Potkut päävalmentaja Tommi Miettiselle?

  • 70 820
  • 330

Brentti

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Nyt lähtee käyntiin Tommi Miettisen sopimuksen viimeinen kausi ja homman nimi on tulos tai ulos. Mikäli Tomalle ei nähdä järkevänä solmia jatkosopparia niin kenet näkisitte seuraajana Miettiselle? Petri Karjalainen junnuista, Niko Härkönen Iisalmesta vai joku muu?
 

KiekkoMes

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings, KuPS

LiiAaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
kuten todettua niin Karjalainenhan se tulee Toman tilalle. Aikamoinen kausi on Tomalla edessä, jos ja kun haluaa valmennushommia jatkaa. Toinen kausi putkeen rämpimistä, niin tuskin Sveitsistä paljoa soitellaan. Minne lie Toma menossa, kun pesti KalPassa loppuu? Vai onko Tomalle KalPassa joku johtajan paikka jo valmiiksi katsottuna.
 

KiekkoMes

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings, KuPS
Tieto Karjalaisen siirtymisestä päävalmentajaksi tullut sisäpiiristä vai pelkkä mutu, koska näin on ennenkin tapahtunut?
UTJ Laine sanoi kun Karjalainen hommattiin että myös tulevaisuuten on isot suunnittelmat Petrin kanssa. Itse myös vähän veikkaan että tuskin noin hyvällä cv:llä oleva valmentaja olisi tullut vaan KalPan A-junnuihin eli eiköhän siellä ole jo joku kassakaappisopimus edustukseen.
 

Brentti

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Joo itsekkin veikkaan Karjalaista, mutta riippuu toki myös siitä miten junnut pärjää alkavalla kaudella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös