Radio Rock

  • 924 308
  • 2 974

raju

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aaron Hakala , Ville Nieminen , Jukka Rautakorpi
Ömm ömm bim bainio ömm ömm. Tuoltahan se kuulostaa ja lopulta Harri sitten sanoo jotain perään kunnes juttu vaihtuu tai mainokset alkaa. Miten tuo Sainio on tonne edes otettu, vähissä on näköjään Suomessa juontajat. Raskasta kuunneltavaa
 

D.Santon

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Liiga.
Muistan ikuisesti, kun Metallican "Death Magnetic" julkaistiin. Siinä vaiheessa saattoi puhua Radio Metallicasta. Siis, kyllä siinä lätyllä oli hyviäkin kappaleita, ja ne sinkkukappaleet toimivat alkuun hyvin. Mutta siinä vaiheessa, kun ne samat biisit pyörivät jatkuvasti, ja saman iltapäivälähetyksen aikana se sama saamarin biisi soi neljättä kertaa tunnin sisään, niin oli pakko lopettaa kanavan kuuntelu siltä erää. Tämä nyt siis oli esimerkkitapaus. Nuo iltapäivälähetykset olivat tosiaan sitä, miksi oli pakko lopettaa. Mikä tahansa biisi alkaa kuulostaa suoraan sanoen paskalta, jos sitä jatkuvasti joutuu kuuntelemaan.

Enkä nyt väitä, että koko kanava olisi pelkkää paskaa. Klasun osuudet ovat kultaa, ja perus lähetysajan ulkopuolella kanavalla voi soida jopa aikamoisia helmiä. Tuo kaupallinen soittolista vain on tehnyt kanavasta (itselleni, huom.) sietämätöntä kuunneltavaa.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Alkuun tykkäsin Sainiosta, kun tämä nykyinen korporaatio aloitti. Oli jotenkin ookoo vastapaino Moisiolle. Kieltämättä alkanut väsyttämään tämä jähmeä äijäily. Artikulointi on niin hidasta ja jotenkin tuntuu, että alleviivaa aivan liikaa tuota äijäjuntteilua puhumalla astetta möreämmällä/paksummalla äänellä, kuin olisi tarvis. Joskus tullut mieleen, että Kortelaisen ja Sainion roolit ovat väärinpäin Korporaatiossa. Hovimuusikko olisi toki esimerkkinä vielä parempi pari Moisiolle. Mutta Sainio taitaa tykätä liikaa työstään lähteäkseen. Ennemmin Moisio kyllästyy jossain vaiheessa ja alkaa tekemään jotain muuta.

Itselleni aamulähetyksien kuunteleminen livenä on sietämätöntä musiikin, mainosten ja puolen tunnin välein tulevien uutisten ja sään takia. Flown puuttuminen on rasittavaa. Näin on ollut jo 10v ellei kauemmin. Pelkkien puhepodien ansiosta näitä vielä kuuntelen. Toivoisi, että Moisio tekisi enemmän jotain vapaampaa ohjelmaa, missä mainokset, Battle Beast tai jatkuvat uutiset eivät keskeytä hyviä juttuja.

Marcea/Nikulaa en ole kuunnellut vuosikausiin. Jos joskus kuulee pätkän niin se kuulostaa samalta kuin 10v sitten.
 
Viimeksi muokattu:

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Joskus tullut mieleen, että Kortelaisen ja Sainion roolit ovat väärinpäin Korporaatiossa.
Ei se Kortelainenkaan kyllä mikään sateentekijä ole koskaan ollut kun on joskus vähän enemmän ollut äänessä. Tosin jos en väärin muista niin on tainnut olla ainoastaan Sainion kanssa kahdestaan, tai ei äkkiseltään tule ainakaan mieleen että olisi ikinä ollut Moisio ja Kortelainen. Mahdollista toki että ovat joskus olleet kaksin. Eniveis, Kortelainen on itse asiassa nykyään joku isompi pamppu kuin pelkkä Rockin tuottaja, välillähän nuo aina kettuilee Korporaatiossa siitä että "nimeltä mainitsematon entinen tuottajamme Kortelainen...".

Mitä tulee muuten Rockin soittolistoihin niin tänään yllätyin jopa positiivisesti. Kuuntelin lähetystä n. klo 9-14.30 välillä ja eivät tainneet kertaakaan soittaa samaa kappaletta enemmän kuin kerran tuona aikana. Tai no System of a Downilta soi se biisi joka on tänään esittelyssä tuossa 2000-luvun kovimpien rocklevyjen listalla. Muuten taisi mennä ihan eri biiseillä koko päivä.

Slipknotia tuntuvat nykyään soittavan aika paljon tuolla. Tai siis niitä kahta biisiä eli Nero Fortea ja Critical Darlingia. Nämäkin molemmat soi päivän aikana, mutta ei enemmän kuin kerran.
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Radio Rockin parempi puoli pääsi taas esiin tänä iltana kun Klasu soitti läpi "2000-luvun kovimpia biisejä":

Uriah Heep - Say Goodbye
Deep Purple - All the time in the world
Quatro, Scott & Powell - long way from home
Tasavallan Presidentti - Blast from the past
Rock 'n' Roll Band - Rock 'n' roll fire
Ronski Gang - Rock 'n' roll
Rush - Headlong flight
Alice Cooper - Rats
Who - All this music must fade
Motörhead - Till the end
Black Sabbath - God is dead?
Jeff Lynne's Elo - When i was a boy
Ray Davies - rock'n'roll cowboys
Wigwam - Deep pop (before the only one comes)
Remu & Hurriganes - Ruby jane
Monkees - You bring the summer
John Fogerty - Summer of love
Riot V - Angel's thunder, devil's reign
Judas Priest - Evil never dies
Whitesnake - Best years
Scorpions - Raised on rock

Lieneekö monikaan noista biiseistä aikaisemmin soinut samalla taajuudella... tuskin. No, niin Nelonen, antakaa Klasulle ihan oma kanava, lupaan kuunnella ainoastaan sitä kanavaa kun radiota kuuntelen.
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Lieneekö monikaan noista biiseistä aikaisemmin soinut samalla taajuudella... tuskin. No, niin Nelonen, antakaa Klasulle ihan oma kanava, lupaan kuunnella ainoastaan sitä kanavaa kun radiota kuuntelen.
Yhdyn kerrankin positiiviseen palautteeseen. Ajelimme kavereiden kanssa lauantaina kohti golf-kenttää ja yhtäkkiä, keskellä kirkasta päivää radiosta alkoi soida Amorphiksen jumalainen Summer's End, jota Jussi69 ylisti omalta osaltaan. En olisi ikinä uskonut kuulevani tätä Helmi-Orvokkia viime vuosituhannelta radioaalloilla. Eikä ole eka kerta, kun kuusysi poimii soittoon sellaista matskua, jota toivoisi kuulevansa enemmänkin.

Samoin kuin Klasulle niin myös Jussille lisää kanava-aikaa!
 

HPL76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joo-o nyt kävi sillä lailla että mä en enää pysty kuuntelemaan tuota historianurkkausta joka aamut avaa. Sainio yrittää vihjeidensä kanssa olla jotenkin muka älykäs, mutta eihän noissa vihjeissä ole mitään vitun järkeä. En viitsi enempää avautua kun menee vaan kiroilemiseksi. Tästä lähin kelaan kyllä suosiolla ohi tuon osion.
 

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Tänään aamulla taas ihmettelin, miks vitussa Sainio saa tuolla olla äänessä? Kyseessä piti olla Ranta-Ahon haastattelu, mutta tää vitun idiootti alko heti kärkeen selittämään heiän jotain omakeksimää tapaukseen liittyvää stooria ja kyselemään, mitä Ranta-aho tästä tykkää. Yllättävän fiksuna rosvona Ranta-aho sitten siinä vaivaantuneena jotain selitti, mutta ei hänkään varmaan oikein ollu Sainion jutussa mukana. Muutenkin tossa jutussa loisti taas se, että vaikka Moisiotakaan en suurena älykkönä pidä, niin Sainion rinnalla Harrikin loistaa.
 

Trekolmestar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kim Sainion mollaaminen näkyy olevan tämän ketjun kovaa ydintä nykyään. Minusta kanavan ongelma ei ole Sainio (jolla muuten on hetkensä) eikä Jone Nikulakaan, asenteellinen militaristinen besserwisser, jonka levy juuttui paikalleen jo vuosia sitten. Ei se ongelma ole Marcekaan, vaikka se omille mukahauskuuksille naureskelu aiheuttaa lähinnä myötähäpeää.
Suurin ongelma on surkea soittolista, joka junnaa samoja paskoja biisejä tunnista toiseen. Jonkin aikaa on jo tuntunut siltä, että aseman nimeksi sopisi paremmin Radio Rammstein. Sitten tule Klaus Flaming ja hetken sitä kuvittelee, että Radio Rock on oikeasti Rock.
 
Viimeksi muokattu:

euron kolikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Sainiossa on viime aikoina alkanu häiritsemään suunnattomasti tuo Harrin päälle puhuminen.
Moisio alkaa kertomaan tarinaa, niin Kimi alkaa huutamaan tyyliin että "joo joo älä nyt ala selittämään mitään".

Tuun nyt vähän jälkijunassa näissä podcasteissa, mutta rasittavaa oli, kun Harri alkoi kertomaan kokemuksiaan siitä kun osti uuden Madden pelin XBoxille ja alkoi omaan hienoon tyyliinsä raportoimaan pelikokemuksestaan. Sainio puhui jatkuvasti päälle omia mukahauskuuksiaan, eikä Harri saanut koskaan kerrottua tarinaansa loppuun. Mua olis aidosti kiinnostanut Harrin analyysi madden pelisarjasta.

Onko tuo sitten käsikirjoitettua vai ei. Ainakin ihan vitun rasittavaa kuultavaa.

Jotenkin tuntuu, että Kimillä on alkanut nousemaan hattuun tämä aamujuontajan rooli.
 
Viimeksi muokattu:

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Sainion on mielestäni alkanut kiroilemaan ylikorostuneen paljon viimeisen vuoden aikana.

Kirosana suoraan lähetykseen rokkikanavalla toki on ihan ok sllloin tällöin, mutta Sainion toimesta näitä on viljelty perkeleellisen paljon.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Joo-o nyt kävi sillä lailla että mä en enää pysty kuuntelemaan tuota historianurkkausta joka aamut avaa. Sainio yrittää vihjeidensä kanssa olla jotenkin muka älykäs, mutta eihän noissa vihjeissä ole mitään vitun järkeä. En viitsi enempää avautua kun menee vaan kiroilemiseksi. Tästä lähin kelaan kyllä suosiolla ohi tuon osion.
Joo, aikoinaan kun Paukki oli mukana niin niissä arvuutteluissa oli vielä jotain järkeä. Sieltä oli valittu vuosi kyseiselle päivämäärälle ja annettiin sitten ihan selkeä vihje mutta ei kuitenkaan liian helppo. Itse asiassa muistelisin että Sainiokin teki vielä alkuun tätä, mutta kaveria alkoi vituttamaan kun Harri arvasi usein oikein niin sitten nuo jutut on vedetty ihan överiksi. "Staga meni joskus sinne poikittain ja sit se tippu alas ja nous taas" ja vastaus on sitten joku ihan omituinen.

Olen kuunnellut viime aikoina todella paljon Harrin ja (Hovimuusikko) Ilkka Ihamäen Miehet jotka muistavat -podcastia ja se on mielestäni kyllä hyvä. Fiksua keskustelua ja kyllähän tuo paljastaa sen että Harrilla on kyllä todella hyvä yleistieto ja historiantuntemus monestakin asiasta. Ilkka vetää myös hyvin tuossa ja vaikka kaksikolla onkin varsin reilusti ikäeroa niin silti ovat hyvin samalla aaltopituudella.

Harri Moisio on kyllä noussut viime vuosien aikana ihan sinne kotimaisten radiojuontajien kärkikaartiin. Fiksu kaveri ja laaja tietämys monista asioista ja haastatteluissakin perehtyy asioihin hyvin ja kysyy hyviä kysymyksiä. Pitäisin tietyllä tavalla aliarvostettuna kun ei nouse mitenkään isosti otsikoihin, vaikka toki enemmän Rockia kuunnelleet tietää miehen tason. Tai ainakin itse pidän. On nykyään selkeästi parempi kuin mitä oli vaikkapa Heikelän sidekickinä. Ja itse asiassa parempi kyllä mitä vaikka Heikeläkin oli silloin viimeisinä vuosinaan Rockilla, Cityllä ja Rockin alkuaikoina hänkin oli kyllä loistava.

Toivottavasti Harri ei ole ihan hetkeen Rockilta lähdössä. Jäisi kyllä kanavan kuuntelu aika vähiin silloin, nyt tuota sentään aamuisin jaksaa kuunnella. Tai ainakin podcastit lähetyksestä jos ei ihan koko lähetystä tule kuudesta asti väijyttyä.
 

Weagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
Moisiosta tykkään kanssa, olisihan se unelmien täyttymys jos saisi vielä Heikelän tuonne mukaan aisapariksi. Ei taida tapahtua.

En tiedä johtuuko taloudellisista syistä vai rakkaudesta lajiin, mutta Harri painaa kyllä kohtuullisesti nyt hommia. Aamujen lisäksi viikonloppuisin Menopaluu Suomipopilla ja siihen päälle nämä Miehet jotka muistavat ja Mitään ei saa enää sanoa Suplassa. Tietty varmaan normi juontokeikat on nyt vähissä, mutta ei tuossa ennakkovalmisteluineen taida juuri vapaa-aikaa jäädä.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
En tiedä johtuuko taloudellisista syistä vai rakkaudesta lajiin, mutta Harri painaa kyllä kohtuullisesti nyt hommia. Aamujen lisäksi viikonloppuisin Menopaluu Suomipopilla ja siihen päälle nämä Miehet jotka muistavat ja Mitään ei saa enää sanoa Suplassa. Tietty varmaan normi juontokeikat on nyt vähissä, mutta ei tuossa ennakkovalmisteluineen taida juuri vapaa-aikaa jäädä.
Tämän päälle vielä Temppari extran johtavan analyytikon toimi kaksi kertaa vuodessa. Kieltämättä tullut itsekin mietittyä, että milloin tuo nukkuu...
 

markusst

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS | Miami Dolphins
On huonon radiojuontajan merkki, että kuulija joutuu jännittämään juontajan puolesta, kun huomaa että juonnossa meinaa sanavarasto loppua kesken. Tämä ilmiö on tuttu opiskeluajoilta ja miksei työelämästäkin, kun huomaa, ettei esitelmöijä tunne oloaan mukavaksi, ja sitä alkaa empaattisesti myötäjännittämään esiintyjän puolesta.

Mikäli juontajan sanavarasto tai kyky tuottaa järkevää sisältöä on niin huono, että about jokaisessa juonnossa tulee tuollainen "...niinkuin, eääähöääähh... erilaisia tingeltangeleita" -hetki, tai vielä pahempaa, Harri joutuu steppaamaan sisään kun sitä seuraavaa sanaa ei yksinkertaisesti löydy, niin eikö voidakin jo yksissä tuumin todeta, että Sainio vaihtoon? Tai kolmas jäsen sisään, mutta senkin pitänee olla nuori nainen jottei ajatusten padottu vantaanjoki koe asemaansa uhatuksi.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

euron kolikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Tämän päälle vielä Temppari extran johtavan analyytikon toimi kaksi kertaa vuodessa. Kieltämättä tullut itsekin mietittyä, että milloin tuo nukkuu...

Tän lisäksi korporaatiossa käy viikottain kirjailijavieraita, joiden kirjat Harri on tottakai lukenut. Sitten hänellä on aikaa katsella suoratoistopalveluita suositellakseen sarjoja lähetyksessä. Lisäksi hän tuntuu katselevan kaikki Yleltä tulevat urheilulähetykset plus satunnaisesti viasatilta tai cmorelta jotain formulaa/jalkapalloa/jääkiekkoa. Siihen päälle tottakai vielä perus uutiset ja A studiot sun muut ajankohtaisohjelmat.

Ja omien sanojensa mukaan hän nukkuu päiväunetkin aina töistä kotiin päästyään.
 

5hole

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, VGK, Savolaiset, Jokerit, Cogliano, RD
Vaikka Marce ei parhaimmillaan ole iltapäivisin, omaan makuun taas dj-vieraiden haastattelut kyllä ovat hyviä. Toki jos Jussi69 on paikannut Marcea, on paljon edellä. Toki varsinkin muusikoiden kohdalla.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Vaikka Marce ei parhaimmillaan ole iltapäivisin, omaan makuun taas dj-vieraiden haastattelut kyllä ovat hyviä.
Joo Marcella on oikeasti hyvä musiikkitietämys. Hän on silloin ihan ok kun ohjelmien pääpaino on nimenomaan musiikissa.

Marce oli taas perjantaina Korporaatiossa Sainion paikalla ja kyllähän tuota kelpasi kuunnella. Yhdistelmä Moisio & Marce on erittäin toimiva koska molemmat on selkeästi fiksuja tyyppejä, Moisio toki yleistietämykseltään vielä edellä mutta kyllä Marcella on musatietoutta ja toki muutakin tietoutta asioista.

Lienee turha toivo mutta olisihan se hyvä jos Sainio laitettaisiin kiertoon, Marce aamuihin Moision pariksi ja sitten vaikka Jussi 69 tai miksei vaikka Laurakin tuohon iltapäiviin. Nikula pysykööt omalla paikallaan, kaikista maneereistaan huolimatta ajaa ihan hyvin asiansa. Klasulla sitten myös omat ohjelmansa toki omille paikoilleen.

Joskus muuten Nikula oli Korporaation vieraana ja Moisio ja Nikula saivat ihan hyvää keskustelua aikaiseksi. Ei tuokaan välttämättä ihan paska kombinaatio olisi, voisivat joskus vaikka jopa kokeilla.
 

euron kolikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Joskus muuten Nikula oli Korporaation vieraana ja Moisio ja Nikula saivat ihan hyvää keskustelua aikaiseksi. Ei tuokaan välttämättä ihan paska kombinaatio olisi, voisivat joskus vaikka jopa kokeilla.

Muistan kuulleeni lähetyksen jossa Nikula nimenomaan tuurasi Sainiota ja saivat Harrin kanssa tosiaan hyvät keskustelut.
Mietin vaan, että pitkässä juoksussa tuota Nikula ei välttämättä jaksa kuunnella. Hänellä on jotenkin tosi ärsyttävä intonaatio. Lisäksi en ole lainkaan vakuuttunut hänen urheilusivistyksestä. Jostain taisteluhelikoptereista tai panssarivaunuista tuo sitten jaksaisi varmaan jauhaa vuorokauden ympäri.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Kuuntelen ennemmin hammaslääkärin hammasporaa kuin Jone Nikulaa. Jos kukaan olisi aamulähetykseen vielä huonompi vaihtoehto kuin Sainio, se olisi juurikin Jone. Edit: Aivopieru
 
Viimeksi muokattu:

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Kuuntelen ennemmin hammaslääkärin hammasporaa kuin Jone Nikulaa. Jos kukaan olisi aamulähetykseen vielä huonompi vaihtoehto kuin Moisio, se olisi juurikin Jone.
Ihan mielenkiinnosta, mikä vika Moisiossa on? Makuasioitahan nämä tietysti on, mutta itse kyllä pidän. Sainio sen sijaan on välillä erittäin sietämätön.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers
Yleisesti radiomonologeja on aika raskasta kuunnella ja oikeastaan ainoa poikkeus Rockilla on Klasu. Esimerkiksi Nikula tai Marce yksin studiossa ovat todella raskasta kuunneltavaa ja homma menee paljon paremmin Jonen kesä- ja tiernapojissa sekä Marcen dj-vieraissa.

Marce on tosiaan toiminut Moision kanssa erittäin hyvin. Sainiolla on joskus harvoin omat hetkensä, mutta harvassa ovat. Jotenkin hän on vain sellanen päällehuutava sidekick. Menisi varmaan hyvin tuollaisena hahmona jonkun aisaparina, mutta hänen kielellinen kömpeytensä on radiojuontajaksi jotain aivan käsittämätöntä.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Mä haluan uida vastavirtaan ja sanon, että Nikula on mielestäni varsin miellyttävää ja hauskaa kuunneltavaa. Tykkään nimenomaan äänestä ja intonaatiosta. Sen lisäksi pidän miehen mielipiteistä: hän on useinmiten samaa mieltä kanssani ja perusteleekin näkemyksensä hyvin. Ja on hauskakin. Panisin.

Kuulinko oikein, että kanavan äänestyksessä 2000-luvun parhaista rock-levyistä ykköseksi päätyi tämä Rammsteinin uusin? Whatta shit? Onko tuo lista nähtävissä jossain? Yritin Rockin nettisivujen kautta, mutta sain sieltä koronan. On ehkä käyttökelvottomin sivusto kaikkien käyttökelvottomien sivustojen historiassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös