Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki heavy on saanut viikon pelikiellon, sillä hän ei Yleisradion ketjussa pysynyt aiheessa, vaan keskittyi henkilökohtaisuuksiin asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Robin Salo – tuleva vaasalainen NHL-pelaaja?

Viestiketju osiossa 'Sport' , aloittajana Raju Erkki, 13.04.2016 klo 13.02.

 1. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport & Vegas Golden knights
  Pitäähän meidän omalla "superjunnulla" olla oma ketju. Tällä hetkellä Salo on siis U-18 maajoukkueen mukana mm-kisoissa ja kuuluu kapteenistoon.

  Salolta odotan paljon kehitystä tulevalle liiga-kaudelle. Fysiikan kanssa tehtävä paljon töitä ja hyökkäyspeliä pitäisi saada liiga-tasollekin tuotua. Nyt jo kaksi kautta ollut liigajoukkueen pelaajaringissä, mutta liigatasolle ei ole vielä sopeutunut. Puolustajan on toki noin nuorena vaikea vakiinnuttaa liigapaikkaa, kuten vaikka Esa Lindellillä oli Jokereissa vaikeuksia, mutta toivon, että ensikaudella saisi vähintään sen 25-30 peliä alle liigaa.

  Tuleva kausi määrittää aika paljon sitä, kuinka hyvä pelaaja Salosta oikeastaan on tulossa. NHL-varaustilaisuudessa taitaa olla siellä 2-3. Kierroksilla menossa ensi vuonna, mutta sekin vaatisi jo liigapaikan saamista.

  Jos nyt jotain odotuksia pitäisi Salolle ensikaudeksi laittaa, niin tässä muutamia:

  - 25-30 peliä liigaa
  -Pisteitä edes muutama
  - +/- tilasto plussalle (helppoa Pukan parina)
  - U-20 kisat
  - NHL-varaus 3. Kierroksella tai ennen.

  Nämä jos saavuttaa, niin mielestäni on hyvin aikataulussa kohti NHL-unelmaa mentäessä.
   
 2. 1939 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Huuhkajat
  Eliteprospects.com - Robin Salo (Eliten mukaan olisi Sportin kapteeni ensi kaudella, mutta näin tuskin tapahtuu.)

  Uskon, että Salosta on jo tulevalla kaudella paljon iloa. Onhan tässä vielä kaikki mahdollisuudet otsikon temppuun.
  Ja jos Laakso jatkaa siitä mihin jäi, niin peliaikaa luulisi olevan enemmänkin tarjolla.
  Jatkoajan tuntien NHL-ura olisi mahdollinen jos olisi jonkun muun liigajoukkueen kasvatti.
   
  Viimeksi muokattu: 13.04.2016 klo 13.16
 3. magnum37 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Ei tässä mikään kiire vielä ole NHL:n suhteen, vaikka päättynyt kausi menikin kehityksen kannalta vähän vaisuissa merkeissä. 16 peliä liigassa. A-junnumatsien sijaan olisi saanut pelata enemmän mestistä kuin seitsemän peliä. Luultavasti suurin mörkö on nuorimies itse. Funtsaa ehkä liikaa itsekin näitä juttuja. Kehittymisenkin on lähdettävä omista vahvuuksista. Salolla näitä ovat kiekon pitäminen, nousut ja avaukset. Päättyneellä kaudella oli havaittavissa, että kun vielä viime kaudella 16-vuotiaana pelasi rohkeasti, niin nyt katosi kuvasta lähes kokonaan. Liian safety-kiekkoa näytti pelaavan. Luopui kiekosta aivan liian aikaisin ja samalla menetettiin hänen vahvin osaamisensa. Ei silloin mikään ihme, jos paletti hajosi.

  Omien vahvuuksien kautta itseluottamus ja peli-ilo takaisin niin hyvä tulee.
   
 4. muuttohaukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Wasa Royals
  Salon otteista Liigakaukaloissa on tehty aivan liian isoa numeroa. Ne puolustajat jotka ovat kyenneet samanikäisenä pelaamaan Liigassa yli 20 ottelua menestyksekkäästi voi laskea yhdellä kädellä. Hyökkääjän on helpompi paikata vajavaista fysiikkaa muilla ominaisuuksilla, puolustajalla fysiikka tulee armotta vastaan. Salo sai tällä kaudella juuri sen verran miesten pelejä alle, että tietää missä pitää kehittyä. Muuta ei voi vaatia. Tulevalla kaudella on sitten aika otta kunnon harppaus eteenpäin. Nuo @Raju Erkki n listaamat tavoitteet ovat hyvin realistisia, varausnumerosta ehkä turhan aikaista puhua, kun kehitys voi mennä tuossa iässä mihin suuntaan tahansa. Voi tulla ekalla kierroksella tai ei ollenkaan. Motivaatiosta tuskin Robinin kohdalla ainakaan on kiinni.

  Mainittakoon, että esimerkiksi Jyväskylän ihmeistä Sami Nikulla oli varauksen saadessaan 12 liigaottelua vyöllään, Vatasella ei yhtään. Itse vertaisin Robinia ehkä Olli Määttään, joka on vähän samantyylinen puolustaja. Pelasi Robinin ikäisenä 25 ottelua Mestistä, lähti tämän jälkeen OHL:ään, eli junnuliigaan ja sai sieltä ykköskierroksen varauksen. Loppu on historiaa.
   
 5. Pat_LaFontaine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
  Robin se vaan vetää ihan hiton jäätävää settiä U18 MM:ssä.
  Jos kerran Vaakanainen pärjäsi ihan tosi hyvin Liigassa, niin kyllä pitäisi Sportinkin vaan uskaltaa heittää Saloa jo edarissakin jo ensi kaudella. Ja ei siis todellakaan mitään pois Vaakanaiselta.
   
 6. muuttohaukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Wasa Royals
  Robin pelasi hienosti C-kirjain rinnassa, kun pikkuleijonat varmistivat paikkansa MM-finaalissa.
   
 7. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  USAn 2 - 2 maalissa hukkasi miehensä pahasti.
   
 8. muuttohaukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Wasa Royals
  Lainaus:
  En väitä vastaan, vaikka nämä voisikin jättää mainitsematta tuollaisen ryöstön jälkeen.
   
 9. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Jos kehut yksittäistä pelaajaa, niin silloin puhutaan yksittäisestä pelaajasta. Robin Salo ei pelannut hienosti tuossa matsissa vaan hukkasi ratkaisu hetkillä miehensä maalin arvoisesti. Joukkueelta loistava peli.
   
 10. muuttohaukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Wasa Royals
  Robin pelasi kokonaisuudessaan hienon pelin, yksittäinen virhe ei sitä muuta.
   
 11. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Lainaus:
  Niin eihän vaasalaisista saa pahaa puhua Sport osiossa. Mielestäni Robin on pelannut hienon turnauksen, mutta ei ollut Salolta mikään paras ottelu. Iso virhe meinasi maksaa finaalipaikan. Sattuuhan noita mokia ja onneksi Suomen joukkue on todella hyvässä vedossa mielestäni oli kokonaisuutena parempi kuin USA tänään. Yksi virhe ei sitä tosiasiaa muuta, että hyvin on Robin turnauksen tähän asti vetänyt.
   
 12. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Tänään Salo sai vähän enemmän vastuuta mitä aiemmissa peleissä tai ainakin omaan silmään näytti siltä. Hyökkäyssinisellä pääosin varmoja ratkaisuja, mutta omassa päässä saisi löytyä vähän enemmän päättäväisyyttä. Pitäisi löytyä se hätäilyn ja hautomisen välinen keskitie.

  Luisteluun pitäisi saada kunnolla potkua, jotta pärjäisi Liigassa ensi kaudella.
   
 13. muuttohaukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Wasa Royals
  Lainaus:
  Kyllähän Robinilla on paljon kehitettävää Liigassa pelaamista ajatellen, tätä olen käsitellyt muissa yhteyksissä aika kattavasti. En vain pidä mielekkäänä kaivella yksittäisiä virheitä hienon voiton jälkeen. 2-2 tasoitustakin edelsi toisen pelaajan paljon merkittävämpi virhe (jäähyn ottaminen) ja esimerkiksi joukkueen ykköstähti menetti ratkaisuhetkillä useampaan otteeseen pelivälineen pahassa paikassa, näistä selvittiin pitkälti säkällä. Kokonaisuudessa hänkin pelasi hienon ottelun, kuten koko joukkue.
   
 14. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Lainaus:
  Ei tietenkään tuollaisiin tarvitse turhan takia tarttua. U18-kisoissa virheitä tulee jokaiselle pelaajalle tämän tästä, eikä niistä ole mitään mieltä alkaa pitää kirjaa.
   
 15. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ehkä silloin ei myöskään kannata korostaa ratkaisevassa paikassa virheen tehneen pelaajan hyvyyttä vaan kehua joukkueen hienoa suoritusta.
   
 16. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport & Vegas Golden knights
  Lainaus:
  Eikös joukkueen hyvyyttä nimenomaan kehuttu? Salolta oli muutoin hyvä peli ja siksi ansaitsee kehut. Ja kyllähän täällä kehityskohteitakin löydettiin Salolle. Ässä-fanit voisi pysyä siellä omassa osiossaan. Muutaman kerran kun vielä tänne tulee trollaamaan ja provoamaan, niin toivottavasti bannia luvassa. Ei vain joka asiaan voi tulla kommentoimaan negatiivisesti.
   
 17. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Kyllähän tuo Salon peli oli miehen tämän astisista peleistä heikoin. Jo mainitun virheen lisäksi kadotti kiekkoja ja laittoi huonoja purkukiekkoja. Pojat on kuitenkin vasta 17-18v niin virheitä sattuu, se on selvää. Esim Puljulta on monesti käynyt läheltä piti tilanteita kiekonmenetyksien takia. Yhtäkaikki jos jotain kehutaan niin pitäähän se myös kritiikki ottaa vastaan. Hieno taistelu kuitenkin koko joukkueelta ja jos voitto tulee se on sama mitä muuta pelissä on käynyt jos turnauspeleistä puhutaan
   
 18. muuttohaukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Wasa Royals
  Lainaus:
  Mielestäni korostin sitä, että Robin toimi ottelussa joukkueen kapteenina, ja siinä ohessa totesin, että hienosti meni. En ole missään väittänyt, että Robin olisi pelannut virheettömästi tai ollut kentän hahmo tai edes mitään sinne päin. En edelleenkään ymmärrä, miksi tässä yhteydessä pitäisi nostaa esille mitään kielteistä yhdestäkään pelaajasta kun joukkue on juuri upealla tavalla varmistanut paikkansa MM-finaalissa. Tuossa joukkueessa jokainen pelaaja ansaitsee tällä hetkellä vain ja ainoastaan kehuja. Tämä ketju on kuitenkin pyhitetty Robin Salolle, ei U18 maajoukkueelle.
   
 19. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Lainaus:
  Täh? Eli vaikka kapteeni pelasi muihin peleihen nähden hieman alakanttiin ja oli kapteenin moka, että oma verkko heilui niin sitä ei saisi kritisoida? Kapteenin tulisi pelata varmoin ottein ja näin näyttää esimerkkiä joukkueelle. Näin olen ainakin itse ymmärtänyt, kun itse vielä lätkää pelasin. Se miten Salo on toiminut pukukopissa on mahdoton sanoa joten se siitä kapteeniuudesta.
   
 20. VaaRPsto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Kukaan ei ole täydellinen. Jos sinut ennen kautta valitaan kapteeniksi ei se tarkoita sitä, etteikö voisi tulla virheitä. Mikko Pukka oli viime kaudella Sportin kapteeni, mutta ryssi kaksi peliä omiin virheisiinsä ja siinä meni kuusi pistettä. Pukka kävi poppareilla ja sen jälkeen olikin Sportin varmin pelaaja.

  Ketju on Robin Salolle, ei u18-joukkueelle. Se joukkue pelaa oman ikäluokkansa MM-finaalissa, koska voitti eilen illalla Yhdysvallat pelissä, jossa Salo oli kapteeni. Teki hän virheitä tai ei niin Suomi on finaalissa ja Salo kuuluu kapteenistoon. Hieno pelaaja kaikin puolin, joka on tärkeä pelaaja Suomen joukkueelle.

  Kaikki tekee joskus virheitä - myös Kouvolalaiset ja KooKoon kannattajat.
   
 21. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Lainaus:
  Ketju on Robin Salolle, ei Mikko Pukalle. Missä viesyissä minä olen puhunut vain Suomen joukkueesta? Olen kyllä sivuuttanut viestissäni joukkuetta, koska Robin taitaa pelata siellä ja se on ihan relevanttia. Robin mokasi pahasti eikä siinä pitäisi olla kellään vastaan valittamista. Melkein maksoi sen finaalipaikan. Onneksi muu joukkue ei ottanut kapteenista mallia vaan hoiti homman kotiin Kanadaa vastaan. Suosittelen kaikkia Sport faneja blockaamaan kaikkien muiden joukkueiden fanit, jos asiallista kritiikkiä ei osata ottaa vastaan omista pelaajista. Robinin liike on aika hidasta ja usein myöhässä niin kuin nähtiin.
   
 22. 1939 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Huuhkajat
  Voi hyvää päivää mihin tämäkin ketju menossa. Hyvinhän Salo tähän mennessä on kisat pelannut. Jokaiselle sattuu niitä huonompiakin pelejä, mutta onneksi saamme nauttia Salon esityksistä ensi kaudella liigassa. Eräs nimeltämainitsematon täällä kovaa vauhtia jinxaamassa Salolle voittomaalia, kiitos siitä.

  Lainaus:
  Onneksi joukkueessa ei ole yhtään pelaajaa KooKoosta, muuten joukkue olisi jo kotimatkalla.
  Mutta nyt pitää lähteä katsomaan Veikkausliigaa. Saattaa olla vieras käsite siellä.
   
  Viimeksi muokattu: 24.04.2016 klo 14.28
 23. keskipohja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se Spårt joka ei vielä ole olemassakaan.
  Olisiko vain parasta blokata jotkut kirjoittajat...onhan minuakin moitittu Sportin arvostelusta mutta pientä se on ollut joihinkin nimimerkkeihin verrattuna ja minä sentään kannatan Sporttia....omiansa saa joskus haukkuakin.
   
 24. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Lainaus:
  Näistä viesteistä tämä keskustelu lähti liikkeelle. Katsoin tuon pelin ja olen Salon pelaamisesta eri mieltä, jonka tänne kerroin, tämä lienee sallittua vaikka olenkin Ässäfanina profiloitunut. Salo pelasi keskinkertaisen pelin, Suomen finaali paikka on loistava juttu.
   
 25. muuttohaukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Wasa Royals
  Lainaus:
  Olen jo tehnyt näkemykseni sen verran selväksi, että jankkaaminen loppuu tähän.

  Lätkäbongarille vielä tedoksi, mikäli edelleen roikut tässä ketjussa. Olet jo entuudestaan minun ignore listalla, koska koko antisi Sport-osioon ja pitkälti muuallekin tälle foorumille on silkkaa näsäviisasta pätemistä, vailla minkäänlaista rakentavaa otetta. Voit surutta jättää kirjoitukseni jatkossa huomioimatta.