Red Army on tour – vieraspelit ja tiedotteet

  • 213 369
  • 312

Gordillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, RM, Jaro
Tuon logiikan mukaan Hermes olisi pitänyt poistaa chantista jo 2006, kun joukkue tippui Mestiksestä. Ei Hermestä mihinkään toiseen voi vaihtaa, ihan perinteiden vuoksi.
 

Schröder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Augsburger Panther, Torpedo Nizhny Novgorod, JYP
Niin varmasti, mutta silloin varmaan koko chantti oli jo niin tuttu, ettette nähneet järkeväksi sitä vaihtaa. Nyt kun tulitte liigaan päivititte alkuosan, niin samalla olisi ollut hyvä päivittää Hermeskin pois, vai miksi tuo Kokkolalainen seura teille niin rakas on? Muuten hyvä chantti, mutta nyt kuullostaa jotenkin väkisin väännetyltä, jos päivitetään niin sitten päivitetään kunnolla, muuten orginaaleilla.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Kaverin kanssa ihmeteltiin Raumalla Pitsiturnauksessa, että miksette vedä kaikkia chantteja ruotsiksi? Se saisi varmasti vastustajan fanit ärtymään vieläkin enemmän. Samalla saisitte tuotua tuota rantaruotsalaisuutta enemmän esille ja erottuisitte muista porukoista kunnolla.

Tämä ei ollut mitään vittuilua vaan aitoa ihmettelyä.
Onneksi ei vedetä, vaan suurin osa on suomeksi.

Enhän esim. minäkään pysyisi lauluissa edes mukana sitten enää. Ei, ei ja vielä kerran ei tuolle ehdotuksellesi :) Suomenkielisiä siellä enemmistö on kotijoukkueen kannattajistakin hallilla.

Ihmetytti hiukan tuo teidän horto magiko chantin uusi fuusio kohta , joka taisi teillä ennen mennä siinä kohdassa:
...Ei jukurit eikä hermes...

Nyt oli liigassa muodossa ...ei IFK eikä Hermes...
Meni itseltä ihan ohi, että tämä olisi vaihdettu. Kai sitä alitajuntaisesti luuli, että Jukureita siinä hoilataan. Typerä vaihdos mielestäni, tai sitten voisi juuri vaihtaa kerralla molemmat. Sointuuko toi IFK edes tuohon ihan yhtä hyvin, kun on niin lyhyt...
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Jukurit olisi ollut rimmaava korvata Jokerit, mutta minkäs teet, kun vaihtoivat sarjaa. Härmes on niin rakas vastustaja, että sitä ei saisi mielestäni vaihtaa koskaan. Iiäffkoo kyllä sopii mielestäni hyvin Jukureiden tilalle. Itse en jäänyt Jukureita kaipaamaan, en yhtään.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Paljonko mahtaa olla lähtijöitä Poriin perjantaina?
 

Ihmemies

Jäsen
Lauantaina 18.10 mennään kovaa Hämeenlinnassa. Älä jätä väliin!

Oletko Vaasan Sportin intohimoinen kannattaja ja kiinnostunut kannattajakulttuurista? Nyt on oiva tilaisuus tutustua Ultras 06:een, sillä matkaamme lauantaina 18.10.2014 Hämeenlinnaan omalla bussilla, kun Sport kohtaa HPK:n. Nyt jos joskus joukkue tarvitsee kannattajiaan. Näytetään yhdessä mitä on vaasalainen kannattajakulttuuri.


Matkaan lähdetään klo 10.00 kaupungintalolta. Hintaa reissulle tulee 25 - 30e osallistujamäärästä riippuen. Ottelulippu ei sisälly hintaan.


Sitovat imoittautumiset sähköpostiin ultras06vaasa(a)gmail.com


Laitathan ilmoitukseesi etu- sekä sukunimesi. Varmistamme paikkasi bussissa vastaamalla sähköpostiisi.


http://www.ultras06.com/etusivu/hameenlinna-away-18102014
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Montako bussia tulossa perjantaina? #tärkeintieto #tervetulookirkkoon
 
Viimeksi muokattu:

muuttohaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Wasa Royals
Tiedote Red Armyn jäsenille
Ylimääräinen yhdistyskokous pidetään maanantaina 16.3.2015 klo. 19.30.
Paikka: O'Malleys.
Kästeltävät asiat: Sportin osakkeiden hankinta.


Meddelande till Red Armys medlemmar
Extra insatt medlemsmöte hålls måndagen den 16.3.2015 kl. 19.30
Plats: O´Malleys
Ärende som behandlas: Köp av aktier i Sport



toimeksi saaneena / enligt uppdrag
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
5.8 harkkamatsi kokkelpyyssä Hermestä vastaan. Nyt jo keskustelupalstalla käy puhina sinne reissuun lähdöstä ja vanhoja aikoja kunnioittaen alkumatsit Hakalaxissa. Tässähän alkaa jo toivomaan reissun lähestymistä sekä tietenkin Rauman Pitsiä.
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
RA järjestää vieraspelireissut sekä Kokkolaan 5.8. että Raumalle Pitsiturnaukseen 7.8. Näin kirjoitetaan Sportin foorumilla. Pian se alkaa!
 

tonir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Käsittämättömän lapsellista käytöstä taas spåra-faneilta näin yleistäen pitsiturnauksessa. Pelkkää "tervetuloa helvettiin" yms kirosanoin höystettyä "kannatusta" ja heti kun vähän huudetaan takasin niin noin 40v. aikuinen mies juoksee perään nyrkit pystyssä että "sinäkö siellä huutelit vai?".

Pitsiturnauksia itsellä reilusti toista kymmentä takana ja koskaan ollut mitään ongelmia ja aina ollut hyvä meininki. Onko teillä paha olla siellä Vaasassa
?
 

JMK81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Aston Villa
On kyl harmittavaa.. kiroiltiinki vielä. Onneksi telkkarin välityksellä ei koskaan pelaajien huulilta lue kirosanoja. Onneks porilaiset osaa "kannattaa!"
 

Interested

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Hermes-Sport pelissä keskiviikkona oli hyvää ja asiallista kannustamista puolin ja toisin kahden erän verran kunnes yhtäkkiä hallissa raikaa...KOKKOLA ON VITUN JUNTTILA???...aikuiset ihmiset. Tämä kuitattiin Loyalsin puolelta....LIIGAJUMBO...i rest my case.
 

Mush

Jäsen
Suosikkijoukkue
U.S.V.A
Täältä voi varmaan kysyä...

Joko Red Army tai vaihtoehtoisesti Ultras on aktivoitunut? Tullaan grupon kanssa Vaasaan ja toivottaisiin että edes katsomossa olisi jotain haastetta...
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ilmottautumiset avattu Tampereelle 12.9 Ipa-matsiin ja Raumalle 19.9 Lukko-matsiin. Lössi liikkeelle ja dösät lasketaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös