RoKi – kohti karsintoja

  • 61 723
  • 110

Sparta

Jäsen
Onnea vaan Ouluun ja Heinolaan. Kyllä nyt vit....aa ja rankasti!! Miksi tästä piti tehdä taas näin vaikeaa!? Oulussa on nyt enemmän kuin elämän ja kuoleman peli. Sen häviämällä saa menolipun sarjaporrasta alemmas! Noh, kohtahan tuo nähdään, kumpi on kovempi, Laser vaiko Roki.

Minä kun luin täältä, että karsintasarjan piti olla tälle Kärppien potentiaaliselle kilpailijalle läpihuutojuttu! Mites tässä näin kävi....
 

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Miksi tästä piti tehdä taas näin vaikeaa!? !?

Ei tämä ole sen vaikeampaa, kuin on koko kauden ollut. HeKi on juuri tuon verran meitä parempi. Ei Lindström peliä hävinnyt. RoKilla oli hyviä paikkoja tehdä esim. läpiajoista maaleja, mutta kun taidot eivät riitä, niin minkä sille voi. Ylivoimapeli on sitä samaa eli tehotonta. Ei RoKi minun mielestäni huonosti pelannut. Me ollaan vaan tämän tason joukkue. Jos meillä olisi, jos ja jos puolustajia, niin viimeinen Isomäen maali olisi kyllä jäänyt tulematta, mutta näillä mennään ja katsotaan mihin se riittää.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Nonii....

Nut kun on pari tuntia rauhoituttu niin olisi aika pienen kertauksen.
Valmistautuminen oli mennyt hyvin ja joukkue tuli latautuneena peliin, ensimäisestä erästä asti oltiin valmiita ja luotiin maalipaikkoja omaan vahvaan karvaus ja hyökkäys peliin luottaen.

Eka erä oli tunnustelua, mielestäni kotijoukkueen ollessa hieman aktiivisempi ja enemmän hyökkäys voittoisempi. Kuitenkaan ei päästy paikoille ja Kuusela poimi marjat pois.

Toiseen erään löytyi se kuuluisa "jalka" joka on ollut Rokin vahvuus. Maalipaikkoja oli valtava määrä. Peli olisi voinut olla Tuuski-ottelun viimeistelyllä se kuuluisa viisnolla mutta eipä ollut. Kaks läpiajoa, toinen kahella nollaa?! EI MAALIA!!! Koivistolla parhaasta sektorista (5m maalin keskeltä) 3 paikkaa, ilman minkäänlaista estelijää, yksi syliin, kaksi ohi. Heki oli todella kiipelissä, se mikä ihmetyttää tässä toisessa erässä, niin rangaistukset menivät tasan, torjuntojen ollessa 20-8. Räikein tapaus oli ehkä tilanne kun Roki pelasi ylivoimaa ja samaan aikaan tuli siirretty rangaistus, Kolhonen laukoi maalille josta Tuunala yritti survoa irtokiekon sisään, vihellyksen jälkeen Tuunalaa vedettiin Makkosen toimesta poikittaisella suuhun, Isometsä näytti Makkoselle väkivaltaisuutta mutta veli Männikkö lorutteli huitomisen Tuunalalle, nämä harjoittelija Männiköt voisi tuomita junnu otteluja niin kauan kun pää kestää miesten pelit.
Inkeröinen nappas sitten alakulmaan yvellä, hieno oivallus taikurilta kun veljet veteli ohi, otti ratkaisun itselleen.
Tasoitus oli Lekin yyveen tuotos, teho tiedettiin mutta neliön juokseminen aiheutti tämän tilanteen, klassinen: kiekko syvyyteen jonne oikea pakki ja hyökkääjä juoksi, loistava syöttä pakille josta Makkonen nakkasi yläpesään.

Kolmanteen erään tuli katastrofi alku, juuri kun erän lyhyt av suoritettu niin Koivistolta vahinko korkea joka osui kaveria kasvoihin. Ihan aiheellinen jäähy. Taas kaverin yv toimi ja kiekko reppuun. Sitten tuli Männikön tohelointia taas ja mies halusi rueta ratkomaan peliä, Inkeröisen estäminen hyökkäys päässä. Järvitalon käynnistämä 2 vs 2 jossa Inkeröinen ajaa kiekottomana vahvasti maalille, pakki kaatuu ottaessaan Taikuria vastaan. ESTÄMINEN; WTF!
Tilanteesta oli avautumassa Järvitalolle loistava maalipaikka niin mitä tekee veljemme Männikkö(Tamia lainatekseni, Oliko tuomari tarkkailija paikalla?).

Tasoitus tuli hyvän 5-3 yveen pyörityksen päätteeksi, loistava syöttö kombinaatio taikurilta ja Järvitalolta, kiekko Santalalle jolla oli aikaa katsoa. Tämä latasi kiekon takaylänurkkaan. Vahvasti pelannut Santala jos kuka tämän ansaitsi. Tämän jälkeen kovaa karvausta ja pari puolittaista paikkaa. Sitten astui taas tuomari kehiin, Inkeröisen vahva kiekon ylöstuonti ja puhdas koukku ylävartaloon. Tästä koukku jäähy niinkuin pitääkin, mutta mitä tekee Männikkö; puhaltaa sukeltamis jäähyn samaan aikaan. Tämän jälkeen Roki ei enää noussut, taistelutahto ei kadonnut mutta Heki kontrolloi peliä lopussa.


+++ Koiviston kenttä on syttynyt näihin karkeloihin ja ottaa vastuuta niinkuin pitääkin, Järvitalo hieman keskenkuntoinen vielä mutta vire löytymässä. Taikuri tarjoaa kunhan osutaan maaliin.
++ Jimi Santala, nuorimies on pelaamassa itsensä yleisön sydämmmeen. Hyvä puolustus päässä, hienot avaukset ja todella älykäs pakki. Peräpään sydän
+ Tuunala, Kolhonen, Joona! Tahdon ja taistelun ruumillistuma, luo sekavuutta kaverin touhuu kovalla fyysisellä pelillä. Loi hyviä maalipaikkoja, viimeistely ontuu. Tässä pelissä Koiviston kentän jälkeen selvästi toiseksi paras.

---- Viimeistelu
--- Tuomari Männikkö, aivan kuutamolla koko pelin. Isometsä yritti sitten hallita koko kenttää kun näki että kaveri on ihan unessa. Käsittämättömän huono.
-- Hekin flegmaattisuus, odotin todella aggressiviistä, VIHAISTA HEKIÄ! Ei tullut, vaan tyytyi rikkomaan ja yritti vastahyökkäyksiin.
- Tämä tappio tarkoittaa tulista paikkaa Oulussa

Nostan hattua joukkueelle silti vaikka takkiin tulikin, tänään ei menny kiekko pussiin ja sen vuoksi hävittiin. Tuomarillakaan ei ollut ihan paras päivä. Onnittelu Hekille!!!
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Nousiko pystyyn Rumpuryhmän järjestämä "fanimatka" ouluun?

Toivottavasti, uskon niin.. Jollei rumpaliryhmä lähde Ouluuun, niin ihmettelen ja surkuttelen suuresti! Nyt ei parane ajatella muutaman euron päälle. Itsekin otan töistä vapaata ja astelen molempiiin halleihin huutamaan kitarisat pellolle!! =)
 
Viimeksi muokattu:

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Monelta se bussi lähtee ja mitä maksaa? Saattaa olla että tämäkin Matti myöhänen olisi lähdössä?!
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Monelta se bussi lähtee ja mitä maksaa? Saattaa olla että tämäkin Matti myöhänen olisi lähdössä?!

Noita kysymyksiä täytynee esittää vaikkapa tuolla rumpuryhmän sivustolla, jossa mahdollisen matkan järjestäjät ovat asiasta infonneet. Eiköhän mukaan mahdu vielä, sillä muutama päivä sitten vielä kerjäsivät osallistujia..
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Noita kysymyksiä täytynee esittää vaikkapa tuolla rumpuryhmän sivustolla, jossa mahdollisen matkan järjestäjät ovat asiasta infonneet. Eiköhän mukaan mahdu vielä, sillä muutama päivä sitten vielä kerjäsivät osallistujia..

Näyttää siltä että matka peruuntuu vähäisten osallistujien vuoksi. Näin ainakin Ryrun sivuilla ilmoteltiin!!!
 

Teukka Teräs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät Rangers
Miksei TJ herää ja hommaa bussia faneille? Jos tätäkin oltaisiin mainostettu ja ilmoitettu pelissä niin totta niitä lähtijöitä olisi riittänyt. Eikai pyyhettä ole jo heitetty kehään? Ettei vain olisi taas se klassinen raha kysymys.
 

Finnhopper

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tuolla karsintasarjaketjussa mainittiin RoKin rästit verottajalle. Eli jos fyrkat on vähissä niin eivät kai sitten halua käyttää bussivuokraan niitä vähiä lateja. Toivotaan että rästit hoituu ja nuo eivät vaikuta joukkueen peleihin kuin pelkästään positiivisesti.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Pohjoisessa räiskyy, tänään on sitten taas se kauden tärkein ottelu käsillä. Monet varmaan odottaneet tätä ottelua, varsinkin Oulun päässä. Eli Roki matkustaa varmasti yhteen vaikeimmista vieras paikoista, Oulun Raksilaan.

Ottelussa varmasti tulee olemaan tunnetta, toivoa sopii että vierasjoukkueen lataus ei karkaa "näpistä". Santalakin sanoi tappioon johtaneen Heki-ottelun jälkeen että jos tuohon peliin ei ole latausta niin mihin sitä on.

Rokin tulee lähteä otteluun ennakkoluulottamasti, vastustajan aliarvioimiseen tuskin sorrutaan kun katsoo että K-Laser on kaatanut molemmat vastustajansa avausotteluissa. Ottelun kulminaatiopisteitä tulee olemaan: Saadaanko karsittua tehot Laserin ykkösnyrkiltä, jos tämä ketju saadaan aisoihin, on se voiton kannalta todella tärkeää, joka vaihto on tämän kans oltava hereillä, varsinkin kun vaihtoetu on K-Laserilla. Limpun on yllettävä parhaimpaan, samoten miten ex-Roki Norja onnistuu toisessa päässä. Vimparin ketjun on vihdoin ruettava onnistumaan, itse sentterin tulee nostaa tasoa sekä koko ketjun on ruettava pelaamaan yhteen. Silvanderilla ja Kiviojalla homma on mennyt aavistuksen surffaamiseksi mutta uskon että paineen alla kokenut kaarti alkaa ottamaan vastuuta, näytön halua varmasti Oulussa riittää.

Ketjut:
Inkeröinen-Koivisto-Järvitalo
Santala-Pohjalainen
Silvander-Vimpari-Kivioja
Haipus-Kauppila
Löfman-Sainio-Rautakoski
Peltosuo-Himanka
Kolhonen-Tuunala-Joona
Syrjä
Mv:Limppu varalla:Tillanen

Ottelussa varmasti tulee olemaan väriä, täytyy vaan toivoa että tuomari kaksikko antaa pelata fyysistä kiekkoa,. Koukut, huitomiset ja estämiset pois mutta muuten sais pelata kovaa. Luottoa löytyy ja uskon sinisten vievä ottelun 1-3. Maalintekijät: Santala, Haipus ja Kivioja.
 
Viimeksi muokattu:

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
RoKin tilanne jatkuu äärimäisen kriittisenä. Seuraava ottelu Hekiä vastaan on pakko voittaa, muuten paikkansa varmistavan Hekin motivaatio ei riitä nälkäisen KLaserin kaatamiseen, ja RoKi tippuu. Kaikki on onneksi omissa käsissä, mutta nyt Surenkin saa tehdä taikojaan, jotta vieraistakin saataisiin voitto. Täytyy jaksaa vielä uskoa...
 

Roki6666

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Roki, TP-47 ja Wowo
Ratkaisua odotellessa

Surenkinin valinta uudeksi valmentajaksi oli näin jälkeenpäin ajateltuna viisas veto. Mies toi tullessaan kokemusta kovista peleistä sekä lisäksi Koiviston ja Santalan, jotka molemmat ovat nousseet kevään kynnyksellä arvoon arvaamattomaan. Uskaltaisin jopa toivoa, että sarjapaikan säilyessä Surenkin jatkaisi pestiään ainakin vuodella.

Maalivahtipuolelta ei voi kun manata huonoa tuuria Tillasen loukkaantumisen takia. Niissä peleissä, missä miehen otteet näin, hän oli jäätävä. Tillasen luotettavuus, paineensietokyky ja kokemus kovista peleistä on ihan eri luokkaa Limpun ja Herrasen kanssa, valitettavasti. Mutta Tillasen perään lienee enää turha haikailla, jollei sitten jo suunnitella ensi kauden joukkuetta.

Ensikauden (Mestis, i hope)joukkueeseen jatkosopparia esittäisin heti Peltosuolle, Kolhoselle, Kiviojalle, Inkeröiselle, Koivistolle, Vimparille, Järvitalolle, Tillaselle, Santalalle, Haipukselle, Löfmanille, Pohjalaiselle sekä varauksin Rautakoskelle ja Silvanderille. Koutsiksi Surenkin. Lisäksi toivoisin 2-3kokenutta Mestisluokan pakkia.

Toivon totisesti, että Heki -matsiin syöksyy erittäin tarkkaa puolustuspeliä pelaava ja ahnaasti vastustajan hyökkäyksiä katkova vierasjoukkue, jonka kokenut ykkösvitja Inkeröinen-Koivisto-Järvitalo latoo tarvittavat 2-3 maalia. Loput maaleista toivon läpiajon päätteeksi Kiviojalle sekä joukkueen ehdottomalle rakettijalalle eli Pietari Kolhoselle. Yksi maali vielä Vimparille, kiitos ja amen.

SÄILYKÄÄ SARJASSA!!!!!
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Kiitokset Tuusulalle, nyt se on selvä !

Kaikkea muuta kuin selvä, mutta aika erikoisesti tuo eilinen peli K-Laserilta meni...

RoKin kannalta tietty hyvä homma, että Mestis-jatko on edelleen täysin omissa käsissä eikä tarvitse jännitellä muiden tekemisiä!
 

Rollo

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi Hockey
Kaikkea muuta kuin selvä, mutta aika erikoisesti tuo eilinen peli K-Laserilta meni...

RoKin kannalta tietty hyvä homma, että Mestis-jatko on edelleen täysin omissa käsissä eikä tarvitse jännitellä muiden tekemisiä!
Täysin samaa mieltä, ei tässä ole mitään selvää mutta epäselvää sitäkin enemmän.

Vepu lupasi radiossa hetki sitten RoKin ottavan voiton illalla, mutta mutta... Loppuun asti taisteleva ainakin varmasti, mihin se sitten riittää jää nähtäväksi.

Täytyy muistaa että myös Oululla on edelleen kaikki omissa käsissä, eikä heidänkään tarvitse jännittää muiden tekemisiä.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Täytyy muistaa että myös Oululla on edelleen kaikki omissa käsissä, eikä heidänkään tarvitse jännittää muiden tekemisiä.

No niinhän siinä sitten kävi, toivottavasti ei RoKi koe Salamoiden kohtaloa => D-Kiekko voitti uusintaottelun jatkoajalla...
 

Lare1

Jäsen
Laser pitäisi kukistaa siis vielä kolmannenkin kerran tällä kaudella. Maalivahtipelin toimiessa edes aavistuksen paremmalla tasolla kuin edellisessä kotipelissä en uskoisi RoKilla olevan suurta hätää. Mutta eihän näistä yksittäisistä peleistä koskaan tiedä, sillä eihän se tappio viimeksikään loppujen lopuksi kamalan kaukana ollut?

Keskiviikkonako tämä nyt sitten Areenalla pelataan?

P.S. Eikö täälläkään kukaan tiedä, näkyykö Urhotv jossain Rovaniemen kuppilassa?
 

Rollo

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi Hockey
Keskiviikkonako tämä nyt sitten Areenalla pelataan?

P.S. Eikö täälläkään kukaan tiedä, näkyykö Urhotv jossain Rovaniemen kuppilassa?
Keskiviikkona pelataan joo ja uskoisin kellarissa ainakin Urhon näkyvän.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Niin siinä sitten kävi että uusintaottelua puskee, ehkä tämä on sitten reiluin tapa ratkaista jatkoon menijä vaikka Vesku asiasta hieman käärmeissään olikin. Toki senkin ymmärtää, onhan K-Laser jo pariin kertaan kukistettukin mutta kun ei osattu tehdä Heinolassa maaleja ja veskari töpeksi niin ei auta kun vaimo on lauta.

Toivottavasti Rovaniemen/Lapin kiekkokansa saapuu lehtereille, on varmaa että jos halli raikaa ja "saipu" kaikuu niin joukkue taistelee, toivotaan että pelaajat eivät saa tappouhkauksia taklauksista. Parikymmentä kotiottelua nähneenä en usko että K-Laser Rokia kukistaa mutta samanlaiseen alkuun kun viimeksi nähtiin ei todellakaan ole varaa. Napit kiinni kaulaan asti ja töitä tekemään, sillä se voitto irtoaa. Mielenkiintoista on myös nähdä kuka pelaa maalissa, Limppu ei ole päässyt tasolleen, mies pelasi hurjalla itseluottamuksella ekat pelit varsinkin kotihallissa ja piti joukkuetta pystyssä. En tiedä onko sitten muuan isonumeroinen peli nakertanut selkärankaa. Noh tarkempaa ennakkoa sitten vaikka keskiviikkona. Nyt jokainen "tosifani" tuo 5 ystäväänsä hallille, kukaan ei varmaan jää kylmäksi.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Näin.. Itsevarmoja olitte säilymisestä, mutta toisin kävi. Oikea joukkue teidät pudotti siihen nähden kuinka paljon olette Klaseria aliarvioineet/moittineet. No toivotaan, että nousette vuoden päästä takaisin. Harmihan se oli, että Heki säilyi ja te ette.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös