Positiivisuusketju

  • 2 761 963
  • 11 100

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
Kurrin jorinat on niin kuultu tässä vuosien varrella siis kun mies on ollut johtotehtävissä maajoukkueessa ja Jokereissa. Silloin kun mies pelasi teot puhuivat ja mies ei.
Tätä kaipaisi myös nyt, Toki ajankohta julkistuksille on se että parhaat pelaavat edelleen enkä nyt puhu liigasta.

Muutama ukko jää kesään mutta se onko tänään veret seisauttava ilta jää nähtäväksi.
 

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Toivottavasti jengi ei pety rajusti, jos ja kun ei tulekaan sitä Jorsti Lehterää ja Mikko Lehtosta.

Lehterä kuitenkin yli pinna per peli kuluneella kaudella, kyllä tossa varmaan muutama ruplajengi on edelleen kiinnostunut palveluksista ja on myös Jokereita ennen ravitsemisketjussa.

Jos KHL-ajan paras sentterisuoritus on ollut Reginin 2x 48p kaudet, niin siitä vähän perspektiiviä miten kova haku kyseessä olisi. Osa täällä jopa jättäisi Lehterän väliin jos en väärin muista. Toki kahden suunnan pelissä primetime-Regin vie.

Jalkanopeus ja 33v mittarissa ei haittaa, jos vastapainoksi painaa +50p kauden ja onnistuu myös pudotuspeleissä. Mutta haaveeksi uskon Lehterän jäävän.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
On se tosiaan jännä, että seuran omistaja puhuu avoimesti mestaruustavoitteista ja sitten täällä joku kehtaa pettyä, kun hankitaan tähän riittämättömiä pelaajia!
Kyllä. Puhe pitäisi olla ensi kaudelle playoffpaikasta, korkeintaan kotiedusta sekä urheilulliseen ilmeen palauttamisesta.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Toivottavasti jengi ei pety rajusti, jos ja kun ei tulekaan sitä Jorsti Lehterää
Kyllä pettyy. Jos ei tule jotain massiivista, niin Kurrin on turha höpöttää menestystavotteista.

Toinen vaihtoehto on, että rapakon takaa tulee kesäkuussa jotain veretseisauttavaa, mutta olisihan se nyt fanien päälle kusemista, jos tämmönen tapahtuma järjestetään paskan kauden jälkeen ja julkistukset on mallia Björninen, Holm ja Turunen
 

Konteksti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hienoa kuitenkin, että raotetaan jo ensi kauden rosteria, vaikka odotukset ei korkealla ole. Toivottavasti joku edes laittaa Marjamäen nyt avaamaan tätä "opiksi ottamista" ja "eteenpäin menemistä". Tässä vaiheessa aika monella on luotto mennyt ja yleismalkaiset toteamukset eivät sitä uskoa palauta. Mitä on opittu, mitä aiotaan tehdä, mihin suuntaan peliä aiotaan viedä ovat avainkysymyksiä. Täysin luottoa ei enää palautettua suuremmalle osalle saa, mutta saa edes yrittää.

Noin muuten odotan kuitenkin laadukkaasti toteutettua tapahtumaa illalta, sillä sitä se tosiaan loppuvuodesta oli.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllä tästä (ensi kauden hankinnoista) ihan positiivinen fiilis jäi!
Juu. Lindbohm,Turunen,Holm hyviä hankintoja etukäteen. Björninen toivon mukaan kehittyy ja eteenpäin menossa urallaan. Juvonen aika yhdentekevä. Runkosarjassa Jukuri torjui voittoja Jokereille ja jos Lindbäck hajoaa niin Jokereiden kausi on ohi anyway pudotuspeleissä. Katsotaan mitä sieltä vielä tulee. Sentteri ja pakki ainakin?
 

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Pakko tulla neljäskin hyökkääjä.
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Enemmänkin saisi toki olla, mutta tämä on täysin oikea suunta.

Ehdottomasti näin. Ja kun seuraavaksi kaudeksi jengin uudistuminen taas jatkuu tiettyjen soppareiden loppumisen osalta niin jos tällä linjalla halutaan jatkaa (ja varsinkin jos "valitun linjan" pohjalta vielä sattuisi tulemaan tälle kaudelle poikkeuksellisen hyvin menestystä) niin kaudelle 2022-23 jengissä voisi hyvin olla kymmenkuntakin omaa "poikaa" (osa huumoritasoa kasvattimielessä, suurin osa ihan oikeita omia junioreita):

Lindbohm (-93)
Kivistö (-91)
Juolevi (-98)
Rantakari (-93)

Lehterä (-87)
Turunen (-95)
Hännikäinen (-93)
Karjalainen (-92)
Borgström (-97)
Somppi (-98)
 

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos Rauma odotti 58 vuotta mestaruutta, niin tasaisella tahdilla ja pitkässä juoksussa Jokerit voisi voittaa seuraavan mestaruuden vuonna 2060. Tai 2061 jos Euroopan mestaruudet lasketaan. Ja hyvin on mennyt Lukollakin nämä vuodet. Kärsivällisyyttä vaan.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Tänään onkin mahdollista nähdä paljon narreja, kun Suomi kohtaa Tsekin. Turunen kakkosessa, Björninen kolmosessa, Lindbohm etc mukana
Täytyy laittaa kaverit seurantaan. On muuten melkeenpä puolet tuosta jengistä nykyisiä, entisiä tai ensi kauden tulevia Jokeripelaajia.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Juomat kylmässä, viiniä, viinaa, kaljaa, kauniita naisia ja hyviä ystäviä ympärillä, tästä on sämpylän juhannus tehty. Hyvää juhannusta palstaveljille ja pysykäähän pinnalla!

Naatitaan naatitaan

Joo, 180 km tänään veneellä perheen, ystävien ja mahtavien mökkinaapureiden seurassa. Nauttikaa elämästä!

Cheers ja hyvää Jussia!
 

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Ensimmäinen Stadi juhannus pitkään aikaan.. Tykkään.. Kylmää juomaa, hyvää ruokaa, futiksen em kisat.. Ai että. Ei voi paljon enempää pyytää. Positiivinen asia tottakai.
Punakeltaisille faneille hyvät juhannuksen jatkot.. Syksyllä nähdään taas Arenalla!!
 

gamlagubbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Posia Iirolle näistä kesän videoista pelaajien kotipaikoista.
Mukavia ja kepeitä videoita sekä Haapalasta & Lempäälästä ja Hännikäisestä & Hertsigasta ja Ogelista. Ei sen lätkän tarvitse aina (varsinkaan näin kesäisin) olla keskiössä, ja tämmöinen materiaali tuo hyvää fiilistä ainakin itselle. Näitä lisää!
Uusistakin pelaajista esim Turusesta voisi nostaa samantyyppisellä videolla että ollut Jokerijunnu ja Stadilainen, sekä esitellä kotipaikkoja, niin isompikin osa faneista tajuaa että on Jokereiden "oma poika" jo valmiiksi. ;)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös