Raipe tekee historiaa

  • 108 112
  • 245

PJx

Jäsen
Kotimaasta ei värmaankaan, mutta ulkomailta saa tähän tarkoitukseen sopivia vakuutuksia, jos vaan haluaa. Ja ihmettelen suuresti, ellei Raimoa ole vakuutettu tulevaa kautta varten.
Mahtaisiko edes pelilupa irrota ilman vakuutusta? Standardituotetta ei ole ehkä olemassa, mutta ei se vakuutuksen hinnoittelu ihan mahdotonta pitäisi olla...
 

dude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Haukat
Pohjolan monopolivakuutuksessa yli 38-vuotiaille ei kerry ollenkaan työeläkettä, vaan he ovat ainoastaan tapaturmavakuutuksen piirissä. Yli 38-vuotiaat hoidetaan käsittääkseni normaalin TyEL:n kautta, mutta tästä en ole aivan saletti.

Silloin kun tätä järjestelmää on 90-luvun puolivälissä luotu, ei varmaan kenellekään tullut mieleen, että joku saattaisi ammattiurheilla 44-vuotiaana, kuten Raipe tekee ensi keväänä.
 

Immortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raipen ja Robbien jengit
Itselleni mieleen Raipesta tulee aina linkki Peter Larssoniin ja se yksi 2v1 -hyökkäys, jossa Raipe heitti "puolitoistametrisen" korkean lätyn pakin yli Larssonin lapaan ja maalihan siitä tuli.
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Onnea Raipelle! Kovasti se on vaan jaksanu yrittää kisata meidän Jannen kanssa.

Tosin ei niin hyvällä menestyksellä.
 
Viimeksi muokattu:

apo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Wild
Douglas Adams oli väärässä.

Perimmäinen vastaus elämään, maailmankaikkeuteen ja kaikkeen muuhun sellaiseen on 41.
 

jossu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Liverpool FC
Kaikki muistot Raimosta ovat toki (Ilves-ihmisille) unohtumattomia, mutta nostetaan nyt yksi erityisesti esille. Tätä ei mielestäni kukaan ole täällä maininnutkaan, ilves.comissa Vilperi sitten oli minua nopeampi.

Kaudella 98-99 EHL:n välierässä HIFK:ta vastaan Raimo teki 5-3 -alivoimalla maalin, jota en kykene ikinä unohtamaan. Enkä kyllä haluakaan. Kaksi helsinkiläisten pelaajaa, vahvan muistikuvani mukaan Brian Rafalski ja Jan Caloun, törmäsivät keskialueella, Raimo sai kiekon ja kiisi maalintekoon. Raipen silmin katsottuna hän tuli maalivahdin vasemmalta puolelta ja laittoi kiekon oikealta puolelta sisään.

Mielenkiintoisena yksityiskohtana mainittakoon, että näin kyseistä peliä Lahdessa Launeen Citymarketin kodinkoneosastolla. Satuin onneksi maalin ajaksi telkkarin eteen.

Hienoja hetkiä on Raimo tarjonnut ja uskon, että tulee vielä kauden aikana monta kertaa tarjoamaankin. Tänään varmasti Raimolle huudetaan ja lauletaan normaaliakin enemmän. Odotan huumaavaa tunnelmaa.

Kiitos myös Mikalle mukavasta jutusta.
 

"Jalkakynä"

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
On vaikea kertoa muistoja Raipesta niitä on niin monia. Ne monet ylivoimat jolloin Raipe johti b-pisteen kaarelta peliä ja vastustajan puolustaja erehtyi ryntämään, siinä samassa lätty lähti joko viivaan tai maalille tappavalla tehokkuudella.

Tänään hallissa monella ilvesläisellä voi tippa olla herkässä. Raimon ura Ilveksessä on todella suuri ja mahtava, tuskin kukaan koskaan ikinä tulee nousemaan Raipen ylitse, kun puhutaan Ilves-ikonista. Meillä kaikilla ilvesläisillä on mahdollisuus tänään kiittii Raipea hänen työstään Ilveksellä saapumalla halliin kello 17.00.

Kiitos Raipe!
 

Optimisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Meillä kaikilla ilvesläisillä on mahdollisuus tänään kiittii Raipea hänen työstään Ilveksellä saapumalla halliin kello 17.00.

Lienee kunnioittavaa saapua jo hieman aiemmin, ettei Maestroa palkita aivan tyhjän hallin edessä. Itse peli käynnistynee tuolloin 17:00, jolloin juhlallisuudet alkavat ja loppuvat sitä ennen.

Kaikki ajoissa hallille juhlimaan Raimon saavutusta!
 

Simba

Jäsen
Oli kyllä todella hieno hetki, kun koko hakametsä seisoi Raipen nimeä huutaen miehen saadessa palkintonsa. Ihan meni iho kananlihalle. Loistava tapahtuma.
 

Immortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raipen ja Robbien jengit
Oli kyllä todella hieno hetki, kun koko hakametsä seisoi Raipen nimeä huutaen miehen saadessa palkintonsa. Ihan meni iho kananlihalle. Loistava tapahtuma.

Tämä oli ehdottomasti vähintä, mitä Raipea kunnioittaaksemme voimme tehdä.
Toivottavasti runkosarjan viimeisessä matsissa loppuunmyyty Hakametsä osoittaa suosiotaan pitkän kaavan mukaan.
 

fouba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, HPK
"lauo helminen lauo!" On siitä vaan kehkeytynyt niin hyvän syöttelijän ja suomalaisen jääkiekkolegendan esikuva. Kavereiden kanssa pelaamassa ja joku laittaa ilmiömäisen lätyn lapaan niin tulee huutoja:"HELMINEN" ja niin edelleen. Toivottavasti jatkaa vielä pitkään vaikka ikää on jo..
 

JiiGeePee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Pallo & Raha
http://www2.hs.fi/extrat/kuukausiliite/marraskuu07/[/QUOTE]

Pitääköhän HS:n väite, ettei kukaan muu uraansa vielä jatkava kiekkoilija ole pelannut Neuvostoliittoa vastaan, tosiaakin paikkansa...

Ellen väärin muista, on Liigassa vielä eräs "ykkösketjun sentterikin", joka myös aloitti pelailun 80-luvulla. Tosin ei ole vissiinkään ollut ikinä voittamassa mitään, jonka vuoksi kukaan ei tahdo kaveria muistaa. Eikä sen puoleen tule kyllä nimi nyt mieleen täälläkään.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Raipen "jäähyväiskiertue" starttaa ensi viikolla Kuopiosta. Toivottavasti paikkakunnilla huomioidaan, että nyt on viimeinen mahdollisuus nähdä Raipe tositoimissa runkosarjassa.

Viimeiset ottelut eri paikkakunnilla:

8.12. KalPa - Ilves
20.12 HPK - Ilves
5.1 Blues - Ilves
11.1 HIFK - Ilves
17.1 Lukko - Ilves
22.1 Tappara - Ilves
31.1 Ässät - Ilves
12.2 SaiPa - Ilves
17.2 Jokerit - Ilves
19.2 Kärpät - Ilves
23.2 Pelicans - Ilves
28.2 TPS - Ilves
1.3 JYP - Ilves

Ja sitten tietysti 4.3 Raipen viimeinen runkosarjapeli Ilves - Lukko.
 

Mac^

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
No nyt se Raipe vasta historiaa tekikin. Aika törkeä temppu mielestäni.

Onneksi Aalto ei loukkaantunut.

Mahtaakohan Santtu taas alkaa soittelemaan, että mitä mielessä on liikkunut? :D
 

Bobcat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Onneksi Aalto ei loukkaantunut.
:D

Kuka?

Sattuuhan näitä.

Mutta voi jumalauta, minkä jeesustelun 957-Lindgren piti tästä asiasta. Eihän se osannut edes Tapparan voittoa hehkuttaa, kun piti kertoa miten Helminen ei olekaan enää niin iso pelaaja kun satutti Tapparan pelaajaa. Niiiiin hieno ura ja niiiiiin törkeä teko....hei jotain rajaa!

Raipe on Raipe!
 

Retu

Jäsen
Ikonit

Molemmissa Tampereen seuroissa on ikoni, Ipassa Helminen, Tapparassa Ojanen.

Täytyy olla Raipella jokin ongelma, kun ei tuohon ikään mennessä ole saanut päätään kuntoon. Ilmeisesti hitaus on vuosien varrella saanut hermoston huonoon kuntoon.
Ojasta pitää ihailla. Sekä käyttäytyminen että tehot ovat huippuluokkaa.
 
Viimeksi muokattu:

dude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Haukat
Onko tästäkin asiasta pakko keskustella joka ketjussa? Tämä on kuitenkin ainakin minun mielestäni ihan väärä ketju paikallispelin tapahtumien puimiseen...
 
Suosikkijoukkue
Ilves....Vancouver Canucks ja Liverpool
Raipellako jotain vikaa,kun pelaa intensiivisemmin joukkueelle kuin mameli Jaana Ojanen! Ja Ojasen tehot löytyy vain Sm-liigasta! Raipe on pelannut kuitenkin "parit Olympialaiset ja Yhet MM-kisat" ja dominoitsi Hurrien liigaa muutaman vuoden! Janne ei ole edes samalla seinällä Raipen kanssa!!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös