aimohemmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Säppi ja California Seals
Miten Rauman giäl sanotaan, että kaikki ovat jo nakit silmillä? Siis täytyy olla mahtava fiilis Rauman flikkoil ja poikkil.
No kokeilla voisi vaikkapa näin:

Me olla otet aika tonaukse. Kui olis piän tuikanter viäl lissä? Ko olis ny edes närvinkki, ett pääsis täst kottis saakk.

Eiköhän tuolla pärjää Raumalla jo pitkälle! Ja se o muute flika ja poja.
 
Misä mnuu kaikk sinise ja keltase napi ova?

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Onnea Lukko, Pekka, Kalle ja fanit, hieno tarina ja ansaittu mestaruus.
 
" Olen käytännössä kasvanut Seisomakatsomossa ja olen nähnyt siellä hyvät ja huonot hetket. Voi sanoa, että olen aina ollut patasydän. Isomäen intohimo ja fiilis ovat aina olleet erityisiä ja tulee olemaan todella hienoa kokea se kotijoukkueen paidassa" - Santeri Lukka 24.6.2021 -
" Seurassa on tällä hetkellä todella hyvä tekemisen taso. Uskon, että pystyn kehittymään vielä ja kaikkea ei olla vielä nähty, " - Valtteri Pihlajamäki 17.9.2019 -

hokkikokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Hienoa Lukko!
Tämä luo uskoa meille pienempien seurojen kannattajille. Ehkä meidänkin aika koittaa vielä. Toivottavasti vaan vähän nopeammin kuitenkin.
Vaatii paljon ja on iso työ. Ei ole olemassa oikotietä. Kun tämän sisäistää, niin sitten on mahdollista. Me yritettiin monta vuotta oikotietä ja ei onnistunut. Sitten otettiin lakki käteen ja tässä ollaan.
 
"Ei ole olemassa virheitä. On vain olemassa puuttuvia yrityksiä." Henrik Dettmann

aimohemmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Säppi ja California Seals
Ihmeen paljon noita happamia kommentteja Lukon mestaruudesta tänä armon vuonna 2021 edelleen ilmestyy Jatkikseenkin (varsinkin ns. yleiselle puolelle). Jotenkin ehkä vielä jaksetaan antaa jonninlaiset onnittelut, mutta sen jälkeen alkaa "mutku tämä nyt oli tällainen koronakausi eikä mikään kunnollinen". Outoa dissaamista.

Olen edelleen sitä mieltä, että jokaisen liigajoukkueen fani olisi onnesta ymmyrkäisenä, jos oma joukkue olisi a) selviytynyt edes sääleihin, b) päässyt pelaamaan semifinaaleja ja c) voittanut mestaruuden. Kuten CMoren lähetyksessäkin mainittiin tänään, niin kyllä tämänvuotinen mestaruus on erityisen komea ja upea suoritus kaiken tämän koronapaskan keskellä.

Korjatkaa, jos olen väärässä.
 
Misä mnuu kaikk sinise ja keltase napi ova?

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lähes sanattomaksi vetää! Syksyllä 1978 näin Lukon ekan liigapelin livenä Äijänsuolla, kun edesmennyt isäukko otti tokaluokkalaisen natiaisen mukaansa Äijänsuon seisomakatsomoon. Tätä päivää on siitä asti odotettu ja nyt se mestaruus hitto vieköön toteutui. Menee tunteisiin!
 
Viimeksi muokattu:

Hokkarit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Leijonat, Quebec Nordiques
Onnee Lukolle ja Rauman kansalle! Hienoo että Uman poika oli voittamassa nyt mestaruutta siellä. Olisin mielelläni nähnyt myös oranssissa nutussa. Isä Markku oli aikoinaan tiputtamassa Lukkoa divariin Kerhon paidassa.
 
Kerho kaudesta 1980-81, eka peli 1979

Kankeelauta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät

Suurmestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onnittelut Lukolle mestaruudesta! Olitte tällä kaudella ehdottomasti paras joukkue, eikä siitä jäänyt oikeastaan mitään epäselvää.
Turha tätä viimeistä peliä on lähteä sen enempää analysoimaan. Peli oli tietyllä tavalla, kuin Tepsin kausi pienoiskoossa. Siihen mahtui kaikkea mahdollista. Välillä pelattiin erinomaista jääkiekkoa ja oli loistavia yksilösuorituksia. Sitten vastapainona tuli myös niitä virheitä ja heikkoja hetkiä. Suoritustaso ailahteli yksittäisen pelinkin sisällä. Tällä kertaa ei nyt vain riittänyt kovaa ja rutinoitunutta Lukkoa vastaan. Tepsillä oli viimeisessäkin pelissä omat hetkensä ja tasoitusmaalin jälkeen kävi mielessä, että joukkue voisi kääntää vielä jopa koko ottelusarjan omaksi edukseen. Lauantain peli oli ainoa selvästi huono peli Tepsiltä, mutta muuten Tepsi oli ihan hyvä. Ihan hyvä ei vain riitä näissä karkeloissa. Tepsi ei ollut huono, mutta ei myöskään tarpeeksi hyvä. Huomasi kyllä hyvin, että Lukon runko on ollut muutaman vuoden koossa ja pelitapaa on hiottu ja työstetty monta vuotta. Suoritustaso pysyi paljon tasaisempana, kuin Tepsillä ja Lukko oli lopulta jokaisella pelin osa-alueella vähän parempi. Materiaali oli myös pykälää laajempi ja parempi. Rutiini oli myös korkeammalla tasolla ja välillä Tepsin kokemattomuus näkyi.

Molemmilta joukkueilta hieno ja onnistunut kausi. Molemmat seurat ja heidän kannattajansa voivat olla ylpeitä saavutuksistaan. En usko, että Lukkoa olisi mikään joukkue pystynyt tällä kaudella voittamaan finaaleissa. Lukon peli oli vakuuttavaa ja viisikkopeli toimi erittäin hyvin. Parempi voitti ja onnittelut siitä vielä kerran. Molempien seurojen kannattajat voivat olla tyytyväisiä ja iloisia seuransa kaudesta. Ansaittu mestaruus Lukolle. Paras joukkue voitti ja olihan tuota Lukon pelaamista ja viisikkotyöskentelyä mukava seurata näin Tepsin kannattajanakin. Ehdottomasti myös pisteet siitä moiemmille joukkueille, että ei lähdetty vain peruuttelemaan, vaan pelattiin ihan kunnolla.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Isot onnittelut Raumalle. Kolme suurta syytä, miksi toivoin teidän mestaruutta:

1. Pikkuseuran kannattaja tuntee sympatiaa toista pikkuseuraa kohtaan, etenkin kun kyseessä on todella kauan mestaruutta odottanut sellainen.

2. Tämä näyttää hyvää esimerkkiä suomalaiselle jääkiekolle. Pienikin voi menestyä, kun asiat tehdään oikein.

3. Pekka Virralle todellakin soi tämän.
 
Hö.

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

 • 1
 • x
 • 2
 • 1
 • x
 • 2
 • 1
 • x
 • 2
Ilves - HPK
 • 1.85
 • 4.20
 • 3.50
JYP - SaiPa
 • 2.60
 • 3.80
 • 2.40
Lukko - Tappara
 • 2.40
 • 3.80
 • 2.60
Sport - KooKoo
 • 1.92
 • 4.10
 • 3.35
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy