Mordva

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, LeKi-75 ja KHL
Tarkoitus olisi tuossa viikon päästä tehdä lätkäreissu tuohon Jokipojat - Sport otteluun ja rupesin tässä tiedustelemaan, että minkäslaiset yleisöpalvelut Joensuun hallilta löytyy? Tai ylipäätään, mihinkä katsomo-osaan noita lippuja kannattaisi harkita .. Olen tässä katsellut tuota joukkueen sivuja, mutta sieltä ainakaan en löytänyt mitään infoa tuosta katsomokartasta.

Lähinnä itseäni kiinnostavat seikat ovat,
1.) Minkälainen seisomakatsomon paikat hallilla on?
2.) Onko hallilla baaria, josssa voisi juoda bissää ja katsoa jäälle samaan aikaan?
3.) B- ja D-katsomot sijaitsevat ilmeisesti päädyssä?
4.) Onko odotettavissa jonoja hallille sisään pääsemisessä..?


Näin, tässä nyt tärkeimmät seikat, mitä tulee mieleen.
Kiitoksia vastauksista jo etukäteen,
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Lähinnä itseäni kiinnostavat seikat ovat,
1.) Minkälainen seisomakatsomon paikat hallilla on?
2.) Onko hallilla baaria, josssa voisi juoda bissää ja katsoa jäälle samaan aikaan?
3.) B- ja D-katsomot sijaitsevat ilmeisesti päädyssä?
4.) Onko odotettavissa jonoja hallille sisään pääsemisessä..?
Murheellisen ajankohdan olette reissullenne valitsemassa, jolleivät joukkueen esitykset tuosta parane.

1. Seisomakatsomon paikat ovat lähinnä päädyissä sekä päätynurkkauksissa. Tosiasiassa siellä istutaan aina, koska tilaa on ja mikäs puisilla penkeillä on istuessa. Ainoana poikkeuksena toki pohjoispäädyn fanikatsomo, missä tapoina on seistä.

2. Valitettavasti ei ole. Hallissa on viime vuonna rakennettu Pub Ärjyluola, jossa käsittääkseni on muutama telkkari, josta ottelua voi seurata (joku korjannee, jos näin ei ole).

3. Nyt en ole ihan varma. Minusta B- ja D- katsomot ovat pitkillä sivuilla nekin.

4. Tuskin on odotettavissa koviakaan jonoja. Halli on kapasiteetiltaan aika iso, ja joukkueen viimeaikaiset esitykset ovat johtaneet pienehköön yleisökatoon. Pomminvarmasti pääsee alle 3 min jonotuksella sisään, tuli mihin aikaan sitten hyvänsä.

Teretulemast.
 
SM-liiga on iso bisnes, monien työpaikka, eikä mikään pelleily paikka. -TosiFani 4.9.2013

Riffsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
3. Nyt en ole ihan varma. Minusta B- ja D- katsomot ovat pitkillä sivuilla nekin.


Teretulemast.
Kyllä. Pitkän sivun (toimitsiJa-aition puoleinen sivusta) laitimmaiset katsomosektorit, jotka kattavat kukin omalta osaltaan joko vieras- tai kotijoukkueen puolustusalueen siniviivalta päätyyn. C-katsomo siis keskialueen kohdalla.

Tervetuloa vain. Josko itsekin pääsisi jo ensimmäiseen otteluun tällä kaudella sitten...
 
Eli lyhyesti HAISTA VITTU. Olet todellinen kusipää -nimeltämainitsematon Jukurifani allekirjoittaneesta yksityisviestissä :D

Viljuri

Jäsen
Ärjyluolasta näkee matsin tosiaan lähitelevisioverkon kautta, teknisesti kuvaus ja muu toteutus on auttava. Ääntä ei ole, ja baarin miljöö on muutoin karun asiallinen. Anniskeluvuorosta syntyy kyllä taatusti jonoa erätaukojen alussa, mutta sopu sijaa antaa.

Näköyhteyttä kentälle ei saa syntyä, ei edes betonin läpi tunkeutuvalla Teräsmiehen röntgenkatseella. Sellaista "henkeä" (~ spiritus absolutus) on ilmeisesti liikkunut, että alkoholilainsäädännön paikallisen toimeenpano-orgaanin on kerrottu seuralle ilmoittaneen, että anniskelulupia ei heru, jos suora näköyhteys kenttätapahtumiin on edes vaarassa syntyä anniskelualueelta.

Asian todenperäisyydestä, tulkinnan laillisuudesta ja muista seikoista voi olla vapaasti montaa mieltä.

Katsomoista muovipenkkisiä ovat esimerkiksi kaukaloon nähden keskellä oleva C-katsomo, ehkä relevantti tekijä katsomoita valittaessa on Jokipoikien hyökkäyssuunta, päätykatsomo faniyhteisöineen luo ääntä nimenomaan siinä päässä, johon Jokipojat hyökkää kahdesti. Normaalipelissä pientä katsomovaellusta esiintyy päätykatsomoiden välillä erien välillä, mutta eiköhän tuohon Sport -peliin siltikin tule sen verran väkeä, että paikoin on läheistäkin tunnelmaa luvassa. Kyllä siinä jonottamaan joutuu, jos vasta vartti ennen hallille saapuu ilman ennakkoon ostettua lippua. Jos ostaa ennakkoon tai varaa lipun ostoon enemmän aikaa, niin sitten ei varmasti ole ongelmia sisäänpääsyyn kuuluvan odotuksen kanssa.

Kyllä sinne yli 2000 aktuaalista katsojaa tulee, mutta 3000 jää rikkomatta.
 

reiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
kaikki
Sen muutaman kerran kun olen Mehtimäen hallissa käynyt, on istumapaikkojakin riittänyt hyvin vielä ovelta. Joensuussa ei tuo ennakkomyynti ole suuremmin tullut tavaksi, koska isoon halliin kyllä mahtuu. Mutta kyllä ennen ottelua ulkona on pitkät jonot, eikä maksuksi ole kelvannut muu kuin käteinen raha. Pankkikortilla ei ole onnistunut. Mutta uudelle tulijalle tiedoksi, että kultakin ovelta myydään lippuja vain yhteen katsomonosaan, eli kannattaa käydä kurkkaamassa ovenpielestä katsomokarttaa, jotta tietää mihin katsomoon on jonottamassa.
 
"Arvaa oma tilasi, anna arvo toisillekin" -Suomalainen sananlasku
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy