Positiivisuusketju

  • 2 778 680
  • 11 161

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kolme viime peliä ovat antaneet paitsi viisi pistettä, niin ennenkaikkea ja ilman muuta, jonkinlaista uskoa ja valoa Joukkueemme tekemisestä. Kolmeen peliin ei ainuttakaan ohipeliä ja se on kehitystä se. Tohon kun vielä saadaan kiekkovarma Saku ja maaliahne Nicklas mukaan ja Anttilakin palautuu pitkästä keväästä helmikuuhun mennessä, niin on tässä aihioita, on tässä aihioita.
 

gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Jokereiden pelaaminen on ollut niin keskinkertaista ja harmaata mössöä sen verran kauan, että eipä noita pelejä kannata enää sen kummemmin seurailla. Aikaa säästyy ja välttyy näkemästä murjottavaa Marjamäkeä penkin takana.

Parannusta odotettavissa viimeistään kaudella 2022-2023.
 

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mutta ylihuomenna aukeaa kuitenkin joulukalenterin eka luukku. Harmi vaan etten ehtinyt postittaa kysymystäni surkeasta ylivoimapelistä. Silti, Jessen koppijuttuja on yleensä kiva kuunnella.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Edelleen hei, Jokerit on Suomen selkeä ykkösjengi KHL-edarin ja junnujen perusteella. Kuitenkin etenkin edarin tappiot hengettömällä pelillä vituttaa kieltämättä aina. Vaikea ymmärtää välillä Marjamäen & kumppanien ajatusmaailmaa pelistä ja pelaajista.

Nyt kello on puoli 2 yöllä ja mietin edelleen junnujen huomista/tämänpäiväistä peliä.. rosteri, yv, av, veskari. Kuka pelaa ja kenen kanssa. Nautin joka hetkestä, vaikka ajatus ei nyt enää kulje kunnolla. Tää on siis intohimo ja on hienoa olla kovin eli Jokerit. Cmon
 

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Vaikka Mehu-Metsola vaikuttaakin ihan hyvältä tyypiltä, niin hyvä että tällä kertaa se oli meidän Haapala ja Anttila jotka pääsivät virnuilemaan frendilleen eikä toisinpäin. Varsinkin Markon tuo nollasi monta kertaa syksyn kotipelissä ja joka kerta sama virne maskin takaa. Toivottavasti Marko kävi kysymässä löikö mörkö sisään.
 

Clubittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
6/6p vieraskiertueelta vajaalla rosterilla ja peli alkaa näyttää hyvältä. Sarjassa neljäntenä ja pari matsia vielä rästissä. Kyllä tää tästä.

(uusi mv tarvitaan, ettei Kalnis ole aivan paskana pleijareissa. Se ei tämän ketjun asiaa)
 

pappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokereiden joulukalenteri on kyllä hyvää piristystä arkeen.
Toivottavasti sieltä tulee myös jatkosopimus uutisia ainakin Lappeenrannan miehelle.
Toinen positiivinen asia oli se, kun lauantaina ajoin niin sanotun SaiPa vuoron Kisapuistosta yliopistolle SaiPa-Tps pelin jälkeen. Päässäni oli Jokerit pipo ja sain palautetta, että sinulla on hieno pipo.
 
Viimeksi muokattu:

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Positiivinen odotus huomiselle.

Ehjintä peliä ennen taukoa vuoteen. Neljän pelin verran, palkinrona voitot kaikista. Mörkö ja co. sai lepoa viikon verran. Ikonen oli majuryhmässä ja toivottavasti poppareilla huomenna ja Halme saa pelivuoron ellei Saku ole jo pelikunnossa. Sklenieckan debyyttiä tuskin nähdään ennen Riga peliä. Jos vasta tänään liittyi ryhmään.
Toiveissa olisi jatkumo ennen taukoa pelattuun tiiviiseen viisikkopeliin. Rohkeampaa maalille ajamista. Enemmän laukomista. Ylivoimapelin toimivuuden suhteen taitaa olla jo liikaa toivottu. Kaksi tärkeää neljän pinnan ottelua. Toivottavasti ollaan hereillä. Taistele Jokerit!
 

PetriVaris

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Postiluukusta tipahti Jokereiden jouluarpa.

Raaputusarvan palkintoskaala ilmaislipuista, game worn -pelipaitoihin ja ilmaisiin pizzasliceihin. Vähemmän yllättäen arpaonni ei itseäni kovinkaan maireasti suosinut, mutta positiivinen ylläri Jokerien toimistolta. :peukku:
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Joo kiva fiilis kun pitkästä aikaa oikein odotti pelipäivää, eikä ollut tältä kaudelta muuten niin tuttua "voe ei, taas ne pelaa" fiilistä. Jokerit teki sittenkin Joulun meille kaikille. No, toi oli ehkä liikaa, mutta menköön nyt.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Joo, hienoa että taas pelataan.

Vähän huonoon väliin tuo tauko tuli siinä mielessä, että homma rupesi juuri toimimaan. Nyt taas ei tiedä millä ilmeellä Jokerit jatkaa tauon jälkeen.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
"Jukurit on Jokerien farmijoukkue!"

Mielummin Jukuritkin varmaan lainaa meiltä pelaajan, kuin Mestiksestä, vaikka Hirvosen kohdalla tuossa ei merkittävää eroa olekkaan. Tarve viikon lainapestille on kuitenkin vakio. Tämäkö nyt on sitä Liigan pelkäämää farmijoukkuetoimintaa?
 

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Hirvosen itsensä kannalta myös sata kertaa parempi päästä pelaamaan Liigaa vähintään viikoksi kuin lentelemään ympäri Siperiaa viikoksi, jotta pääsee penkin päähän nököttämään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös