Pudotuspelit 2021: finaalisarja Ketterä – Hermes

  • 17 183
  • 99

Dynamo_FIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
Ketterä käytännössä miltei ennallaan kokoonpanon suhteen tänään.
Nyt kuitenkin, kun pelataan pojasta -> on Maso kaivanut povitaskusta amuletin* kakkosen laitaan! (*V.Paalanen)

Tätä kaivattiin, nyt tulee virtaa lisää.
Ketterälle tänään 5-2
 

Big Bear

Jäsen
Vaikka pudotuspelit ovat olleet Hermekselle yhtä juhlaa, niin uskon Ketterän klaaraavan finaalisarjan joko 3-0 tai 3-1. Materiaalissa on maalivahtosasto poisluettuna todella iso ero imatralaisten hyväksi. Tuskinpa Mason porukka erehtyy sortumaan ylimielisyyteenkään, joten Ketterä pitää ainakin kevääseen 2022 mestaruuspokaalin itsellään. Pitäähän näitä otteluita ainakin syrjäsilmällä seurailla.
 
Suosikkijoukkue
Juniori Jokipojat, JoKP, Anaheim Ducks
Oli hyvää lätkää ja Hermeksen taistelu oli jälleen kerran uskomattoman hienoa. Molemmat pelasivat hyvin, mutta Hermekselle ansaittu tahtovoitto. Blomqvist oli jälleen maaginen ja hän voi ratkaista omalta panoksellaan koko ottelusarjan.
 

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hugo Rikkilä
Hermes antoi oivan esimerkin sanonnasta "puolustamalla voitetaan mestaruuksia". Sarja 0-1 ja Ketterän on melkein pakko lyödä sarja tasoihin Kokkolassa. Maalivahtipeli menee Hermekselle kaikilla mahdollisilla mittareilla tällä hetkellä.
 

Robetsu93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes / Oulun Kärpät
Hieno ensimmäinen finaalipeli. Omiani tietysti kannatan mutta on tuo Ketterä kyllä taitava joukkue. Torstaina taas mennään.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Tulihan Ketterälle se ensimmäinen tappiokin ja Hermeksen hieno tarina vaan jatkuu. Sarjan olleessa tässä tilanteessa sanoisin, että saumat mestaruuteen ovat suunnilleen 50-50.

Kumpikaan joukkue ei herätä negatiivisia tai positiivisia tunteita itsessään. Hermes on kuitenkin urheiluromantikon valinta, joten toivon mestaruutta Kokkolaan.
 

Dynamo_FIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
On melkoinen peto tämä Hermeksen veskari. Mielettömän varmaa tekemistä!
Sitkeä porukka kyllä muutenkin ja kurinalainen.

Eipä mitään, ottelupallot nyt Hermekselle 0-1. Torstaina on kuitenkin päivä uusi ja nollilta lähdetään.
Kova on luotto edelleenkin siihen, että Imatralla jatketaan lauantaina 1-1 tilanteesta.
(salaa sitä toivookin, että mentäisiin ihan sinne matsiin #5 saakka, on tämä vaan sellaista herkkua)
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter
Hermestä olen kannattanut sen jälkeen, kun pudottivat TuTon kolmannessa pelissä jatkoajalla. Kerrankin on saanut olla mukana voittajien kyydissä. Toivottavasti loppuun asti. Viihdyttävä peli tänään.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Hermes se tuntuu jaksavan aina yllättää. Taisi olla jo 6 playoff voitto putkeen. Ketterä onnistui pimentämään ties kuinka monen ottelun pisteputkessa olleen Sedlakin, mutta sekään ei tänään riittänyt, kun Hermes jälleen osoitti venymiskykynsä.

Hienoa että finaalipelejä taas pelataan Mestiksessä ja parhaat joukkueet ovat viimeisessä vaiheessa vastakkain. Ei tässä muuta kaipaa, kuin lisää tunnelmaa takaisin peleihin, minkä koronarajoitukset ovat vieneet. Voi vain kuvitella minkälainen meno olisi ilman rajoituksia. Hermeksen halli vetää jotain 4000-5000 katsojaa ja Ketterälläkin olisi keinonsa päästä vastaaviin lukuihin. 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tässähän pitää kohta toivoa Ketterän nousua niin ei tarvitse harmitella että pistin vain eurolla Hermeksen mestaruutta tuossa helmikuussa kun kerroin oli 50 :D
 

jarpie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Tuntuu vähemmän ja vähemmän pahalta että pudottiin Hermekselle, hieno joukkue. Jos oikein katsoin niin joukkueella ei kovin mairitteleva playoff-historia taida olla viime vuosina, mutta nyt ei näytä löytyvän mistään pysäyttäjää. Ehdottomasti Hermeksen joukoissa mennään täälläkin loppukausi, toivottavasti bensa riittää päätyyn asti.
 
Suosikkijoukkue
Juniori Jokipojat, JoKP, Anaheim Ducks
Ketterän sivuilta löytyy omaa ennakkoa jos jotain se sattuu kiinnostamaan, tässä linkkiä siihen:


Masolta viiltävä analyysi paljon esillä olevaan maalivahti peliin, ”-En näe, että heillä mitään maalivahtipelietua olisi. Ymmärtääkseni meidän maalivahti on se, jolla voittoprosentti on sata eikä heidän. Kyllä meillä on se etu puolellamme.”
Nyt varsinkin näin eka pelin jälkeen Mason analyysi ei olekaan enää kovinkaan viiltävä. Ei varmaan Masollekaan ole enää epäselvää kummalla se etu on? ;)
 

#Pelikirja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittavat
Aukihan tämä sarja vielä on....Hermekselle kyllä posii upeasta joukkuepellistä, sillähän jokunen pytty Suomeen/ Suomessa on naarattu....kannattaa kyllä seurata kassaripeliä...takapihatyyli vrt. goalie ABC
 

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hugo Rikkilä
1-1 ja sarja lähtee ”alusta” paras kolmesta menetelmällä. Lukemat tänään ei kerro mitään; 2-5 ja 2-6 tyhjiin ja 2-7 ylivoimalla. Ketterän kannalta positiivista että nyt päästiin jo Blomqvistia rei’ittämään, katsotaan miten nuori kaveri nollaa tilanteen lauantaiksi. Jännittää Varttisen tilanne, mikä on todellinen tila? Lipiäiseltä parempi esitys mitä tiistaina, vaikkakin vieläkin tulee kotikatsomossa kauhun hetkiä kun katselee useassa vedossa taakseen. Sitkeä pirulainen on Hermes, mutta niin kai se on Ketteräkin vastustajan lasien läpi katsottuna. Hieno sarja käynnissä.
 

Dynamo_FIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
On Hermes pelottava joukkue takaa-ajo asemassakin. Varsinaista tillilihaa.
Kyllä vaan tuli matsia katsellessa mieleen, että millainenkohan meteli tuossa Kokkolan hallissa olisi, jos ei olisi tätä Covid hässäkkää.. Ois ollut helposti se kuudes kenttäpelaaja kotijoukkueen takana.
 
Suosikkijoukkue
Hermes
Kyllä vaan tuli matsia katsellessa mieleen, että millainenkohan meteli tuossa Kokkolan hallissa olisi, jos ei olisi tätä Covid hässäkkää.. Ois ollut helposti se kuudes kenttäpelaaja kotijoukkueen takana.
Likimain päivälleen 2 vuotta sitten Kokkolan halliin saatiin suomi-norja harjoitushöntsämatsia seuraamaan paikanpäälle yli 4000 henkeä niin uskallan väittää että vaikka niihin lukemiin ei tässä finaalisarjassa oltaisi päästy niin kauas se ei olisi kuitenkaan jäänyt. Imatralta siihen sivuun vielä pari bussillista faneja niin olisi kai se tunnelma ollut melkolailla taattu.

Sarja nyt 1-1 ja paras kolmesta systeemillä jatkuu lauantaina. Tämän päivän pelistä lopputulos ei kerro muuta kuin sen kumpi ottelun voitti, vaikka tulos taululla olikin suhteellisen ruma. Erittäin mielenkiintoinen finaalisarja kyllä menossa.
 

Robetsu93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes / Oulun Kärpät
Aivan mahtava finaalisarja. Kaksi hienoa seuraa vastakkain finaaleissa niin mikäs sen parempaa, kaikenlaista on tässä koettu Hermes kannattajana, mutta sehän se urheilun tarkoitus onkin, kerrankin saa seurata sen oman joukkueen pelejä finaaleissa. Kumpa pääsisi vaan katsomoon kannustaan taas, toivotaan että syksyllä taas pääsee halliin, kyllä nää pelit sen yleisön vaatii melkeen.
 
Viimeksi muokattu:

Pardus

Jäsen
Tänään Hermes jälleen isompaa vaihdetta silmään ja sama rentous tekemiseen kuin ennen torstaita niin pääsette juhlimaan mestaruutta kotihallissa tiistaina.
 

Dynamo_FIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
Melkolailla varmasti voi sanoa, että miehet Kokkolassa voivat alkaa varailemaan toria tiistaille.
Joukkue täynnä virtaa ja voitonnälkää!

Imatran ylpeys ei ole edelleenkään oppinut, että lätkämatsi kestää minimissään 60min ja yleensä olisi suotavaa että joukkueessa olisi maalivahti.
 

waltteri21

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Viime kauden runkosarjassa Lipiäisellä oli Mestiksen paras torjuntaprosentti ja pienin päästettyjen maalien keskiarvo. Tuleehan niitä huonompiakin päiviä, mutta ei Lipiäinen ole yht`äkkiä muuttunut niin huonoksi kuin jotkut antavat tunnekuohuissaan ymmärtää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös