Ralliketju

  • 1 675 751
  • 13 381

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ogierilla taisi kuitenkin olla rengasrikko? Ilmeisesti toinen ajokerta tälle pitkälle pätkälle oli liikaa monen renkaille kun maalissa on valitettu renkaiden olevan loppu.

Ilmeisesti rengasrikko ja saattaa olla vaihdelaatikossa myös ongelmia. Eihän tuo varmaan optimi jokatpauksessa ole ja rengasrikon takia varmaan vähemmän pelivaraa renkaiden takia näillä lyhyemmillä erikoiskokeilla.
 

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, suomalainen Jokerit, ei khl-joukkue
Hyvinkin siis jos ja jos Neuville pystyisi kisan voittaan ja Ogier ei olisi podiumilla niin mestaruusmahdollisuus taitaisi säilyä.
Neuvilellä on pakko voitto ja poweriltakin pitäisi täydet pinnat saada, niin ohuet mahdollisuudet mestaruuteen pysyvät. Jos Loeb pystyisi vielä toiseksi kolaamaan olisi se Neuvillen kannalta lottovoitto.
 
Viimeksi muokattu:

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Neuvilellä on pakko voitto ja poweriltakin pitäisi täydet pinnat saada, niin ohuet mahdollisuudet mestaruuteen pysyvät. Jos Loeb pystyisi vielä toiseksi kuolaamaan olisi se Neuvillen kannalta lottovoitto.

Joo hyvin kyllä Loeb vetänyt, huomenna 38 km ek edessä ja yleensä loeb ei ehkä ekoilla ek niin hyvä ole ollut, mutta katsotaan, kyllähän tässä Ogier jokatapauksessa kolmostilalla myös ottaisi jonkinlaisen puolustusvoiton jos vaan powerilta pisteitä saa.
 

KiekkoMes

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings, KuPS
Muutamat rengasrikot heti aamun monsteri pätkälle.
 

TykkiJutila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalle Rovanperä, KalPa, Leijonat, ManU, KuPS
Niin kääntyi tilanne nopeasti monsteri pätkällä ja tilanne on nyt 1. Evans 2. Ogier 3. Neuville ja 4. Loeb 5. Rovanperä...
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Eli ralli menee nyt
1. Evans
2. Ogier +46,9
3. Neuville 47.7
4. Loeb 52,4

Suninen keskeytti. Peli menee aika sekunttikamppailuksi vielä ja kuka tahansa voi viedä.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ajetaankohan tuolla ollenkaan tuota 11 erikoiskoetta kun mihinkään ei tule väliaikoja tai aikoja?

EDIT: nyt ilmestyi eka aika vaikka pätkä alkoi jo 11.10 eikä tietenkään wrc sivuilla voi väliaikoja olla kun kovin taistelu menossa.
 
Viimeksi muokattu:

SamSal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vilpas
Ainakin twitterissä mainitaan että Ogier olisi pysähtynyt pätkälle teknisen vian vuoksi.
E: Lapille ja Greensmithille tullut aika.
 

rasmus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Pool, Konalan Pallo
Evansin mestaruushaaveet kyllä nousi huomattavasti Ogierin keskeyttämisen ansiosta, toki täytyy vielä Power Stage hoitaa kunnialla läpi.
 

Piikkiperse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Oi saatana kyllä alkaa vahvasti olla Evansin kausi. Mahtavaa!
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Löytyykö jo jostain pistetilanne Turkin jälkeen? Nopea googlettelu paljasti vain Viron jälkeisiä tuloksia.
 

Joe Plop

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vähän ehkä harmi että neuville ei voittanut, olisi tullut jännä taistelu mestaruudesta , nyt alkaa piste-erot olemaan semmoisia että muiden pitäisi melkein voittaa ja Evansin keskeyttää
 

Sambody

Jäsen
Rovanperä pyyhki shakedownin ensimmäisellä vedolla muilla kuskeilla Sardinian pölyjä, mutta päätti heti maalintulon jälkeen kipata Yariksensa katolleen. No oli sen verran hidasvauhtinen kaato, että tuskin kovin suurta vahinkoa pääsi autolle käymään. Kuski ja kartturi ainakin kunnossa.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Rallikin alkoi, 1ek jälkeen Suninen johtaa 12 sekunnilla ennen toisena olevaa Lappia.

EDIT: Tänäk jäi melken puoli minuuttia Suniselle ja on 10 sijalla.
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Fiestan paska petti Esupin. Todella harmillinen keskeytys, kun Fordeissa näytti kerrankin olevan uralla vauhtia. Rovanperä käväisi myös hiukan ulkoilemassa ja Tänakilla tekniikkamurheita myös. Saattaa tulla vielä mielenkiintoisia käänteitä MM-taistoakin ajatellen, liukasta kaiketi on.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Rovanperäkin jäi nyt sen verran että näyttäisi mestaruudesta tulevan Ogierin ja Evansin välinen taistelu, jos ei nyt Neuville vedä jotain ässää hihasta ja vedä vielä muista ohi ja pidä teoreettisen mahdollisuuden yllä.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ihan jännä toinen päivä taitaa olla luvassa, eilen Toyotat taisi menettää lähtöpaikan takia aikaa nyt pääsevät hieman paremmassa lähtöpaikassa ajamaan, Ogier varmaan ainakin tulee hyökkäämään, mutta sitä varmasti myös Neuville yrittää. Jos toiveita saisi esittää niin Evansille keskeytys, Neuville voittoon, Ogier voisi ajaa maaliin mutta olla ongelmia niin että tippuu Tänäkin ja Rovanperän taakse. Päästäisiin jännään MM-taisteluun kauden huipennukseen. Tosin eiköhän tässä saada se aikaan että useampi kuski joutuu ongelmiin ja Evans poimii niin hyvät sijoitukset että muilla ei enää saumaa mestaruuteen.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Tässä kun on tullut kuunneltua loistavia "Tomin nuoteista"-podcasteja, on jotenkin selkeästi huomannut sen tietyn eron asenteessa ja uskossa omiin kykyihin kun on esimerkkinä kuunnellut Timo Salosen ja Juha Kankkusen jaksot ja peilaa niitä vaikka Latvalan ja Hirvosen jaksoihin, ja hiukan ihan nykyistenkin aktiivitähtiemme(poislukien ehkä vielä Rovanperä jr). Tosin nuo Podcastit ehkä paljastivatkin sen että Jari-Matti oli liian neuroottinen voittaakseen maailmanmestaruutta.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Yhden aikakauden päätös, kun Neste ralli jää nimenä historiaan.

Ei sovi enää Nesteen "arvomaailmaan", kun yrittävät keskittyä vihreämpiin ja kestävämpiin energiamuotoihin.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Mulle sopisi Jyväskylän Suurajot.

En ymmärrä tätä viherhössötystä, tuolla liikenteessä tulee olemaan vielä 20-30 vuotta ainakin polttomoottoriautoja, onko jotenkin väärin olla mukana polttomoottorien kehityksessä että kuluttaisivat entistä vähemmän. Sitähän tämä moottoriurheilu myös on että tuodaan ja kehitetään uutta tekniikkaa aina kuluttajan saataville asti. WRC ajaa myös tehokkailla ja kevyillä bensaturboilla mitkä ovat erinomainen vaihtoehto tehokasta ja taloudellista urheilullista autoa hankkivalle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös