Riemu 2024–2025

  • 10 475
  • 72

Hyytiäinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa & Ottawa
Thomas Tarvainen näyttää tehneen sopimuksen Laukaa Gladiatorsien kans. Lähteenä heidän Facesivut.
 

Tiki30

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Riemu
Torstain harjoitusottelu Huntersia vastaan on siirretty Hippoksen kirkkaisiin valoihin LähiTapiola Areenalle aiemmin ilmoitetun Tikkakosken jäähallin sijaan.
 
Suosikkijoukkue
Hauvat
Toden totta! Sammakkokipsan tarjonta on aina ollut maistuvaa, monipuolista sekä ajoittain jopa yllättävää! Mieleeni tulee muun muassa jo valikoimasta poistunut kahvinkeittimellä keitetty tee! Siinä oli sitä jotain! Myös erikoisotteluissa tarjotut mokkapalat ovat aina saaneet tämänkin kyynikon makunystyrät myhäilemään c(:
 

Tiki30

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Riemu
Uskoisin, että näinä aikoina, kun alvit nousee ja liigajoukkueet tahkoavat satoja tonneja tappioita, Koirat pyrkii maksimoimaan jokaisen pennin joka ottelutapahtumista irti lähtee. Kioski on siis 100% prosentin varmuudella auki ja varmaan käydään pelin jälkeen pullot keräämässä roskiksista ja palauttamassa Savelan S-markettiin.

Sopimuspäivityksiä vielä sen verran, että armoton tryout tiputti yhden molkkerin pois joukkueesta. Torjuntatrion muodostavat siis Juuso Laukkanen, Karri Langsjö sekä Tuomas Aalto. Viimeksi mainittu on uusi tuttavuus joukkueeesa ja omaa rutkasti kokemusta U20 SM-sarjasta sekä Mestiksestä. Leveyttä siis on ja mokkekolmikko onkin sarjan kärkeä. Toivottavasti KeuPa ei ainakaan ihan heti nappaa ukkoja Metukan puolelle, en tosin olisi tästä yllättynyt.
 
Suosikkijoukkue
Hauvat
Kyllä noilla molkeilla kelpaa vaikka muutaman läpiajon per peli omiin ottaa, sen verran pätevä kolmikko uccoja jalkeilla! Tosin liian kova luotto torjuntapeliin voi tuudittaa puolustuksen ajoittaisiin nukahduksiin aiheuttaen valmennukselle lisätyötä ja harmaita hiuksia. Eli pysykää hereillä koirulipakit siellä!

Hauvojen maalivahtikavalkadi sen sijaan odottaa vielä julkaisuaan. Edes harjoituspeliroostereista ei tulevaan sarjakokoonpanoon liittyen pääse ennakko-odotuksia tekemään, koska joukkueelle ei ole treenimittelöitä tulospalvelun sivujen mukaan ole sovittu yhtäkään! Aikovatko Hauvat täysin piittaamattomasti (ja muille ymmärrettävästi tasoitusta antaen) lähteä sarjakauteen ilman yhtään preseason-kamppailua?! Jos näin on, niin kunnioituksesta nostan hattuani päätökselle, mutta kenelläköhän se hattu on sen jälkeen?
 

Tiki30

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Riemu
Nooh, maltillinen lähestymistapa on ennenkin toiminut. Ei Koirillakaan tainnut olla aikoinaan yhtään harjoitusottelua ennen ensimmäistä kolmosdivariotteluaan ja silti laitettiin vastustajat sellaiseen solmuun, jota Raikun urutkaan eivät ole todistaneet.
 

Tiki30

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Riemu
Uusi kolmen kopla julkaistiin tänään Instagramin puolelle eli uusvanhaa tietoa tarjolla. Roberts Bukalders, Anton Tarvainen ja Veeti Vähäkainu olivat käyneet koiranluutornissa hieromassa kauppoja ja vääntämässä kättä. Pojat olikin pian sopimusneuvotteluiden jälkeen nähty Kauppakadulla nauramassa matkallaan pankkiin.

18-vuotias Bukalders jatkaa Riemun nuorennusleikkausta siirtymällä Mestis-mestari IPK:n U20-joukkueesta. Mr. Worldwide Tarvainen puolestaan on kiertänyt jenkkilän yliopistosarjoja ja vietti kaksi viime kautta Ruotsin division 2:ssa. Vähäkainu taas kaapattiin kotimaisen kakkosdirren HighSticks HT:stä.

Hienoa nähdä, että Riemu kiinnostaa pelaajia ulkomailta asti. Organisaatiossa on asiat mallillaan ja homma kehittyy.
 
Suosikkijoukkue
Hauvat
Äärimäisen hienoja uutisia! Koirat ovat aina joukkueena olleet erittäin vastaanottavaisia uusia laumanjäseniä kohtaan! Lisää ELÄMÄÄ (koiran)koppiin ja sitä rataa! Mielenkiintoisilta vaikuttavat uudet nimet joukkuesa, joten varmasti paljon hännänheilutusta aiheuttavaa toimintaa luvassa kun tämän lauman otteita pääsee alkavalla kaudella seuraamaan!
 

Tiki30

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Riemu
Harjoituspelikausi päätettiin eilen riemukkaasti 4-3 voitolla Huntersista! Vanhat tutut tehotaiturit Joel Järvenpää, Matias Rauvola ja Leo Heikkinen esiintyivät totutun tehokkaasti kirjaamalla useamman tehopisteen mieheen. Erikoistilannepelaaminen toimi myös hyvin, kun saatiin tehtyä kaksi maalia ylivoimalla ja yksi pilkusta. Ainoa alivoimakin selvitettiin takaiskutta eli voidaan puhua 100% prosenttisesta onnistumisesta silläkin saralla. Sammakkokipsan tuotot saattoivat jäädä pieneksi, kun lämpöiset syyskuun kelit eivät motivoineet yleisöä lähtemään sankoin joukoin Hippoksen jääkaappiin katsomaan lätkäkiekkoa.

Tästä on hyvä jatkaa kohti tosipelejä. Riemun osalta nämä starttaavat 14.9. kotiottelulla Muik Hoskeytä vastaan. Muikki on kyllä hienosti nostanut tasoaan nykyisen Suomi-sarjataipaleensa alkuajoilta, kun tuolloin joukkue oli lähinnä pisteautomaatti ja vieraspelimatkat Munsalaan olivat varsinaisia elämyksiä 20 asteen pakkasessa nautitusta Muik Spasta lähtien. Tosin silloinkin hienot suoritukset, kuten Lauri Viitasen viisi maalia pakin tontilta, lämmittivät mukavasti muuten vilpoisaa pukuhuonetta.
 
Suosikkijoukkue
Riemu
Erittäin valideja pointteja Pre-Seasonilta! Kiitos niistä @Tiki30

Odotus viikon päästä alkavaa sarjataipaletta kohtaan on kyllä jo infernaalinen. Vaikuttaisi siltä että tälle kaudelle jalkeilla on erittäin iskukykyinen (kuitenkin edelleen huvikseen jääkiekkoa pelaava) opiskelijaryhmä. Syksyn harjoittelun makrosyklihän on Koirissa äärimmäisen vaativa sisältäen muun muassa ensi viikon Laajavuoren harjoitusleirin, Kaapelin pallopeliturnauksen marraskuussa ja kaikista kovimman loppuvastustajan eli Itämeren ääriolosuhdeleirin joulukuussa. Uskonkin että juuri näistä syistä kuntohuippu on onnistuttu piikkaamaan sinne maaliskuulle kun taas syksyisin on monesti saatu todistaa overreaching ilmiötä. Mitenköhän harjoittelun periodisaatio tapahtuu esim. Raahessa tai Kotkassa?
 

Tiki30

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Riemu
Riemu löi lukkoon hyökkäyspään tehopelurien jatkosopimukset, kun puumerkkinsä kontrahteihin rustasivat Matias Rauvola, Joel Järvenpää, Paavo Kilponen ja Kristian Pylvänäinen. Mestaruuskertoimet tipahtivat heti tämän uutisen jälkeen ennätysmatalalle. Voidaankin kohta puhua yhdestä Riemun kokoonpanoista ikinä. Ainakin top 11 all time Riemuhistoriassa.

Erittäin hienoa pitkäjänteistä kehitystyötä tekevä Riemu osoitti taas luottavansa omiin kasvatteihin ja piti kiinni luottoratsuistaan. Tämmöinen seuran sitoutuminen pelaajiin ja pelaajien sitoutuminen seuraan on kyllä kaunista katsottavaa näinä aikoina, kun yhä enenevissä määrin juostaan sieluttomina palkkapussin perässä ja ollaan valmiita kääntämään mummovainaankin takit, jos se tarkoittaa lisätienestejä.

Veikkaisin, että Riemu ottaa tänä vuonna ensimmäisen top 5-sijoituksensa runkosarjassa sitten 2-divariaikojen, eikä top 3 ole myöskään kaukana. Isoin haaste tällä kaudella lienee Nokian Pyry sekä Kattokeskus Areenalta haettu puoliautomaattinen isonumeroinen vierastappio, joka on jo eräänlainen perinne. Myös edellä mainitut kauden aikaiset harjoitusjaksot voivat olla yllättävän haastavia kokoonpanon kokoonraapimisen suhteen ja aiheuttaa vaihtelua peliesityksiin. Toisaalta ehkä uusi valmentaja Onni Natri on toiminnassa pitkään mukana oltuaan keksinyt näihin konstit ja lääkkeet ja keittelee pienistä käärmeistä sellaset keitot, että nämä kompastuskivet saadaan selätettyä kuin Melbournen olympialaisten kreikkalais-roomalaisen painin alkuerissä konsanaan.
 
Suosikkijoukkue
Riemu
Riemu on facebook-sivujensa uutisen mukaan sorvannut yksivuotiset jatkosopimukset puolustajaparinsa Rene Pylvänäisen ja Miska Aution sekä hyökkääjäkaksikkonsa Oliver Eleniuksen ja Elmeri Qvintuksen kanssa.
Tässä kyseisten pelimiesten anti:

Rene P: kosareita ja yksittäisten pelien ratkaisuja lapsellisen käsittämättömillä suorituksilla

Miska A: Vähintään noin 94 hankittua ylivoimaminuuttia...

Oliver E: Viidakon isoin gorilla nukkuu missä haluaa

Elmeri Q: Uskomattomia nilkan liikkuvuuden esittelyhetkiä, merisäälähetykset vieraspelireissuilla, pähkinöitä koppiin ja joukkueen kivijalan rakentaja Köhniön lauteilla
 
Suosikkijoukkue
Hauvat
Tässä kyseisten pelimiesten anti:

Rene P: kosareita ja yksittäisten pelien ratkaisuja lapsellisen käsittämättömillä suorituksilla

Miska A: Vähintään noin 94 hankittua ylivoimaminuuttia...

Oliver E: Viidakon isoin gorilla nukkuu missä haluaa

Elmeri Q: Uskomattomia nilkan liikkuvuuden esittelyhetkiä, merisäälähetykset vieraspelireissuilla, pähkinöitä koppiin ja joukkueen kivijalan rakentaja Köhniön lauteilla
Loistavaa, että kyseiset herrat ovat mukana. Kaikkien kohdalla nähtiin huikeaa kehitystä viime kaudella! Yksi kuntoutti yhden toimivan jalan saavuttaen 1,5 jalan rajapyykin, toinen nousi (kahdesti!) kuolleista kauden aikana, kolmas löysi peli-ilon (niin kaukalossa kuin korttipelihiekottajana) ja neljäs otti huikeita steppejä akateemisella tasolla. Tuskin maltan odottaa mitä uusia leveleitä nämä herrat löytävät uuden kauden aikana!!
 

Tiki30

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Riemu
Jahas uutta uunituoretta sopparia eetteriin runkosarjan aattona! Tai aatonaattona Riemulle mutta usean joukkueen osalta Suomi-sarjahan pärähtää huomenna käyntiin kuin ysiluokkalaisen koko kesän rassattu ja viritetty Derbi perjantaisen takarivissä tuolilla keikutun koulupäivän ja kahden megaforcen jälkeen.

Kuten @Palavaa vettä osuvasti kirjoittikin toiseen chättiin, viidakon isoin gorilla Oliver Elenius jatkaa Jyväskylän Riemukiekossa myskäämistä ja tunnetaanpa mies myös rankkarispesialistina. Lisäksi Rene Pylvänäinen jatkaa taikatemppujen tekemistä mustaturkoosissa kaavussa. Montakohan kosaria nähdään tänä vuonna? Yli vai alle 2,5 per peli?

Lisäksi joukkueen top 30 mukavimpiin henkilöihin kuuluva Elmeri Qvintus löysi silmälasinsa piirongin päältä ja sai näin ollen lopulta allekirjoitettua jatkosopimuksen. Veikkaan, että tänä vuonna nähdään kaverilta ensimmäinen hattutemppu Koirissa. Viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä ylivoima-ajan hankinnan mestari ja jokapaikanhöylä vailla vertaa sekä ulkomaillakin mainetta niittänyt Leki-ryöstö ja joukkueen ikänestori Miska Autio nähdään myös tällä kaudella Riemun väreissä. Mahtaa Lempäälässä harmittaa. Kaveri pystyy pelaamaan mitä tahansa pelipaikkaa ja roolia luotettavasti.

Mahtavalta näyttää rosteri ja yhä olen vahvasti sitä mieltä että top 11 all time Riemu-kokoonpano on kyseessä, jos OSM- tai Tsekin reissuja ei lasketa. Hienoa nähdä viikonloppuna, miten pelit lähtevät rullaamaan!
 

Tiki30

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Riemu
Taas mennään, rahan takii! Vuorokausi vaihtui pelipäivän puolelle eikä tässä meinaa uni tulla kun jännittää!

Kausi päästään starttaamaan kotipubissa Muik Hoskeytä isännöidessä. Muikki aloitti eilen sarjakautensa selvällä 7-1 voitolla Raahe-Kiekosta ja sanomattakin on selvää että tässä on yksi kauden päävastuksista. Odotan kovaa ja tiukkaa kamppailua. Jos vastustaja saadaan pidettyä yhdessä läpiajossa per erä, on hyvät mahdollisuudet voittaa.

Let's go ja vedetään nii lujaa että naapurit tulee valittaa!
 

Tiki30

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Riemu
Aamubrunssin päätteeksi saatiin kokkelit myös intternettiin! Näillä lähdetään virittämään Muikkiverkkoja vesille:

Rauvola - Heikkinen - Järvenpää
Vähäkainu 1 - Flinck

Leinonen - Peräkylä - Pylvänäinen K.
Paju - Voutilainen

Lagerbohm - Tarvainen - Mäki
Ilmola - Tapper

Vähäkainu 2 - Tuomela - Marchesani
Bukalders (7)

Laukkanen (AM) - Aalto

Tulospalvelun mukaan Muik lähtee muuten samalla kokoonpanolla kuin eiliseen Raahe-kamppailuun, mutta nelosen laiturit ovat vaihtaneet paikkaa. Liekkö tämä vain näppäilyvirhe, vai yritetäänkö tässä harhauttaa vastustajaa... Olen valmis katsomaan tämän bluffin.

Saas nähä paljonko löytää yleisöä hallille! Toivottavasti saadaan uusia kaupunkiin karauttaneita opiskelijoita sankoin joukoin LähiTapiola Areenan lehtereille ja hyvää kiekkoviihdettä sateiseen syyspäivään. Vanha luottohalli Hippoksella kestää onneksi vielä vettä, vaikka remontteja ei ole tarvinnut tehdä vuosiin, kun 2020 tulee se uusi halli muiden projektien yhteydessä. Siihen ei onneksi ole enää montaa vuotta.
 
Suosikkijoukkue
Riemu
Noniin, tästä se taas lähtee!

Muikilla takana eilinen rutiinipöllytys kotipubissa ja Koirilla taasen post activation performance enhancement ilmiötä hyödyntävä voimaharjoitus + liigapelin jälkeinen jääharjoitus illallista nauttivan Hurrikaanin VIP-yleisön edessä. Täten povaan tasaista kamppailua. Muikilla myös tiedottaja näköjään mukana, joten jo tästä huokuu ilmiselvästi se, että Jyväskylään ei lähdetä leikkimään.

Tulemme näkemään paljon pystysuunnan jääkiekkoa ja kamppailua laitojen lähellä. Ronnestad et al. MK-intervallit siivittävät kuitenkin Koirat voittoon viimeistään 3. erässä. Tämä on minun hypoteesini!
 

Tiki30

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Riemu
TERRRRVE! 4-0 ekaan erään! Krisulle kaksi maalia ja Peräkylälle 1+1. Huhhuh mitä menoa. Tämähän muistuttaa jo entisaikojen Muik-pelejä. Onkohan Gigantista jo soiteltu yhteistyökuvioiden merkeissä, olisi nimittäin pesukoneille hyvää mainosta. Tai ehkä Jankon Betoni voisi markkinoida katujyriä tällä konseptilla.

Noh, vanhan sanonnan mukaan peliä ei voi voittaa ekassa erässä, mutta sen voi hävitä siinä. Katsotaan silmä kovana, kumpi pitää paikkansa...
 

Tiki30

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Riemu
Kahden erän jälkeen yhä 4-0 taulussa. Laukausten perusteella tasaista on, molemmilla 21 kutia kohti maalia.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
HPK vs K-Espoo
  • 3.00
  • 4.00
  • 2.14
KalPa vs Jukurit
  • 1.61
  • 4.90
  • 4.40
KooKoo vs Sport
  • 2.12
  • 4.20
  • 2.94
Lukko vs HIFK
  • 1.97
  • 4.20
  • 3.25
Tappara vs Kärpät
  • 2.26
  • 4.15
  • 2.72
Ässät vs TPS
  • 2.10
  • 4.10
  • 3.05
Pelicans vs Ilves
  • 4.75
  • 4.80
  • 1.66
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös