Positiivisuusketju

  • 2 761 976
  • 11 100
Suosikkijoukkue
Stadin kingi
Muutaman kerran viikossa näitä Jatkoajan juttuja lueskelen ja se paskan määrä KHL-Jokereiden ympärillä on aivan loputon. Omat ja vieraat lyövät ”venäläistä” Suomen kärkiseuraa surutta. Eikä siinä, osin toki aiheesta ja osin ehkä joskus hieman aiheettakin. En siitä välitä.

Junnuissa ylpeys ja työmäärä logoa kohtaan on valtava. Halu pelata narri-paidassa on kova. Halu myös ulkopuolisilla pelata narri-paidassa kova, vaikka harva sitä myöntää. Mä tiedän sen halun, palon ja himon kuitenkin, kuulen ja näen kaikenlaista, seuraan sitä läheltä. Se on välillä uskomatonta. Jokerit on junnuissa Suomen kärki, kuten haukuttu edarikin. Jokereihin haluavien määrä on todella suuri, junnuista ammattipelaajiin. Kärpät junnuissa tulee rinnalla, edari heillä Liigan kärkeä, kuten tiedämme.

Joka päivä nautin mennä hallille, koska tiedän että siellä odottaa motivoituneita poikia, jotka janoavat tulla joka päivä paremmiksi kiekkoilijoiksi ja useimmat heistä omistavat vähäisenkin vapaa-aikansa esim hiomalla mailatekniikkaansa tullakseen erinomaisiksi sillä osa-alueella. Ihan helvetin hienoa olla tässä seurassa! Cmon
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Muutaman kerran viikossa näitä Jatkoajan juttuja lueskelen ja se paskan määrä KHL-Jokereiden ympärillä on aivan loputon. Omat ja vieraat lyövät venäläistä Suomen kärkiseuraa surutta.

Eikai noita Venäjä-vastaisia pellejä ole kukaan jaksanut ottaa tosissaan enää moneen vuoteen. Heillä ei ole mitään annettavaa Jokereille nyt eikä tulevaisuudessa.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Muutaman kerran viikossa näitä Jatkoajan juttuja lueskelen ja se paskan määrä KHL-Jokereiden ympärillä on aivan loputon. Omat ja vieraat lyövät venäläistä Suomen kärkiseuraa surutta. Eikä siinä, osin toki aiheesta ja osin ehkä joskus hieman aiheettakin. En siitä välitä.

Kun on Jokereita seurannut 1970-luvulta, venäläinen Suomen kärkiseura on surullisessa tilanteessa. Seuraan käskyn rahan lapioimisesta antaneiden tavoite ei ole Suomen junioritoiminnan parantaminen. Ilmaista lounasta ei ole, mutta voihan sitä niin uskotella.

Mutta on paljon positiivista. Jokerit on onneksi ainoa seura Pohjoismassa ja länsimaissa, jota voi kutsua laillasi "venäläiseksi seuraksi". Ei ollut Aimon tavoite, sen voi sanoa.
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Eikai noita Venäjä-vastaisia pellejä ole kukaan jaksanut ottaa tosissaan enää moneen vuoteen.
Tämähän se Venäjän tavoite onkin, että sen toimia kritisoivia kutsuttaisiin "pelleiksi" tai muulla yhtä omaperäisellä termillä.

Mutta positiivista, että soft poweria ei ole tai jos onkin, sillä ei ole näköjään mitään tehoa.
 
Viimeksi muokattu:

ZZZamboni

Jäsen
Suosikkijoukkue
”HYVÄ.” (Pääomistaja Kurri)
Kyllähän vanhemmat aikoinaan veivät lapsiaan pioneerileireillekin. Nyt sitten kasvattavat onnensa hedelmistä Putin-nuoria.
 
Ei ollut Aimon tavoite, sen voi sanoa.

Coboliin mulla ja varmasti muillakin on suuri palstakunnioitus päällä. Tässä vaan voidaan hyvin miettiä niitä eri vaiheita, mitä Jokereiden historia pitää sisällään. Eihän Aimoa ole voinut Jokereihin tai organisaation tavoitteisiin yhdistää enää 30 vuoteen. Ja koska vuodet vierii ja rakkaus syvenee, niin tulee myös eri sukupolvilta ihmisiä mukaan, jotka arvostavat ja muistavat eri asioita.

Olisikin mielenkiintoista nähdä Jokereiden kannattajien suhtautuminen koko pakettiin, jos Harry olisi edelleen omistaja ja Jokereilla olisi suuryritykset Kone, Outokumpu ja ST1 taustalla pumppaamassa rahaa koneeseen, joka pelaisi KHL:ää ns. suomalaisella rahalla.
 

1000

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara 2.0, Sasha & Patu
Olisikin mielenkiintoista nähdä Jokereiden kannattajien suhtautuminen koko pakettiin, jos Harry olisi edelleen omistaja ja Jokereilla olisi suuryritykset Kone, Outokumpu ja ST1 taustalla pumppaamassa rahaa koneeseen, joka pelaisi KHL:ää ns. suomalaisella rahalla.
Kyllähän se ainakin omasta mielestä tilannetta vähän muuttaisi posin puolelle, jos Jokerit olisi oikeasti siirtynyt suomalaisella rahalla pelaamaan KHL:ää, koska paikalliset ympyrät ”liian pienet”.

Toki se ei poistaisi sitä faktaa, että Venäjä on vastenmielinen maa monella saralla. Mutta ei tarvitsisi lukea näitä naurettavia puolustautumisia, kun sarjaa/Jokereita kritisoidaan sen vähintäänkin kyseenalaisen rahoituksen yms.älyttömyyksien takia.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kun on Jokereita seurannut 1970-luvulta, venäläinen Suomen kärkiseura on surullisessa tilanteessa. Seuraan käskyn rahan lapioimisesta antaneiden tavoite ei ole Suomen junioritoiminnan parantaminen. Ilmaista lounasta ei ole, mutta voihan sitä niin uskotella.

Mutta on paljon positiivista. Jokerit on onneksi ainoa seura Pohjoismassa ja länsimaissa, jota voi kutsua laillasi "venäläiseksi seuraksi". Ei ollut Aimon tavoite, sen voi sanoa.

Niin, sattuneesta syystä sitä rahaa lapioidaan kaikkiin hyväksi katsottuihin KHL-seuroihin. Ja tullaan jatkossakin, ainakin 30-luvulle saakka.

En itse näe sellaista skenaariota realistisena, jossa Jokerit irtautuisi KHL:stä niin kauan kun KHL on olemassa. Sama juttu 6 vuotta sitten, mikään ei ole siitä hetkestä muuttunut. Ja miksi muuttuisi? Eivät ole hetkauttaneet Ukrainat, pankkijärjestelmät, muut taloudelliset ja poliittiset haasteet ja tuskin hetkauttaa tämä pandemiakaan.

Näillä mennään vielä ainakin vuosikymmen.
 
Suosikkijoukkue
Stadin kingi
Katselin pitkästä aikaa jokerit.comista edarin touhuja ja kyllä mun kroppani valtaa hyvän olon tunne aina kun näen ja kuulen kovan luokan ammattilaisten puhuvan positiivisesti seurastaan ja pelikavereistaan, kuten Lehtosen. Äijä halusi takaisin hetkeksi nimenomaan Jokereihin, kun Änäri hänen osaltaan alkaa vasta joskus tulevaisuudessa. Pelaavat vielä kaikki Suomen tyylikkäimmälle logolle. Siis sille samalle logolle, mitä meidän junnutkin kantavat ylpeinä. Jokerit on jääkiekossa kovinta Suomessa edarista nuorimpiin junnuihin.

Tuli taas kiekko-intoilijalta yltiö-positiivinen viesti tähän myöhäisiltaan, mutta Jokerit on mulle todella tärkeä asia ja hienoa olla auttamassa poikia ikäluokkansa kärkitasolla eteenpäin. Ja mä en vaan jaksa aina ajatella kaikkia poliittisia taustoja, likaista rahaa ja muuta paskaa seuran ympärillä etenkin edustuksen osalta, minkä vuoksi ei saisi tykätä ja/tai arvostaa Jokereita. Mä haluan siis vain nauttia kiekosta huippuedarin ja sen loistavien junnupelaajien sekä tulevaisuuden ammattilaisten kanssa. Naiivia ajattelua multa? Joo varmaan monen mielestä, mutta mulle jääkiekko on tärkein. Omistautuminen ja sitoutuminen jääkiekolle, intohimo lajia kohtaan. En tiedä parempaa.
 
Suosikkijoukkue
Stadin kingi
Mulle tuollaisessa suhtautumisessa ei ole mitään väärää, mutta sen verran korjaan ettei Jokerijunnut ole olleet melko pitkään aikaan Suomen huippua. Jos kilpaikäluokkia miettii, niin montako mestaruutta A,B ja C on yhteensä kaivanut viimeisen vaikkapa Jokerien KHL taipaleen aikana? 1?

A-junnuissa ollut hiljaista viime vuosina viime kautta lukuunottamatta, jonka siis korona keskeytti. Jokerit oli silloin Nuorten liigan runkosarjan kolmas. Edustuksen pelaaminen kovassa KHL:ssä vaikuttaa siihen, että B- ja C-ikäiset mj-pelaajat siirtyvät usein Jokereista pelaamaan muiden Liiga-joukkueiden A-nuoriin tai P-Amerikan junnusarjoihin, koska KHL on A-junnulle tekemätön paikka edetä pelaajapolullaan.

Jokereiden B- ja C-junnuilla on vuosilta 2014-2019 kaksi kultaa, hopea ja pronssi sekä kolme tai neljä neljättä sijaa. Viimeisellä kaudella 2018-19, joka pelattiin loppuun asti, B ja C olivat molemmat SM-finaalissa. Viime kauden päättyessä kesken Jokerit oli B:ssä runkosarjan kolmosena ja C oli selkeä ykkönen, mutta pudotuspelit jäivät siis pelaamatta ja mestaruus ratkaisematta.

Kuka on Suomessa Jokereiden edellä tällä hetkellä? Kärpät mahdollisesti. Kuka muu?
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Arvostan suunnattomasti kaikkia junnujen kanssa työtään tekeviä, valmentajista huoltajiin. Arvokasta työtä, jossa poikkeuksetta intohimo lajiin, aito auttamisen halu ja epäitsekkyys ovat keskiössä @Ykkössentteri :lle siis virtuaalinen hatunnostoni.

Se mikä pistää silmään on se, että juuri ennen KHL-aikakauden alkua Jokerit oli yksi Suomen kärkiorganisaatioista ellei peräti ykkönen siinä, kuinka se pystyi tuottamaan huippulahjakkuuksia. Vuosina 2010 -2013 peräti 10 junnua varattiin NHL:ään ja näiden lisäksi Markus Hännikäinen ja Olli Juolevi kävivät Jokereiden juniorimyllyn läpi ja saivat joko varauksen tai sopimuksen NHL:ään. Tuolta aikakaudelta NHL:ssä pelaavat nyt Joonas Korpisalo, Teuvo Teräväinen, Esa Lindell, Markus Hännikäinen, Olavi Juolevi (taisi pelata eilen ensimmäisen pelinsä Canucksissa) ja Joel Kiviranta. Lisäksi Teemu Pulkkisella on NHL peljä vyöllään. Näiden pelaajien lisäksi tuolta aikakaudelta on useampi pelaajia jotka ovat tehneet vähintäänkin kohtuullisen uran pelaajana sisältäen mm maajoukkuepelejä (Tommi Kivistö, Kevin Lankinen, Otso Rantakari, Fans Tuohimaa, Teemu Eronen) muutamia mainitakseni. Toki otanta on lyhyt (vuodet 2010-2013) mutta vuotta 2010 lukuunottamatta 2011, 2012 ja 2013 varattiin NHL:ään useampi kuin yksi pelaaja. KHL:n aikana -seitsemässä vuodessa- pelaajia on varattu yhteensä 2 (molemmat 4. kierroksella)

Tämä ei siis ole mitään kritiikkiä eikä epäluottamusta junioritoimintaa kohtaan, mutta toivoisi toki, että junnuista alkaisi nousta niitä ikäluokkien timantteja, sillä olen kuullut, että Jokerit houkuttelee pääkaupunkiseudun muista joukkueista pelaajia mm. edullisimmilla kustannuksilla (mikä on vain ja ainoastaan positiivista) eli materiaalista ja potentiaalisista junnuista homma ei voi olla kiinni.
 
Suosikkijoukkue
Stadin kingi
Arvostan suunnattomasti kaikkia junnujen kanssa työtään tekeviä, valmentajista huoltajiin. Arvokasta työtä, jossa poikkeuksetta intohimo lajiin, aito auttamisen halu ja epäitsekkyys ovat keskiössä @Ykkössentteri :lle siis virtuaalinen hatunnostoni.

Se mikä pistää silmään on se, että juuri ennen KHL-aikakauden alkua Jokerit oli yksi Suomen kärkiorganisaatioista ellei peräti ykkönen siinä, kuinka se pystyi tuottamaan huippulahjakkuuksia. Vuosina 2010 -2013 peräti 10 junnua varattiin NHL:ään ja näiden lisäksi Markus Hännikäinen ja Olli Juolevi kävivät Jokereiden juniorimyllyn läpi ja saivat joko varauksen tai sopimuksen NHL:ään. Tuolta aikakaudelta NHL:ssä pelaavat nyt Joonas Korpisalo, Teuvo Teräväinen, Esa Lindell, Markus Hännikäinen, Olavi Juolevi (taisi pelata eilen ensimmäisen pelinsä Canucksissa) ja Joel Kiviranta. Lisäksi Teemu Pulkkisella on NHL peljä vyöllään. Näiden pelaajien lisäksi tuolta aikakaudelta on useampi pelaajia jotka ovat tehneet vähintäänkin kohtuullisen uran pelaajana sisältäen mm maajoukkuepelejä (Tommi Kivistö, Kevin Lankinen, Otso Rantakari, Fans Tuohimaa, Teemu Eronen) muutamia mainitakseni. Toki otanta on lyhyt (vuodet 2010-2013) mutta vuotta 2010 lukuunottamatta 2011, 2012 ja 2013 varattiin NHL:ään useampi kuin yksi pelaaja. KHL:n aikana -seitsemässä vuodessa- pelaajia on varattu yhteensä 2 (molemmat 4. kierroksella)

Tämä ei siis ole mitään kritiikkiä eikä epäluottamusta junioritoimintaa kohtaan, mutta toivoisi toki, että junnuista alkaisi nousta niitä ikäluokkien timantteja, sillä olen kuullut, että Jokerit houkuttelee pääkaupunkiseudun muista joukkueista pelaajia mm. edullisimmilla kustannuksilla (mikä on vain ja ainoastaan positiivista) eli materiaalista ja potentiaalisista junnuista homma ei voi olla kiinni.

Hyvä kirjoitus. Noihin kustannuspuolen juttuihin en ota sen enempää kantaa, mutta tämä NHL-varausten vähyys KHL-aikana johtuu paljolti myös siitä, että B-ikäiset U17 ja U18 mj-pelaajat siirtyvät Jokereista usein pois ennen varaus-ikää kuten nyt 02 syntyneet Jurmo (Jyp), Helenius (Jyp) ja Mäenpää (Kalpa). Ja tämä johtuu siis siitä, että kokevat häämöttävän ammattilaisuransa aukeavan helpommin muualla kuin täällä, koska KHL on junnulle liian kova, kun Jokeritkin koostuu hyvin pitkälti EHT-tason A-maajoukkuepelaajista tai ainakin lähellä sitä olevista pelaajista. Tämän vuoksi Jokerit on jatkuvasti Suomen kärkeä B- ja C-junnuissa, mutta A-junnuihin ei enää välttämättä jää näitä ikäluokan ehdottomia varaus-ikäisiä kärkipelaajia. Viime vuosi oli kuitenkin ilahduttava poikkeus A:ssa.

Tälläkin hetkellä Jokereiden U18 ja U16 (B ja C) joukkueissa pelaa useita mj-pelaajia ja U15 (C2 junnut) on myös täynnä ikäluokan kärkipelaajia, joista muutama valittaneen U16 maajoukkueeseen alkaneen kauden päätteeksi. Ennen oli kieltämättä paljon helpompi junnun nousta A:sta edariin Liiga-peleihin ja ammattilaiseksi, kun hyppy ei ollut niin iso kuin mitä nyt KHL-aikana
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Kyllähän Kärpät tosiaan on ihan omassa kastissaan juniorityössä vaikka asiaa koittaisi katsoa millä tahansa värilaseilla eri ilmansuunnista.

@Ykkössentteri tuossa mainitsikin, että ennen varsinaista varausta moni Jokeri-juniori kerkeää siirtyä seurasta pois ja siten ns. vaikuttaa Jokerien NHL-varausten määrään viime vuosilta. Mutta onko tuokin vähän hätävalhe, kun rupeaa miettimään ketä tässä viimeisen 6 vuoden aikana on varattu ketkä tähän kategoriaan voisivat mennä?

2019: Hatakka (6. kierros)
2018: Ei ketään
2017: Jokiharju (1. kierros, on kyllä muutenkin aika marginaalinen miten Jokiharjun tapauksen haluaa laskea)
2016: Juolevi (1. kierros), Somppi (7. kierros)
2015: Ei ketään
2014: Lintuniemi (2. kierros)

+ Lankinen ilman NHL-varausta Chicagoon.

Eli ei noita nyt ihan hirveästi tolle ajanjaksolle ole ketä voisi sanoa "ryöstetyn" Jokereilta KHL-aikakaudella. Ja näistäkin Lintuniemi ja Jokiharju ovat todella kaukana jostain varsinaisista Jokerikasvateista omissa papereissa. Tänä vuonna sitten tosiaan tulee listaan jatkoksi ainakin Jurmo 100% varmuudella.

Toki nämä määrät voivat lyödä monen pienen Liiga-seuran NHL-kasvattien määrät (kuten pitääkin näillä resursseilla ja pelaajamäärillä), mutta kyllä viime vuosina niitä todellisia suomalaisen kiekon helmiä on kasvanut suurimmaksi osaksi Kärppien, Tapparan, TPS:n jne. "hautomoista".
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kaudella 2011-2012 Jokerit voitti hopeaa A-junnuissa.
Tämä nyt ei varsinaisesti ole positiivinen asia, koska menestystä ei ole tuon jälkeen A:ssa tullut.
Positiivista tässä on se, että lahjakkaat jätkät pääsee Jokerien junioreista eteenpäin esim. Liigaan. Kekäläisen aikoinaan aloittama työ ehti hetken aikaa näkyä edarissa ennen KHL-aikaa.
Mielellään näitä omia jätkiä katsoisi Jokeripaita päällä.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En itse näe sellaista skenaariota realistisena, jossa Jokerit irtautuisi KHL:stä niin kauan kun KHL on olemassa. Sama juttu 6 vuotta sitten, mikään ei ole siitä hetkestä muuttunut. Ja miksi muuttuisi? Eivät ole hetkauttaneet Ukrainat, pankkijärjestelmät, muut taloudelliset ja poliittiset haasteet ja tuskin hetkauttaa tämä pandemiakaan.
Kun jääkiekon tukeminen lakkaa olemasta poliittisesti hyödyllistä, niin muutos on todennäköinen. Suomennettuna Putinin poistuminen vallankahvasta on se hetki, jolloin voidaan alkaa jännittää, että mitä tapahtuu.
 
Suosikkijoukkue
Stadin kingi
Jokereissa on tällä hetkellä 03-06 syntyneissä useita ”helmiä” ja potentiaalisia huippupelaajia kovan tason ammattilaiskiekkoon. Jää nähtäväksi miten heidän kehityksensä on edennyt kun varausikä koittaa, ja ovatko edelleen Jokereiden pelaajapolulla.

A-junnut (U20) jos pystyvät samaan kuin viime kaudella niin se olisi kova suoritus. Mutulla muistelen, että montaa samaa pelaajaa ei rosterista löydy kuin mitä viime kaudella, mutta se on junnuissa luonnollista. Joukossa U18 ja U17 mj-pelaajia.

B-junnujen (U18) uskon olevan taas Suomen kärkeä. Joukkueessa useita U16 ja U17 mj-pelaajia.

C-junnuilla (U16) myös hyvä joukkue, josta valmennus osaa ottaa kaiken irti. Joukkueessa myös U16-mj-pelaajia.

C2-junnut (U15) on täynnä taitavia ja luisteluvoimaisia pelaajia. Kärkijoukkueita Suomessa, josta saadaan kauden päätteeksi muutama U16 mj-pelaaja.

Tämä olisi ehkä kuulunut toiseen ketjuun, mutta nyt meni tänne eli eikun posilla eteenpäin!
 

London

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs
Jokereissa on tällä hetkellä 03-06 syntyneissä useita ”helmiä” ja potentiaalisia huippupelaajia kovan tason ammattilaiskiekkoon. Jää nähtäväksi miten heidän kehityksensä on edennyt kun varausikä koittaa, ja ovatko edelleen Jokereiden pelaajapolulla.

A-junnut (U20) jos pystyvät samaan kuin viime kaudella niin se olisi kova suoritus. Mutulla muistelen, että montaa samaa pelaajaa ei rosterista löydy kuin mitä viime kaudella, mutta se on junnuissa luonnollista. Joukossa U18 ja U17 mj-pelaajia.

B-junnujen (U18) uskon olevan taas Suomen kärkeä. Joukkueessa useita U16 ja U17 mj-pelaajia.

C-junnuilla (U16) myös hyvä joukkue, josta valmennus osaa ottaa kaiken irti. Joukkueessa myös U16-mj-pelaajia.

C2-junnut (U15) on täynnä taitavia ja luisteluvoimaisia pelaajia. Kärkijoukkueita Suomessa, josta saadaan kauden päätteeksi muutama U16 mj-pelaaja.

Tämä olisi ehkä kuulunut toiseen ketjuun, mutta nyt meni tänne eli eikun posilla eteenpäin!
Samanlaista selvitystä sain 2003-2006 syntyneistä Jokeripojista.
Muutamia nimiä jäi mieleen (rehellisesti kaikkia en tiedä, enkä heidän pelipaikkojaan.
2003: Samu Salminen, Miko Matikka, Onni Leppänen, Joni Jämsä, Kasperi Haakana, Matias Myllykoski
2004: Kasperi Kulonummi, Manu Lukkarinen, Mika Mönkkönen , Joona Taskinen , Top Vuori, Tuukka Korhonen
2005: Aapo Eklund, Aatu Karjalainen, Akseli Kumlin, Emil Kuusla, Kasperi Halttunen, Veeti Kukkonen
2006: Hyytiäinen
edellä siis nimiä, joita valmennus kehoitti seuraamaan, ovat Jokerimyllyssä pyörineet.
Ykkössentteri varmaan tuntee em. pojat?
 
Suosikkijoukkue
Stadin kingi
Samanlaista selvitystä sain 2003-2006 syntyneistä Jokeripojista.
Muutamia nimiä jäi mieleen (rehellisesti kaikkia en tiedä, enkä heidän pelipaikkojaan.
2003: Samu Salminen, Miko Matikka, Onni Leppänen, Joni Jämsä, Kasperi Haakana, Matias Myllykoski
2004: Kasperi Kulonummi, Manu Lukkarinen, Mika Mönkkönen , Joona Taskinen , Top Vuori, Tuukka Korhonen
2005: Aapo Eklund, Aatu Karjalainen, Akseli Kumlin, Emil Kuusla, Kasperi Halttunen, Veeti Kukkonen
2006: Hyytiäinen
edellä siis nimiä, joita valmennus kehoitti seuraamaan, ovat Jokerimyllyssä pyörineet.
Ykkössentteri varmaan tuntee em. pojat?

Joo, tunnen kyllä :) Esim U18 (03 ja 04 synt.) on sen verran kova nippu, että em. 05 syntyneillä on vaikea sinne mahtua, vaikka ovat kaikki U16 mj-tason pelaajia. Ja 06 syntynyt Eero Hyytiäinen on isokokoinen ja hyvin liikkuva puolustaja, joka ottaa vielä pituuttakin lisää. Tulee hyvä poika hänestä.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Kun tuota NHLää taas katsoo, niin voi ihan hyvällä omalla tunnolla sanoa KHLn tuomarityöskentelyn olevan valovuoden edellä NHLn vastaavaa. Ihan järkyttävää paskaa miten tuolla saa nykyään pelata.

Toki KHLssä sitten nämä yksittäiset suosimiset ja kotiinpäinvedot, mitä NHLssä ei ole, mutta pääsääntöisesti itse tuomarit viheltävät kyllä paljon paremmin Venäjällä.
 

DonTirri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
Tarkoitatko nyt esimerkkinä tuota Atkinsonin läpiajoa?

Kyllä minusta KHL ja NHL menee ihan hyvissä vesissä tuomareiden kanssa. Molemmissa sattuu virheitä, mutta pääsääntöisesti hyvää viheltämistä.
Lähinnä änärituomaroinnissa vituttaa se tähtikultin suojelu. Jos ns. "Superstara" tekee jotain niin käden nostamisen kynnys tuntuu olevan korkea. Crosby varsinkin tuntuu saavan suuren määrän löysää tuomareilta.

Eikä oo ees uus juttu. Toronto-faneilta voi kysellä lisätietoja siitä miten Gretzkyn tekemisiä katseltiin sormien läpi.

En mä silti kohelotuomareita puolustele. Ne muutamat kusimulkut ku on viheltämäs ni tietää ettei ryssä rankkua saa.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokereita lyödään kyllä armotta näinä aikoina suunnasta jos toisesta. Somessa ja täällä. Miksi tämä ketju? Oikeastaan se on positiivista. Joka puolelta lyödään. Jokerit on se luokan hylkiö, jonka puolelle haluan astua taistelussa isoja poikia vastaan. Vahvistaa vaan käsitystä, että en halua lähellekkään näiden lyöjien rinkirunkkauskerhoja, vaan kulkea omia polkuja luokan hylkiön vierellä. Vaikka sitten kaksin. Me vastaan muu maailma. Yhdessä noustaan ja yhdessä kaadutaan. Vittu miten hienoa. Olo on kuin rintamalla olisi ja miljoona vastustajaa tuijottaa kiikarin läpi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös