Positiivisuusketju

  • 2 777 472
  • 11 161

Hokileidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dynamo Moskova, NHL, Jokerit 2014-2022
Trio Areenalla olen & Toby Keithin I love this Bar -laulu soi joukkueiden lämmittelyssä. Kiekko tippuu jäähän 14 min kuluttua. Tätä on odotettu.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Hienoa että joukkueessa on sellaisia wow-efektiä tarjoavia jannuja jotka pystyvät taikomaan kaneja hatusta. Nelli, Kossila ja Turunen. Haapala olisi myös parhaimmillaan. Miksei myös Liittokansleri. Viihdettä ainakin luvassa kaudelle.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kiitos Jokerit näistä torstain ja perjantain striimeistä. Luksusta että pääsee katsomaan harjoitusmatseja ilmaiseksi Youtubesta ja vielä ilmaiseksi. Selostajakin selvisi hommistaan ok hyvin. Tänään ehkä tuli vähän toistoa monen pelaajan kohdalla, mutta lähtökohtaisesti hyvin vedetty. Jos TV-oikeuksille ei löydy ottajaa niin tällä menolla koko kausi, eiks je!
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kausikortti Avaukseen, kausikortti avaukseen!
Mulla on kaksi. Vielä saatat saada itsekin kausarin jos olet nyt yhteydessä ticketmasteriin niin voit jo marraskuuksi saada kortin. Laskuja tulee sitten useampi kuin kaksi.

Ikonen ei nyt mielestäni aivan sysisurkea ylipäätään ole ollut. Luistin liikkuu kyllä. Isoin ongelma mielestäni edelleen se että Ikosen "pelaajaprofiili" on hiukan väliinputoaja. Ei nyt ole mikään rouhija by nature a la Vesitohtori vaikka jonkinlaista tilantekijän roolia pelaakin. Toisaalta kädet tai pää ei riitä jatkuvaan tehoiluunkaan. Ikosena yrittäisin tämän kauden jälkeen kunnon kiekollista läpimurtoa liigassa kuten AO9.
 

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Ikonen ei nyt mielestäni aivan sysisurkea ylipäätään ole ollut.
Jos nyt vertaillaan Ikoa ja Junttia keskenään - ja miksi ei verrattaisi kun taistelevat samasta pienen peliajan roolista tälläkin kaudella - niin tavallaan paljon mieluummin sitä katsoo Ikosen tsemppiä ja likoonlaittamista vs Junttilan pelokasta hiihtelyä pelin ulkopuolella. Toinen yrittää aina parhaansa ja pelaa taitotasonsa ylärajoilla kun toinen pelaa kuin alistunut pumpuli, vaikka voisi nopeutensa avulla olla paljon ärhäkkäämpi halutessaan. Kiekon saadessaan Junttia tekee ihan hyviä juttuja, mutta voisi olla hyödyllisempi jos yrittäisi enemmän olla pelin sisällä ja pelattavana.

Onhan Ikonen sen 80% kaudesta ihan vain pelkkä puukätinen sinkoilija, mutta pakko vähän arvostaa tollaista tsemppiä ja pieneen rooliin tyytymistä halvalla lapulla.
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kun Grant pelaa, niin hänen pitäisi olla katsomossa ja tilalla pitäisi olla junnuja. Kun Grant ei pelaa ja tilalla on junnuja, niin valitetaan.
Jos tänään hävitään, niin kammottava itku ja kitinä jatkuu. Jos tänään voitetaan, niin vastustaja on ollut korkeintaan divaritasoa.

Olisi joskus hauska nähdä, millaisia veijareita täällä päivittäin nimimerkkien takaa purkautuu :)

Edit: Ei ole näemmä Jari ja Janne saaneet edes logoa jäädytettyä keskiympyrään, vaikka kyseessä kotiottelu. Puuhastelua.

Tätä samaa asiaa on tässä viime viikot tullut taas pyöriteltyä itseki mielessä. Vaikka Jokerit edelleen kiinnostaa todella paljon ja kaikki pelit mitä vain kerkeää katsomaan kyllä katsotaan, niin tänne palstalle kirjoittelu on vähentynyt huomattavasti. Ei oikeasti vaan enää kiinnosta osallistua, kun ihan jokainen ketju täyttyy samojen muutaman nimimerkin negatiivisuudesta. Ei ole aihetta mitä ei saataisi käänneltyä jotenkin siihen että taas on tehty kaikki päin vittua. Ihan älyttömän raskasta luettavaa ja en vaan pysty ymmärtämään miten kenenkään elämässä riittää aikaa ja mielenkiintoa harrastaa tuota niin isossa mittakaavassa mitä osa näistä kavereista sitä tekee.

Tuntuu myös etten ole ainoa, joka ei jaksa enää niin paljoa osallistua, kun näyttäisi aika usein olevan tilanne, että nämä muutamat ankeuttajat keskustelevat lähinnä keskenään.
 

iLUZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Harjoitusotteluiden perusteella olen syvästi pahoillani kaikesta epäilevistä sanoistani Biöönistä kohtaan.

Mies vaikuttaa olevan oikeasti vahvistus, tosin tästä ne kovat pelit vasta alkavat, mutta jos jatkaa yhtäänkään samalla tasolla, niin on paikkansa (ja palkkansa) ansainnut.

Hyvä Hannes!
 
Mä näin harjoitusotteluista Dinamo matsit, mutta olen lukenut täällä kehuja ja haukkuja, mikä on oletettavaa.

Edelleenkään harjoituskauden peleillä ei ole merkitystä minkään kanssa, kun lähdetään pelaamaan tosipelejä. Sama runkosarjalla vs. Pudotuspelit jne.

Eli jos pelaaja pelaa hyvin, ja esittäytyy hyvin, niin hienoa. Jos joku Brian O’Neill vetelee miten sattuu, niin en jaksaisi paljoa mieltäni pahoittaa tai olla huolissani. Ainahan sitä näkisi parhaan mahdollisen oman jengin jne. mutta myös on ihan OK, jos pelit pelaillaan läpi ja haetaan tuntumaa.

Kai te palstaveljet ja siskot ymmärrätte, että Porin Ässät saisi parhaassa moodissa olevalta narripakalta kaksnumeroisin päähänsä? Kuten myös Dinamo Riikat yms. harjoituspeleissä.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hienoa että saadaan taas yksi kausi käyntiin ja vieläpä Kvartalnovin ryhmän vieraana Kazanissa.
Itselläni ainakin, niinkuin tosin monen monta muutakin kertaa tässä vaiheessa vuotta vahva luotto Jokeri-jengiin !
Voisi kuvitella että jätkätkin (pelaajat) diggaa kun vihdoin päästään tositoimiin suht puuduttavien harjoitushöntsien sijaan.

Tosin pakkohan sekin on tunnustaa että kyllähän näitä positiivia tunnelmia kauden aloituksen suhteen latistaa melkoisen paljon sekä puuttuva tv-sopimus että tää saatanallinen epävarmuus, pääseekö lehtereille vai ei?
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Posia myös tähänkin päivään. Kausikortti tipahti just postiluukusta. Nyt vaan Jokerit tiedottaa tänään tai huomenna tv sopparista, niin elämä hymyilee taas. Koht mennään.
 

Hokileidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dynamo Moskova, NHL, Jokerit 2014-2022
Jokerkortti oli tullut postilaatikkoon.

Saatteen lopussa:
”Kiitos tuestasi ja tervetuloa nauttimaan jokerlätkästä Hartwall Areenaan. Nähdään hallilla!”

Toivottavasti päästään katsomaan kotiotteluja mahdollisimman pian paikan päälle. Hyviä pelejä luvassa.

Dinamo Riikaa vastaan pelatun harjoitusottelun päivänä huomasin jännittäväni jo tunteja ennen peliä. Niin kauan edellisestä paikan päällä nähdystä pelistä, että harjoitusottelukin jännitti.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Yksi yö kauden alkuun, kaksi yötä ekaan peliin! Toki mediat vielä ehtii, mutta toistaiseksi ainut värinä on fanien omaa luomusta tv-sopimuksesta.

Tää on KooHooL:ääää vai miten se meni.
 

Hokileidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dynamo Moskova, NHL, Jokerit 2014-2022
Uskokaa tai älkää, mutta töistä paluumatkalla bussikuski oli aivan Oleg Znarokin näköinen!
Kauden alku saa mielen liikkeelle…
 

# Seiskakasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, #65, #86 #51, #8, #12 #18
Uskokaa tai älkää, mutta töistä paluumatkalla bussikuski oli aivan Oleg Znarokin näköinen!
Kauden alku saa mielen liikkeelle…
Jos se olisi tehnyt bussiin astuessasi kurkunleikkauseleen, olisitko hypännyt kyytiin?
 

-Hnö-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Studioemännät itselle uusia tuttavuuksia, joten en osaa heitä arvioida tässä kohtaa. Posia siitä, että Nuutti ja AJ remmissä!
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Viasatin jälkeen toiseksi paras vaihtoehto. Nyt kun tämä on niin halpa niin voi ottaa tuon Viaplayn myös kun NHL alkaa. Hienoa myös ettei tarvitse maksaa Cmoresta.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Eli jos tässä vielä maanantaina puretaan nuo älyttömät lohkojaottelut katsomoissa sekä turvavälit, niin tässähän alkaa ihan kiima kasvaa kauden kynnyksellä. Ihan kummasti vaikutti mielialaan jo se, että sai lopulta tietää mistä pelit näkyvät. Ei enää tällaista säätämistä kiitos.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös