Positiivisuusketju

  • 2 777 150
  • 11 161

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Dynamoa on kylvetetty tällä kaudella aika karusti. Neljästä matsista neljä voittoa ja kolme päästettyä maalia. Harmi ettei todennäköisesti saada revanssia edelliskevään sarjasta. Marjamäellä on aika tiukka ote Krikunovin kasseista tällä hetkellä.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Tän ketjun kamaa ehdottomasti Antti Niemen nollapeli ja ISO onnistuminen, varsinkin miehelle itselleen. Nyt lienee paljon helpompi lähteä seuraavaan peliin. Hyvä Antti.

Samoin Mäenalanen ansaitsee erityiskehut, veti erinomaisen pelin ja sai ketjulleen mainion lähdön peliin. Lehtonen oli tutun hyvä, eli erinomainen.

Ja koko Jokereiden joukkue ansaitsee myös posia puolustusasenteesta, nyt oli oikeaa tekemistä ei hukkunut miehet ja ei ollut mailat vapaana. Hyvä.
 

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Moskovan peikko rupeaa olemaan aika hienosti selätetty. Kauden keskinäiset 4-0 ja kahdeksan edellistä nyt 6-2. Marjamäelle isot kehut tästä! Sääli sinänsä, ettei kohdata näitä pudotuspeleissä, vaan lähtökohtaisesti meille hankalempia vaihtoehtoja.

Dynamon avainhyökkääjien tehot Jokereita vastaan tällä kaudella: Shipachev 0+1, Jaskin 0+0, Pettersson 1+0. Varsinkaan kahdelle ensimmäiselle koko sarjan pistepörssikärjelle ei ole montaa 0+0 iltaa nopeasti vilkaistuna sattunut koko kaudelle ja eivät saaneet Jokereita vastaan yhtään mitään aikaiseksi.

Andyn nolla kuuluu eittämättä tähän ketjuun myös. Tuli aidosti todella hyvä mieli lytätyn konkarin puolesta. Täytyy muistaa, ettei edes nollapeli ja suosionosoituksista saatu itseluottamusboosti tuo luultavasti isompaa muutosta mihinkään, vaan Niemen seuraava peli voi hyvin mahdollisesti olla taas se normi-ilta eli 4-5 päästettyä maalia torjuntaprosentilla 85%. Katsoisin kuitenkin vielä kerran tämän kortin loppuun ja antaisin Omsk-pelin Niemelle ja jos se menee kohtuullisesti, niin myös Torpedo-pelin.

Kortin loppuun katsomisella en tarkoita edes haaveilevani Niemestä ykköstorjujana, vaan edes jonkinlaisena vaihtoehtona jos jossain pudotuspeliottelussa Kalninsin pelikunto on niin ja näin. Nythän tilanne on lähes koko kauden ollut se, että Kalnins olisi yksikätisenä, -jalkaisena ja -silmäisenä luultavasti Niemeä parempi vaihtoehto silti maaliin, mutta muutama kelpo peli Niemeltä voisi alentaa kiusausta heittää mr. Stanley Cup uuniin tiukan paikan tullen.
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
Pari pakollista:

- Antti Niemi
- Maanantai, yli 10.000. Ei tarvinne keskustella mikä joukkue on THE 1
- Kliininen, tehokas, virheetön (paitsi Lööv), vauhdikas peli
- Olli elävien kirjoissa
- Antti Niemi, edelleen
- Moses siellä missä kuuluu.
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Näyttää siltä, että meillä on taas kakkosveskari!

Oksasta voisi kokeilla jatkossakin pilkuissa.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Jokerit dominoi täysin peliä. Ansaittu voitto. Oksasta olen ehdottanut yv:seen. Todella hyvä laukaus. Niemeltä oikeasti hyvä peli. Itseluottamus nousee.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
+++ Antti Niemi, hieno peli Omskissa
++ Oksasen rankut
+ varsin ehjä esitys kovaa idän porukkaa vastaan ja 2 ansaittua pistettä
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
AO9 erinomainen scouttaus! Sasha Barkov kattoo Youtubesta Oksasen rankkareita.

Niemelle myös plussat.

Nämä Jensenit ja kumppanit voisivat myös ottaa mallia. Ei aina tarvitse kuljettaa sitä kiekkoa maaliin asti.
 
Posia on paljonkin. Runkosarjan lopulla ensin Dynamoa pataan kotijäällä ja sitten vieraissa kliininen esitys Avangardia vastaan. Tosta vielä sunnuntaina kunnon hurlumheit Arenalla pystyyn ja SKA:ta lättyyn, niin Jokerit on valmiina pudotuspeleihin. Leveyttä löytyy rosterista ja jahka Grant palaa, niin puolustus timanttia. Positiivinen ongelma alkaa myös muodostua maalivahtien osalta, kun Niemi pakottaa valmennuksen paskaan rakoon. Toivottavasti pelaa sunnuntaina.
 

Hilavitkutin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Lepistö ja Lehtonen huilaa tänään. Ei tarvii pelätä (näiden kahden kohdalla) että joku tusinaryssä tulee ja kolauttaa kupoliin juuri sattumalta näin playoffien alla.
 

Quaser

Jäsen
Suosikkijoukkue
O'Neill, KiVa
Kaikessa tragikoomisuudessaan Jokereiden maalivahti-, loukkaantumis- ja rosterihuolten aiheuttamat reaktiot osassa palstan faneissa saa itseni aika huvittuneeksi.

Toiset vetää niin tunteella että kun yksi huono peli (jota valmennus ei varmaan pitänyt edes toivottavana voittaa) osuu kohdalle, ollaan vetämässä koko pleijarikevät pöntöstä alas.

Toki tiedostan itsekin rosterin ohuuden loukkaantumisten, etenkin maalivahdin, suhteen, mutta en hirveästi näe järkeä arvostella tämän päivän pelin perusteella, kuin korkeintaan Lööviä.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Niin. Omalta osaltani voin sanoa, että en usko tuohon Marjakiekkoon. Tehdään ja päästetään paljon ei toimi KHL:ssä. Tuohon se kiteytyy.

Minua huvittaa tällä palstalla ne jotka maalaavat hattaraa Jokereiden marssista pidemmällekin tänä keväänä. Pää pois pensaasta.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Niin. Omalta osaltani voin sanoa, että en usko tuohon Marjakiekkoon. Tehdään ja päästetään paljon ei toimi KHL:ssä. Tuohon se

Marjamäen pelikirja on ylivoimaisesti Suomen paras. Ei siinä ole tarkoitus päästää paljon, niin kuin varmasti olet huomannut kauden aikana. Yksittäisten pelien koomailut, ohipelit ja Antti Niemi pitävät huolen noista päästetyistä maaleista, ei Marjamäen pelitapa.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
@Palokan Keisari Niin, sitä mikä on tarkoitus ei sinällään edes kiinnosta. Tuloksesta pelataan ja tämän Late itsekin totesi. Paras pelikirja nyt on sellaista höpinää, että tuohon ei usko kukaan. Se paras pelikirja on toiminut mestaruuden arvoisesti viimeksi 5v tms sitten ja sen jälkeen järjestäen turpaan. Joku J Jalonen syö marjamäkiä aamupalaksi mitä tulee pelikirjaan ja voittamiseen.
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Ei siinä ole tarkoitus päästää paljon, niin kuin varmasti olet huomannut kauden aikana. Yksittäisten pelien koomailut, ohipelit ja Antti Niemi pitävät huolen noista päästetyistä maaleista, ei Marjamäen pelitapa.

No ei tietenkään ole tarkoitus tahallaan päästää paljon maaleja, mutta onhan tuo jengi yksi huonoimmista puolustuksellisesti kaikista playoffseihin menossa olevista jengeistä. Oisko siellä peräti 5 jengiä (Admiral, Riika, Minsk, Severstal, Torpedo) jotka päästävät enemmän maaleja sarjassa. Ohipelejä (samassa mittakaavassa) tulee tyyliin kaikille pois lukien Kazan ja CSKA, joten ei tuollainenkaan vääristä tilastoa.

Jokereilla on yksi parhaista pakistoista ylöspäin pelatessa, mutta omaan päähän alta keskitasoa. Maalivahtikaksikko ihan maksimissaan sarjan keskikastia eikä Marjamäen kiekko myöskään perustu (ainakaan toteuksen tasolla) mihinkään tiukkaan puolustuspeliin, jossa kaveri pidetään A-luokan maalipaikoilta pois.
 

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Marjamäen pelikirja on ylivoimaisesti Suomen paras. Ei siinä ole tarkoitus päästää paljon, niin kuin varmasti olet huomannut kauden aikana. Yksittäisten pelien koomailut, ohipelit ja Antti Niemi pitävät huolen noista päästetyistä maaleista, ei Marjamäen pelitapa.

Viimeistään tämä paljastaa että olet pelkkä trolli. Marjamäen pelikirjalla voi sytyttää vaikka kamiinan siellä Levillä. Sanoisin että ollaan näin hyvissä asemissa Marjamäestä huolimatta.
 
Posia:

62 ottelun taival vihdoin ohi ja seuraavaksi alkaa tosipelit! Jeeee! Nyt vain voitolla on merkitys! Ihan sama miten se tulee, kunhan tulee. Jokerit jättää jokaisessa pelissä kaiken kaukaloon.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tänään se alkaa. Tänään unohtuu kaikki muu. Tänään keskitytään tähän. It's playoffs baby! Kädet tärrää, suu kuivaa, sydän hakkaa, jännittää. Naatitaan! Jokerifanin parasta aikaa, heti kesän jälkeen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös