Poterovartio

  • 643 221
  • 3 485

Tykittäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Sellainen lisätieto tuosta puhelusta, että homma liittyi pädiin jotenkin. Pädillä varmaan tarkoitettiin jotain tablettia, minkä Lukon toimiston porukan piti tuoda asemalle.

TERVETULOA Justin Padilla (/pädillä/) Lukkoon!
 

PumPum

Jäsen
Kävin Nesteellä kassalla. Kertoivat että vasta klo 17.00, heiltä ei saa mitään tietoa ennen sitä. Tosin ei hekään tiedä asiasta muuta. Malttia malttia..
 

Crüe 13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Chicago Blackhawks, P-iirot, ManU.
Elättelen toiveita, että se nopea ja erittäin taitava pelaaja olisi Oliwer Kaski. Vanha kunnon twittertykkäys antaa 6.5 tähteä viidestä mahdollisesta huhulle. Vääränpuolinen kaveri pakistoon, mutta ei haittaa!
Itsellä kävi myös taannoin Kaski mielessä kun lukkoon näitä kovia pakkeja tulee..mutta todellisuudessa taitaa olla liian kova kala, on jo tasonsa todistanut. Jatkanee jenkkilässä. Odotellaan sitä klokkia tänään, tai Audette.
 

Latzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Aloin miettiä, että "tänä iltana ei tuu pakkeja" soi EILEN. Joten tulisiko tänään?

Ja minä jatkoin miettimistä ja tulin siihen johtopäätökseen, että tuossa lauseessa on monikko eli "pakkeja". Eli tänään ilmoitetaan Klokin jatko ja Oliwer Kasken liittyminen joukkueeseen. Ja Ilkka Heikkiselle jätetään vielä ovi auki, että pääsee sitten syksymmällä mukaan Dream Teamiin.

Kiitos Kalle, alkaa pakisto näyttää ihan hyvältä. Tehtäiskö sit vielä Nemecekin kanssa jatkot, jooko?
 

mig24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Itse ottaisin tuon niin että hyökkääjä on tulossa joten eiköhän se Audette ole. Paljastuuko sitten tabletin näytöltä pelaajan kuva vai lisävihje, saas nähdä.
 

tiipii

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Lahko
Kyllä mä oon sitä mieltä että se on Heikkisen jatko. Suora ja ongelmaton päätäntäketju tulee siitä että JVDT lanseerattiin ottelussa jossa Heikkinen hymyili ilkikurisesti. Sekä samalla siinä vois heittää Klokin jatkon, eilisistä biiseistä johtuen sekä tuosta kellon tikityksestä.
 

mig24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Toisaalta vähän jopa toivon, että meidät yllätettäisiin nyt sellaisella nimellä, mitä kukaan ei ole osannut odottaa...
 

aintg

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, sympatiat: Jukurit & KalPa
Nyt täytyy kommentoida ulkopuolisena. Tämä ketju on erittäin viihdyttävää luettavaa ja ihailen Lukon tapaa yhdistää kannattajia, joukkuetta, yhteistyökumppaneita ja koko raumalaista yhteisöä.

Luen tätä osiota päivittäin ja toivon, että SaiPakin käyttäisi aikaa ja energiaa pelaajajulkistusten kanssa. Kyllähän tällaiset yhteistyötä vaativat koodinpurut yhdistävät tukijoukkoja aivan eri tavalla. Voisin myös väittää, että yhteistyökumppanitkin ovat tulleet raumalaisille vielä aikaisempaakin enemmän tutuksi.

Kiitos, jatkakaa! Luen näitä aivan varmasti jatkossakin.
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Toisaalta vähän jopa toivon, että meidät yllätettäisiin nyt sellaisella nimellä, mitä kukaan ei ole osannut odottaa...
Itse toivon että myöhemmin meidät yllätetään nimellä jota kukaan ei osannut odottaa. Joku kova vahvistus ihan puskista, kun varmat nimet on jo kerrottu
 

Lukko8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jos video on katsottavissa kello 17-18, niin tulisikohan tiedote tänään sitten klo 18 ulos. Noh, kohta se selviää.
 

Silppuri

Jäsen
Tämä ketju on kyllä loistava, ja erittäin hienoa millä tavalla Lukko on hoitanut tämän homman! Erittäin hyvää kesää teille kaikille!
 

Liitteet

  • b09e95d9.jpg
    b09e95d9.jpg
    47,3 KB · kertaa luettu: 340

Lukko8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Vuoden soppari.

 

rellu

Jäsen
Suosikkijoukkue
sm-sarja/SM-liiga/Liiga 1957 -
Poterovartiota on ehdottomasti mukava seurata etäkannattajankin näkökulmasta, Ottaisin esille mielestäni tärkeän asian. Näillä Lukon julkistuksilla nostetaan selvästi fanien statusta, Uudet pelaajat julkistetaan ENSINNÄ faneille ja media seuraa tilanteen kehittymistä fanien kautta. Aiemmin me olemme tottuneet odottamaan mediatiedotetta ja saamaan tiedon sitä kautta, Tämä julkistustapa on Lukolta iso hatunnosto faneille. Toivottavasti boja ja muut tajuavat tämän lähestymisen merkityksen ja osaltaan nostavat hattua Lukon organisaatiolle. En kylläkään tiedä mikä on Raumam Boikkaten asema tässä Poteron vartioinnissa, mutta toivon että jos ei ole niin ainakin tulee olemaan. Tämä on nyt isompi asia kuin rummutus ja mökä katsomossa.
 

rellu

Jäsen
Suosikkijoukkue
sm-sarja/SM-liiga/Liiga 1957 -
Nortamonkadun poterossa tähystetty silmät tarkkana ja mieli valppaana nyt 24h putkeen, jonka voi niputtaa raporttiin lyhyesti; Länsirintamalta ei mitään uutta.

Kuinkas muualla? Žádný zámek květ stat se?

Ano, určitě budou obránci 1 nebo 2.
 

rellu

Jäsen
Suosikkijoukkue
sm-sarja/SM-liiga/Liiga 1957 -
Pitää jatkaa unohtunutta tsekin opiskelua.
Myslel jsem, že jsem si Moravcik Lukko docela jistý, ale když jsem četl o jeho a jeho sestře spojení s Harachovinou, myslel jsem, že to stejně byl Tappara, a tak se to stalo.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös