Rikard Grönborg – Tapparan päävalmentaja 2023–2026

  • 3 754
  • 10

tepi88

Jäsen
Suosikkijoukkue
TapparaTappara on solminut kolmivuotisen sopimuksen joukkueen päävalmentajaksi siirtyvän Rikard Grönborgin kanssa. 54-vuotias Grönborg on yksi koko Euroopan kuumimmista valmentajanimistä.

Valmennusryhmä 2023–2024 kokonaisuudessaan:

Rikard Grönborg
Juha Juujärvi
Pasi Puistola
Konsta Karjalainen
Aki Näykki
 

Ex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Enpä muista koskaan aiemmin olleeni näin innostunut tulevasta lätkäkaudesta tässä vaiheessa kevättä!

Toki hankinta sisältää myös riskejä, mutta onhan tämä huikea mahdollisuus venyttää etumatkaa entisestään. Rohkea veto.

Tervetuloa Tampesteriin, Röönporin Riku!
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Wire

Killeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Onhan "Kung Rikard" ukko kenellä riittä karismaa ja auktoriteettiä sitten heti isolla kädellä. Varmasti on kallis, mutta uskon että on kyllä joka euron arvoinen.
 

Tapsuttelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara

Ann Arbor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Rikard Grönborgin meriitit puhuvat puolestaan ja yhtä lailla ulospäin on välittynyt kuva huippuäijästä! Vaikka NHL-päävalmentajan pestiä ei Grönborgille toistaiseksi olekaan avautunut, ei liene liioittelua puhua maailman kymmenen parhaimman jääkiekkovalmentajan joukkoon kuuluvasta huippuammattilaisesta. Merkittävä sainaus niin Tapparalle kuin koko suomikiekolle! Salute! 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Ex

Rantsukoff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Rikard Grönborgin meriitit puhuvat puolestaan ja yhtä lailla ulospäin on välittynyt kuva huippuäijästä! Vaikka NHL-päävalmentajan pestiä ei Grönborgille toistaiseksi olekaan avautunut, ei liene liioittelua puhua maailman kymmenen parhaimman jääkiekkovalmentajan joukkoon kuuluvasta huippuammattilaisesta. Merkittävä sainaus niin Tapparalle kuin koko suomikiekolle! Salute!Vaikea nähdä että Suomessa menestyy. Erittäin heikkoa tekemistä Sveitsin parhaassa organisaatiossa. Taktisessa Liigassa vaikeuksia luvassa.
 

Tapsuttelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Erittäin heikkoa tekemistä Sveitsin parhaassa organisaatiossa.
Maajoukkueen ulkopuolella ensimmäiset kaudet huipputasolla kansallisen liigan pääsarjatason valmentajana; ensimmäisellä kesken jäänellä koronakaudella runkosarjan voitto, toisella kaudella playoffseissa ja viides, kolmannella kaudella runkosarjavoittajan kanssa finaaleissa ja seiskapelin jälkeen hopeaa. Ja sinä höpötät jostain erittäin heikosta tekemisestä.
 
Viimeksi muokattu:

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Vaikea nähdä että Suomessa menestyy. Erittäin heikkoa tekemistä Sveitsin parhaassa organisaatiossa. Taktisessa Liigassa vaikeuksia luvassa.
Se on jännä nähdä miten lähtee homma toimimaan, jos lähtee. Varsin kovat näytöt maajoukkueen valmentajana, seurajoukkueen valmentajana kokemus vielä ohkainen eurooppalaisella pääsarjatasolla. Käsittääkseni edustaa juurikin "modernimpaa" näkemystä valmentamisesta, eli pelaajat tekee ne sadasosasekuntien ratkaisut jäällä, ja valmentajan tehtävänä on enempi tukea heidän kykyään tehdä niitä ratkaisuja, kuin näyttää taktiikkataululta että sitten teette näin ja näin.

Turhantarkka käskyttäminen kangisti ainakin Marjamäen Kärpät päättyneellä kaudella, joten kyllä tuossa Grönborgin lähtökohdassa voi viisautta olla. Ja samanlaisia asioita puhui myös Rautakorpi viimeksi Tapparaa valmentaessaan, mutta ei lopulta pystynyt tätä uudistautumista viemään loppuun saakka. Tapola onnistui löytämään paremmin tasapainon näiden asioiden suhteen, ja kenties Grönborg on oikea mies ottamaan seuraavan askeleen.

Kukaan ei tietysti tiedä, miten tulee käymään, mutta kannattaa veikata epäonnistumista jotta saa mahdollisuuden sanoa "mitäs minä sanoin" jos näin tapahtuu.
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Vaikea nähdä että Suomessa menestyy. Erittäin heikkoa tekemistä Sveitsin parhaassa organisaatiossa. Taktisessa Liigassa vaikeuksia luvassa.

Mielenkiintoinen näkemys. Itse näen asian aivan toisella tavalla. Grönborgilla on meriittejä ja kokemusta paikoista mistä Pennanen ja muut Liigan valmentajat voivat vain haaveilla. Itse veikkaan Grönborgin vain kasvattavan eroa Tapparan ja muiden välillä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös