Real Madrid C.F. 2020–2021

  • 52 006
  • 358

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Ihan kelpo lohko Realille. Shakhtar Donetsk oli kakkoskorin arvoista ehkä se helpoin, mutta toisaalta Inter ja Mönchengladbach olivat sitten omien korien parhaimmistoa. Lähtökohtaisesti toki yksi vaikeimmista lohkoista kun sellaista päivänselvää heittopussia ei Realin lohkoon eksynyt. Real on suosikki lohkovoittoon, noin muuten lohkossa nähdään varmasti jonkun verran jopa sitä ristiinpelaamista.
 

tooMi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, JP#13, MG#64, Real Madrid
Carvajal 2kk sivussa, iso menetys. Kysymys kuuluu keneen luotetaan? Odriozolaan, Vazqueziin vai siirtyykö mendy oikealle laidalle ja marcelo pelaisi vasemmassa? Melkoisia loukkaantumisia taas.
 

tooMi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, JP#13, MG#64, Real Madrid
Myös Odriozola loukissa 2-3viikkoa. Sen lisäksi Militaolla vammaa. Alkaa käymään laitapakit vähiin jengistä.
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
2-0 -vierasvoitto Levantesta, maalit Viniciukselle sekä Karimille. Vähän turhan aaltoilevaa peliä, esimerkiksi toisen puoliskon ensimmäinen kymmenen minuuttia oli sellaista tykitystä Realilta, että oksat pois. Paikkoja olisi ollut laittaa ottelu pakettiin ja lyödä murskalukemat taululle, mutta ei maistunut. Sen jälkeen meni vähän turhan jännäksi, Courtois oli jälleen kerran mies paikallaan.

Vinillä oli paikat iskeä jopa hattutemppu, mutta toisen jakson supervaiheen aikana haettiin kyllä liian hienoja maaleja. Vini on nyt kuitenkin kolmeen otteluun iskenyt jo kaksi maalia, seuraavalla maalilla sivutaan sitten jo yhden kauden maaliennäystä La Ligan puolella. Tärkeitä maaleja ja toivottavasti Vini iskee niitä vielä monen monta lisää kauden aikana!
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Siirtoikkuna sulkeutuu tänään, ja näyttää hyvin vahvasti siltä, että kokoonpanoon ei tule enää muutoksia.

Paljon lähtijöitä, joista osan olisin nähnyt ihan mielelläni myös tämän kauden Realissa. Zidane näki asian toisella tavalla, joten ei auta itku markkinoilla. Tulopuolella Odegaard, Odriozola ja Lunin. Aika perusteltua olla lainaamatta näitä pelaajia pois kun jokaiselle löytyy ihan selkeä rooli joukkueesta.

Realilla on nyt hiukan huolia noiden loukkaantumisten kanssa, mutta helpotusta lienee luvassa maajoukkuetauon jälkeen. Kroosin, Militaon ja Odrizolan pitäisi alustavien tietojen mukaan olla kunnossa tuolloin. Kauden ensimmäinen El Clasicokin on muuten jo lähes oven takana. Maajoukkuetauon jälkeen on kotiottelut Cadizia ja Shakhtar Donetskia vastaan, 25. lokakuuta taisi olla sitten se El Clasicon päivämäärä. Hazard missaa varmuudella tuon ottelun, joten jospa se El Clasico -debyytti tulisi sitten ensi vuoden puolella...
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Maajoukkuetauko alkaa olemaan taputeltu Realin pelaajien osalta, ja onkin aika kääntää katseet kohti viikonloppua ja La Ligan paluuta . Toni Kroos saavutti toissapäivänä hienon virstanpylvään maajoukkueen paidassa. Sveitsiä vastaan tasapeliin päättynyt ottelu oli Kroosin 100:s maajoukkueen paidassa. Nopealla vilkaisulla Kroosista tuli nykyisen kokoonpanon kolmas pelaaja, joka on päässyt tuohon lukemaan. Luka Modricilla on enää neljä ottelua matkaa Kroatian maajoukkueessa eniten otteluita pelanneeksi pelaajaksi, tällä hetkellä otteluita on pyöreät 130 takana.

Se kolmas 100:n maaottelun rajan rikkoja on tietenkin Sergio Ramos, joka lähestyy jo sitä kaikkien aikojen ykköspaikkaa maajoukkuepeleissä. Seuraavan pelin jälkeen Ramos tulee jakamaan Gigi Buffonin kanssa maanosan kärkisijaa. Hyvässä lykyssä ensi kesän EM-kisojen aikana Ramos nappaa sen kaikkien aikojen kärkisijan.

Ottelutahti on saanut paljon kritiikkiä, ja onhan se toki kova. Jos nyt vaikka ajatellaan Realin keskikenttää niin ainoastaan Isco jäi valitsematta maajoukkueeseen. Casemiro, Kroos, Luka ja Valverde pelasivat käytännössä täydet minuutit. Odegaard pelasi tauon aikana yhteensä kolmessa ottelussa, joista yksi venyi jopa jatkoajalle asti. Näissä kahdessa Nations League -ottelussa Odegaard otettiin vaihtoon, mutta minuutteja kertyi kuitenkin ihan riittävästi. Tämän lisäksi on myös sitten huomioitava Casemiron ja Feden kohdalla se aikaerorasitus vielä kun tullaan takaisin Etelä-Amerikasta. Ja toki nyt on sitten viikon sisään kolme peliä. Tekisi mieli sanoa, että tilanne on sama kaikille, mutta eihän se ole kuin niille aivan absoluuttisille huippuseuroille.

Toisaalta hyökkäyspään pelaajista ainoastaan Rodrygo ja Jovic valittiin maajoukkueisiin mukaan. Rodrygo pelasi reilut puoli tuntia ja Jovic yhden kokonaisen ottelun. Vini, Karim ja Asensio ovat treenanneet koko maajoukkuetauon yhdessä, joten yhteispelin pitäisi olla kuosissa Cadizia vastaan.
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Lauantai-illan parhaaseen katseluaikaan on tiedossa Realin peli, ai että! Odegaard tippui kokoonpanosta pois, maajoukkuetauko kostautui tällä tapaa tällä kertaa näin. Kroos ja Militao palaavat kokoonpanoon, Odriozolan toipuminen otti hiukan takapakkia.

Nacho pelasi vasempana laitapuolustajana Levantea vastaan. Mendy pelasi hyvän pelin oikeana laitapuolustajana Kroatiaa vastaan Ranskan maajoukkueen riveissä, joten Mendy voisi olla ihan potentiaalinen vaihtoehto myös tuonne oikealle laidalle tämän illan ottelussa, jos vasemmalle laidalle halutaan nopeutta, hyökkäysvoimaa ja vaarallisia tilanteita Vini-Marcelo -duon myötä.

Vastassa on sarjanousija Cadiz, jonka Real on kohdannut viimeksi 2015 Copa del Reyn puolella. Real voitti ottelun 3-1, mutta jatkoon eteni Cadiz, koska Real peluutti ottelussa edustuskelvotonta (Denis Cheryshev) pelaajaa. Edellinen liigakamppailu oli tammikuussa 2006. Siinä ottelussa avauskokoonpanossa olleet Sergio Ramos ja Zidane ovat myös tänään tositoimissa, Ramos todennäköisesti kapteenina ja Zidane Realin päävalmentajana. Realin kokoonpanosta löytyi myös mm. Roberto Carlos, Iker, Beckham, Guti, Helguera, Gravesen, Robinho...

No, se nostalgiamatkasta. Cadiz on aloittanut kauden ihan mukiinmenevästi. Kahdesta vierasottelusta kaksi voittoa, jonka lisäksi Cadizilla on etu levon suhteen. Vinin, Karimin ja Asension harteilla lepää tänään paljon, toivottavasti trio on heti alusta asti lähtien terävänä.
 

tooMi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, JP#13, MG#64, Real Madrid
Real jatkaa vakuuttavia esityksiä sarjanousijoita vastaan. En jätä pelistä analyysiä. Sellaista tänään, ensi viikolla jatketaan.
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Olipahan ottelu. Cadiz oli eilen kyllä paljon paremmalla jalalla liikenteessä, tätä ennakoin jo ennen ottelua. Sitäkin suurempi ero oli kuitenkin joukkueiden asenteessa, ensimmäinen puoliaika oli aivan paskaa jalkapalloa Realilta.

Vireystila vaikuttaa varmasti myös siihen asenteeseen jonkun verran. Surullisinta eilisessä esityksessä oli kuitenkin se, että ne koko maajoukkuetauon ajan Madridissa treenanneet pelaajat olivat eilen joukkueen huonoimmasta päästä muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.

Courtois on ollut alkukaudella jopa ihan suvereenisti Realin paras pelaaja. Eilen avauspuoliskon jälkeen peli olisi voinut olla ilman Courtoisin torjuntoja 3-0 Cadizille. Militao teki myös ihan vahvan paluun kokoonpanoon loukkaantumisen jälkeen, eilisen harvoja onnistujia.

Ei ole myöskään sattumaa, että Realin molemmat pistemenestykset ovat tulleet niissä otteluissa, joissa Casemiro ja Valverde eivät ole olleet avauksessa. Eilen keskikentällä oli kolme luovaa pelaajaa, joista yksikään ei varsinaisesti loista puolustuspäässä.

No, pelit jatkuvat keskiviikkona Mestarien liigan puolella. Uskon, että Zidane on saanut pelaajat asennoitua huomattavasti paremmin tuohon kamppailuun. Toivottavasti Ramosin vamma ei estä pelaamista tuossa ottelussa, joskin se yksi vapaa voisi tehdä hyvää Sergiolle. Täydessä tikissä sitten ensi viikonlopun Klassikkoon.
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Tänään illalla olisi edessä kasvojenpesun paikka. Real isännöi kakkoskorin Shakhtar Donetskia klo 19.55 Suomen aikaa. Loistavaan kellonaikaan taas tiedossa Real-faneille herkkua, joskin olisi hyvin toivottavaa, että Real saapuisi tällä kertaa myös työmaalle.

Shakhtar Donetsk on vakiinnuttanut paikkansa Mestarien liigan vakiokalustona. Shakhtar on ollut kolmen edellisen kauden aikana kolme kertaa Manchester Cityn kanssa samassa lohkossa. Kuuden ottelun saldona on yksi voitto, yksi tasapeli ja neljä häviötä. Näinä kolmena kautena se on kerran edennyt Mestarien liigan pudotuspelivaiheeseen ja kahdesti sijoitus lohkossa on ollut kolmas.

Kuten aikaisemmin mainitsin niin Shakhtar on kakkoskorin joukkueista helpoimmasta päästä. Tälläkin kaudella voi olla hyvin mahdollista, että Shakhtar joutuu tyytymään lohkon kolmossijaan kun kolmoskorista arvottiin Inter samaan lohkoon. No, Realin toki nyt tarvitsee keskittyä vain ja ainoastaan siihen omaan tekemiseen.

Uskoisin viime ottelun perusteella myös siihen, että Mendy, Casemiro, Fede ja Asensio tekevät paluun avaukseen. On myös mielenkiintoista nähdä, että millä muodostelmalla Zidane lähtee tänään otteluun. Luotetaanko siihen vanhaan ja totuttuun 4-3-3 vai vetääkö Zidane jonkun kanin tänään hatusta.

Tulivoimaa olisi tuonne kentälle saatava, koska Real on nyt viiden ottelun aikana kompastunut jo pariin otteeseen surkeaan viimeistelyyn. Kuusi tehtyä maalia viiteen otteluun on luokattoman vähän varsinkin kun Realin xG-lukema on jälleen kerran koko liigan korkein. Se todellinen syömähammas puuttuu hyökkäyksestä. Siitä tulikin mieleen, että Hazardin kuntoutuminen on ottanut takapakkia. Hazard nähdään tuoreimman tiedon mukaan aikaisintaan ensi maajoukkuetauon jälkeen kehissä eli joskus marraskuun loppupuolella siis. Odegaard on myös ainakin tuohon asti sivussa.

EDIT: Ramosin poissaolon myötä muokattu tekstiä.
 
Viimeksi muokattu:

tooMi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, JP#13, MG#64, Real Madrid
Oli kyllä melko mielenkiintoista seurata miten pihalla tuo puolustusnelikko oli about jokaisessa Shaktarin hyökkäyksessä. Tällaista saadaan kun testataan Militaota kerran kahdessa kuussa ja laitetaan kentälle nykyvireinen Marcelo. Aika karseaa tekemistä.

zizou pukkasi avariin Rodrygo-Jovic kaksikon, joka sitten oli suhteellisen munaton kokeneen ja vakuuttavan (lue: ironia) shaktar puolustuksen edessä.

Toinen puoliaika oli vähän parempaa mutta sekin osittain siksi että donetsk lopetti pelaamisen, modricin suonenveto painui yläkulmaan ja vinicius esitti muutaman pirteän nousun kentälle tullessaan.

Todellisuus omasta mielestä on että tämän tason vastuksia (Joilta puuttuu 10 avarin pelaajaa) pitäisi kairata kakkoseen joka ikisellä kerralla. En ole oikeasti nähnyt mitään huikean rakentavaa ja iloista hyökkäyspeliä realilta pariin vuoteen.
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Koko alkukautta kun peilaa niin peli-ilme on ollut varmaan Zidanen aikakauden heikoin. Zidanen Realia on syytetty sellaisesta konemaisuudesta aikaisemmin, mutta nyt ei ole edes sitä kobemaisuutta havaittavissa kentällä vaan enemmänkin tuollaista haluttomuutta ja ylimielisyyttä.

Asia, josta on mainittu jo useampaan kertaan, mutta tämä lähestyy kausi kaudelta. Aika Sergio Ramosin jälkeen. Eilen tuli taas niin märkä rätti päin kasvoja Varane-Militao -toppariparin pelaamisen myötä. Etenkin nyt maailmanmestari Varanen pelaaminen ilman Ramosia Realin paidassa huolestuttaa. Mies on Ranskan maajoukkueessa yksi niistä johtajista ja puolustuksen tukipilareista, mutta Realissa mies on kuin peura ajovaloissa ilman Ramosia.

Militao pelasi kyllä Cadizia vastaan Varanen rinnalla ihan kelpo puoliajan, mutta enemmän se johtui siitä Realin ryhtiliikkeestä puoliajalla. Sinänsä toki ihan validi pointti, että Militaota pitäisi peluuttaa useammin, nyt on toki hyvä huomioida, että Militao pelasi Cadizia vastaan kauden ensimmäiset minuutit loukkaantumisen jälkeen.

Kaveri heitti Realin avauspuoliskon hyökkäys triosta osuvan kommentin: UEL-tasoa. Asensio ainoa, joka jollain tasolla mukana pelissä, muuten kyllä Jovicilta ja Rodrygolta erittäin huonot otteet. Vaihdosta sisään tullut Vini oli hyvä, Karim oli varsin näkymätön myös.

Noin muuten Realin lohko sai ulkopuolisen silmin katsottuna mitä mainioimman alun kun Inter pelasi kotona tasurin. Ennustin, että lohkon sisällä tullaan pelaamaan Realin takana paljon ristiin, mutta näemmä Real päätti osallistua näihin talkoisiin heti mukaan. No, kaikki on vielä omissa käsissä.

Viikonloppua varten tarvitaan muutoksia jälleen kerran niin kokoonpanon suhteen kuin sitten sen asenteen. Ei ole Barcallakaan La Ligan puolella mennyt aivan nappiin alkukausi, mutta pistemenestykset ovat tulleet toki haastavampia vastustajia vastaan kuin Realin omat. Zidanelle tämä on vasta valmennusuran toinen kerta kun se on hävinnyt kaksi ottelua peräkkäin, kolmea kertaa se ei ole vielä kertaakaan hävinnyt. Zidane ei muistaakseni myöskään ole hävinnyt kertaakaan Camp Noulla valmentajana.
 

Woofer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Barca
Militao pelasi kyllä Cadizia vastaan Varanen rinnalla ihan kelpo puoliajan, mutta enemmän se johtui siitä Realin ryhtiliikkeestä puoliajalla. Sinänsä toki ihan validi pointti, että Militaota pitäisi peluuttaa useammin, nyt on toki hyvä huomioida, että Militao pelasi Cadizia vastaan kauden ensimmäiset minuutit loukkaantumisen jälkeen.

Pakko huudella sen verran vieraaseen pöytään, että harvoin näkee ihan noin laiskasti puolustettua tilannetta, miten Militao lönkötteli 0-3 maalissa, kun kaveri tuli takaviistosta ja laittoi pallon verkkoon. Saattoi joku kokeneempi pelaaja puoliajalla antaa tuosta tilanteesta hieman palautetta.
 

tooMi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, JP#13, MG#64, Real Madrid
Mielenkiintoista nähdä mitä zidane muuttaa viikonlopun peliin. Totesi pelin jälkeen että uskoo siihen että hänellä on keinot asioiden korjaamiseen. Nyt ei enää usko riitä korjaamiseen, tarvitaan tekoja ja näyttöjä.

el clasico pukkaa päälle ja realin paketti on sekaisin kuin ilotytön sänky. Ainoa toive tuntuu olevan että Varane löytää johtajuus skilssit puolustuspäähän ja saa pidettyä paketin kasassa. Ja marcelo pelaisi edes kohtuullisen pelin.

Benzema ollut tällä kaudella heikko, muttakun tuuraaja on tasoa surkea niin minkäs teet. Täytyy toivoa että vinicius oppii yhtäkkiä viimeistelyn. Omat odotukset lauantain matsiin ei hirveän korkealla ole.
 

tooMi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, JP#13, MG#64, Real Madrid
Pakko huudella sen verran vieraaseen pöytään, että harvoin näkee ihan noin laiskasti puolustettua tilannetta, miten Militao lönkötteli 0-3 maalissa, kun kaveri tuli takaviistosta ja laittoi pallon verkkoon. Saattoi joku kokeneempi pelaaja puoliajalla antaa tuosta tilanteesta hieman palautetta.
Sen verran vastaan tähän että kun tuota ekaa puoliaikaa katsoi niin tuntui että koko pakisto oli ollut eilen viihteellä, sen verran hitaasti ja laiskasti tuntui pelaavan koko osasto.
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Pakko huudella sen verran vieraaseen pöytään, että harvoin näkee ihan noin laiskasti puolustettua tilannetta, miten Militao lönkötteli 0-3 maalissa, kun kaveri tuli takaviistosta ja laittoi pallon verkkoon. Saattoi joku kokeneempi pelaaja puoliajalla antaa tuosta tilanteesta hieman palautetta.

Niin, Ramosin ollessa kentällä noin laiskaa puolustamista nähdään harvoin. Olikohan joku fakta kaivettu, että Real on hävinnyt seitsemän kahdeksasta Mestarien liigan ottelustaan kun Ramos on ollut sivussa. En nyt tuota sen tarkemmin lukenut ja en tuota bongannut nopeasti mistään uudestaan, mutta en epäile tämän tilaston paikkaansapitävyyttä. Laiskuutta, ylimielisyyttä ja kommunikaatio-ongelmia. Paljon ongelmia, jotka saadaan toki oikealla asenteella korjattua, mutta myös johtajuudella.

Aina Ramosin poissaollessa juuri se Varanen nimi nousee esiin puolustuksen johtajana, ja ihan syystä. Johtajuutta pitäisi löytyä, Marcelo viiletti eilen kapteenina vasenta laitaa, mutta viidakkovekara lähestyy uhkaavasti sitä viimeinen käyttöpäivä -leimaa. Parasta ennen päiväys on mennyt jo, viime kaudella Marcelo ei sentään ollut vielä täysi mätä, mutta jo muutaman ottelun perusteella Marcelo ei anna edes enää sinne hyökkäyssuuntaan juurikaan mitään.

Ilman Sergio Ramosia voi heittää aika vahvasti ykköstä pitkävetolapulle viikonloppuna. Ramosilla ei nyt sen näkyvämpää vammaa ole harjoitusten perusteella (ei näy mitään tukea vaan eiköhän tuo eilinen ollut sellainen sopiva rako antaa Ramosille vain huilivuoroja). 3-5-2 ensi otteluun? Realilla on merkittävä ongelma oikean laitapuolustajan osalta, koska jos siellä peluutetaan Mendy, on Marcelo tai Nacho avauksessa. Jos Mendya peluutetaan vasemmalla laidalla, oikealla laidalla pelaa joko Nacho tai Lucas Vazquez.

Topparitriona Mendy-Ramos-Varane voisi olla aika toimiva ratkaisu, Mendy ja Varane ovat molemmat nopeita ja noin yleensä jämäköitä puolustussuuntaan. En kuitenkaan jaksa uskoa, että Zidane tekee näin radikaaleja kokeiluja El Clasicoon. Tai no mistäpä sen tietää, Zidane on kyllä yllättänyt useaan otteeseen. Se kuuluisa kani olisi vedettävä hatusta.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Olikohan joku fakta kaivettu, että Real on hävinnyt seitsemän kahdeksasta Mestarien liigan ottelustaan kun Ramos on ollut sivussa

Mun mielestä taisi joku tilasto vilahtaa, että viimeisestä kahdeksasta pelistä Real on hävinnyt seitsemän kun Marcelo on ollut avauksessa. Toki nuo tilastot eivät ole toisensa poissulkevia, mutta omaan silmään pisti tuo Marcelo-tilasto jossa 7/8 myös lukuna.
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Mun mielestä taisi joku tilasto vilahtaa, että viimeisestä kahdeksasta pelistä Real on hävinnyt seitsemän kun Marcelo on ollut avauksessa. Toki nuo tilastot eivät ole toisensa poissulkevia, mutta omaan silmään pisti tuo Marcelo-tilasto jossa 7/8 myös lukuna.

Marca osasi kertoa, että ainakin Ramosin kohdalla tuo 7/8 pitää paikkaansa. Marcelon kohdalla tuo ei varmaan päde, jos otetaan myös La Liga -ottelut mukaan, koska ainakin koronatauon jälkeen Marcelo oli muutamaan otteeseen avauksessa, ja Real ei tosiaankaan hävinnyt ottelua. Sen sijaan se voi olla ihan mahdollista, että Mestarien liigassa Real on hävinnyt seitsemän kertaa kahdeksasta Marcelon ollessa avauksessa, en sen tarkemmin tätä tilastoa näin yö myöhäisellä lähde tarkastelemaan, mutta helpostihan tuonkin saisi varmasti pienellä vaivalla katsottua.
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Marca osasi kertoa, että ainakin Ramosin kohdalla tuo 7/8 pitää paikkaansa. Marcelon kohdalla tuo ei varmaan päde, jos otetaan myös La Liga -ottelut mukaan, koska ainakin koronatauon jälkeen Marcelo oli muutamaan otteeseen avauksessa, ja Real ei tosiaankaan hävinnyt ottelua. Sen sijaan se voi olla ihan mahdollista, että Mestarien liigassa Real on hävinnyt seitsemän kertaa kahdeksasta Marcelon ollessa avauksessa, en sen tarkemmin tätä tilastoa näin yö myöhäisellä lähde tarkastelemaan, mutta helpostihan tuonkin saisi varmasti pienellä vaivalla katsottua.
En löytänyt itse tuota 7/8 tilastoa, mutta tällälainen tuli vastaan Marcelo in twilight of his career? He has played in every RM loss

Eli kaikissa häviöissä Zidanen uuden tulon jälkeen Marcelon on ollut avauksessa. Real ei ole hävinnyt yhtäkään ottelua kun Marcelo on aloittanut penkiltä.
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Zidanen mukaan Sergio Ramos on täydessä pelikunnossa tänään, joten kapteeni on kehissä. Tämä tasoittaa luonnollisesti ottelun voimasuhteita.

Viime kauden El Clasicoissa MATS oli Barcan paras pelaaja molemmissa kamppailuissa. Poissaolo on luonnollisesti aivan valtava kun puhutaan yhdestä maailman parhaista maalivahdeista. Neton otteista en osaa tarkemmin sanoa, mutta onhan tuo silti pieni tasonlasku.

Itselle ottelun mielenkiintoisimmat seurattavat pelaajat löytyvät sieltä vasemmalta laidalta. Ansu Fati ja Vini. Fati on tehnyt jo neljä maalia, Vini kolme maalia. Fatin pelaamisessa on paljon hienoja elementtejä, hienoa ihailla pojan pelaamista näin korkealla tasolla. Vini on paikoitellen ollut myös pitelemätön, viimeistely on parantunut huomattavasti edellisistä kausista, mutta maalimäärä voisi Vinillä olla vieläkin korkeampi. Kuten voisi oikeastaan koko joukkueellakin.

Itselle on vielä suuri kysymysmerkki, että kenet Fati kohtaa Realin laidalla puolustustehtävissä. Nachoa pidetään todennäköisimpänä vaihtoehtona, joka ei nyt herätä järin suurta luottamusta. Enpä tiedä, että onko tuonne oikealle laidalle muita kuin huonoja vaihtoehtoja, toiset ovat sitten vain vähemmän huonoja. No, se selviää tuossa reilun tunnin kuluttua.
 

Fironic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Ducks, Kraken
Ramosin paluu tarkoittanee sitä, että Eder Militao ei ole avauksessa. Tuo itsessään on jo voimasuhteita tasoittava asia. Omaan silmääni on pistänyt se, että Militaon ollessa kentällä myös Varane on näyttänyt selkeästi normaalitasoaan huonommalta. El Clasicon ollessa kyseessä ainakaan ylimielisesti ei Los Blancos todennäköisesti lähde pelaamaan. Odotan huomattavasti Shakhtar-ottelua tiukempaa puolustamista.
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Realin kokoonpano illan otteluun: Courtois; Mendy-Ramos-Varane-Nacho; Kroos-Casemiro-Valverde; Vini-Karim-Asensio.

Voisi sanoa, että parhaalla mahdollisella kokoonpanolla kehiin.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Suurehko on tasoero, kun vain tuomarit viheltävät sääntökirjan mukaan, eivätkä kuten Barca-leiri haluaisi vihellettävän.

Jos Real Madrid on tällä hetkellä sekava jalkapallojoukkue, niin FC Barcelona on sysipaska. Aneemistahan tuo futis on kaiken kaikkiaan ilman yleisöä.

Lucas oli loistava tultuaan kentälle. Taisi järjestää puolenkymmentä paikkaa, mutta kavereille ei juuri maistunut.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Olipas se aneemista, ei ollenkaan sitä samaa kuin joskus hyvinä vuosina. 1-1 tilanteessa mietin, että nyt on tulossa tulos johon kumpikaan osapuoli ei voi olla tyytyväinen, mutta lopulta sanoisin, että iso voitto Realille tuo lopputulos. Pitäisi helpottaa omaa tekemistä lähiviikkoina paljon ja antaa mahdollisuuden kääntää kauden kurssi nousuun. Lopussa Ramosin katko Messin nousuun oli hieno! Sen näki jo kaukaa kuinka Ramos hakeutui tilanteeseen, tyylipuhtaalla taklauksella pallo irti ja Messi nurmenpintaan odottamaan loppuvihellystä. Edes jotain muistoja niistä hyvistä El Clasico ajoista. Pilkku oli myös selvä, vaikka Ramos ylikorosti sen suuresti, mutta ei paidasta voi vain pitää noin räikeästi kiinni. Nuo pitäisi tuomarin pystyä poimimaan aina.

Mitäs palstan Real-fanit ovat mieltä, että onko tuo Real semmoinen Real minkä viheriöillä haluatte nähdä? Mielestäni melkoisen tylsähkö Real tämä nykyinen. Aina tottunut siihen tähtiloistoon valkoisissa, mutta nyt sitä ei sivusta seuraajalle oikein ole tarjolla, mutta miten fanit itse tilanteen näkevät/kokevat?
 

Fironic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Ducks, Kraken
Mitäs palstan Real-fanit ovat mieltä, että onko tuo Real semmoinen Real minkä viheriöillä haluatte nähdä? Mielestäni melkoisen tylsähkö Real tämä nykyinen. Aina tottunut siihen tähtiloistoon valkoisissa, mutta nyt sitä ei sivusta seuraajalle oikein ole tarjolla, mutta miten fanit itse tilanteen näkevät/kokevat?

En uskalla itseäni tituleerata faniksi, koska ajoittain on tullut seurattua joukkueen tekemisiä hävettävän vähän. Ulkomaisista seuroista kuitenkin Los Blancos on aina ollut itselleni se mielenkiintoisin, johtuen juuri mainitsemastasi tähtiloistosta.

Nyky-Realista puuttuu kyllä "se jokin", mikä aiemmin on nostanut seuran muiden yläpuolelle. Tuntuu, ettei tuossa porukassa ole yhtään todellista Galácticoa. Ronaldon lähtö vei jotenkin hohtoa pois, eikä seura ole siitä vieläkään toipunut. Okei, joukkueessa on edelleen mm. Modric, Kroos, Casemiro, Benzema, Courtois ja tietysti La Leyenda Viva, Sergio Ramos. Nimistä huolimatta tähtitrendi on laskeva ja kyllä tuo porukka kaipaa sitä uutta Ronaldoa. Pelaajaa, joka kykenee ottamaan koko muun jengin reppuselkään, kun peli ei muuten kulje.

Voittoja tulee edelleen ja La Ligan kärjessä keikutaan, mutta itse peli on turhan usein nyhjäämistä vailla sen kummempaa tunnetta tai loistokkuutta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös