Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Roberts Jekimovs

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Rici, 16.10.2012 klo 21.37.

 1. Rici Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, D, Pönttövuoren Peikot
  Huutelemme vieraista pöydistä: Miksi teillä ei ole ketjua kultakypärällenne? (No nyt on).

  Toinen kysymys: Miksi Jekimovs saa tälläkin kaudella niin vähän peliaikaa, vaikka tehoja tuntuu syntyvän?

  Seuraan mielenkiinnolla Jekimovsin otteita, sillä pelien parantuessa tähän tahtiin hänellä alkaa olla mahdollisuuksia nousta Latvian maajoukkueeseenkin.
   
  Viimeksi muokattu: 16.10.2012 klo 21.52
 2. Kalalokki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  En halua vittuilla, mutta mikäli avaat tällaista ketjua niin tarkista nyt ensin edes miten miehen nimi kirjoitetaan oikein.

  Vähän asiaakin: oli muuten tänään taas kentän paras pelaaja. Jatkuvasti hyvää karvausta ja tilanteiden loppuun asti pelaamista, josta palkinnoksi syntyi maalikin.
   
 3. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Vielä kun sen turhan loikkimisen jättäisi pois, niin ei löytyisi moitittavaa herran pelistä. Tuo kostautuu vielä pitkässä juoksussa.
   
 4. Thome Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  On kyllä aikamoinen tilhi tuolla miesten joukossa ja tasapainokin on aika heikko, mutta en valita niin kauan, kun noista tippuu jäähyjä..

  Mutta hyvääkin löytyy ja paljon. Taitava ja nopea, pelaa tilanteet loppuun ja omaa hyvän kudin myös onetimereista. Go Jeki!
   
 5. Rici Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, D, Pönttövuoren Peikot
  Lainaus:
  Ässä lisätty. Ihan aiheesta muistutit. Olisi pitänyt tajuta laittaa se sinne, kun olen joskus Latviassa asunutkin.

  Olen hieman koettanut bongailla lappeenrantalaisten mielipiteitä miehestä, mutta maininnat keskusteluissa ovat jääneet vähälle ja nekin ovat usein negatiivisia?
   
 6. 3156155 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Radio Jeki pelasi jälleen hienon ottelun! Täytyy nyt vaan toivoa, että pystyisi säilyttämään pitkässä ja raskaassa sarjassa tasonsa läpi kauden. Viime vuonna mies hyytyi nimittäin aika paljon hyvän alun jälkeen, mutta ehti kuitenkin osoittamaan potentiaalinsa. Kuuluu ehdottomasti suurimpiin suosikkeihini SaiPassa! Oikeastaan hän on juuri se suurin suosikkini ja olen odottanut sekä odotan myös jatkossa häneltä paljon.

  Jeki on viihdyttävä pelaaja ja välillä ehkä jopa liiankin viihdyttävä! Eli välillä ampuu vähän yli nuo hänen sirkusvoimistelijan loikat. Loistava pelaaja jolla on edessään loistava tulevaisuus! Toivottavasti nuori kaveri ei pidä liian kiirettä vaan raapustaisi sopimukseensa lisävuoden SaiPan kanssa.
   
  Viimeksi muokattu: 16.10.2012 klo 22.12
 7. ozo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Latvia, Dinamo Riga
  Kertokaa SaiPa-fanaatikot, miten Jeki on pelannut viime kauteen verrattuna? Onko massaa tullut lisää, pysyykö mies pystyssä? Onko kehitysaskeleita otettu eteenpäin?

  Toivotaan, että mies pysyy terveenä ja mahtuu keväällä Latvian MM-miehistöön. Latvia pelaa muutaman päivän päästä Venäjän kakkosjoukkuetta vastaan ja Jeki on mukana.
   
 8. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Allekirjoittaneen silmissä Jekin pelaaminen kokonaisuutena on parantunut. Etenkin puolustusvelvoitteet maistuu viime kautta paremmin. Massaa ei taida olla ainakaan tolkuttomasti tullut lisää, mutta ehkä kaveri on hieman vähemmän pötköllään mitä viime kaudella? Kaikinpuolin tasaisempi ollut esityksiltään mielestäni.
   
 9. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Latvia voitti tänään Kazakstanin 3-2, ja olympiapaikka on jo lähellä varmistumista. Jeki sai syöttöpisteen Latvian 2-0 johtomaaliin, kyseessä taisi olla lähinnä vahinko, mutta kaikki lasketaan. IIHF:n sivuilla maalin syntyhistoria kuvataan näin:
  Lainaus:
  Jekille kirjattiin yksi syöttöpiste myös eilisessä 6-2 voitossa Iso-Britanniasta.
   
 10. Spac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Helsingin IFK, Espoon juniorikoulu
  Nyt kun ketju otettiin ylös, niin täytyypä mainita Jekistä muutama seikka. Meikäläisen SaiPassa nimittäin mies mahtuu tällä hetkellä jokaisen kauden kokoonpanoon. Puhutaan ehkä jopa 2010-luvun Machuldasta. On arvoituksellinen, eli kiekon saadessaan rikkoo pelin rytmin ja juonen täysin. Lisäksi kehittyneet kiekolliset taidot ja deke-sektori antavat lisää juonta ja viihdykettä Jekimovsin peliin.

  Jos olisin toimari, niin en missään nimessä vielä laskisi irti tästä kimpaleesta. Roberts Jekimovs on ehdottomasti yksi iso palanen uuden Latvian jääkiekkoilun tulemisesta kotoiseen liigaamme!
   
 11. radwar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Brynäs, Dynamo Mockba
  Lainaus:
  Ei kai Saipan johto voi niin tyhmä olla että päästäisi irti Jekimovsista? Oletan ettei liigan "normaalin" ulkomaalaisen hintalappua ja tulosta tulee...olkoonkin tyyli sitten millainen tahansa.
   
 12. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Jekimovs taitaa olla tasoonsa nähden aika edullinen kaveri tällä hetkellä. Jeki tuli syksyllä 2011 tryoutille SaiPaan, jonka jälkeen tehtiin 1+1 vuoden sopimus. Nyt on siis optiovuosi meneillään, ja ensi kausi olisi varmasti kalliimpi, koska muitakin Jekin palveluksista kiinnostuneita varmasti löytyy.
   
 13. KiVi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nanna Karalahti
  Lainaus:
  Minä laskisin "missään nimessä". Jos palkkapyyntö on kohtuuton SaiPalle ja jollekin muulle joukkueelle ei, hei hei. Jeki ei tuo mitään muuta kuin tehopisteitä. Fyysisyyttä ei ole, väännöissä hän on linnunluinen ja mies sukeltelee kuin pelle. Lisäksi pisteet tulevat vähän liian jaksoittain ison rahan pelaajaksi. Tätä ei pidä lukea niin, että en haluaisi Jekin jatkavan SaiPassa. Haluaisin, koska pisteiden tekoon pystyviä pelaajia on SaiPassa aina liian vähän. En vaan näe Jekimovsia joukkuetta kantavana pelaajana läpi koko kauden.

  Jatkolle siis vihreää valoa, jos se on järkevissä hinnoissa.