Real Madrid 07-08

  • 39 928
  • 293

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Sanoppas kuka vasen pakki tuolta Realin jengistä on parempi puolustussuuntaan kuin Heinze?

Noh ainakin viime kaudella oli Torres parempi omassakin päässä. Marcelo oli sen mitä vähän päässyt pelaamaan eri peleissä parempi myös kuin Heinze, tosin otos on kovin kapea Marcelon tapauksessa. Ja tässä tärkeintä nyt olisikin Marcelon kunnon kuntoon pääseminen, niin sitä kautta sitten hyökkäystä pystyttäisiin tukemaan kummankin pakin kautta. Ramoshan hoitelee oikeaa laitaa niin suvereenisti, kun jo vähän aikaa on hoidellut(tosin enemmän Espanjan maajoukkueessa).

Sneijder muuten eilen juuri pelasi siinä roolissa, kun odotin ja Schuster tuskin tulee vaihtamaan paikkaa. Keskelle kun siirtyi, niin ei enää toiminut homma läheskään niin hyvin kun "laidassa".
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Hienosti on homma polkaistu käyntiin, eikä vähiten Wesley Sneijderin ansiosta. Jos Beckham on ihmisten mielestä loistava, niin Sneikka on täydellinen. Aivan uskomatonta peliä ja ne vapaapotkut, suorastaan taidetta. Tärkein hankinta Real Madridille sitten Sergio Ramosin.

Casillas on jälleen näyttänyt miksi hän on parempi kuin Buffon ja Cech yhteensä. Iker torjuu kaiken mahdollisen ja edelleen myös osan mahdottomista. Hieno avaus kaudelle tältä Madridin suurimmalta pojalta.

Myös Gutin peliä on ilo seurata, välillä homma ei edelleenkään kiinnosta, mutta ilmeisesti avauksen paikka Sneijderin rinnalla on sytyttänyt myös Hazin. Nerokin on vireessä.

Ilo on ollut myös seurata puolustuslinjaa. Ramos ja Cannavaro ovat jatkaneet siitä mihin kesällä jäivät ja Metzelder on ollut parempi kuin moni odotti. Pepen palatessa, hänen paikkansa on pakko olla vaihtopenkillä. Ei mitään muuta mahdollisuutta. Heinze ilmeisesti loukkasi itsensä eilen. Ei kamalasti harmita Valkoisten puolesta, koska nyt on pakko heittää Torres kentälle.
 

scholl

Jäsen
Harmittaa vähän se, että valkoinen enkeli meni Madridiin, eikä Barcelonaan. Rijkaardilla ei ole enää montaa viikkoa aikaa näyttää. Siellä on loukkaantumisia, mutta silti pitää tulosta tulla sekä liigassa että eurokentillä. Tilanne alkaa näyttää kohta tukalalta, vaikka muistaakseni kolme kotiottelua on vielä aikaa. Sen sijaan Real Madrid näyttää siltä, että siitä voi tulla jotain tosihienoa. Schuster on hyvä valmentaja ja kun tuossa on kerran monta taitavaa pelaajaa, jotka voivat pelata aika vapaasti niin peli on lähes yhtä näyttävää kuin Klosen, Tonin, Riberyn ja kumppaneiden Bayernilla konsanaan.

On muuten käsittämättömän onnistunut tuo Casillaksen 1. paita. Vaikken ole missään määrin Real Madrid -fani niin taidan tilata sen silti. Herzogenaurachissa on osattu suunnitella värimaailmaltaan ja leikkaukseltaan erinomainen tuote.
 

scholl

Jäsen
Metzelder on ollut parempi kuin moni odotti

Ihmettelen millaiset odotukset ihmisillä sitten ovat. Saksan maajoukkue on noussut ehdottomalle kansainväliselle huipulle ja suorastaan dominoi tällä hetkellä tullen voittamaan lähivuosina jotakin suurta. Mertesacker - Metzelder topparipari on olennainen, erittäin tärkeä osa tuota joukkuetta ja on aivan sama minne Metzelder siirtyy niin silloin odotukset ovat aina katossa.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Ihmettelen millaiset odotukset ihmisillä sitten ovat. Saksan maajoukkue on noussut ehdottomalle kansainväliselle huipulle ja suorastaan dominoi tällä hetkellä tullen voittamaan lähivuosina jotakin suurta. Mertesacker - Metzelder topparipari on olennainen, erittäin tärkeä osa tuota joukkuetta ja on aivan sama minne Metzelder siirtyy niin silloin odotukset ovat aina katossa.

Niin tällä hetkellä tosin Realin topparipari on vielä parempi kuin Saksan maajoukkueella. Cannavaro muutenkin kyllä täydentää oikein hyvin Metzelderiä, joka dominoi fyysisyydellään/koollaan, mutta ei ole mikään kovin nopea. Canna on erittäin nopea ja paikkaa paremmin kuin esim. Mertesacker(joka ei kuitenkaan ole myöskään niitä nopeimpia pelaajia kentällä). Tänäänkin Cannalta suvereeni esitys.
 

scholl

Jäsen
Niin tällä hetkellä tosin Realin topparipari on vielä parempi kuin Saksan maajoukkueella.

Aivan, mutta niinhän se usein seurajoukkueessa on. Kärkiparien suhteen on aivan sama tilanne. Esim. Klose - Toni kärkipari on parempi kuin yhdelläkään maajoukkueella.
 

Hasse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, Hertha BSC, HIFK
hienoa

Valkoinen baletti toimii paremmin kuin pitkään aikaan, kiitos hyvien puolustajien. Nousevat laitapakit mahdollistavat nopean yhden-kahden kosketuksen hyökkäyspelaamisen ilman tökkäämistä 20-25m - ainakin eilen näin. laitapuolustajat tukivat keskikenttää aina nousemalla agressiivisesti ylös kokoajan ja tekemällä itsensä pelattaviksi pystyjuoksulla tai fiksulla tuella jolla keskikenttä sai pelattua seinän. Huomioitavaa oli myös että Peetun laita oli kokoajan pommituksen kohde. Peetu pelasi lähes loistavan pelin, ainoastaan toinen maali oli vähän Peetun jäädytys. Lähti haistelemaan paitsiota ja Polle jäi vapaaksi..

Peli oli muutenkin nautinnollista katsottavaa. Myös Bremen teki osansa, ei alistanut jyränalla roiskimiseen vaan koitti itsekkin pelata. Diegon hieman paremmalla silmällä peli olisi voinut olla 2-2. Toisaalta uuden koutsin filosofia on kyllä nautittava.. johdetaan peliä ja vaihdetaan lisää hyökkäystä kentälle, varaukseton peukku.

jaha kello taas näin paljon, pakko lähteä lukemaan tenttiin ja jatkaa tätä vaikka myöhemmin
 

scholl

Jäsen
Kun Schuster allekirjoitti sopimuksen niin hän hehkutti, että olisi mielellään skrivannut 10 vuoden diilin. Sanoi, että moni ei ole viihtynyt pitkään, mutta hän voisi kuvitella olevansa Madridissa todella kauan. Nyt eilisen pelin jälkeen hän sanoi: "pitää katsoa miellyttääkö minua tämä Real Madridin tyyli pidemmällä tähtäimellä ... täytyy todellakin antaa vuoden kulua ... siinä en ole kaikilta kohdin varma ... pitää katsoa onko tämä pidemmällä tähtäyksellä todella sitä, mitä haluan." Moni on nyt sitä mieltä, että nämä lausunnot on osoitettu Real Madridin toimiston suuntaan ja osittain ehkä medialle. Pelataan vähän julkisuuden kautta, jotta saadaan tuotua esille se, ettei ole itsestäänselvyys, että valmentaja olisi tyytyväinen.

edit. pitää vielä sen verran vihollisia kehua, että on upeaa, että Raúl González Blanco on jälleen huipulla. Oli sääli, että nilkkiroy pääsi tekemään maalin, mutta siinäkin syöttö Raúlilta. Kun verrataan näitä Paolo Maldineita, Alessandro del Pieroja, Raúleja tai vaikkapa Mehmet Scholleja tämän päivän futareihin, jotka vaihtavat koko ajan seuraa niin onhan se hienoa, että oman kaupungin poika, vaikkei Realin oma kasvatti olekaan, menestyy vuodesta toiseen. Sympaattinen urheilija. Capellon aikana viime kauden loppuvaiheessa oli puhetta, että Raúlilla ei ehkä olisikaan tulevaisuutta seurassa. Silloin oli puhetta, että jopa Bayern München olisi ollut kiinnostunut. No Raúlin olisin ottanut koska tahansa Müncheniin, mutta parempi näin. Nyt Isarilla on loistava hyökkääjät ja Raúl kuuluu Madridiin kuin El Rey konsanaan.
 
Viimeksi muokattu:

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Lue: Metzelder on ollut parempi kuin Grainger odotti.

Onelinerien kruunaamaton kuningas, Mängimies, iskee taas.

Olet jälleen väärässä. Itse odotinkin, että Metz pudottaa Pepen samantien ulos aloituskokoonpanosta, kun vain saa vastuuta. Ongelma olikin murtautua keskuspuolustukseen, jossa pelaa Cannavaro ja Ramos. No, se ongelma ratkaistiin, joten Metzelder pelaa avauksessa ja pelaa hyvin. Aivan kuten odottelinkin.

Heitä Mängi vähän lisää provoa ja onelineria.
 

Satuinpahan nyt vain sanomaan, että toteamuksesi siitä, että Metzelder on ollut odotettua parempi yleiseen mielipiteeseen nähden, on väärä.

Jos tuo sinun aiempi väittämäsi pitäisi paikkansa, voitaisiin sanoa Metzelderin pelanneen paremmin kuin hänen yleinen tasonsa on. Näin nyt ei kuitenkaan ole. Metzelder jatkaa samaa hyvää peliään mitä on esim. Saksan maajoukkueessa nähty. Aivan kuin scholl tuossa ylempänä aiemmin kertoo. Tai toisaalta voidaan ajatella, että Metzelder on kauttaaltaan aliarvostettu. Näinkään asia ei todellisuudessa ole. Jos sinä et saksalaista rankannut avaukseen ei tarkoita todellakaan sitä, etteikö hän oletusarvoltaan sinne kuuluisi.

Ikävää korjata vihreitäsi, mutta jonkunhan sekin on tehtävä, sillä maailmassa on vielä oikeudenmukaisuutta. Ja vielä ikävämpää on se, että otat pienen oikomisen niin kovin henkilökohtaisesti.
 
Viimeksi muokattu:

scholl

Jäsen
Näin nyt ei kuitenkaan ole. Metzelder jatkaa samaa hyvää peliään mitä on esim. Saksan maajoukkueessa nähty. Aivan kuin scholl tuossa ylempänä aiemmin kertoo.


Niin hänhän oli loistava jo 2002 kisoissa, mutta epäonnekseen kärsi sitten pari vuotta loukkaantumisesta. Aika harva nousee parin vuoden pelaamattomuuden jälkeen ehdottomalle maailmanhuipulle. Valitettavaa on se, että sai polveen johonkin jänteeseen jotain häikkää tuossa pelissä Bremeniä vastaan ja on nyt ainakin pari viikkoa sivussa.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Oi miksi, oi miksi? Miksi pitää katsoa taas tuota helvetin Salgadoa. Missä on Torres... kuka vain mutta ei Salgadoa, kylläpäs nousi heti v-käyrä kun näki että Salgado pelaa.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Kylläpäs nyt on korkealla v-käyrä. Joutui katselemaan 80minsaa tms. Salgadoa ja sitten vielä Robbenia. Kaverista ei ole mitään hyötyä joukkueella. Ei joukkuepeliä ollenkaan, ei näe joukkuekavereita, jnejne. Ei käyttöä, kiitos ja näkemiin. Ketsuppi&Salgado mukaan, eiköhän jotkut epätoivoiset vielä ottaisi nämä vastaan...
 

Etsijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Laitapelaaminen

Nyt kun TV:stä on tullut muutama peli jo heti kauden alkuun, voisin vähän kommentoidakin Madridin tilannetta.

Madridin laitapelaaminen ei vakuuttanut eilen. Robinhon pitäisi alkaa jo vähitellen lunastamaan häneen kohdistuneita odotuksia. Hänen pelinsä on runsaasta peliajasta huolimatta edelleen junnumaisen epäkypsää. Ensimmäisestä pakista Robinho kyllä juoksee ohi, mutta kun pallon kanssa pitäisi tehdä se viimeinen kunnon ratkaisu, mies sortuu usein näpertelyyn ja tilanne valuu hukkaan.

Oikeana laitapakkina kaikkien yllätykseksi aloitti eilen Salgado, jonka peli ei yllättäen mennyt ihan putkeen. Mikähän Torresilla on kun ei päässyt pelaamaan? Eilen avauksessa ollut Drenthe ei ole näkemissäni peleissä loistanut hyökkäyssuuntaan, mutta nuorukaisella on asenne kunnossa. Martti Kuusela sanoi Bremen-ottelussa, että Drenthen parempi pelipaikka olisi vasen laitalinkki eikä laitapakki. Tämä ilmeisesti U21-kisojen perusteella. Mitäs muut ovat mieltä tästä? Oman näkemykseni mukaan Drenthe ei ole tarpeeksi hyvä haastamaan pakkeja 1vs1 tilanteissa. Tämän takia hän tarvitsee taakseen hyvin hyökkäyksiä tukevan laitapakin. Marcelo vaikuttaisi melko tekniseltä ja rohkeasti nousevalta kaverilta, ja Bremen-ottelussa tuo kaksikko pelasikin ihan mukavasti vasemmalla. Eilen Valladolidia vastaan Marcelo ei tainnut nousta kertaakaan. Oikealla laidalla puolustaa ihannetilanteessa Ramos, joka on kyllä kehittynyt huimasti parin viime vuoden aikana. Beckhamin kanssa Ramos muodosti viime kauden lopulla loistavan parin oikealle laidalle, ja onkin sääli että Beckham lähti juuri kun homma alkoi taas toimimaan. Robinho ja Higuain eivät ole pystyneet paikkaamaan Beckhamin jättämää aukkoa. Higuain ei ole esitystensä perusteella tainnut ennen laidassa pelata (?) ja nyt kun Raul on noin kovassa kunnossa, ei taida paljon peliaikaa kärjessä irrota. Sneijder on pelannut sen verran hyvin että häneltä ei ykkösmiehistön paikkaa kovin helposti viedä.

Oikean laitalinkin paikka on melko auki. Vaihtoehtoja on Higuainin ja Robinhon lisäksi vielä Saviola sekä Robben. Robben ei umpivasurina pysty keskittämään oikealta kunnolla. Toisaalta hän on vaarallinen 1vs1-tilanteissa ja voisi varmasti tehdä oikealta vaarallisia leikkauksia sisään ja jättää laitapakille (= Ramosille) pelin leveänä pitämisen. Robben oli kuitenkin ensimmäisillä Chelsea-kausillaan ihan pitelemätön nimenomaan vasemmalla, jossa Sneijder on aloittanut kautensa erittäin hienosti, eikä Schuster varmasti halua rikkoa Sneijderin hyvää pelivirettä vaihtamalla hänen pelipaikkaansa vasemmalta oikealle laidalle.

Vaikka vaihtoehtoja laidoille on nimellisesti paljon, ns. perinteisiä laitureita, jotka ovat vahvoja 1vs1 tilanteissa ja hyviä keskittämään, ei löydy joukkueesta Robbenin lisäksi. Tässä on varmasti yksi syy siihen, että hänet ostettiin kovalla rahalla Chelseasta. Tämän takia uskoisin Schusterin uskovan Robbeniin ja jos Schuster uskoo, haluan minäkin uskoa. Alku ei ole mennyt kovin hyvin Arjenilta, mutta uskon (=toivon), että päästyään joukkueeseen paremmin sisälle, hän tulee olemaan avauskokoonpanopaikan arvoinen.

Niin ja onpa tosiaan mukavaa nähdä Raul taas hyvässä vireessä. Kuten Virkkunen sanoi eilen, jopa Di Stefanon liigamaaliennätys on vaarassa jos Raul jatkaa yhtä hyvin.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
FtB:ltä hyvä analyysi. Kun tuossa otit esille Higuainin ja tosiaan, ei Higuain ole pelannut laiturina ja ei myöskään sinne mielestäni sovi. Ominaisuudet sopivat keskelle, ei ollenkaan laitaan. Vaikka kaveri on kohtuullinen 1vs1 tilanteissa, niin ei kuitenkaan ole omimmillaan siinä roolissa. Tämän lisäksi ei ole kyseessä mikään erikoinen keskittäjäkään, eikä nopeutta ole erityisen paljoa. Näinpä rooli on sitten olla ennemmin 3-4 kärki.

Näinpä kun tahdoin jo useamman vuoden Joaquinia, niin on ikävää katsella kuinka hyvin kaveri nytkin on aloittanut Valenciassa.

Vasemmalla Drenthe kyllä osaa kuitenkin ihan hyvin keskittää ja Marcelo on parempi omaan suuntaan, niinpä Drenthe voi sitten hoidella vasentalaitaa. Yksi vaihtoehto(mielestäni mahdollisesti toimivakin) olisi peluuttaa Drentheä vasemmalla ja Sneijderia sitten oikealla. Robinho kun ailahtelee niin paljon.

Toivon toki todellakin että Robben nostaa tasoaan, mutta kaverin asenne on kyllä kaukana joukkuepelaajasta.
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Tuolta La Liga -ketjusta lainattua:

Tämän päivän perusteella Robinho pois ja Saviola tilalle. Sneijder sitten vasemmalle. Robinho, Salgado voisivat lähteä Heinzin kanssa sitten vaikka Singaporeen ja pysyä siellä.

Robinhon kyllä kannattaisi kohta hakea jostain muualta uusia tuulia uralleen. Realissa homma vaan ei tunnu jostain syystä natsaavan. En nyt ihan julmetusti ole nähnyt Realin pelejä (kuitenkin melko paljon) ja ei kyllä tule montaa onnistunutta peliä mieheltä mieleen. Maajoukkueessa tuntuu kumminkin futaavan, ainakin kesän Copan perusteella, joten maisemanvaihdos voisi olla ihan paikallaan.

Toivottavasti Saviolan vähät minuutit johtuvat vielä "joukkueeseen sisäänajosta". Mies kuitenkin on parhaimmillaan aivan maaginen. Helposti ohittaa nokkimisjärjestyksessä Robinhon ja Higuainin. Osoitti tasonsa kuitenkin Sevillassa ja viime MM-kisoissa. Hartaasti toivon ettei Shuster tee Rijkaardeja ja antaa miehen pelata.

Robben osoitti sen, ettei the Saarilla pelaaminen tee juurikaan hyvää pelaajalle. Sunnuntain otteet kielivät selvästi miehen sairastuneen Englannissa valloillaan olevaan Downing-syndroomaan. "Kuljeta komeasti päätyyn ja hukkaa pallo" -oireyhtymä oli sen verran helposti huomattavissa. Saa nähdä paraneeko mies koskaan, toivottavasti Espanjan lämpö tekee Arjenista vielä pelimiehen.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Tuolta La Liga -ketjusta lainattua:



Robinhon kyllä kannattaisi kohta hakea jostain muualta uusia tuulia uralleen. Realissa homma vaan ei tunnu jostain syystä natsaavan. En nyt ihan julmetusti ole nähnyt Realin pelejä (kuitenkin melko paljon) ja ei kyllä tule montaa onnistunutta peliä mieheltä mieleen. Maajoukkueessa tuntuu kumminkin futaavan, ainakin kesän Copan perusteella, joten maisemanvaihdos voisi olla ihan paikallaan.

Toivottavasti Saviolan vähät minuutit johtuvat vielä "joukkueeseen sisäänajosta". Mies kuitenkin on parhaimmillaan aivan maaginen. Helposti ohittaa nokkimisjärjestyksessä Robinhon ja Higuainin. Osoitti tasonsa kuitenkin Sevillassa ja viime MM-kisoissa. Hartaasti toivon ettei Shuster tee Rijkaardeja ja antaa miehen pelata.

Robben osoitti sen, ettei the Saarilla pelaaminen tee juurikaan hyvää pelaajalle. Sunnuntain otteet kielivät selvästi miehen sairastuneen Englannissa valloillaan olevaan Downing-syndroomaan. "Kuljeta komeasti päätyyn ja hukkaa pallo" -oireyhtymä oli sen verran helposti huomattavissa. Saa nähdä paraneeko mies koskaan, toivottavasti Espanjan lämpö tekee Arjenista vielä pelimiehen.

Kyllä Robinho on pelannut hyvinkin, mutta peli ailahtelee jopa enemmän kuin Gutin vastaava. Sinänsä Robinho kuitenkin olisi parhaimmillaan kärjessä. Ei toki yksinään, mutta esim. Ruudin kaverina. Laiturina toki on parempi kuin esim. Higuain, mutta ei se luontainen paikka ole. FtB totesikin ettei luonnollisia laitureita juuri ole ja Robinho sinällään on kuitenkin enemmän sisäistänyt sen paikan, kuin esim. Saviola koskaan voisi laituriksi oppia. Tässä Saviolan ongelma onkin, kun kaveri kuitenkin on lähtökohtaisesti vain keskushyökkääjä, niin Ruudin ohi ei ole menemistä ja Raul on pelannut kauden alun niin hyvin, että ei Raulinkaan. Nykysysteemissä(ja ei kyllä muutenkaan) kauheasti sitten lisäpaikkoja olekkaan.
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Kyllä Robinho on pelannut hyvinkin, mutta peli ailahtelee jopa enemmän kuin Gutin vastaava. Sinänsä Robinho kuitenkin olisi parhaimmillaan kärjessä. Ei toki yksinään, mutta esim. Ruudin kaverina. Laiturina toki on parempi kuin esim. Higuain, mutta ei se luontainen paikka ole. FtB totesikin ettei luonnollisia laitureita juuri ole ja Robinho sinällään on kuitenkin enemmän sisäistänyt sen paikan, kuin esim. Saviola koskaan voisi laituriksi oppia. Tässä Saviolan ongelma onkin, kun kaveri kuitenkin on lähtökohtaisesti vain keskushyökkääjä, niin Ruudin ohi ei ole menemistä ja Raul on pelannut kauden alun niin hyvin, että ei Raulinkaan. Nykysysteemissä(ja ei kyllä muutenkaan) kauheasti sitten lisäpaikkoja olekkaan.

Juu, sattunut varmasti meikäläinen näkemään lähinnä noita Robinhon "ei niin hyviä" -päiviä (plus tietysti valikoiva muisti). Sinänsähän Pibito ja Robinho ovat hyvin samankaltaisia pelaajia ja urakin osin vaikuttaa menevän samaa kaavaa myötäillen.

Luonnollisia laitureita joukkueessa ei ole, mutta tarvitseeko niitä valttämättä ollakaan? Joukkueesta kuitenkin ideaalitilanteessa löytyy mahtavat laitapuolustajat, joilta löytyy taito tukea hyökkäysiä laidoilta. Sinänsähän Robinho ei puhdasta laituria ole ainakaan omiin silmiini koskaan pelannutkaan Realin paidassa, vaan valunut aina sinne laiturin ja hyökkääjän välimaastoon. Samanmoiseen peliin Saviola pystyy (kyllähän se veti ihan mallikkaasti Barcan tridentehärdellissä, jossa paikat vaihtelevat vähän miten sattuu ;)), itseasiassa voisin melkein väittää että mies osaa pallon jakelun paremmin kuin Robinho (joka välillä on liiankin itsekäs pallon kanssa). Osittain tuo Shusterin disauttaminen osottautui turhaksi, kun tarkistin faktat. Kyllähän Saviola on saanut kohtuullisesti peliaikaa (kun vertaa viime kauteen). Yksi täysi 90 minuuttinen ja lopuissa (pl. yksi) vaihdosta kentälle. Vielä kun ottaa sen huomioon, että mies on käyttänyt tilaisuutensa vallan mainiosti hyödykseen, ihmettelenkin ellei mies saa lisääntyvissä määrin peliaikaa. Ruudin ja peli-ilon löytäneen Raulin ohittaminen tosiaan on melko vaikeaa ja Snjeider on valinta vasemmalle, joten Robinhon paikalle kaniinin voi tyrkkiä. Kolmanneksi kärjeksi, joka tippuu vähän alemmas/laidalle hakemaan palloa.
 

Kojootti

Jäsen
Noniin, 2-0 voitto tuli Betiksestä. Aika nihkeää peliä, varsinkin kun vertaa eiliseen Barcan peliin.
Heti Robbenin tulon jälkeen Realin peli parani. Hänen hyökkäyksestään tulikin pilkku, jonka Raul kiskaisi sisään.

Eagle and the others; kuinka monta kertaa Robben filmasi? kuinka monta kertaa Robben menetti pallon?
Robben oli selvästi paras pelaaja! Hieno katsoa, kuinka hän haastaa vastustajia 1vs1-tilanteissa.

Saviola oli aika pimennossa ja Babtista teki nätin maalin.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Robben oli selvästi paras pelaaja!

Eilen tämä kyll oli totta. Arjen oli loistava. Myös Robinho pelasi hyvin ns. omalla paikallaan piilokärkenä.

Puolustus oli muutaman kerran tuuliajolla, mutta annettakoon anteeksi, koska esim. Torres pelasi pitkän tauon jälkeen ensimmäisen ottelunsa.

Kun Dinho teki viime kaudella saksarilla maalin, se oli jokaisen lehden ykkösuutinen, huomasiko kukaan edes, että meidän oma Petomme teki saman? Komea maali.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Nyt näyttäisi siltä, että Schuster halunnee pitää Baptistan joukkueessa. Se on ihan ymmärrettävää, mikäli alkukauden tyylistä rotaatiota käytetään koko kauden ajan. Peto on kuitenkin yksi Madridin luovimmista pelaajista ja peliälyä kyllä löytyy. Taitava kuin mikä. Itselläni ei olisi mitään sitä vastaan, että Julio joukkueessa jatkaisi.

Myös Robben sai kyllä jonkinlaisen synninpäästön. Mikäli jatkaa eilisen kaltaisilla otteilla, niin on varma avauksen mies. Sneijder oikealle ja Robben vasemmalle? Sneijderilta eilen taas yksi hyvä vapari, muuten aika keskinkertainen peli. Gutilla oli taas sellainen päivä. Tosin toinen maalihan syntyi Hazin antamasta vaparista.

Kuten jo aikaisemmassa viestissä kirjoitinkin, puolustus oli ajoittain pihalla, lähinnä Torresin pelaamattomuuden takia. Toppareiden ei tarvinnut juuri ihmeitä esittää ja Heinze oli jopa hyvä omassa päässä. Hyökkäyksiin miestä ei edes kannata päästää.

Raúl. Kuningas. Vapahtaja. Hienoa, että maailmankaikkeuden hienoin jalkapalloilija on saanut uudelleen juonesta kiinni. Kapteenin peliä on ilo katsella ja nyt syntyy myös tulosta. Vielä viime kaudella olin valmis luopumaan Raúlista, nyt olen takkiani kääntänyt. Myös tuleva kapteeni pelasi maalillaan hyvin. Piti joukkuetta pystyssä, kun oli pari vaikeampaa tilannetta.

Viisi ottelua, neljä voittoa ja yksi tasapeli. Maaliero 13-3. Tästä todellakin on hyvä jatkaa.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
"Madridin Messi", Gerardo Bruna siirtyy Liverpooliin. Näin kertoo Paitsio.com

Fiksu temppu. Real Madridin junioreista on noussut sitten Casillaksen ykkösjoukkueeseen vain Soldado ja Torres pelaamaan. Näistä ensimmäinen tullaa lähtemään viimeistään ensi kesänä pois, kun ei tule tällä kaudella pelaamaan ollenkaan(varmaankaan) ja varmaan Torreskin miettii uutta osoitetta. Samoin Balboa, Bueno, jnejne. miettivät uusia seuroja. Samaan aikaan kun Barcassa ajetaan omia junnuja sisään rauhallisesti, mutta silti saavat pelata, niin Real joko a)myy tai b)päästää muuten vain pois kaikki junnut. Tällä hetkellä La Ligassa pelailee monta kymmentä Realin junnuja ja näistä moni sellainen jotka mahtuisivat nykyisellään hyvin pelaamaan Madridissakin, jos vain heille olisi annettu kunnon mahdollisuudet.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Kärpät vs Jukurit
  • 2.20
  • 3.80
  • 2.92
Pelicans vs HIFK
  • 1.86
  • 3.80
  • 3.80
Tappara vs TPS
  • 1.76
  • 4.10
  • 4.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös