RIP-ketju

  • 2 882 512
  • 11 630

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Taas iskee kovaa. Bondit tietty mutta Medicine Man, Lahjomattomat, Indyn faija. Highlander oli kans ihan kliffa aikoinaan.

Itselleni kaksi suurinta kunigastekelettä ovat kuitenkin Name of the Rose ja Punaisen Lokakuun metsästys. Molemmissa ihan suvereenia Conneryn näytöstä.

Resht in Piiish. Sillei skottisuhinalla.
 
Suosikkijoukkue
Turkoosi kevät 2024, Dallas Stars, Leksands IF
Lepää rauhassa Mr. Bond.

Täytyy varmaan illalla katsoa joku vanhoista Bondeista Seanin muistolle.
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Nyt veti miehen hiljaiseksi. Juuri samalla tavalla kuin n. 3,5 vuotta sitten kun toinen niistä ainoista ja oikeista Bondeista (eli Roger Moore) lähti.

On tämä 2020 vaan todella paska vuosi. Ei ole enää yhtään kunnon Bondiakaan hengissä.

Todella surullista. Lepää rauhassa.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Nyt tuli viimeinkin syy katsoa Zardoz uudestaan.

Lepää rauhassa Sean Connery.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: PJPT

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Turha siis enää elätellä toiveita siitä, että Connery olisi seuraava Bond :-(
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
RIP Sean Connery. Kautta aikojen toiseksi paras Bondin näyttelijä ja Skotlannin itsenäisyyden puolesta puhuja.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Kyllä vetää Bond-fanin hiljaseksi. Requiescat in pace Sean Connery.
 

MegaForce

Jäsen
Hieno juttu että sai elää näinikn pitkään. Hieno näyttelijä ja alkuperäinen, sekä kaikista karismaattisin Bond. Paljon iloa tuonut monen elämään. Lepää rauhassa.
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
No nyt vetää kyllä surulliseksi. molemmat legendat ovat siis poissa, Connery, sekä Moore. Heidän Bondinsa olivat niin erilaisia, että vaikea laittaa toista toisen edelle. Connery tosin määritti, mitä Bond on. Minulle he ovat kuitenkin ne parhaat Bondit.

Lepää rauhassa Sean Connery.
 
Viimeksi muokattu:

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Connery jäi eläkkeelle aikanaan ikävän aikaisin, mutta alan tietokoneistuminen ei oikein osunut kaikille vanhoille tähdille. Hän kieltäytyi putkeen Jurassic Parkista, Matrixista ja Lord Of The Ringsistä, jossa jäi satoja miljoonia pöydälle ja sitten meni hermot kun teki huonompia leffoja ja olisi pitänyt näytellä lähinnä screenien edessä eikä oikeaa näyttelemistä. Sinällään häneltä jäi paljon hyviä leffoja tekemättä, joita olisi tullut ainakin vuosina 2003-2013. Mies ei muutenkaan tykännyt oikein Hollywoodista, vaan teki mahdollisimman paljon Englannin tuotantoja. Skotlanti ei ikävä kyllä ehtinyt itsenäistyä ennen tätä surun päivää, koska Sean sanoi jo varmaan 35 vuotta sitten ettei palaa isien maille pysyvästi ennen kuin he ovat itsenäisiä.

Nyt olisi tosiaan hyvä syy näyttää Conneryn leffoja Teemalta. Bondeja ja uudempia klassikkoita voi tulla muilta kanavilta. Olkinainen, Kukkula, Marnie, Robin and Marian, Andersons Tapes, Man Who Would Be King, Zardoz, Yksi Silta Liikaa ja Highlander saisivat tulla nyt ainakin aluksi..

Harmi ettei Connery näytellyt uudehkossa Skyfall-Bondissa. Yksi vanhan Skotin rooli oli kuin luotu hänelle ja hän olisi nostanut leffan loppupuoliskon tasoa aikasta paljon!

"Lintu ei pesi paljaaseen puuhun"
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
RIP Sean Connery. Toivottavasti Nelonen näyttää Conneryn Bondit ja vaikka Yle Teema muita Conneryn klassikkoja tulevina viikkoina.

Kevyet mullat. Olisi suorastaan kansalaisvelvollisuus Neloselta vetää Conneryn Bondit uusintana. Ensi vuoden heinäkuuhun on liian pitkä aika
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös