki, ettei sieltä löydy ns ali- ja ylisuorittajia ja tiivistäminen ei tule mieleen pelin aikana.
Ajatuksissasi on varmasti jotakin perää, sillä ei pelkkä sarjatasoin vaihto voi noin paljon vaikeuttaa sitä maalintekoa. Tasaisella neljällä kentällä pelaaminen aiheuttaa usein pientä epävarmuutta tietyissä pelaajissa. Kärsivätkö esim. Silvander, Kivioja, ja Inkeröinen tasaisesta peluutuksesta? Jotenkin näytti Turussa siltä, että Inkeröinen ei saanut oikein tuntumaa.. Uskoakseni ainakin vielä nykyisin täytyisi olla jokaisella menestyvällä jääkiekkojoukkueella selkeä ykköskenttä, joka mättää ne tarvittavat maalit.
 
Oletko sinä se vanhempi, joka raivoaa lajin parissa..?!

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Uskoakseni ainakin vielä nykyisin täytyisi olla jokaisella menestyvällä jääkiekkojoukkueella selkeä ykköskenttä, joka mättää ne tarvittavat maalit.
Oli miten oli, niin Kokkosen linja on pyrkiä saamaan neljä tasaista kenttää. Vähän samaan tyyliin kuin viime kauden Jokipojilla tai Suikkasen TPSllä. Jossakin peleissä ollaan silti menty kolmen kentän käyttöön, varsinkin alkukaudesta, kun jokun ketjun peli ei vaan toiminut.
Parhaimmillaan pelitapa on toiminut ensimmäisessä LeKi pelissä, jossa maalit jakaantuivat kolmelle kentälle. Henkilökohtaisesti itselleni on aivan sama tekeekö maalit aina ykköskenttä vai miten ne jakautuvat, kunhan niitä vaan tulee paljon.
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Niin, samapa se, kuka tai mikä ketju ne maalit tekee, kunhan niitä tulee aina voittoon tarvittava määrä. Tulee tässä kuitenkin mieleen, että onko Roki todellakin jatkamassa sillä linjalla, ettei vahvistuksia hankita, vai onko tämäkin linja vain meidän fanien olettamusta. Ehkäpä siellä juuri nyt on joku luuri kädessä ja soittelee niille sadoille työttömille kiekkotähdille ympäri maailmaa? ;) Maalinteko-ongelmiin voisi olla eräs ratkaisu ainakin kotipeleissä se, että peluutetaan enemmän ns. kuumia pelaajia. Vieraskiertueella on jopa pakko käyttää tasaisesti neljää kenttää tai tulee noutaja.

Anyway.. hiljaiseksi on mennyt tämä alussa niin hurmioitunut palstammekin. Syykin on selvä: tieto ei valu alaspäin vieläkään. "Sitä odotellessa", sanoi sitkeä realisti!
 
Oletko sinä se vanhempi, joka raivoaa lajin parissa..?!

upnorth24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
Mitäs tänne nyt tässä vaiheessa kirjoittelisi. RoKi ottaa pisteitä sieltä täältä satunnaisesti, mutta valitettavasti tahdin on kiristyttävä huomattavasti, mikäli napapiirillä ei haluta nähdä karsintakurimusta ensi keväänä. Voi olla, että se sieltä tulee, mutta toivoisin että joukkueen puutteisiin reagoitaisiin ajoissa. Suomisarjasta tulleet jätkämme parantavat kyllä peliään kuin sika juoksuaan, mutta heidän rinnalle tarvittaisiin edelleen kokemusta ja rutiinia omaava pakki ja sentteri, enkä pistäisi pahaksi vaikka jomman sijasta hankittaisiin myös se maalitykki.

Sitten Badiuralle ja Kaljuste äkkiä kotimatkalle ja jonkinlainen "herätyspuhuttelu" Pakisjärvelle ja Peltosuolle, koska heiltä pitää yksinkertaisesti odottaa enemmän.
 
Viimeksi muokattu:
Kaikki on jo nähty, mutta toivottavasti sen 2009 kevään hurmoksen kokisi vielä joskus.

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Kyllähän tässä nyppii, kun joukkueet vasemmalla ja oikealla vahvistavat rivejään, ja meillä hankitaan "vahvistus" luokkaa Kaljuste. Taidettiin Mestisnousussa kuitenkin haukata taloudellisesti vielä liian suuri pala tälle organisaatiolle. Näyttää siltä, että RoKilla ei vaan ole varaa ostaa vaikkapa profiilipakkia. Toki valtakunnassa on pakkipula, mutta jos pelit on siitä pakista kiinni, niin semmoinen pitää saada, tai muuten ei olla vielä sarjatasolle valmiita.

Käy tällä kaudella miten tahansa, niin RoKin taloutta pitäsi saada selvästi kohennettua ensikaudeksi. Mieluummin toki jo mahdollisimman pian. Ensimmäinen neljännes sarjasta on kuitenkin jo takana, ja jos pisteitä ei jatkossa tule radikaalisti enemmän, tulee noutaja. Näin se vaan on. Peleissä ollaan kyllä pelattu tasaisesti koviakin joukkueita vastaan, mutta pisteitä ei tule. Niitä on pakko tulla ja paljon, tai saadaan pelata Titaaneja vastaan karsinnoissa, eik suinkaan poffeissa, kuten tavoite oli.
Välillä voittaminen on tuntunut olevan kovin vähästä kiinni, kuten Jokipoikia tai KiVaa vastaan. Mutta niin vaan kokeneemmat jengit ovat pisteet vieneet. Ei tässä vielä tarvi kirvestä kaivoon heittää, sillä onhan peli parantunut erityisesti hyökkäspäässä. Pakkeja se kuitenkin huutaa. Katsotaan miten KooKoota vastaan pelataan. Toivottavasti nousu alkaa. Itse ainakin menen huutamaan äänen käheäksi.
 

Apazzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TITAANIT
Mikä kumma siellä pohjoisessa mättää kun otteluennakoita ei saada tehtyä mestiksen sivuille ajallaan. Muista peleistä kyllä ennakot ajallaan.
 
Minkä taakseen jättää, sen taakseen jättää.
Minkä eteensä jättää, siihen kompastuu.

Rollo

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi Hockey, Rovaniemen Kiekko r.y
Tämä perkeleen napapiirin ylpeys, joopa joo... Alkaa syömään miestä.

Pari pakkia ja sassiin tänne ja heti kiitos! Nimeltä en ala ketään suolaamaan mutta uskon että valmennus nämä "riskitekijät" on kartoittanut.

Samantien hyökkäyksestä pari ukkoa villaan ja nopeaa. Sainio on tasonsa näyttänyt, jos äijä on 10 pakkasen puolella niin onko miehestä hyötyä joukkueelle vaikka olisikin kapteeni?? Illulle kaiiki kunnia, RoKi-ikoni kun on mutta kun ei vaan tällä enää tasolla pärjää. Joki-Erkkilä -9??

Onhan siellä muitakin miinuksella mutta kyseenalaistan näiden herrojen orjallisen peluuttamisen jopa ylivoimalla?? Minkä takia paras hankinta Kolhonen pelaa jossian nelosessa??

Ja sitte hiukka jos avautua saa, tiedoituksen sekä medianäkyvyyden aakkosia seurajohdolle.

RoKi OY:n nykyinen hallitus/tj ei huomioi millään lailla joukkueen faneja/maksavia katsojia, pikemminkin nykyinen linja on edellä mainittujen aliarviointia. Tiedotus ym. medianäkyvyys on perseestä! Orastavaa buumia pukkas tänne suuntaan viime keväänä, mutta valitettavasti ohjaksissa on ollut sellainen taho mikä ei tätä osannut hyödykseen käyttää. Hallituksen kannattais nyt alkaa miettiin millä nämä puutteet saataisiin korjattua.

Uusi tj:kin on ilmeiseti työnsä aloittanut, Lapin Kansasta en ole kyllä moista vielä bongannut.

Passiivisuus luo lisää passiivisuutta. Tämä on huomattavissa myös täällä maanmainiolla Jatkoajan RoKI keskustelu osiossakin. Itsestä tuntuu siltä että heitetään pallo joillekin muille tahoille, kirjoittakoon kuka sitten kirjoittaakin.

Ja en ole katkera illan pelin lopputuloksesta, KotKot tekas maalin enemmän ja tats it!

Täältä tähän, kattellaan sitte joskus kun seurajohtokin kokee tiedottamisen tärkeellisyyden olevan niitä tärkeitä pointteja... Ei jaksa enää...

Henkeen ja vereen RoKilainen Rollo.
 
Viimeksi muokattu:
Säälin saa lahjaksi, kateus pitää ansaita.

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Täältä tähän, kattellaan sitte joskus kun seurajohtokin kokee tiedottamisen tärkeellisyyden olevan niitä tärkeitä pointteja... Ei jaksa enää...
Kyllähän tää nykyinen tiedottaminen on kuin sylkisi fania päin näköä. Perseestä. Mutta eipä tuolla toimistolla tajuta mistään mitään muutenkaan. Missä ne fanipaidatkin aina vaan viipyy? Missä vahvistukset? Mun kuollut urheilua inhonnut mummonikin osaisi hoitaa asiat paremmin kuin nämä amatöörit.

Mutta rakkauttaan ei voi valita. Mulla on silti sininen sydän vaikka toimisto parhaansa sen mustaamiseksi tekeekin.
 

Ärräpää

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Jottain pittää tehrä. Ja mielellään pian.

Pelaajabudjetissa on tilaa. Se kuulostaa hyvältä, miksei mitään tapahdu? Hokki haalii pelimiehiä tuon tuosta. Jossain mennään laput silmillä. Mitä tässä enää odotellaan? Voisiko joku kertoa?

Kyllä Herranen mielestäni pelasi eilen ihan ok pelin. Ensimmäinen ja kolmas maali menivät todella helposti mutta oli siellä seassa ihan oikeita koppejakin. Puolustajia syyttelisin ainakin minä noista maaleista. Mutta mitäpä tässä puolustajia soimaamaan, näillä kun mennään. Ok, en pane (pahakseni) jos nimekäs veskari jostain saadaan. Tämä ei kuitenkaan poista sitä faktaa että myös puolustukseen kaivataan miestä. Kovat olivat tavoitteet kauteen lähdettäessä mutta tällä menolla niitä ei lunasteta. Mikäli tarkoituksena on vain sarjapaikan uusiminen niin siinä tapauksessa näkisin asian näin että esimerkiksi Henri Fomin tulisi nostaa kokoonpanoon välittömästi. Ensi kaudeksi sitten omat pojat Kokkonen, Alanne sekä Iivari takaisin ja tusinakärpät junaan.

Kiviojan hyllyttämistä en itse ymmärrä. Mies pelasi nähdäkseni kohtuullisesti eilen. Itse olisin lisännyt tuohon listaan vielä Joki-erkkilän. Tilalle vaikka juurikin Jani Kylmämaa Torniosta.

Itseäni ainakin korpeaa suunnattomasti tämä nykyinen malli, Lapparin jutuissa ei ole oikein värinää tällä hetkellä. Mielestäni tämä nykyinen formaatti kaipaa pikaista kohennusta. On tyydyttävä siihen mitä annetaan. Ja se ei ole tällä hetkellä paljon se, veljet.

Tuomiselle pisteet Uuden Rovaniemen jutusta. Miksei Eero tee enää Lapparin juttuja? Paljon kysymyksiä, vähän vastauksia.

Rollon ylläkirjoittama saa tukeni. Kyllä nyt saa riittää myös tällä palstalla. Ei ole tällä hetkellä mistä kirjoittaa.

Adios amigos. Palataan sitten kun on jotain mistä keskustella.
 
... Skarppaa, pullukka...

TF-79

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
Peltosuo on hidas ja kankea, joskin iso ja vahva. Hänen töpeksinnän vuoksi jäi kolme pistettä saamatta. Suti jostakin ihmeen syystä avopaikasta hitaiden käsiensä avulla kiekon vielä maalivahdin suojiin.
Ei Mörkö ole koskaan esittänyt hyökkääjänä ihmeitä näyttöjä, kaverilla on kokoa, mutta on sentteriksi aivan liian hidas. Veto on kyllä kova silloin, kun pääsee lataamaan, sitä vain tapahtuu kovin harvoin.
Ei ilmeisesti ole teidän valmennusjohdolle tulla mieleen peluuttaa Peltosuota omalla paikallaan, siis puolustavana pakkina, siihen Mörkö soveltuu parhaiten.
 
"Viina pitää miehen tiellä, mömmöt vie helvettiin."

Ma-kE-69

Jäsen
Suosikkijoukkue
KiVa
Kiviojan hyllyttämistä en itse ymmärrä. Mies pelasi nähdäkseni kohtuullisesti eilen. Itse olisin lisännyt tuohon listaan vielä Joki-erkkilän. Tilalle vaikka juurikin Jani Kylmämaa Torniosta.
Hyllytetty? Eilen pelasi kuitenkin hyvät minuutit. Voisiko olla jotain vammaa, vaivaa?
 
oli miten oli KiVa on paras

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
...

...Ensi kaudeksi sitten omat pojat Kokkonen, Alanne sekä Iivari takaisin ja tusinakärpät junaan.

...
Niinpä niin... tusinakärpät...

Nämä RoKi-ketjut kertovat jotenkin niin tyypillisen masentavasti siitä, kuinka nk. "tosifanit" kykenevät suhteuttamaan ennalta tiedossa olevia, väistämättömiä tapahtumia pienessä mielessään. Se kertonee ainakin jonkinasteisesta yleisestä kannatuskulttuurin puutteesta ja/tai glory hunting-ilmiöstä.
Kaikki ymmärrämme (ainakin pitäisi), että RoKi:n 2-divarin menestys ja nousu lopulta Mestikseen loi väkisinkin eräänlaisen menestyskuplan. Mutta - se on näköjään lähes sokaissut vannoutuneetkin kannattajat uskomaan ja luulemaan mopon mahdollisuuksista liikoja. Nyt hyvin odotetunkaltainen alkukausi joukkueella on sitten kyykyttänyt tätä kuplaa/buumia/kannattajia pahasti.

Tässä lainaamassani pätkässä on kauniisti paketoitu koko epärealistisuus, mitä rovaniemeläisen jääkiekkofanituksen ympärille on vähitellen kasaantunut. Mainittua tekstiä kirjoittaessaan tulee arvon RoKi-fanin - realismin nimissä - ymmärtää, ettei RoKi:lla olisi ollut mitään asiaa edes Mestis-karsintoihin ilman näitä mainittuja "tusinakärppiä"; ts. Roin kokoisesta kaupungista ei yksinkertaisesti löydy kuin hätäisesti 2-divaritasolle nk. oman kylän joukkue - ei koko Lapistakaan tällä hetkellä.

Viime kauden keväällä innokkaimmat RoKi-kannattajat olivat poimimassa "rusinoita pullista" oman lohkonsa joukkueista, jolloin he suuressa uhossaan ja asiantuntemattomuudessaan dissailivat pahasti yhtä jos toistakin pelimiestä.
Nyt tässä vaiheessa kannattaisi kuitenkin pitää mölyt mahassa ainakin niistä, itse asiassa joukkueen kantavista voimista, jotka ovat vaivautuneet pelaamaan edes tämän kauden Napapiirillä antaen joukkueelle edes pieniä mahdollisuuksia jatkaa tällä sarjatasolla.

Minulla ei muuta - jatkakaa...
 
Minäkö tyhmä - nyt en ymmärrä!?

Ärräpää

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Kaikki ymmärrämme (ainakin pitäisi), että RoKi:n 2-divarin menestys ja nousu lopulta Mestikseen loi väkisinkin eräänlaisen menestyskuplan. Mutta - se on näköjään lähes sokaissut vannoutuneetkin kannattajat uskomaan ja luulemaan mopon mahdollisuuksista liikoja. Nyt hyvin odotetunkaltainen alkukausi joukkueella on sitten kyykyttänyt tätä kuplaa/buumia/kannattajia pahasti.
Sokaissut? Mitä ihmettä sie oikein selität? Ainoa joka tässä tuntuu olevan sokaistunut olet sinä, nimittäin pikkunäppäryyteesi.

Kyllä täällä varmasti ihan realistiset odotukset on olleet joukkueen rosteriin verraten. Kritiikkiä on saanut osakseen se että kenties tälle porukalle asetettu tavoite kahdeksan parhaan joukkoon sijoittumisesta on liian kova. Puolustus esimerkiksi on toistaiseksi aika heppoinen tämän kunniakkaan tavoitteen saavuttamiseksi. Näin olen ollut näkevinäni. Kysymys on siitä että jotain pitäisi tapahtua ennenkuin on liian myöhäistä ottaa junaa kiinni.

Tässä lainaamassani pätkässä on kauniisti paketoitu koko epärealistisuus, mitä rovaniemeläisen jääkiekkofanituksen ympärille on vähitellen kasaantunut. Mainittua tekstiä kirjoittaessaan tulee arvon RoKi-fanin - realismin nimissä - ymmärtää, ettei RoKi:lla olisi ollut mitään asiaa edes Mestis-karsintoihin ilman näitä mainittuja "tusinakärppiä"; ts. Roin kokoisesta kaupungista ei yksinkertaisesti löydy kuin hätäisesti 2-divaritasolle nk. oman kylän joukkue - ei koko Lapistakaan tällä hetkellä.
En tiedä menikö sinulta pointtini ohi vai etkö vain tajunnut?

Hohhoijaa. Mitähän tähän nyt sanoisi. Siellä on kenties muutamia miehiä, joilla ei ole mitään asiaa tälle sarjatasolle. Mukana myös pari kappaletta näitä jo mainittuja tusinakärppiä. Laser pitäköön hyvänään, jos minulta kysytään. Sinnehän Määttä jo näytti luikkivan.

Omat pojat, jotka tällä hetkellä ovat maailmalla ovat niitä palikoita joiden varaan pitkällä tähtäimellä RoKia pitää rakentaa. Sinä, joka et kyseisistä pelimiehistä mitään tiedä, niin olisit vain hiljaa. Tuossa kolmikosta esimerkiksi Kokkonen pelasi viime keväänä ykköspakkiparissa Jari Raattaman kanssa, ja sai peliaikaa vallan kivasti. Sanoisin, että oli jopa nostamassa RoKia mestikseen. Hienoa että myös meillä on kasvamassa omia poikia Nuorten Sm-liigassa joista varmasti tulee olemaan iloa kaupungin kiekkoväelle tulevaisuudessa.

Viime kauden keväällä innokkaimmat RoKi-kannattajat olivat poimimassa "rusinoita pullista" oman lohkonsa joukkueista, jolloin he suuressa uhossaan ja asiantuntemattomuudessaan dissailivat pahasti yhtä jos toistakin pelimiestä.
Kävikö näin? Olen pahoillani jos itse olen tähän syyllistynyt. Syrjä sekä Löfman ovat ainakin olleet hyviä hankintoja. Juntusen Henkkakin oli kuulemma kauden alussa lähellä sopimusta. Harmi ettei hommat natsanneet.

Nyt tässä vaiheessa kannattaisi kuitenkin pitää mölyt mahassa ainakin niistä, itse asiassa joukkueen kantavista voimista, jotka ovat vaivautuneet pelaamaan edes tämän kauden Napapiirillä antaen joukkueelle edes pieniä mahdollisuuksia jatkaa tällä sarjatasolla.
Ketä nyt nimenomaan tarkoitat? Himankaa? Mattilaa? Nurmenniemeä?

Minulla ei muuta - jatkakaa...
Toivottavasti näin.
 
... Skarppaa, pullukka...
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy