Red Dead Redemption 2

  • 222 145
  • 965

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
@Roger Moore Älä hyvä mies hosu sen pelin kanssa. Kun nyt olet jo chapter 3:ssa niin hold your horses ja seikkailuun. Tuossa vaiheessa peliä voi viettää aivan hyvin vaikka muutaman kuukauden reaaliaikaa metsästellen, kalastellen, tutkien kaikkia mahdollisia paikkoja mihin pääsee jne. Ne juonitehtävät kyllä odottavat siellä.
Itse asiassa eilen juttelin kaverin kanssa tästä samasta ja sanoinkin hänelle että tässä nyt jatkossa käytän aikaa ihan vaan paikkojen tutkimiseen. Aikaa saa kyllä kulumaan, tuntuu että Chapter 2:n aikaankin kesti pitkään edes päästä tehtävien pariin.

Mutjoo nyt taidan jättää tuon leirin taakse ja lähteä karttaa tutkimaan.
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
@Roger Moore, jos tekemistä haluat niin päivitä sinun Satchelia. Onkohan siellä ensiksi 4 vai 5 satchelparannusta ja sen jälkeen aukeaa se joku master satchel, joka takaa sulle kaikkien itemien maksimiksi, joka helpottaa huomattavasti kaikkea muuta pelissä.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Huoh. Nyt on kaikki challenget tehty mitä tässä vaiheessa pystyy. Dinosauruksen luita ei saatana sentään voikaan kaikkia myöskään vielä kerätä, internet valehteli, mutta kaikki mitä voi tähän mennessä on nyt kerätty sit. Röökikortit, kivikaiverrukset, jopa ne vitun dreamcatcherit kävin plokkaamassa. Leirissä ja Arthurin satcheleissa on kaikki valmista, legendaarisista eläimistä ja kaloista kerätty kaikki mitä pystyy. Kunniamittari ei ihan täysin tapissa vielä ole, sitä voisi mennä vielä vaikka St. Denisin kaduille kerryttämään mutta varoa ettei vahingossa pahoinpitele vanhoja naisia enää.

Sit ei oo enää muuta tehtävissä ku.. vapauttaa Micah. Äsken kävin kattomassa että ei saatana, tonne pitäis kohta mennä toi molopää vapauteen päästämässä. Heitin vielä yhden volatile dynamiitin sille kekkulille sellinsä edustalle.
 

Juhisjuhis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
Kuinka moni on vetänyt pelin 100%? Lähdin tuossa jokin aika sitten yrittämään, mutta perkele kun alkoi jotkut haasteet tökkimään. Oon jumissa metsästyshaasteessa, jossa pitää kerätä kolme täydellistä jäniksennahkaa. Vaikka pari videota ja artikkelia luin, mistä kannattaa etsiä, niin ei kyllä millään tunnu löytyvän noita kolmen tähden jäniksiä. Ikuisuuden joutuu pyörimään ympyrää, eikä siltikään tule vastaan. Sitten kun löytyy, ja jousipyssyssä kiinni small game-nuolet, niin silti tippuu täydellisellä osumalla kuntoluokitus tapon jälkeen.

Olisiko antaa neuvoja?
 
Siistiä että ketju on aktiivinen! Itse en ole nyt kohta kuukauteen peliä pelaillut. Yksi hieman ärsyttävä juttu on nimittäin se että tää pleikkari huutaa mahdottomasti peliä pelatessa ja ylikuumenee myös aika nopeasti. Silti vaan pelaa ja pelaa aina kun aloittaa eikä malta lopettaa. Paremmalle englannin kielen taidolle olisi tarvetta, kun ei yhtään ymmärrä jokaista juttua joka pelissä eteen tulee. Mut tietty ilmankin sitä taitoa pystyy pelaamaan ja etenemään, vaikka se tuo lisähaasteita paljon.
 

Buster

Jäsen
Onko tietoa, että olisi tulossa 3, jossa otettaisiin ajallisesti takapakkia ja touhuttaisiin Dutchin porukalla?
Ei kai siitä mitään varmaa faktaa ole, että on edes kolmasosa erityisemmin suunnitteilla tällä hetkellä ja kauan saa varmasti sellaista odotella. Mutta onhan tuo nyt tarinankerronnallisesti aika selvä homma, että tuollainen sieltä olisi vielä tilauksessa ja myöskin kannattavaa tehdä. Eli miten lyötiin hynttyyt yhteen ja kaikkia niitä asioita, mistä kakkosessa kuuli vain dialogiviittauksina. Ja kyllähän se muodostaisi aika eeppisen kokonaisuuden sitten lopulta, vaikka valitettavasti mentiin ajallisesti nurinkurisesti pelien suhteen.

Ihmettelisin, jos ei tulisi sitten joskus.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kuinka moni on vetänyt pelin 100%? Lähdin tuossa jokin aika sitten yrittämään, mutta perkele kun alkoi jotkut haasteet tökkimään. Oon jumissa metsästyshaasteessa, jossa pitää kerätä kolme täydellistä jäniksennahkaa. Vaikka pari videota ja artikkelia luin, mistä kannattaa etsiä, niin ei kyllä millään tunnu löytyvän noita kolmen tähden jäniksiä. Ikuisuuden joutuu pyörimään ympyrää, eikä siltikään tule vastaan. Sitten kun löytyy, ja jousipyssyssä kiinni small game-nuolet, niin silti tippuu täydellisellä osumalla kuntoluokitus tapon jälkeen.

Olisiko antaa neuvoja?

Varmint riflellä kun ammut niin ei tipu tähdet. R1 tai L1 kun painaa eläintä tutkaillessa niin tulee teksti mikä kertoo millä aseella elukka tulisi kaataa jotta nahka pysyy täydellisenä.
 

ipaz

Jäsen
Varmint riflellä kun ammut niin ei tipu tähdet. R1 tai L1 kun painaa eläintä tutkaillessa niin tulee teksti mikä kertoo millä aseella elukka tulisi kaataa jotta nahka pysyy täydellisenä.

Ja sitten Fencessa voi käydä askastelemassa Buck Antler Trinketin, jolla noita *** eläimiä tulee vastaan isommalla prosentilla. Pitää vaan teilata legendaarinen buck ensin. Trinket ja oikea ase oikeaan eläimeen niin alkaa hyviä nahkoja kertymään. Mutta ei kannata kuolla jos on hepan takakontti vuorattu taljoilla.
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Onko tietoa, että olisi tulossa 3, jossa otettaisiin ajallisesti takapakkia ja touhuttaisiin Dutchin porukalla? Itse en jaksaisi enää yhtään näitä henkilöitä. Syyt spoilereissa, koska ketjussa on peliä ensimmäistä kertaa pelaavia.
Kyllä se kolmonen varmaan joskus tulee, mutta pitää muistaa Rockstarin nykyinen pelipolitiikka, eli lypsävää lehmää ei teurasteta. RDR2 on vielä nuori peli, mutta esim. 7v vanhaan GTA V:n tulee Onlineen kartanlaajennus(!!!) näin pitkän ajan jälkeen julkaisusta, joten kertonee samalla siitä, että GTA V:lle kaavaillaan vielä ainakin 3-5 v lisäaikaa ja tämä on suoraan pois GTA 6:lta, sitä ei tule ennen kuin GTA V on kuopattu. Muistetaan samalla, että RDR2:kin on samanlainen Online muoto (jota allekirjoittanutkin on alistunut kyntämään hullunkiilto silmissä), jolle ollaan varmasti kaavailtu monien vuosien elinkaarta ja niin kauan kuin RDR2 on pinnalla ei varmaan kannata odottaa RDR3:sta. Ja onhan RDR1 ja RDR2 välissäkin 8v, että tuollakin aikataululla RDR3 ilmestyisi niinkin pian kuin vuonna 2026, todenmukaisempi haarukka lienee jossain välillä 2026-2030. :(
 

Bajsligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hyvä että ketju elää. Itse olen pelannut tarinan kerran läpi ja sitten yritin vielä tehdä 100%, mutta jotain kaloja yms. on vielä pyydystämättä. Kesällä viimeksi pelasin ja ajattelin, että toisella kierroksella keskittyisin aluksi muuhun kuin tarinaan.

Tuntui siltä, että aluksi tai pitkän aikaa oli käytössä vain tehottomia aseita. Sit kun joku rosvojoukko hyökkää korvessa kimppuun kolmelta suunnalta yhtä aikaa, ja räiskit niitä jollain tussarilla, ni alkoi kyllä vituttaa se alitehoinen ase.

St. Dennis on hankala paikka, jos tulee jotain kärhämää, kun heti on iso porukka jahtaamassa.

Aluksi yritin myös olla kohtelias ja avulias, mutta kun peli eteni, taidot kehittyivät jne., en jaksanut ottaa paskaa enää keneltäkään ja ammuskeluksihan se meni, jos ei just ollut joku tärkeämpi tehtävä menossa. Niillä muutamilla gangien taloillakin tuli hyvin usein käytyä ammuskelemassa, jos ohi sattui ratsastamaan. Ja jos kuoli siellä, niin heti piti mennä ottamaan uusintamatsi.

Täytyykin aloittaa round 2 lähiaikoina.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Eilen en tosiaan noita Chapter 3:n tehtäviä vielä tehnyt ollenkaan. Yhden pienen homman tein leirillä kun Butcher ja se muija jotain riitelivät siinä ja käytiin sitten postitoimistolla läheisellä kylällä, mutta tuokin taisi olla niitä sivutehtäviä. Lisäksi autoin sitä Margaretia niiden elukoidensa kanssa, mutta niitä keltaisella palluralla olevia tehtäviä en käynyt tekemässä.

Eilen tuli siis koluttua karttaa aika tehokkaasti läpi. Lähdin siitä Chapter 3:n leiriltä takaisin kohti Valentinea, menin aikalailla junaraiteita pitkin ja välillä pysähdyin jos olisi jotain jännää näkynyt jossain. Tuli sitä toki myös pistäydyttyä hieman siellä Heartlandsin sisämaassakin, mutta mitään kovin merkillistä en huomannut. Jotain leirejä siellä täällä mutta moni oli tyhjillään. Jossain oli sitten myös vähän äkäisempää porukkaa jotka kehottivat kerran nätisti ja siinä vaiheessa olin jo matkalla kun ei jaksanut alkaa myllyttämään.

Valentinessa oli vielä lockdownit päällä kun aamulla saavuin sinne, siinä hetken aikaa pööpöilin kaupungin liepeillä ja siinä junaradan sillan kohdallahan... (spoilereita alla jos joku pelaa myös ekaa kertaa)

Siinä tosiaan on se ruumis mitä haaskalintu käy välillä nokkimassa, huomasin tuon jo aika varhaisessa vaiheessa peliä mutta en sen kummemmin sitä tutkinut, mutta tällä kertaa huomasin että siellähän oli immeisen pää seivästetty ja siellä oli siis joku kartan pala, liittyy johonkin sarjamurhaajahommeleihin kaiketi.

Valentinesta oli tässä vaiheessa lockdown poistunut kuin taikaiskusta ja sinne kehtasi taas mennä pyörimään, toki kuuskymppiä on Artturin päästä luvattu tällä hetkellä mutta eipä siellä palkkionmetsästäjiä näkynyt niin aika rauhassa sai olla. Kävin saluunassa syömässä ja ostamassa hevoselle kaupasta vähän evästä. Valentinesta jatkoin sitten kirkon kohdalta vasemmalle kääntyen ja paria mökkiä kävin siellä vähän katselemassa, jos siellä ihmisiä oli pihalla niin pyysivät kohteliaasti poistumaan. Pari mökkiä oli tyhjillään mutta ainakaan ovesta ei päässyt sisälle, yritin vielä jos olisi joku ikkuna tms löytynyt mutta en ainakaan mitään löytänyt vaan jatkoin matkaa. Onko noissa böndellä olevissa lukituissa random-mökeissä lähellekään kaikissa mitään, vai onko osa vaan sellaista rekvisiittaa että ne nyt vaan ovat siinä ja ovi on lukossa ja sinne ei pääse mitenkään? Vai pääseekö kaikkiin jotenkin?

Jatkoin tuossa sitten joenrantaa pitkin kohti Fort Wallacea, tuolla rannallakaan nyt ei silmiin mitään erikoisen siistiä pistänyt silmään. Olen siinä mielessä vähän laiska että en jaksa pitkään oikein kalastella tai metsästää vaikka siitä kai jotain hyötyä onkin. Onko muuten nuo kalastelut ja metsästykset sellaista kivaa pikku lisähommaa mitä tässä sitten voi tehdä, niillä ei taida tarinan kannalta olla väliä? Toki sitten kun elukoiden nahkoja on saanut niin niillä voi parannella omia laukkuja sun muuta, mutta ilmeisesti muuten nuo on vähän tuollaisia lisäjuttuja kuitenkin? Niiden legendaaristen elukoiden alueellekin pari kertaa eksyin, mutta enhän mä niitä nyt osannut jäljittää kunnolla ja kyllästyin sitten kun ei vaan meinannut löytyä, jatkoin aina eteenpäin pienen ajan jälkeen.

Fort Wallacen lähellä kävin pyörimässä, aika pian tuli selväksi että kyseessähän on siis armeijan (?) linnake ja siellä joku militantti pyöri muurilla vartioimassa. Otti aika nopeasti kiväärn esiin ja pyysi kohteliaasti josko poistuisin. No tein työtä käskettyä. Pian tämän jälkeen pelastin jonkun naisen kun joku kekkuli oli kaapannut sen ja kuljetti hevosensa selässä, ei muuta kuin ukko aseella kylmäksi ja odoteltiin että heppa pysähtyy ja nainen vapauteen. Siitä tuli hyvää katsetta.

Kävin vielä uudestaan pyörimässä siellä kilpikonnahihhuleiden leirillä, siellä ei nyt ollut ketään mutta tässä vaiheessa alkoi jo ilta lähestyä niin yövyin siellä. Samalla keikkasin leiriltä kaikki irroitettavat tavarat mukaan kun ei niitä Jehovan todistajia siellä näkynyt, liekö vielä tulevat tuonne.

Jatkoin tuosta sitten eteenpäin kohti pelialueen oikeaa yläkulmaa, välillä liikui teitä pitkin ja välillä rautateitä ratsastaen vähän suorempaa linjaa. Tuli käytyä siellä mistä sen legendaarisen karhun voisi löytää, enhän mä mitään löytänyt kun ei se karhu ollut vissiin paskantanut mihinkään nyt moneen päivään niin ei ollut jälkiäkään. Pienempiä elukoita sai kyllä pari kertaa pistää täyteen lyijyä, sus hukkanen meinasi hyökätä kertaalleen kimppuun ja samoin myös puuma. Molemmille näytin että täällä on vaan yks sheriffi ja se on mä. Pitäisi ehkä vähän enemmän käyttää tolkkua noiden elukoiden teurastamisessa kun aika paskaan kuntoon pääsee nahka kun revolverilla ampuu lippaan tyhjäksi, siinä ei vaan hirveesti ehdi kikkailla kun on hevosen selässä ja susi juoksee kimppuun ja kun vieläkin vähän hakemista noiden kontrollien kanssa.

Löysin sieltä pelialueen oikean yläkulman tuntumasta mökin, ovi oli lukossa ja siellä oikein muutakaan ihmeellistä ollut. Valot siellä kyllä sisällä oli ja ammuin huvikseni ikkunaankin mutta ei sieltä mitään kuulunut. Pitäskö tuolta löytyä jotain, en siinä pimeässä sen tarkemmin jäänyt tutkimaan vaan jatkoin matkaa sitten rautateiden vartta alaspäin.

Jossain vaiheessa alkoi karttakin välkkyä punaisena ja muutama piste tuli näkyvin, kah palkkionmetsästäjiähän ne. Tuli ihan mieleen Spede Pasasen hittikappale Haaskalinnut saalistaa, ei nimittäin löytynyt palkkion kuittaajaa vaan pistin kaverit täyteen lyijyä. Tästä jatkettiin matkaa kohti Annesburgia ja aamukin alkoi sarastaa, tuossa meni siis sellainen vuorokausi kun matkasi sieltä hihhulileiriltä kohti Annesburgia. Tuo Annesburg on kyllä varmaan kusisin kaupunki koko pelissä tähän saakka, siellä ei voi yöpyä missään ja ruokaakaan ei taida saada. Lähinnä aseita ja postitoimisto taitaa löytyä, muuten on kyllä melko onneton paikka.

Annesburgista matka jatkui loogisesti kohti Van Hornia. Siinä on kyllä mielenkiintoinen paikka, virkavaltaa ei pahemmin kiinnosta ja käytännössä pelkkiä spurguja tulee vastaan. Siellä onneksi pääsi nukkumaan ja pesulle, vedin tuossa Arthurilla sellaiset 18h yöunet kun en jaksanut illalla ja yöllä enää siitä matkaa jatkaa vaan aamunkoitteessa. Tuli sitten käytyä siinä saluunassa ja siinähän saa vähän nyrkkihippasia ottaa sen ison pojan kanssa ja tästä sai sen pienen lisätehtävän jonka sitten myös tein siinä. Lisäksi menin johonkin taloon missä kaksi spurgua oli sammunut alakertaan, kyselin että oliks hyvät bileet ja painiksi sekin sitten meni. No sai sieltä 15 dollaria mukaan.

Van Hornista matka jatkui eteenpäin, en tosin mennyt enää isoon kaupunkiin eli St. Denisiin vaan jätän sen tutkimisen vähän myöhemmälle. Menin sinne suunnalle mistä löytyy se eräs maatila missä oli se öh... vähän erikoinen pariskunta. Pyytivät niin nätisti josko tulisin syömään ja juomaan, no perkele onhan tässä taas matkattu niin kai sitä vähän voi käydä syöpöttelemässä. Sitten alkoikin hauskuus, laitetaas spoilereita:

Tosiaan se viina oli vähän tujumpaa tavaraa ja tässä vaiheessa Artturilta lähtee taju ja kohta herätäänkin pusikosta ja rahat on viety. Hevoseni Charme Asserdal oli kuitenkin jäänyt sinne maatilan pihalle joten sinne oli helppo suunnistaa ja aika lähellähän se olikin. Tässä vaiheessa Artturia vitutti sen verran että en edes jaksanut kaivaa asetta taskusta vaan tapoin ne sisko-veli pariskunnan sinne paljain käsin. Annoin tosin varmistavan laukauksen vielä revolverillä sen jälkeen kun ukko makasi portaikossa ja nainen oli pää edellä lentänyt kohti takkaa. Mulle ei vittuilla.

Ratsasin sen kämpän ja sain onneksi rahani takaisin ja vähän enemmänkin. Yläkerrasta löytyi myös korkkaamaton visikipullo. Niin ja se kaappi missä pariskunta säilytti vanhempiensa pääkalloja. No tulipahan käytyä ja kaikki hyvin kun omaisuus palautui, joten ei muuta kuin hepan selkään ja matka jatkuu.

Tästä sitten matkaa jatkettiin taas, otin tässä vaiheessa jo tietoisesti suuntaa kohti leiriä mutta sehän nyt ei tarkoita vielä sitä että lähiaikoinakaan vielä kotiin päästäisiin. Pian siinä tosiaan törmättiin siihen Margaretiin ja piti elukoiden kanssa auttaa. Siihenkin sai mukavasti aikaa kulumaan ja tulihan siellä Emerald Ranchilla taas pyörähdettyä. Välillä sitten sai vähän nyrkkihippasia myös ottaa, siinä Margaretin lähellä on se hevostalli niin sen liepeillä oli kolme jotain kovista aseiden kanssa. Vissiin ampuivat pulloja. Kyselin että mikä pössis, no oli sellanen että kohta alkoi luodit lentää. Edelleenkään mulle ei vittuilla ja näiden jätkien ampumiset oli ammuttu.

Margaretin jälkeen palasinkin sitten aikalailla suoraan kohti omaa leiriä, yksi sellainen semi-kuumottava juttu siinä kävi. Tai no ei mikään erikoinen mutta sellainen jännä kuitenkin. Löysin tyhjän mökin, kävin siellä sisällä ja mökki oli sellainen rähjäinen missä oli sängyt revitty auki yms, ei siellä ketään siis ollut mutta jotain tavaraa tarttui mukaan. Kun olin mökissä sisällä niin alkoi taas kartta hehkumaan punaisena ja kun avasin ison kartan näkyville niin kolme pistettä tuli näkyville, kah palkkionmetsästäjäthän ne siinä. Ne olivat kyllä helvetin kaukana ja mietin oikeasti että pystyykö ne muka tajuamaan että olen siellä mökillä. En tiiä miten ne sieltä asti hoksasivat, en siis liikkunut mihinkään ja katselin mitä tapahtuu. Yksi niistä pisteistä tuli kovaa vauhtia lähemmäs, tässä vaiheessa hyppäsin Charme Asserdalin selkään ja lähdin vaan karkuun, en siinä pimeässä sen kummemin alkanut ammuskelemaan nyt vaan otin jalat allle kun olivat sen verran kaukana vielä.

Jännä tilanne kuitenkin tuollainen, pimeä ja hieman spooky mökki ja kohta alkaa jännitysmusiikki soida ja palkkionmetsästäjät lähestyy. Jännästi ne kyllä todella kaukaa myöskin keksivät sen että missä olen, ei ole ihan noin pitkältä etäisyydeltä vielä nuo mulkvistit yllättäneet mutta nyt sitten näin. Siinä tosin oli junarata lähellä niin pääsi nopeasti sitä pitkin karkuun ja eihän ne päässeet sitten edes ampumaan, mutta kuitenkin.

Tästä jatkoin sitten aikalailla suoraa reittiä kohti uutta leiriä, toki tuli katseltua jos jotain jännää löytyisi matkalta mutta eipä sitä mihinkään erikoiseen tullut enää törmättyä. Aamu alkoi sarastaa kun leirille palasin, John siellä oli vartiossa ja kyseli että kukas siellä, no Artturi tässä moro. Ei se sitten sen ihmeemmin kysellyt että mitäs helvettiä sä olet viime päivät touhunnut, peliajassa tuossa varmaan lähemmäs viikko oltua pois mestoilta.

Mutta sellainen pikku road trippi, aikaa tuohon meni varmaan joku kuutisen tuntia kun paikkoja kolusin läpi ja tuli kuitenkin aika tasaisesti edettyä. Sitä kartan ulkolaitaa pitkin tuli edettyä, metsää sun muutahan tuolla paljon on joten pitää katsella josko tuota vähän sisempää tulisi vielä samaa aluetta kartoitettua, siellä tosin ei ole mitään isompia asutuskeskuksia joten saa nähdä mihin siellä törmää. Mökkejähän tuolla on varmaan vähän siellä täällä, joten varmasti on tutkittavaa edelleenkin.

Sellainen reissu, seuraavalla pelikerralla en kyllä vieläkään ala storymoden tehtäviä tehdä vaan jatkan tutkimista. Joku hauska mökki taisi olla siellä Van Hornin hujakoilla vielä niin voi olla että palaan sitä oikeaa laitaa pitki kohti yläkulmaa ja vähän eri teitä pitkin liikun ja menen sitten Fort Wallacen kohdilta ylöspäin kohti intiaanien reservaattia kun sellainen siellä näytti olevan.

Pitäisi ehkä jatkossa näidä road trippejä varten ottaa tukikohdaksi tuo Valentine, se on mukavasti siinä aika keskellä kaikkea ja siitä on sitten helppo päättää mihin suuntaan lähtee. Siellä myös pystyy hahmoa huoltamaan kun löytyy kaikki tarvittava ja konillekin saa ruokaa.

Mutjoo, ei ole kyllä kiire vieläkään suorittaa noita tehtäviä mitä siellä leirillä on vaan jatkaa matkaa. Tosin siinä leirillä näkyy pari sellaista valkoista palluraa, eikös nuo ole sellaisia sivutehtäviä mitkä ei sinänsä vaikuta siihen tarinan etenemiseen?

EDIT:

Niin ja pieni lisäys vielä, muistaakseni kolme eri tyyppiä pelastin matkan aikana. Yksi oli se nainen, toinen oli joku jätkä jonka bounty hunterit oli napanneet, törmäsin siihen sitten Annesburgissa ja se kehui kaverilleen että tää on hyvä jätkä ja yksi oli sitten jäänyt kiinni karhunrautoihin. Ja jotain nuorta poikaa opastin kun se haikaili naisen perään. Näistä kaikista tuli hyvää palautetta.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Tosin siinä leirillä näkyy pari sellaista valkoista palluraa, eikös nuo ole sellaisia sivutehtäviä mitkä ei sinänsä vaikuta siihen tarinan etenemiseen?
Valkoiset pallurat ei vaikuta juonen etenemiseen ja suosittelen että ne pelaat pois. Osa niistä kun saattaa sitten jossain vaiheessa kadota, ja sen jälkeen ne ei enää tule takas.

Kävi sitten itsellä pieni vahniko ja käynnistin sen tehtävän jossa päädyttiin Guarmaan. Kun aloitin pelamaan peliä olin ajatellut että jos sitten tällä kertaa käyttäs hieman aikaa ton paikan tutkimiseen. Noh, kun aika ja mahdollisuus tuli niin eipä sitten napannutkaan yhtään. Aika pikavauhtia taas toi osuus pelattiin alta pois. Mutta tossa huomasin sellaisen asian että yksi Stanger mission joka oli Chapter 4 vielä kartalla ei sitten enää Chapter 5 taikka 6 ole enää pelattavissa. Joten todellakin kanattaa pelata ne kysmysmerkit alta pois jos ne kohalle sattuu.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Tämä peli sai kyllä ihan psykopaattisia piirteitä esiin ihmisessä. Minun huviani oli se, että lassosin kaupungista porukkaa hevosen kyytiin ja sitten vein ne jonnekin syrjäseudulle. Siellä ammuin niiltä haulikolla kaikki raajat pois ja sitten rupesin leikkimään sillä pelkällä torsolla.

Yllätys, yllätys se hyvä ihminen mittari ei ollut hirveän täynnä, vaan mentiin sinne toiseen päätyyn.
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Tämä peli sai kyllä ihan psykopaattisia piirteitä esiin ihmisessä. Minun huviani oli se, että lassosin kaupungista porukkaa hevosen kyytiin ja sitten vein ne jonnekin syrjäseudulle. Siellä ammuin niiltä haulikolla kaikki raajat pois ja sitten rupesin leikkimään sillä pelkällä torsolla.

Yllätys, yllätys se hyvä ihminen mittari ei ollut hirveän täynnä, vaan mentiin sinne toiseen päätyyn.

Tämä on pelissä myös minun lempiharrastukseni. Eli lassoan jonkun vastaantulijan ja sen jälkeen hukutan, pudotan jyrkänteeltä tai vaikkapa jätän junaradalle ja odottelen junan tuloa.

Ehkä olen sadistinen luonteeltani, ehkä en. On tämä kuitenkin hauskaa ajanvietettä jos ei muutakaan keksi.

Asiaa sivuten: GTA-peleissä on myös välillä mukavaa lahdata porukkaa ihan huvikseen. Autojen räjäyttely on myös mukavaa. Sen kun järjestää moottoritielle ruuhkan ja aloittaa räjähdysten ketjureaktion.
 
Mie ammuin joskus siellä Valentinen lähellä ne kaksi nuorta talonrakentajaa sekä sen isän jota pystyy auttamaan rahallisesti että saavat talon valmiiksi. No ei siinä vielä kaikki kun heitin ne ruumiit sit lopuksi sinne niiden leirinuotioon. Ei ollut edes tarkoitus että kävisi noin. Sit seuraavaksi vaan uutta tallennusta aloin tekemään koska ei ole minun tyylini pelata peliä noin julmalla tavalla.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Minä lassosin joskus sen Gavinin etsijän ja aloin sitä raahaamaan hevosen perässä, aattelin että jos se sillee löytäis Gavinin vähän nopeammin. Ei se löytäny, eikä sit ees kiittäny ku olin sitä 19 kilometriä perässäni raahannut, mökötti vaan hiljaa. Vein sen sitten alligaattorin syötäväksi.

Kamalinta mitä oon tehny on kyllä se että etsin sen Strawberryssä olevan pojan koiran - sen saman pojan vanhemmathan Micah murhasi kun pääsi vankilasta - ja sitten kun poika kiitti, ammuin sen koiran haulikolla siihen pojan eteen. Sen jälkeen menin hukuttamaan itseäni koskeen, ja kun se ei onnistunut, räjäytin itteni dynamiitilla. Ansaitsin sen.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Ainiin, vielä tämmöinenkin. Jos muistini ei nyt petä minua, niin taisin sytyttää kerran sen tien laidalla almua ruinaavan sokean kerjäläisen tuleen. Tarkoituksella.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Pitäis kyllä pelata silleenkin joskus, että ois Arthurina ihan täys paska ja kilipää hullu. Murhais kaikki ne helvetin dinosauruksen luita etsivät naiset ja röökikorttimiehetkin ennen ku menee juttelee niille mitään. Ja just polttopullottais kaikki kerjäläiset ja käärmeen puremiksi joutuneet, kaupungeissa pistäis aina kunnon verilöylyt päälle. Ampuisi kaikki eläimet mitä vastaan tulee, ja tähtäisi vielä semmosiin paikkoihin että eivät heti kuole vaan jäävät kitumaan, ja jättäisi ne sinne kuolemaa tekemään. Tekis kaikkee mahdollista kauheeta, sillee että Micahkin ois raivohullu-Arthurin rinnalla Jeesus Kristus.
 

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro
Onkohan muille käynyt samoin ampumakilpailutehtävän kanssa: Hyvää ja rehtiä kisaa ollaan käyty, mutta sitten jostain syystä laukaus tai useampikin osuu poloista meksikaania päähän. Olisiko aseet tuohon aikaan niin huonoja että vetää sivulle noin pahasti?
 

Undrafted

Jäsen
Onkohan muille käynyt samoin ampumakilpailutehtävän kanssa: Hyvää ja rehtiä kisaa ollaan käyty, mutta sitten jostain syystä laukaus tai useampikin osuu poloista meksikaania päähän. Olisiko aseet tuohon aikaan niin huonoja että vetää sivulle noin pahasti?
Vähän sama kokemus, tosin kaveri selvästi häiritsi suoritustani ja vielä elvisteli päälle. Mitä siinä rehti pohjonpoika tekee, paitsi ottaa erotuomarin roolin ja tuomitsee kaverille 20+5 peli- ja elämänrangaistuksella?
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tänään se tapahtui, päästin Micahin vankilasta. Pakko oli, pelissä ei enää ollut oikeastaan mitään muuta tehtävää. 50,9% oli completion -prosentti kun viimein oli pakko mennä Micahille juttelemaan eikä vaan ampua sitä sen selliä dynamiittinuolella. Nytkin kyllä yritin juttelun jälkeen kajauttaa seinää paskaksi dynamiitilla, mutta ei se onnistunut, seriffit vaan heräsi, seinä oli ehjänä. Kai ne oli vahvistanut sitä kun aina silloin tällöin jostain puron takaa oli lentänyt dynamiittia ja polttopulloa taloa päin.

Kyllä se Micah varmaan erinäisiä viikkoja peliaikaa siellä sellissään viihtyi, sillä välin kun Artturi etsi kasveja ja dinosauruksen luita pitkin erämaita ja yritti ampua hienostorouvilta hattuja päästä. Hassusti tehtävänkin aikana Micah taisi jokusen kymmenen kertaa kuolla, melko usein vieläpä Artturin huolimattomasti heitetyn dynamiitin seurauksena. Pari kertaa tuli noutaja senkin jälkeen kun Mica Häkkinen ja Artturi Lehkonen olivat jo kylästä pois karanneet ja lain kouran perästään karistaneet.

Kylmät hermot Micahilla kyllä on, tyynesti se jutteli menemään vaikka Artturin haulikosta lähteneet täyteiset jatkuvasti hipoivat Micahin hiuksia, Artturi kun jostain syystä poti palavaa tarvetta ampua Micahia kohti pumppuhaulikolla koko ratsastusmatkan ajan.
 

Jyväsjemmari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, D Team
Tänään se tapahtui, päästin Micahin vankilasta. Pakko oli, pelissä ei enää ollut oikeastaan mitään muuta tehtävää. 50,9% oli completion -prosentti kun viimein oli pakko mennä Micahille juttelemaan eikä vaan ampua sitä sen selliä dynamiittinuolella. Nytkin kyllä yritin juttelun jälkeen kajauttaa seinää paskaksi dynamiitilla, mutta ei se onnistunut, seriffit vaan heräsi, seinä oli ehjänä. Kai ne oli vahvistanut sitä kun aina silloin tällöin jostain puron takaa oli lentänyt dynamiittia ja polttopulloa taloa päin.

Kyllä se Micah varmaan erinäisiä viikkoja peliaikaa siellä sellissään viihtyi, sillä välin kun Artturi etsi kasveja ja dinosauruksen luita pitkin erämaita ja yritti ampua hienostorouvilta hattuja päästä. Hassusti tehtävänkin aikana Micah taisi jokusen kymmenen kertaa kuolla, melko usein vieläpä Artturin huolimattomasti heitetyn dynamiitin seurauksena. Pari kertaa tuli noutaja senkin jälkeen kun Mica Häkkinen ja Artturi Lehkonen olivat jo kylästä pois karanneet ja lain kouran perästään karistaneet.

Kylmät hermot Micahilla kyllä on, tyynesti se jutteli menemään vaikka Artturin haulikosta lähteneet täyteiset jatkuvasti hipoivat Micahin hiuksia, Artturi kun jostain syystä poti palavaa tarvetta ampua Micahia kohti pumppuhaulikolla koko ratsastusmatkan ajan.
Mä koitin räjäyttää Micahin kiinnittämällä dynamiittipötkön sen sellin ikkunan kaltereihin mutta voi vittu sehän pääsi sen takia sitten vapaaksi. Pieleen meni sekin sitten.

Pelaan nyt parhaillaan Unclen kanssa pokeria tässä ja kakkosnäytöllä on Chrome auki. Ihan kivaa ajanvietettä se on tämäkin.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Pari kertaa tuli noutaja senkin jälkeen kun Mica Häkkinen ja Artturi Lehkonen olivat jo kylästä pois karanneet ja lain kouran perästään karistaneet.
Artturi Lehkonen ja Mica Häkkinen, siinä vasta parivaljakko. Kukahan olisi villin lännen Schumi?

Ite oon nyt tutkinut ja sekoillut ympäri karttaa, St. Denis on vielä valloittamatta ja sitten en ole tuonne länteen päin kovin pitkälle mennyt. Vähitellen alkanut näitä chapter kolmosenkin tehtäviä tekemään.Mutta sanotaanko että Valentinesta itäänpäin pelialue alkaa olla aikalailla tuttu ja pohjoisessa johonkin Fort Wallacen kohdille on tullut lakipiste, siitä pohjoisemmaksi en vielä ole mennyt. Useampi päivä tuossa kylllä tuli silti pelikarttaa tutkittua ilman että keltaisen palluran tehtäviä tuli tehtyä. Stranger missioneita löytyi aina sieltä täältä ja ne on kyllä hauskoja pikku lisäjuttuja aina.

Valentinessa olen saanut molemmat etsintäkuullutetut vietyä pyttyyn, kovasti olen käynyt kylillä pyörimässä josko ne olisi päättäneet hirttää jommaan kumman noista ja pääsisi seuraamaan bakkanaaleja, mutta eipä nuo vielä mitään ole saaneet aikaan. Toinen näistä rosmoista kyllä huuteli siellä että hirteen tässä joutuu, mutta vielä ei ole mitään tapahtunut vaikka olen käynyt kurkkimassa.

Onko kellään tietoa onko noissa mitään logiikkaa että milloin noita mahdollisia hirttäjäisiä tuolla järjestetään, vai onko tuo ihan puhdasta sattumaa että milloin näin käy?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös