Positiivisuusketju

  • 840 050
  • 3 832

Rademoottori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liigan tippumuspelit
On se Taavi vaan äijä. Sai kiekosta naamaansa, mutta eihän sitä sentään pukuhuoneeseen poistuttu kesken pelin, kun vielä pari minuuttia oli jäljellä!
 

Team Tölkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suljettu liiga ja Kummola
Kohta saadaan tohon vielä Zohorna mukaan.
 

Toppeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves ja Pelicans
Kotiottelut sujuu mallikkaasti ja Pelicansilla on liigan paras maalilaulu. Mikäpä siinä on 5-8 maalia mättää vastustajan verkkoon.
 

Metro4ever

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raitin Raukka, Pulu, STL, Töölö, HyRi
Sen verran positiivinen kutina on viime aikoina ollut erogeenisilla alueilla, että piti oikein ostaa liput huomiselle paikan päälle. Viimeksi tuli oltua bunkkerissa kuikuilemassa Slayeria ja Anthraxia. Hyvä oli meininki silloin ja toivottavasti myös huomenna.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans
Onneksi sössittiin se Jukurit matsi, ilman tuota tappiota tuskin oltaisiin kairattu 9 pojoa seuraavista matseista. Toimi kyllä hyvänä herätyksenä joukkueelle. Kotietu täysin omissa käsissä ja kuudenteen sijaan neljän pinnan ero 3p voittojen ja murskaavan maalieron turvin.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Taas on Jatkoajan etusivulla ylistysjuttu Kaskesta ja näitä Kaski sitä ja tätä juttuja on ollt mediassa viime aikoina paljon. Ja ihan syystäkin.

Mutta mikä parasta me tiedämme, että Mikko Kousa on silti tämän joukkueen ykkös-QB. Ei huono tilanne tällainen.
 

Eetska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Siellä on muuten Kärpillä enään 5 tehtyä maalia enemmän kuin meillä. On kyllä revitty irti kaikki maalinteko potentiaalista. On kyllä hurjan hienoa.

Jo 50 tehtyä maalia viimeiseen 10 otteluun.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Dallas Stars, Leksands IF
Kiitos Ilves. Meikäläisten alivoimaprosentit kaipasikin vähän kohentelua. Ja Olkijussi kaivoi jostain naftaliinista tähän peliin jumalmoodin. Tänään sitä tarvittiinkin, sillä on toi Dostalkin aika kova kassari.

Maali-iloittelut on joo ihan kivoja mut tällasten pelien, joissa vastustaja on oikeesti laittanu kaiken likoon ja pistäny meidät tiukille ne 3p maistuu todella, todella maukkaalle.
 

Bobby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Äärimmäisen hyvä voitto, tälläset 2-0 pelit on omiaan joukkueelle ennen pleijareita. 7-2 ei ole realismia siellä.

Jussille tärkeä onnistuminen, vaikka Ipa olikin tänään hyökkäyspäässä hampaaton. Kaksi äärimmäisen tärkeää koppia ja homma himaan.
 

MrTriangle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Toivottavasti tästä alkoi Olkijussilla uusi huippuvire, joka kestää kauden loppuun asti. Sitä tarvitaan jos mitalia kaivataan.

Koko joukkue oli tänään pelkkää positiivista.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Dallas Stars, Leksands IF
Kotipelien yleisökeskiarvo nousi 4000 puolelle.
Taitais muuten olla melko harvinaista herkkua lahtelaisittain, että päädyttäisiin runkosarjan päätteeksi yli neljään tonniin yleisökeskiarvossa? Toinen positiivinen asia joka tuli mieleen on, että runkosarjaa on jälellä kolme peliä ja ollaan enää yhen voiton päässä sadan pisteen rikkomisesta. Ensimmäinen ja ainut kerta, kun Pelicans on rikkonut 100 pistettä runkosarjassa, oli tietysti hopeakevät 2012.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Dallas Stars, Leksands IF
Kotietu varmistuu jo tänään, mikäli Lukko ei saa kolmea pistettä KooKoolta. KooKoo johtaa tällä hetkellä Raumalla 0-2. Kolmossijan kohtaloa sen sijaan saatetaan joutua jännittämään päätöskierrokselle asti. Ainakin meikäläisten haaste tulee tiistaina olemaan maksimaalinen, kun lähdetään viiden pelin voittoputkessa Oulun reissulle. Mutta suora pudotuspelipaikka varmistui jokatapauksessa tällä voitolla. Korkkaanpa sen kunniaksi lauantaioluen :) Kippis veljet!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös