puolivälieräpari Jukurit-K-Vantaa

  • 9 345
  • 111

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jännittävä vääntö tulossa. Taitaa Tikkurilan hallissa olla ahdasta.. Paikalle saapunee myös joukko Jukurien kannattajia, joihin olisin mieluusti lukeutunut, mutta työesteet pitävät naaman teksti-tv:n ääressä.

Uskon, että Jukurit tulee tänään todella kovaa. Dufva oli sunnuntaina ottelun jälkeen yllättävän rauhallinen ja päättäväisen oloinen. Käärmekeittoa on siis juotettu ja kaikkia temppuja ei varmasti ole vielä esitelty. Jukureille tilanne on tuttu viime kauden finaaleista. Tänään ratkaisee se, että kumpi oikeasti haluaa voittoa enemmän. Mikäli Jukurit lähtee pelailemaan rauhallisesti sunnuntain 3. erän tyyliin, niin rantapallot sopii puhallella jo vaikka ekalla erätauolla valmiiksi. Jos taas liikettä ja tahtoa löytyy, kuten normaalisti niin Jukureilla ei pitäisi olla hätää.

Ottelusarjan katkaiseminen on kuitenkin aina vaikea paikka ja luulen sen olevan sitä tänään Kiekko-Vantaalle.
Lisäksi luulen vantaalaispelaajien jo täyttäneen odotukset pudotuspelien suhteen, joten heiltä terävin motivaatio on jo ehkä kadonnut tai ainakin kulutettu vähiin. Tällaisessa tilanteessa voittaminen vaatii kuitenkin sitä erityistä "tiikerinsilmää".

Jokatapauksessa uskon, että torstaina vielä Kalevankankaan kattilassa pelataan ja silloin vasta vantaalaisten veri punnitaan. Kovin helpolla ovat mielestäni tähän saakka päässeet..
 

Invincible

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Japelta edellä jälleen loistava kirjoitus !

Siis tämän päivän tai siis illan kohtaamisessa on toivottava parasta, mutta pelättävä pahinta

Jukurit ei ole (tekstiteeveen mukaan) tehnyt suurempia muutoksia kokoonpanoonsa sen sijaan Vantaa taitaa pelata kolmella kentällä mikä olisi varmasti ihan järkevää Jukureillekin.

Ihme kyllä, että sunnuntain jälkeen kenttiä ei ole Jukureilla sekoitettu! Hakki voisi ainakin jäädä suosiolla vilttiin ainakin sunnuntain perusteella. Ja Tourusta ja Sireniä Dufva tuskin kentälle laittaa, mutta katsotaan miten äijän/äijien käy !!


Tsemppiä Jukureille !!!
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Hyvältä näyttää!!! Nyt vaan oma pää puhtaana, ja torstaina on huikea kiekko-ilta tiedossa Kalevankankaalla..Nyt vaan kun Kookoo hoitas vielä Sportin..
 

Wilzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Kaikesta päätellen oli huikea ilta Tikkurilassakin. Näemmä sitä meni torstain ohjelma uusiksi. Jos tuo edellinen peli oli jännittävä niin mitä tämä sitten.. ei oo järkee tässäkään. Nyt sentään tulospalvelu toimi loppuun asti. Aplodit sille.

Runkosarjan paras ja kolmanneksi paras kotijoukkue vastakkain, eikä kumpikaan oo voittanu kotonaan. Miettikääpä vaikka sitä. Menen saunaan.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Huh huh.. Iso kiitos Olli Sipiläinen! Veti mielen matalaksi toi 4-4 maali, mut loppu hyvin kaikki hyvin..

Taas kerran Jukurit nousi kuilun partaalta,toivottavasti nyt olisi semmoinen draivi päällä että Vantaa kaatuu torstaina..

Harmi että työesteet piti meikäläisen Mikkelissä,mutta torstaina hallille. Ja jos hyvin menee niin Kookoo tulisi vastaan välierissä.
Toivon Kookoota ihan sen vuoksi että toi Kouvola on "pikkuisen" lähempänä kuin Vaasa..Mutta torstain jälkeen nähdään miten homma jatkuu..
 

Kenu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Kiekko-Vantaa
Haluaisin kiittää Tom Laaksosta loistavasta panoksistaan tämän illan jääkiekko-ottelussa - NOT.

Nojoo, turha siitä avautua kun se kuitenkin tulkitaan täysin puolueelliseksi tulkinnaksi.

Jukurit oli tänään hyvä, kuten oli myös Vantaa - paitsi alivoimalla. Jukurit rokotti huimalla teholla ylivoimistaan.
Hakkaraisen jäähy oli vähintäänkin kyseenalainen ja "uhrille" olisi kuulunut kymppi uimahypystä. Aivan käsittämätöntä kiinnipitämistä oli tuossa jatkoajalla Jukurimaalin edustalla, mutta Laaksonen ei näemmä löytänyt pilliään.

(No tuli nyt kumminkin analysoitua vähän)

Vantaan kolmas maali oli aivan upea! Täytyy kiittää Laaksosta siitä, ettei hän viheltänyt peliä poikki kun Vantaan pelaaja jäi omaan päätyyn makailemaan (ruman taklauksen jälkeen - tai no itseasiassa en muista).

Jatkoajalla Vantaa hallitsi ja oli todella lähellä maalintekoa, mutta liika painostus on pahaksi - näin ollen jukurit kahdella yhtä vastaan ja *KLING* putkesta sisään, how nice :(
Tilanne haiskahti pahasti paitsiolta, mutta tarkastettuani tilanteen videolta totesin ettei vääryyttä tapahtunut sillä rintamalla.

Huikea kamppailu oli taas kerran ja Ruots.. Jukurit vei taas jatkoajalla. Tietysti taitoa löytyy mutta kyllä näissä onneakin tarvitaan ja sitä oli taas tänään.

Saa nähdä miten torstaina käy :P
 

Jukka L

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Oli huima kamppailu Valtti-Areenalla jonka jää ei kestänyt halliin ahtautunutta ihmismäärää. Jatkoajalle lähdetteässä jään pinta ei edes jäädytyksen jälkeen jäätynyt vaan jäi märäksi? Ilmeisesti halliin ahtaunut ihmismäärä oli jäädytyskoneille liikaa.

Itse peli oli kiekkoviihdettä koko rahalla ja Laaksosen salliessa fyysisen pelin, nähtiin myös kunnon playoff -kiekkoa eikä mitään neppailua.

Tänään Jukurit oli hyvällä asenteella ja liikkeellä pelissä.Ei sorruttu neppailemaan omalla alueella. Illan ehdoton pelaaja oli Olli Sipiläinen, joka vaihdossa hartiavoimin töitä ja kiekonriistoja sekä kaksi maalia joilla peli ratkaistiin.

Kolmannen erän lopussa peli oli vielä hyvin hanskassa kunnes Jukureille kaksi aika kyseenalaista jäähyä, joista Vantaan rokottotaessa 6-4 vastaan mentiin sitten jatkoajalle. Jatkoajalla paine oli selvästi Jukuripäädyssä josta kuitenkin vastaiskuun ja pelin ratkaisuun.

Mielestäni kiekko-vantaa ei pystynyt tänään vastaamaan Jukureiden liikkeeseen tasakentällisillä ja samalla kun fyysiseen peliin pystyttiin vastaamaan ei itse pelissä ollut paniikkia. Kuusiston paluu alakertaan rauhoitti myös puolustus pelaamista.

Torstaina luvassa varmasti kunnon thrilleri Kalevankankaalla...
 

Ttie

Jäsen
Suosikkijoukkue
KJT Miehet HC K (<-HC Kerava<-Sherwo), KJT, Kerho
Hyvä ja siisti matsi.
Niemi oli taas hyvä, ei ehkä niin loistava kuin Myyrmäessä ja varmaankin Mikkelissä. Kun edessä on kolme Jukuria, eikä yhtään puolustajaa, hyväkin molari on pulassa.
Iloisinta nähtävää oli, kun tämä Vantaan vaalea jättiläinen teki minkä mies voi 1+1 ja nosteli vielä sivutyönään Jukureita seinälle, kyse on siis nro 10 Pitkäjärvestä, energiat kohillaan.
Myös Kolehmainen raato kun hevonen. Lostedtin parhaat katkot tuli tänään vaakasuorassa asennossa, kolme kpl.

Sillon rupes kylmiin kun Mikkelin metri seitenkymppiset rupes sähläämään maalin takana ja KiVan pitkät puolustajat meni kattoon, että mitä ne siellä hyörii, niin auta armias, ainoastaan ne jukurit tuli pois ja sitte alko Antilla kiireet.
Musta ne Vantaan kolmannen erän jäähyt oli vähä outoja, onneks ne ei sitte kuitenkaa ratkassu peliä.
 

Brad Vigon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, JYP, Mora IK
Loistavaa Jukurit!

Nyt ei hävitä kotona! Ei voida hävitä...eihän se oo ees mahdollista..vai?

Kuitenkin hieno nousu Vantaaltakin 1-3:sta 3-3:een. Mutta tais siinä Jukurit olla aika untenmailla. Mutta Olli Sipiläinen...on siinä huikea pelaaja ! ! !
 

Kullervo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Teksti-TV oli taas eilen kovilla, samoin vaimon hermot. Minä pysyin coolina. Kyllä minä näen tilanteen niin, että tämä ottelusarja kääntyi Sipiläisen maalilla Jukureille. Henkinen paine on varmasti kova Jukureilla, mutta eiköhän se jännitys ole kuitenkin jo ohi.

Kolmea kertaa peräkkäin ei saa hävitä kotona. Kaikki hallille kannustamaan.

Edit. Maalivahtipeli. Strömberg ei ole onnistunut täydellisesti. Torstain otteluun maalivahtia ei ehkä kannata vaihtaa, mutta jos se voitetaan niin kannattaisiko kokeilla Vuoriota? Välieräsarjan ensimmäisessä pelissä Vuorio aloittamaan ja jos ei toimi niin vaihtoon kesken pelin tai sitten seuraaviin otteluihin Strömberg takaisin tilalle
 
Viimeksi muokattu:

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Tämä ottelupari tuo kyllä melkoisen Deja-Vu ilmiön ainakin mulle. Tuleekohan jukureiden tasoitus huomenna 27 sekuntia ennen loppua ja voittomaali jatkoajalla....

Toivottavasti ei, olisi mukava nähdä vaihteeksi joku muu mestarina.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Kyllähän sellainen Deja Vu-ilmiö meille vaan sopii!!
Sehän on tietysti vaan hyvä että jännitys säilyy loppuun asti näissä peleissä, mut mielestäni ei aina tarvitsisi jatkoajalle viedä ratkaisuja.. Nyt alkaa näyttämään hyvälle kun Kuusistokin palasi puolustukseen, ja hyökkäyksessä alkavat maalintekijät heräilemään.

Kävi niin tai näin (eli jukurit voittaa) ;) huomises koitoksessa niin loistava joukkue jokatapauksessa tippuu.

Tunteeko mestishistoria Jukureiden kolmea peräkkäistä kotitappiota? Ei taida tuntea...

Ainiijoo...Toivotaan vielä että yleisökin herää Mikkelissä huomenna playoff-tunnelmaan!
 

Harppa-setä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Tänään haetaan kotietu takaisin Mikkeliin ja torstaina laitetaan KVantaa todella hyvin ansaitulle lomalle.

Oma lainaus :)

Huh huh kun oli jännä peli Tikkurilassa eilen.

Torstaina on sitten kaikki pelissä. Yleisö voisi vihdoin herätä ja ottaa mallia sarvipääosastosta (kellotaulupäädyn rytmiryhmä). Samanlainen kannustus kuin eilen vantaalla niin se kuudeskin pelaaja on mukana.

Tervetuloa Kalevankankaalle
 
Suosikkijoukkue
Sharks
Kaikki kannustaa

Kyllä kahdessa edellisessä playoff-kotipelissä on mielestäni ollut ihan hyvä tunnelma, jopa VIP-osasto ja sen vastapäätä oleva iso-istumakatsomo ovat yltyneet etenkin yv-tilanteissa taputtamaan ja kannustamaan. Nyt vain huomiseksi vielä enemmän huutoa ja muutakin mökää!!

Harppa-setä vois soittaa vaikka We are the championsia jos Jukurit voittaa...


Kaikki huutamaan Jukurit voittoon ja kohti neljättä !!!!
 

Wilzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Re: Kaikki kannustaa

Viestin lähetti Louis McFallen
Harppa-setä vois soittaa vaikka We are the championsia jos Jukurit voittaa...

Eiköhän tuo biisi säästettäne vielä myöhemmille vaiheille, sikäli jos niitä tulee. Harppa-setä voisi muuten jättää sen pahuksen "Haaveet kaatuu" tällä kertaa soittamatta. Vain omat haaveet voitosta ovat kaatuneet, vieläpä kahdesti.
 
Suosikkijoukkue
Sharks
Re: Re: Kaikki kannustaa

Viestin lähetti Wilzu
Harppa-setä voisi muuten jättää sen pahuksen "Haaveet kaatuu" tällä kertaa soittamatta. Vain omat haaveet voitosta ovat kaatuneet, vieläpä kahdesti.

Ei missään nimessä!!

Se on etenkin nuorille kannattajille tärkeä biisi ja pelin "kohokohta". Lisäksi se nostaa tunnelmaa!

Ja omat haavet eivät kaadu huomenna vaan Vantaa kaaaatuuuuu.....
 

Pauli

Jäsen
Milloinhan Dufva vetää ässän hiasta ja laittaa hyvin levänneen nuorten maajoukkuemaalivahti Vuorion tolppien väliin, tämä nuori maalivahtihan syrjäytti muunmuassa hermeksen ykkösmaalivahti Wiikmanin nuorten MM-kisoista, joten hänen täytyy olla varmasti jo liigatason veskari. Wiikmanhan siirtyy ensikaudelle HPK:hon, koska näytöt mestiksessä vakuuttivat HPK johdon.
Joko on Vuorion ja Jukureiden näytönpaikka vai nähdäänkö Mikkelissä kauden viimeinen peli torstaina?
 

Gianfranco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Ihmeen vahan spekulointia taman illan vaannosta Kalevankankaalla tassa ketjussa, joten jottei nyt koko hassakka illalla tule vastaan ihan seisovin jaloin, niin pienta fiilistelya...

Ensinnakin KiVan puolesta on puhuttava sen verran, etta se on onnistunut luomaan Jukureille pleijareissa erikoisen kotitaian; Jukurit ei ole kertaakaan onnistunut kotihallissaan! Tama voi luoda pienen paineen Jukureiden niskaan, etenkin jos hallissa on se parituhatta silmaparia, jotka uskon tanaan hallille kiirehtivan.

Toisaalta vierailijan kokoonpano nayttaa pelottavan kapealta. Ja etenkin puolustajien Luotonen ja Kolehmainen puuttuminen rokottaa alakerran vahvuudesta rankalla kadella. Loukkaantumisiin tai isoihin rangaistuksiin joukkueella ei ottelun aikana juuri ole varaa, silla muuten kapea miehisto joutuu venymaan aarimmilleen. Esimerkiksi sentterin menettaminen voisi olla kohtalokasta, vaikkakin Jukurit on aloituksissa jo muutenkin hyva joukkue.

Toisaalta Jukurit on nyt hyvalla koostumuksella liikenteessa. Pakkikalustossa on mukana myos Kuusisto, joten toivottavasti kiekollinen peli alakerrassa ja avaukset saavat tasta hieman lisapotkua.

Hyokkaysketjuista ykkonen on sita vanhaa samaa, pystyy Sipilaisen johdolla ratkaisemaan tarkeissa paikoissa kuten on tallakin kaudella useaan otteeseen tehnyt. Kakkonen on se kentta, joka hyva illan sattuessa voi ottaa koko shown haltuun. Lasse, Lehi ja Ana ovat tekijamiehia ja tilaa saadessaan joukkueen tehokkain trio. Kolmosesta taas loytyy liiketta ja vaantoa, joskin tehoja voisi ehka toivoa lisaa. Neloseen jaa sitten Tourunen, Siren ja Vaanasen pehmeat ranteet... Toivottavasti Jukurit pystyy hyodyntamaan laajaa materiaaliaan ja Vaanasenkin taidoista voidaan nauttia tana iltana.

Paineita on pelissa kummallakin puolella. Jukureille kotihalli, kuten todettua, on pleijareissa osoittautunut mahdottoman vaikeaksi paikaksi pelata, tai paremminkin voittaa. Taman illan teesina lienee virheiden minimointi ja oman pelin vyoryttaminen karsivallisesti. Se, etta tuleeko maaleja vai ei, ei ole tarkeaa, vaan se, etta vastustajalle ei anneta omien virheiden kautta yv-hyokkayksia tai maalintekopaikkoja.

Uskon, toivon ja hakkaan nappista... Edelleenkaan en nae taman illan pelia, mutta Finhockey on ystavani ja palvelee toivottavasti koko illan moitteetta. Toivon todella, etta vihdoin Jukurit saisi aikaan reilun voiton ja tulosveikkaus on 5-2.
 

Brad Vigon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, JYP, Mora IK
Ottelupari huipentuu...

Tänään siis käydään ratkaisupeli Jukureiden ja K-Vantaan osalta. Ennakkoon Jukurit on ainakin veikkauksen pelien mukaan ennakkosuosikki, mutta Vantaa on ollut pelottava vierasjoukkue playoffeissa. Jukureissa puuttuu tosiaan vain Laitinen ja "Teppo taas" Tuomanen, mutta kannattaisikohan Dufvan ryhmittää joukkue silti kolmeen kenttään? - Voisi olla viisas ratkaisuja uskon ja tiedän, kuten "Zipekin" tämän aamun Länsi-Savossa sanoi: Joukkueen kunto kestää. Jos kolmella kentällä pelaisi Jukurit tänään niin tehoja irtoaisi varmasti enemmän.

KiVa on tänään "pakkivajaana" liikenteessä. On mielenkiintoista nähdä miten nuoret herrat Hyytiäinen ja Erkkilä palaavat.

Tasainen peli luvassa
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Vantaan ansaittu loma alkaa. Ei kahta ilman kolmatta taas mennään jatkoajalle ja Olli räjäyttää Kalevankankaan huutoon ajassa 67.34..
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Vaasassa joudutaan vielä kolmaskin erä pelaamaan. Mikkelisä ei.


13.19 Petja Pietiläinen 0-1 (Jukka Hakkarainen,Heikki Löfman)
16.27 Mikko Hakkarainen 1-1 (Tuomo Jormakka,Tomi Lindfors)
19.31 Samuli Piiroinen 2-1 (Tero Koponen)
22.52 Matti Kuusisto 3-1 (Mikko Hakkarainen,Tuomo Jormakka)
32.35 Tuomo Jormakka 4-1 (Petri Lehtonen,Matti Kuusisto)
39.15 Esa Saksinen 5-1 (Tuomo Jormakka,Mikko Hakkarainen) YV


Jormakalla ja Hakkaraisella jo 1+2. Pahus. Olisi ollut kiva, kun K-Vantaa olisi pystynyt tuon jymy-yllärin tekemään. Mutta muistaakseni tulin ennustaneeksikin Jukureiden vielä nousevan. Joskus harmittaa, kun on väärässä.
 

Gianfranco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Juu, voihan tuo olla, ettei jatkoajalta tarvitse ratkaisuja hakea. Vaikkakin... Sanokaa nyt sitten vaikka pahan ilman linnuksi tai miksi tahansa, mutta mitkas ne oli ne lukemat viime kevaana FIN-SWE pelissa, kun sinivalkosten alamaki alko?

No mutta kylla nyt tuntuu, etta KiValta nelja maalia tahan saumaan olisi ehka viela suurempi yllatys kuin itse jatkoon paasy.... Ennen matsia kolmosketjun kohdalla taisin sanoa, etta tehoja hieman uupuu. No, jatkat on varmaan alkulammissa lueskellu Jatkoaikaa, kun nayttaa nyt tuo limppu loytavan oikeeseen osotteeseen aika kivuttomasti.

Hyva Jukurit, nyt nayttaa silta kun pitaakin!

Menkoot nyt sitten vaikka tahan ketjuun, mutta tsemppia KooKoolle Vaasaan kolmanteen eraan!
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Hyvä Juttu

Sillälailla!.. Hyvinhän siinä loppupelissä sitten kävi! Taisi löytyä maalijyväkin Jukureilla ottelusarjan lopulla. Loppuiko kapean materiaalin vantaalta kuitenkin puhti viimeisessä koitoksessa vai?
Ilmeisesti Aivan kivuttomasti ei voitto kotiin irronnut kun katsoo ottelun jäähytilastoja.. Mielenkiinnolla jään odottelemaan paikalla olleiden raportteja.

Seuraavana Kouvola..
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KiVan kausi loppui sitten näin:

56.40 K-Vantaa Matti Luoma Väkivaltaisuus 2 min
56.40 K-Vantaa Matti Luoma Väkivaltaisuus 2 min
56.40 Jukurit Perttu Ahvenainen Väkivaltaisuus 2 min
57.51 K-Vantaa Heikki Löfman Kyynärpäätaklaus 2 min
58.30 K-Vantaa Teemu Sainomaa Selästä taklaaminen 2 min
58.30 K-Vantaa Teemu Sainomaa Automaattinen käytösrangaistus 10 min
59.05 K-Vantaa Olli Julkunen Väkivaltaisuus 2 min
59.12 K-Vantaa Patrik Lostedt Väkivaltaisuus 2 min
59.12 K-Vantaa Patrik Lostedt Väkivaltaisuus 2 min
59.12 Jukurit Perttu Ahvenainen Väkivaltaisuus 2 min
59.12 K-Vantaa Patrik Lostedt Käytösrangaistus 10 min
59.29 K-Vantaa Marko From Korkea maila 2 min
59.29 K-Vantaa Marko From Väkivaltaisuus 5 min
59.29 K-Vantaa Marko From Automaattinen pelirangaistus käytöksestä 20 min


Pinnoja pois Kaupilta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös