Positiivisuusketju

  • 2 905 565
  • 11 653

Wayne_99&17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&Kärpät ja Tappara
No Huh Huh jos ja toivottavasti tämä Filppula asia olisi totta.Pelipaita lähtee heti tilauksee ja viesti toimistolle että paita nimmareiden kera kiitos..Kyllä Pollen paidan viereen mahtuu 51 kokoelmiini..Ja onhan siellä 8 myös olemassa ja paljon muita Legendoja..Ai ettien että kutkuttaa tämä tilanne…Jos uneni toteutuu Tulee Stadion aikamonta reissua
 

NuoriKundi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sorry Mackinnon, Gretzky ja McDavid.

Ykkösketju kuuluu suurille
 

Liitteet

  • 17236647731863371568929903714946.jpg
    17236647731863371568929903714946.jpg
    1,3 MB · kertaa luettu: 222
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, JFC
Maanantaina se vihdoin nähdään!!! Filppula pukee Jokeripaidan päälleensä jälleen. Oletettavasti vielä sen kolmospaidan, mitä kaikki ei ole vielä nähneet ;)
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
Jokerit on taas SE JOUKKUE jonka jokainen vastustaja haluaa voittaa. Ei mitään marraskuun liigamaisia välitiistaipelejä ennen joukkueen syystyhjennystä.
Ja voi sitä, ansaittua, kettuilun määrää jos/kun jokerit jää pisteittä periferiassa.
Kohta varmaan liigapomot tulevat itkemään kun liigasta ja liigajoukkueista ei kirjoiteta mitään. Ainakaan mitään mihin ei liity alkoholi ja sen liikakäyttö.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Toivottavasti on totta tuo Filppula, virallisestihan sitä ei vielä ole julkistettu mutta Jokereiden ensi maanantain tiedotustilaisuus klo 11.51 kyllä vahvasti viittaa Valleen.
 

Artisokka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | The Neule
Tämän päivän aikana on laskujeni mukaan sellainen vajaa parisenkymmentä eteläpäädyn läheisyydessä olevaa kausikorttipaikkaa muuttunut sinisestä harmaaksi (=myydyksi/varatuksi). Tähän yhdistettynä itse paikattomaan myydyt ja muualle halliin myydyt yksittäiset, niin iloista kehitystä silläkin rintamalla!
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Hienoa nähdä kuinka muidenkin jengien fanit ympäri maan ovat aivan innoissaan (mahdollisesta) Vallen paluusta kotiin. Kunnon kulttuuriteko kyllä, kunhan nyt vielä varmaksi julistetaan.
Enemmän tässä täysin ulkopuoliselle on hienoa, että Jokerit on tehnyt paluun suomalaiseen sarjakiekkoiluun ja millä tavalla.

Ikinä ei olisi uskonut vaikka viitisen vuotta takaperin, että Jokerit ikinä pääsee irtautumaan tuosta idän paskakasasta, puhumattakaan siitä sieltä irtautuisi uudestisyntynyt Jokerit ilman pienintäkään venäläistaakkaa mainessaan. Niin läpimätä ja vastenmielinen oli KHL-Jokerit.

Runsas kaksi vuotta sitten kun mediassakin rummutettiin Jokereiden myymisestä, ostajista, Liigaan paluusta ja suunnitelmista, kuinka sitten lopulta Jokerit päätyi Harkimo juniorin haltuun, niin pidin sitä lopullisena itsemurhana koko Jokerit-kiekolle.

Loistavaa oli, että noista raunioista kuitenkin lopulta suomalainen "uusvanha" Jokerit nousi läpi ja on päässyt kaikista Venäjän aikakauden luopioista eroon.

Kyllä tätä tarinaa on ollut poikkeuksellisen hienoa seurata täältäkin päin viimeisen puolitoista vuotta. Varsinkin heidän puolelta, jotka menettivät joukkueensa KHL-myynnin seurauksena, mutta saivat sen vihdoin takaisin.

Mahdottomasta mahdollinen ja seuraavaksi varmaan teille unelmista totta, eli pelaamalla pääsarjaan, seuraikonin johdolla.

Onnea tulevaan kauteen!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös