RIP-ketju

  • 2 508 540
  • 9 954
Suosikkijoukkue
Kärpät
R.I.P. mittavan uran tehnyt legendaarinen journalisti Barbara Walters
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Aika suuria ikoneita lähtenyt parin päivän sisään. Pele, Vivienne Westwood ja nyt Barbara Walters.

Emerituspaavi Benedictus poistui tänään 95-vuotiaana. Emerituspaavi Benedictus on kuollut
 
Viimeksi muokattu:

Kumielvis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paltamon Pantterit
Modest Mouse- yhtyeen rumpali Jeremiah Green kuoli syöpään 45-vuotiaana. MM on mun suosikkiyhtye, matkustin juuri Amerikkaan katsomaan heidän Lonesome Crowded West-levyn juhlakiertuetta. Sattuu ja harmittaa, syöpä on perseestä.
Jeremiah oli hiljainen ja todella "soft spoken" tyyppi mutta rumpujen takana lähti ääntä. Iso osa Modest Mousen soundia onkin hänen omalaatuisessa rumputekniikassaan.
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Nyt tuli puskista. Vauhti vaatii veronsa.

RIP Ken Block
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Jonkun verran katsonut Blockin videoita ja mies lähti kuten elikin: vauhdilla. Ei ollut sellaista "kuukahdan kiikkustuolissa" tyyppiä
 

jäämies-70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Die Mannschaft
Kepeät mullat Block!
Väriläiskä kaikessa mitä teki, erityisesti jäi mieleen rallicrossista ja norjalaisen Bakkerudin tiimikaverina.
 

Jack DiBiase

Jäsen
Suosikkijoukkue
WiFi Password: XHeKaJ#72
Damn! Joskus nuorena noita Ken Blockin Gymkhana videoita tuli katseltua jonkin verran, mutta en oikein hänen persoonaansa tutustunut. Mutta nyt varmaan kuukausi sitten youtuben algoritmit alkoivat suosittelemaan noita Hoonigan-videoita ja tuli katseltua niitä useampiakin samalla. Miehestä jäi erittäin rento auto-äijä -fiilis ja hyvän tyypin kuva. Vähän kuin Kimi Räikkönen, mutta paremmalla ulosannilla.

Harmittava juttu, mutta kuten monesti näiden adrenaliini-addiktien kohdalla, jossain kohtaa kun tarpeeksi leikkii hengellään, se kohtalo valitettavasti puuttuu peliin. Miten ihmeessä esimerkiksi Blockin kaveri Travis Pastrana on edelleen hengissä.

GO FAST RISK EVERY THANG R.I.P.
 
Viimeksi muokattu:

Nickelback

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL yleisesti
Kepeät mullat Ken Blockille. Rallin yksi suurista nimistä on poissa. Ei niinkään ajotaitojen puolesta, vaan sai tuotua rallin sanomaa maailmalle varmaan enemmän kuin itse MM-sarja näillä somevideoilla.

Karua että Instassa vielä päivitti kuvan kelkoilla matkaan lähdöstä ennen kohtalokasta reissua.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Erilaisista autovideoista, autostunttitempuista ja myös rallistakin tunnettu Ken Block kuollut moottorikelkka onnettomuudessa...

Voi perkele, nyt oli rip-merkintä joka kyllä osui. Tämän herrasmiehen kikkailut erinäköisillä moottorisoiduilla vehkeillä on tullut vuosien saatossa vilkuiltua pariinkin eri otteeseen. Mies osasi myös brändätä itsensä hyvin, taisi olla 2010-luvun taitteessa yksi suurimpia, Monsterin ja DC Shoesin mainoskasvoja. Ja löytyy itseltäkin kaapista vielä saman hepun mallistoon kuuluvaa hupparia/t-paitaa...

Jenkkilän versio Colin McRaesta - toki sillä erolla että toisella oli vähän parempi menestys mm-rallissa. Viihdyttävä kuski leveine ajolinjoineen, vaikka runkiakin tuli - niin mm-tasolla kuin ameriikoissa.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Earth, Wind & Fire-yhtyeen alkuperäinen rumpali Fred White on kuollut 67-vuotiaana.

 

Thombson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
West Hamin puheenjohtaja David Gold lähti 86 vuotiaana. Kepeät mullat.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, Eddie Howe, Sir Bobby Robson, Sean Dyche
Yksi legenda kuollut. Tosin tähän pitää liittää tarina mukaan, koska se on aivan älytön.

Tuossa vajaa kymmenen vuotta sitten lähdettiin kaveriporukalla kiertämään Islantia. Meitä oli muutaman paikallisen lisäksi mm. Saksasta, jenkeistä ja Norjasta. Reilu kaksi viikkoa oltiin jo menty ympäriinsä, kun päädyttiin luoteis-Islannissa kaverin kaverin lammasfarmille/kotiin yöksi. Lammasfarmi tässä tapauksessa tarkoittaa siis tilaa johon kuului kaksi vuorta jne. Suht isoja tuolla suunnalla…

Mutta joo. Päästiin paikanpäälle ja pystytettiin teltat. Talon koira Tomas oli koko ajan mukana kun touhuttiin ja oli selvästi onnellinen kun oli vieraita. Yksi kavereistamme oli rakentanut kehään mittaan ajopuista grillikatoksen/suojan rannalle ja sinne päädyttiin tietysti ryyppäämään ja grillaamaan. Mesta oli aivan mahtava, vuonon rannalla ja meri todella voimakkaana vieressä.

Yö kului hauskasti ja Tomas vietti meidän kanssa myös iltaa kiertäen rapsutettavana ja nukkui ihmisten jaloissa. Sitten yhtäkkiä mereltä alkoi kuulua outoja ääniä. Hyljeparvi oli tullut rantaan meitä katselemaan. No me kun suurin osa turisteja ja kaupunkilaisia niin mentiin ihmettelemään tätä näytöstä.
Tomas oli tosin päättänyt toisin.

Hyljet olivat ehkä ehtineet olla rannassa noin minuutin, kun Tomas päätti että vitut tästä ja syöksyi haukkuen mereen ajamaan hylkeet pois. Ja nehän lähti samantien uimaan keskelle vuonoa. Tää ei Tomasille riittänyt ja lähti uimaan perään. Me tietty yritettiin rannassa huutaa että nyt Tomas takaisin ja tänne. Ei kuunnellut ei. Tähän kohtaan pitää tarkentaa että kyseessä oli todella leveä vuono ja toisen rannan näki vain juuri ja juuri. Keskellä merenkäynti aivan jäätävää. Tomas ei tästä välittänyt vaan jatkoi vaan ulapalle uintia hylkeiden perässä.

Me alettiin tietysti huolestua nopeasti koska koirasta näkyi enää pää pienenä pilkkuna aaltojen keskellä. Ja yhtäkkiä ei edes sitä. Meitä oli rannassa tarkkailemassa kaikki ja mitään ei näkynyt sillä alueella missä Tomasin pää oli ollut. Kunnes yhtäkkiä merestä nousi miekkavalaiden evät pinnalle. Ei vittu sentään. Odotettiin todella hiljaisissa merkeissä vielä kymmenen minuuttia jos jotain näkyisi, mutta ei.

Siinä alkoi monella myös itkua tulla järkytyksestä ja meikäläinen lähti herättämään isäntäväkeä. Pariskunta tuli rantaan ja selvästi harmistuneena totesivat että ikävä kyllä luonto on tällaista. Meillä tietysti juhlafiilis oli loppunut totaalisesti ja aloitettiin keräämään kamoja kasaan. Kunnes.

Sieltä saatanan vuononnokasta alkoi lähestyä pieni hahmo rantaa pitkin iloisesti häntää heiluttaen. Tomas perkele.

Siitä ilonhuudosta ja riemusta varmaan naapuritkin heräsivät vaikka olivat monen kilometrin päässä. Itse juhlakalu vähän ravisti itseään ja tuli juhlittavaksi. Meille muille alkoi taas spontaanit bileet klo. 02 ja repuista kaivettiin viinapullot ja juomat esiin. Grilli pistettiin kuumaksi ja jokainen piti huolta että Tomas sai nakkeja.

Nyt tänään oli Tomas nukkunut pois tuolla samassa kodissaan luonnon keskellä. Tomas on mulle aina se, joka lähti hylkeiden perään, ui 30
minuuttia keskellä merta ja veti päälle turpaan valasparvea.

RIP Tomas, näin yksi höntti koira voi luoda elinikäisen positiivisen ja yhdistävän muiston isolle porukalle. Sulla oli hieno elämä.

Ps. kuvassa Tomas tuon kaverin rakentaman katoksen vieressä samalla rannalla.
 

Liitteet

  • B00E1E56-9BA4-44FB-AFB3-B4E318D48170.jpeg
    B00E1E56-9BA4-44FB-AFB3-B4E318D48170.jpeg
    593,7 KB · kertaa luettu: 474

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, Eddie Howe, Sir Bobby Robson, Sean Dyche

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo - Grazie Kouvola
Hiljaiseksi vetää Viallin kuolema. Yksi ensimmäisiä pelaajia, joita fanitin.

Rauhaisat levot legendalle.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, avoin liiga
Tietäen uutisen italialaisen legendan poismenosta, odotin tuossa kun luin tuota @mikko600 hienoa kertomusta, että milloin Gianluca Vialli liittyy tarinaan mukaan. Olisiko Vialli käynyt hakemassa Tomasin aalloista tai vastaavaa. No näin koiraihmisenä ei tuo muisto Viallia tarvinnut, sillä hieno oli tarina luettavaksi näinkin. Lepää rauhassa Tomas.

Ja samat sanat Viallille. Italia '90 aikaan Vialli oli todella kova. Kisojen komeetta Toto Schillaci toki vei lopulta kaiken huomion, mutta oma suosikkini siihen aikaan oli Vialli.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | It's clear, eh
Näistä nuorista suomalaiskokeista Lukkari oli Toni Toivasen ohella se kaikkein kirkkaimmin loistanut tähti. Franzeniin ei oteta ihan mitä tahansa köökkihuseeraajaa, vaan siellä tulee olla alansa huippu. Ja Lukkari pääsi Franzenissa isoon, isoon rooliin. Vielä surkeampaa tässä on tietysti se, että nyt menetettiin hieno ihminen; herkkä, muut huomioon ottava, hauska ja kohtelias, sydämellinen mies. Voimia perheelle, kollegoille ja muille läheisille!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös