Kyyberi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Preds,Jordin Tootoo,M.O.P.A.K.
Huomenna 5.4. ja ylihuomenna 6.4. pelataan Lohjalla legendaarisen perinteinen Rock Hockey SM-turnaus. Yleensähän tämä tapahtuma ei saa värinöitä aikaiseksi muiden kuin osallistuvien joukkueiden kesken, mutta tänä vuonna tilanteeseen tarjotaan muutosta. Turnauksen molemmista päivistä laitetaan eetteriin youtuben kautta livestriimiä aamusta iltaan, selostelijoiden kera.

Jos ei perjantai-lauantai akselilla keksi itselleen muuta tekemistä, niin kannattaa mennä sohvalle kalsarit jalassa ja avata mobiililaitteesta osoite www.youtube.com/crusaderstv (linkki vie youtube-kanavalle, mistä livestriimi näkyy) ja nauttia kulttuurista.

Turnauksen viralliset sivut löytyvät www.rockhockey.fi osoitteesta (linkki vie turnaussivulle).

Nähdään tai kuullaan Lohjalla!
 
Kohtuuttoman kova peli - mikä ihana tekosyy!

Jalluvasen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Miten Rock Hockey SM- turnaukseen voisi ilmaista halukkuuttaan. Meillä on perinteinen normaalitasoinen harrasteporukka ja olemme ajatelleet liittyä turnaukseen. Kuitenkaan turnaukseen ei löydy internetin kautta mitään yhteyttä liittyä. Onko turnaus löytänyt joukkueensa ajallaan ja rullaa paikallaan vanhojen isäntiensä kanssa vai voiko sinne ilmaista halukkuuttaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy