Pudotuspelit 2023: finaalit K-Espoo (1.) – Ketterä (2.)

  • 43 584
  • 426

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
No toisaalta hienoahan se on jos mestaruus menee pääkaupunkiseudulle. Vaikka väkisin. HIenoa toimintaa Jääkiekkoliitto.

Siellä ollaan nyt espoolaisleirissä sitä mieltä, että liitto yrittää väkisin tehdä Ketterästä mestarin, ja imatralaisleirissä taas sitä mieltä, että liitto yrittää väkisin tehdä K-Espoosta mestarin.

Onkohan nyt sitten niin, että hopeaa ei haluta jakaa, vaan molemmille seuroille suoraan kultamitalit? Tai voihan se olla niinkin, että kumpikaan ei kelpaa liitolle mestariksi, ja mestariksi nostetaan esim. FPS - koska kellään ei ole mitään pahaa sanottavaa siitä.

Tai sitten on vaan aika väsynyttä höpöttelyä, onneksi kuitenkin ainakin toistaiseksi vain yksittäisiltä nimimerkeiltä.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Miten on mahdollista, että vasta nyt Imatralla ekaa kertaa halli loppuunmyyty pudotuspeleissä? Eikö kiinnosta paikallisia vai onko siellä osa paikoista niin paskoja, ettei niille ole ostajia?
 

haamujänis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Ihanaa olla väärässä. Hyvin kasasi Espoo rivinsä ekan erän jälkeen ja sen jälkeen dominoi niin kentällä kuin katsomossakin loppuun asti. Keskiviikkona jatketaan, saa nähdä montako Tuomaalaa kokoonpanoissa nähdään.

EDIT: Lisätään vielä loppuun veikkaus, että se kumpi voittaa kaksi seuraavasta kolmesta on mestari.
 
Yllättävän hyvin Ketterä taistelee vaikka kentällä on Ketterää vastaan Espoolla on viisi kenttäpelaajaa ja neljä tuomaria (siis samat jaot kuin lauantaina Espoossa). Jos joku osaa järjellä perustella kuinka Kettunen sai aloituksessa jäähyn, mistä Espoo sai 5-3 ylivoiman tai miksi Huhtalan taklaus Istalan selkään ei johtanut jäähyyn saa heti paikan Demarien eduskuntaryhmän johtopaikalta. No toisaalta hienoahan se on jos mestaruus menee pääkaupunkiseudulle. Vaikka väkisin. HIenoa toimintaa Jääkiekkoliitto.
(IV) Pieni rangaistus pelin viivyttämisestä – rike aloitustapahtumassa tuomitaan aloittavalle pelaajalle,
joka yrittää voittaa aloituksen lyömällä kiekkoa kädellään.
Huomautus: Kaksi (2) varsinaiseen aloitukseen osallistuvaa aloittavaa pelaajaa (keskushyökkääjät)
eivät saa pelata kiekkoa kädellään ilman rangaistusta tämän säännön osalta ennen kuin joku kolmas
pelaaja (kummasta tahansa joukkueesta) on vähintään koskenut kiekkoon. Heti, kun aloituksen
katsotaan päättyneen (ja aloituksen voittaja on selvillä), käsisyöttöjä voidaan suorittaa sääntöjen
sallimissa puitteissa.


Tämän pohjalta varmaankin toi alotusjäähy
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: E

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Voi veljet mikä sarja. Alkaa olla mahdotonta ennustaa seuraavan pelin voittajaa. Niin selkeästi hallinta vaihtelee pelien välillä ja sisälläkin. Hienoa aikaa kyllä tää kevät. Tuomareista ym ei jaksa taaskaan valittaa, niillä mennään mitä liitto asettelee. Eikä tuomareihin hävitty tänään(kään).

Keskiviikkona jatketaan ja saa Metro areenan kirjattua vierailtujen jäähallien listaan.
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Jotenkin Kiekko-Espoo vaikuttaa nälkäisemmältä ja yhtenäisemmältä peliotteeltaan. Veikkasin sarjan alussa mestariksi Kiekko-Espoota ja siinä pysyn vaikka Ketteräkin on alusta loppuun saakka laatujoukkue. Mutta tänään oli Kiekko-Espoon pelaajilla silmäkulmassa ja otteissa jo sellainen pieni kullan kimalluksen pelillinen kiihko.
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Tavallaan sitä toivoisi, että kuudennessa pelissä tämä ratkeaisi, suuntaan tai toiseen, kun seiskapelin aikaan olen mahdollisesti jossain reissun päällä enkä peliä näe.

Ikävää on se, että kolmas joukkue tuolla kentällä yrittää kovasti pilata tämän hienon sarjan viheltelemällä mitä sattuu, suuntaan sekä toiseen. Molemmat joukkueet ovat kärsineet tästä tässä sarjassa päästettyjen maalien muodossa.

Ei mennyt K-Espoolle 4-0, kuten tuolla otteluseurannassa jo minulle "ystävällisesti" kuitattiinkin. En tosin asu lähelläkään Imatraa. Matkaa Imatran rajalle on yli 10 kilometriä. :D

Tämän illan pelin jälkeen olen edelleen sitä mieltä, että kannua nostaa tänä vuonna K-Espoo. Ketterä on ollut pääasiassa huonohko näissä finaaleissa eikä oikein vakuuttanut aiemmillakaan kierroksilla.
 
Viimeksi muokattu:

Heketys

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Sarja aivan ansaitusti tasan 2-2. Mielestäni kumpikaan joukkue ei ansaitsisi johtaa sarjaa tässä vaiheessa.

Käytännössä kolme peliä kautta jäljelle, kaksi Espoossa ja yksi Imatralla. Kaksi näistä peleistä pitäisi voittaa. Jännäksi menee, keskiviikkona jatketaan.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tästä lähtee taas sarja ikään kuin alusta, nyt se on vaan paras kolmesta.

Erot on olleet tosi pienet, mutta parempi näissä peleissä on mun mielestä voittanut tähän mennessä jokaisella kerralla.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
V-M Savinainen joskus totesi pelin jälkeen haastattelussa "Ihanaa Saatana!" Nyt on kyllä se fiilis. Lauantai nollattiin täysin, nyt sitten taas rinnalla... jos ei henkisesti jopa ohi.

Ei oikein jaksa analysoida... mutta eiköhän ensi matsissakin nähdä vain yksi Tuomaala kentällä. Ja toivottavasti Istala on ok.
 

Gotterdam

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Leijonat, IPV, Roihuttaret, PuMu
Nyt jos pitää veikata, niin mestaruus menee Espooseen. Ok sarja on 2-2, mutta sen verran helpomman näköiseltä Kivikovan peli näyttää, että veikkaanpa sarjan olevan katkolla perjantaina espoolaisille. Mutta onhan nämä voimasuhteet vaihdelleet. It's not over.

Eilisestä sen verran, että ensimmäinen erä oli imatralaisittain hyvä ja päästiin johtoon. Toisessa erässä K-Espoon salamatasoitus taisi lannistaa Ketterää ja loppuerän jäähyily ratkaisi käytännössä matsin, sillä Espoo oli. 3. erässä ei Ketterä päässyt juuri maalipaikoille, sinisten puolustuksen ollessa taas rautaa.

Eteenpäin.
 
Suosikkijoukkue
James Harden, Tyson Fury, Tyler Bertuzzi
Erittäin vaikea vielä tässäkään vaiheessa sanoa kumpi joukkueista pystin vie. Momentumit vaihtelee niin pirusti. Ykköspeli oli Espoon näytöstä ja kakkospelissä Ketterä oli niukasti parempi. Kolmospelissä hieman yllättäinkin Espoo oli melko vaisu, ja Ketterä haki ansaitun voiton, joskin lopulta sekin oli erinäisistä syistä tasainen peli. Sitten kun oletti että Ketterä jatkaa samalla draivilla, oli Vuoksen soturit nelospelissä kaksi erää todella surkeita. Nyt voisi taas ajatella Espoon olevan niskan päällä, mutta kääntyykö voimasuhteet taas huomiseen peliin?

Aika kiva kun meillä on tällainen sarja menossa. En oo vielä ehtinyt kiittää Espoota lauantaista, mutta tässä se kiitos. Pirulauta että oli hyvä meininki hallissa lauantaina. Ja hienoa kun jaksatte arkenakin reissata Imatralle!
 

Nick Brophy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo
Aika kiva kun meillä on tällainen sarja menossa. En oo vielä ehtinyt kiittää Espoota lauantaista, mutta tässä se kiitos. Pirulauta että oli hyvä meininki hallissa lauantaina. Ja hienoa kun jaksatte arkenakin reissata Imatralle!
Hermojen säästämiseksi suosittelen, että tulette huomenna porukalla kannustamaan omianne. Säästytte CMoren propagandalta, vaikka vastajoukkue, tuomarit ja suuri osa yleisöstäkin ovat espoolaisia;)
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
En usko että tulee mitään vaikka päivän selvä jäähy ja poikkari naamaan.
Muuten kantaa tilanteeseen ottamatta vaan yhteneväisyyksiä on kuitenkin hyvin paljon tilanteeseen, jossa toisen joukkueen Tuomaalalle tuomittiin tuo yksi matsi jälkikäteen... jännä nähdä.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
En odota mitään kurinpidolta, homman nimi on nähty. Maistuupahan paremmalta kun nuijitaan tänään Ketterä maanrakoon.
 

kendomiäs

Jäsen
Suosikkijoukkue
GrIFK, 90-luvun Jokerit
Liigan finaalien takia jää reissu Espooseen tekemättä, Tampereelle huomenna!

Miksi Kokko ei ole tänään Espoossa C Moren mukaan? Ykkössentteri puuttuu kokoonpanosta, ei voi käsittää.. toki toivottavasti on selostamassa!
 

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Kai se aamun polttava kysymys on, on(ko/han) Tuomaala pelikiellossa?

On kyllä perseestä elää epätietoisuudessa. Miksei sitä mahdollista kurinpidon käsittelyä voi ilmoittaa heti välipäivänä, eikä antaa joukkueen ja kannattajien elää epätietoisuudessa? Jos pelikieltoa tulee, niin en valita. Kyllä tässä edellytykset sille on. Helpottaisi varmaan joukkueenkin valmistautumista, kun tietää ketä on käytettävissä.

Noin muuten tämä perkeleen sarja saisi jo päättyä suuntaan tai toiseen. Viikon verran yöunet olleet tosi katkonaisia ja elää sellaisessa jatkuvassa jännityksessä.

Urheilu ja kevät on ihanaa.
 

Mechalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
Miksi Kokko ei ole tänään Espoossa C Moren mukaan? Ykkössentteri puuttuu kokoonpanosta, ei voi käsittää.. toki toivottavasti on selostamassa!
Juho on kaiketi studioisännän hommissa kuten aikaisemmissakin otteluissa on ollut, Toni Lång selostaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös