Poterovartio

  • 642 721
  • 3 485

Veffi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomenmestari 2021
Joka sanan ensimmäinen kirjain muodostaa myös sanat "Radio Ramonan"
Koitti huijata prkle, ehdotan arvon Liukumessiaalle ylennystä yleisestä nohevuudesta ja tarkasta silmästä.
 

Dexu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva Suomen Mestari 2021
Onhan tämä nyt ihan järkyttävän nerokas tapa julkaista uusia sopimuksia verrattuna esimerkiksi näihin 4-5 pelaajaa könttänä pihalle ja thats it. Nytkin koko Lukko yhteisö on miettinyt tätä pitkin päivää ja kun lisä vinkki tuli paikallisessa ilmaisjakelulehdessä niin menikö tuntiakaan, kun koodi oli purettu. Samalla saatiin mukaan paikallinen lehti, Lukon yhteistyökumppani joiden sivuilla kävijämäärät varmasti lisääntyi ainakin pikkaisen.

Voin vaan kuvitella miten huomista raumalaista lukiessaan muutamakin ihmettelee huuli pyöreenä tuota pientä Lukon mainosta ja ajattelee niiden seonneen lopullisesti.

Nyt tiedossa on että torstaina julkaistaan jotain, mutta uskon huomenna tulevan vielä lisää vinkkejä mahdollisesta tulijasta, joten pysytäähän edelleen valppaina.
 

Strongbow

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko Rauma
Saatananmoinen koodi purtavaksi ja palkintona kerrotaan sopimuksen julkaisun kellonaika. Ei oo helppoo hei. Vihulainen vetää kovilla.

Sekosin ihan täysin tuosta uudesta vihjeestä kun en löytänyt mitään. Sitten tuli vinkki sivusta neljä. Ei vieläkään, mutta tuli siis tutkittua tarkkaan viikon vanhaa lehteä ja "Emotion Rauma uudistuu" -mainosta. Ihan kiva, katsokaa vaikka.
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Onko siis tiedotus(niilot)vastaavat kaapanneet Radio Ramonan?! Onko Risto Leino kunnossa?!

Kovaksi menee touhu. Mitäköhän propagandaa huudattavat sieltä torstaina kello kolme?

Klok 3. Jos Klokin kummiyritys on vielä Liedes-renkaat niin tämä oli kaikkien aikojen jatkosopparin julkistus kaikkinensa. Neljä yhteistyökumppania mukaan ja yhteisö pähkäilee kolme päivää karanteenissa. Huikea!
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Tää on kyllä ylivoimaisesti koko Jatkoajan historian hienoin ketju. Ei voi muuta sanoa!
Tämä ja isosti, en ole Lukko kannattaja eikä minulla tähän ketjuun ole annettavaa, mutta olen lukenut jokaisen viestin ja laittanut ketjun seurantaan. Parasta viihdettä nykymaailmassa, jatkakaa!
 

mig24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Huikeeta settiä. Aluksi varovasti liikkeelle ekojen sopparien kanssa mutta lähtihän tämä touhu nyt ihan lapasesta eskaloitumaan. Ja hyvä näin! Joko valtamedia on huomannut mitä täällä tapahtuu?
 

ViisSeiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Edmonton Oilers, urheilu yleisesti
Kiitoksia teille kaikille. Kuten myös Lukon sometiimille. Teillä on kyky parantaa minun päiviäni näinä vaikeina ja ankeina aikoina.

Tämmöinen voittaa ainaiset f5 painelut tai tylsät viiden pelaajan samanaikaiset sopimukset jossain joukkueen nettisivuilla 100-0.

Dominoidaan täällä sitten, ku ei päästy pleijareissa näyttämään.
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Vihulaiset ovat siis vallaneet jo Ramonan ja Raumalaisen käskyvaltaansa. Itse taidan ostaa torstain Länskärin kannen ja paljastan kaiken!
 

hokkikokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Vihulaiset ovat siis vallaneet jo Ramonan ja Raumalaisen käskyvaltaansa. Itse taidan ostaa torstain Länskärin kannen ja paljastan kaiken!
Vihulaisen strategia on kyllä kuin oppikirjasta. Hallitse viestivälineitä niin voitat sodan. Esimerkkejä on niin monia jenkkien käymissä sodissa. Tämä kertoo vain kuinka taitavan vihulaisen kanssa taistellaan. Tähän tarvitaan nyt jokaisen virtuaalikorpisoturin panosta.
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Itse salakoodihan ei nyt loppujen lopuksi ollut vaikea, käytännössä eräänlainen one-time pad. Tuo "Radio Ramonan" oli taas huikea veto, ehkä itse koodi oli tarkoituksella helpohko ja sillä koitettiin hämätä? @Liukumessias loistavaa työtä tuon suhteen.

Mutta hienoa että koodi saatiin purettua ennen edes oikeaa lehden ilmestymispäivää, tällä saadaan näytettyä selkeä ylivoima viholliselle ja luotua näin pelotetta. Kuninkaankadulla kohta kuhistaan neljä metrisistä köriläistä, jotka lukevat ajatuksia ja saavat voimaa radioaalloista.
 

Veffi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomenmestari 2021
Ei ku niitä hävettää että näin pienessä kalastajakylässä keksitään jotain näin huikeata. Jotain sellaista joka olisi pitänyt jo ajat sitten keksiä kirkkaissa valoissa.
Jos Telian pitäisi striimata Lukon pelaajajulkistuksia suoraan, viime hetkellä ilmotettaisiin että pienet vihreät miehet ovat kaapanneet striimin, joten näytetäänkin Mitja Robarin julkistus vuosilta 2011-2012.

Korvataan klassikko klassikolla!
 

Mark Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jos ne Radio ramonasta alkaa latelemaan torstaina kello 15 vielä vihjeitä, niin sitten kyllä melkoinen ydinsota jo käynnissä. *hymiö*
Niinhän tuossa sanotaan: "Aloittaa monivaiheisen ohjeistuksen". Luulenpa, että sota tämän julkaisun suhteen on vasta alussa. Nyt katsotaan, kenen hermot kestävät.
 

Veffi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomenmestari 2021
Onpa muuten tosi tylsää kun tämän päivän hyökkäys estettiin jo ennen sen alkamista. Mitäs tässä nyt vielä tehdään 24 tuntia?
 

J.Hetfield

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kuparikiekko
Nykyinen tilanne tuntuu sodassa olevan kuin katsoisi etanoiden kilpajuoksua suurennuslasilla. Onneksemme meillä on kilpikonnapuolustus sekä kaikki älyköt mukana eturintamalla katkomassa vihollisen tiedustelujoukoilta päitä.

Tämä taistelu meille huomenna niin samana kiirastorstain iltana jo liehuu valkoinen lippu vihollisen bunkkerista.

Tästä taas tulee seuraamaan hyökkäämättömyyssopimus, ei Molotov-Ribbentrop-sopimus vaan JVDT2 - @1936 sopimus.
Sopimuksen pykälissä mainitaan ainakin että rintamakarkuri Tiivolaa ei enää koskaan hyväksytä muonavahvuuteen ja että JVDT2:n maihinnousu tulee tapahtumaan kaikkia mahdollisia reserviläisiäkin hyväksi käyttäen.
 

Okkul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja maajoukkueet
Toivottavasti lomautukset ei lamauta kokonaan vastustajaa. Ja nähdään rintamalla kevään aikana uusia hyökkäyksiä !
 

Veffi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomenmestari 2021
Joko Radio Ramonan studio on piiritetty?
Olen laittanut kaikki viestiupseerin taitoni peliin, ja aiheuttanut sellaiset häirinnät radioaalloille, ettei kukaan poterovartiota kauempana tule propagandaa kuulemaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös