Positiivisuusketju

  • 2 761 963
  • 11 100

Hokileidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dynamo Moskova, NHL, Jokerit 2014-2022
Jokerit on pystynyt tällä kaudella voittamaan KHL:n huippujoukkueita suuremmalla prosentilla verrattuna esim. toiseen suosikkiini Dynamoon.

En ole pitänyt tilastoa, mutta on syntynyt mielikuva, että Jokerit on saavuttanut yhden maalin voittoja tällä kaudella aikaisempaa enemmän. Ero usein yhdellä maalilla häviävän ja yhdellä maalilla voittavan joukkueen välillä on suuri.
 

Matrixi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
SKA peli takana eikä erotuomarien työskentelystä sanaakaan.
Sen verta pitää sanoa, että vituttaa noi sukellukset mihin tuomarit vuodesta toiseen menee Pietarissa. Ennen oli shipachyov, plotnikov, yakupov, jotka sukels joka pelissä. Tänään löyty Burdasov, joka kompastu Haapalan mailaan joka se osui yläreiteen
 

pappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Aina kun voitetaan Ska Pietarissa, niin se on ehdottomasti positiivinen asia. Edellistä voittoa olin todistamassa paikan päällä ja nyt Tv:n välityksellä. Fiilikset ovat hyvät.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Mahtava oli tämä tunnin haastis Matti Virmasesta. Aliarvostettu kaveri.
Aivan huippu haastattelu. Hymy kasvoilla vierähti koko tunti.

Iirolta jälleen kerran mahtavaa duunia ja Masaa kuuntelisi tarinoimassa vaikka koko päivän. Huikea tyyppi ja ihan viimeisen päälle Jokeri. Voin antaa anteeksi sen naapuriin tehdyn pelaajasopimuksenkin.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tällä hetkellä tuntuu, että kaikki on tän ketjun kamaa. Eilinen teki sen verran gutaa.

Huomenna Poika tuo joukkonsa Arenalle. Ehdottomasti ketjun kamaa. Larsen, Amirov, Härski, Mane, Granlund, Metsola etc. Siitä kova toinen päänahka!
 

Randalf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slava Ukraini
Viikon sisään:

*6-1 Moskovan Dynamolle pataan!
*SKA kaatui Pietarissa!
*SAMI LEPISTÖ

Seassa Lindbäck-show, Jessen rankkari ja nihkeästä Vityaz-pelistäkin oli voitto lähellä, joten parista hengettömästä startista huolimatta voisi sanoa Jokereilla menevän ihan positiivisesti.
 

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Eilinen vielä kirkkaasti mielessä. Kaadettiin SKA rankkareiden jälkeen ja pelattiin todella hyvä peli.
Tänään Lepän soppari julkaistiin..
Haapalan eilinen hyvä kamppailu.
Ja varsinkin Jessen jäätävä rankkari ohi Magnus Hellbergin.
Huomenna taas kotipeli (Ilman yleisöä)
Mut kiva kattoa lätkää taas.
Elämä on ihanaa täl hetkellä!!!
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Muut sarjat keskeytetään mutta me pelataan. Aivan mahtavaa!

Niin, en näkisi muiden sarjojen keskeyttämisessä mitään hyvää, mutta onni onnettomuudessa, olemme sellaisessa asemassa, että pelejä voidaan pelata tyhjille katsomoille.
 

ejs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tässä haetaan positiivisuutta Jokereiden eikä maailmanhistorian kannalta. Niin ikävä kuin tämä tilanne onkin, niin onhan tästä koronastakin jo kaikenlaisia vitsejä tullut veisteltyä. Se on elämää ja selviytymistä.
 

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kun katselee joulukalenteria, niin hieno jälleen huomata millaisia persoonia Jokereiden joukkue on täynnä.
Tämä. Tämä on just yksi niistä jutuista, joiden takia meikällä olisi vaikea lopettaa Jokerien fanitusta. Ellei koko jengi vaihdu kerralla, niin noihin hahmoihin jotenkin aina kiintyy, ei toki kaikkiin, mutta useimpiin.

Muuta posia: Joukkueen otteet jäällä Ufassa. Katsotaan pari seuraavaa matsia mutta ellei niissä tule totaalisia ohipelejä, niin tästäkin vieraskiertueesta jää ihan kohtalainen maku suuhun. Jatkoaikatappiostakin saa pisteen, ja piste vieraissa piste ei ole paha.

Kaikkien pelaajien ei tarvitse olla huipputerässä joulukuussa. Junttila näyttää heräämisen merkkejä. Kevvään miehiä? Se mikä ratkaisee on ukkojen kunto keväällä, runkosarjassa tulee ylä- ja alamäkiä, eikä niistä kannata liikaa masentua. Jatkosoppareiden suhteen en tässä kohtaa sanoisi kategorisesti ei vielä kenellekään. Epävarmojen kanssa odottelisin kevääseen. Tosin saattavat sillä välin hakea itselleen jo uuden seuran, mutta...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös