Rasmus Korhonen

  • 59 278
  • 418

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Rasmus Korhonen aloittaa tänään maalilla ensimmäisen Ässien pelinsä Liigamiehistössä, joten ketju auki:

Tässä pojan EP-pelaajakortti

Toivotaan, että ensimmäisessä pelissä tulee heti onnistuminen ja saa pelata sen loppuun asti!
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Hieno homma tosiaan. Saa varmasti aika pitkälle anteeksi tänään joka tapauksessa, meni peli miten meni, koska toinen vaihtoehto maalille on tepsin oma molari.
 

kepu11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalaiset änärissä
Ilves teki täksi kaudeksi liigasopparin Joonas Valtoselle, Rasmus laski 1+1 ja vaihtoi maisemaa. Ainakin pojan kannalta kannatti. Ja toivotaan että myös Ässien. Ainakin U20 saannu nauttia kaverin varmasta pelaamisesta
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Muistikuvieni mukaan Aittola spekuloi Korhosen siirron aikoihin, että mitähän Helomaan kanssa tapahtuu ja nyt hankittiin tuleva Dallas-varaus.

Tai jotain. Muistikuvat ovat hatarat ja Aittolan kohdalla vastuu on kuulijalla.

Jännä seurata hiljattain 18-vuotta täyttäneen kaverin habitusta, että pysyykö peruspeli ja pakettinsa kasassa, onko pelin sisässä, vai näkyykö tärräämistä kiekon käsittelyssä jne.
 

Elanko

Jäsen
En jaksa uskoa että Korhosesta jäis tänään kiinni pisteiden ottaminen. Jos vaan muu joukkue pelaa vaaditulla tasolla niin uskon kyllä Korhosen hoitavan oman tonttinsa. Viime esityksen perusteella vaan on kovin vaikea tuohon joukkueeseen luottaa.

Uskon että Korhonen ottaa kiinni kiekkoa vähintäänkin siinä missä Tirronen tai Aittokalliokin tällä hetkellä.
 

Jore12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kauden paras uutinen, että ei tarvi pelikunnottomia veskoja peluutella. Nuori ja potentiaalinen veska maaliin. Ei häntä voi syyttää vaikka pari helppoa menisikin. Ässien tavaramerkki on ollut jo pidemmän aikaa, että vähintään pari helppoa menee.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Mä olen hiukan sitä mieltä että Korhosen tapauksessa nähtiin jonkinlainen eturistiriita siinä että isä on Ilveksen maalivahtivalmentaja. Olis sekä isä että poika hankalassa välikädessä. Kenttäpelaajilla ehkä vähäsen eri juttu kuin yksilöurheilijoilla.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Aijai. Oli kyl surullinen ilme pojalla penkillä. Mut ei tässä aihetta suruun, vähä saa ol vihane ittelles, mut vielä enemmän joukkue kavereille. Tästä saa sit ammentaa kiukkua seuraavaan matsiin.

Ei noi maalit ollu helpoimmasta päästä. Eka päästetään vihun snaipperi ampumaan maskista b pisteen kaarelta. Sitten toinen metrin päästä rystyltä...ihan tekemätön paikka molarille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös