Positiivisuusketju

  • 840 195
  • 3 832

palli gunnar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tässä nyt tietysti mitään positiivista ole viime perjantain ässät pelin ekan erän 0-5 nöyryytyksen jälkeen mutta osataan sitä muuallakin, Kalpan verkkoon tehtiin 6 maalia viime lauantaina alle viidessä minuutissa ja niistä 3 vielä Tappara teki alivoimalla.
 

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelikanat
Enää 39 runkosarjapeliä kautta jäljellä.
 

Jarna90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Jos nyt jotain posia pitää tälläisen paskan jäkeen sanoa, niin Kinnunen on kyllä alkukaudesta petranut aika paljon. Näyttää jo ihan liigatason pakilta.
 

Jarna90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kinnunen petrannut, mutta 0+1 ei todellakaan tyydytä, jos Laukkanen laski sen varaan, että Kinnunen täyttäisi edes osittain Kasken saappaat.
Tuo on totta, mutta alkukaudesta oli kyllä hukassa aiva kokoajan eikä olisi ansainnut pelipaikkaansa. Nyt kiekollista varmuutta tullut lisää ja pärjää paljon paremmin kaksinkamppailuissa. Kasken korvaajaksi laskemista tuskin kukaan ajatteli.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Dallas Stars, Leksands IF
Tänään melkein virheetön esitys. Parhaat :Toivola, Aaltonen, Tyrväinen. Heikot: Kinnunen, Björninen , Mankinen
Ja taas mentiin...

Vaikea edelleenkään ymmärtää kuinka joku saa jotain tyydytystä lytätä lähes joka viestissään nuorta kapteenia, joka on nyky-Pelicansin sielu ja sydän JMA:n ohella. Mutta en ole tainnut sulta ikinä ensimmäistäkään analyyttisen hyvää viestiä nähdäkään joten ymmärtäähään tuon jollain tasolla että se oma paha olo pitää johonkin suoltaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös