Positiivisuusketju

  • 1 335 884
  • 9 658

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Haluaa selvästi pelata Liigan puolella. Vielä kun olisi tehnyt niistä paikoista edes yhden maalin.
No sai sentään syöttöpisteen, ehkä huomenna tekee maalin...
 

Kauko Viisas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nyt ovat muut joukkueet opetelleet JYPin pelitavan eli riittää kun paineistaa JYPin puolustuksen niin peli halvaantuu.

Mastermind: salassa JYP on harjoitellut kovaa, luottaen "jalkavaan ja kiekolliseen puolustukseen" uutta taktiikkaa, joka yllättää kaikki keväämmällä.

Niin salaista se on, ettei mitään merkkejä ole näkyvissä vieläkään. On ne ketkuja.
 

Gorbatjovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, New Jersey Devils, JPS, Dream Theater. Ja #28
Ja eihän tämän kauden vielä edes pitänyt olla SE kausi. Posia myös se, että ensi kaudella vasta pitää onnistua, tämä kausi on ihan harjoittelua!.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Joskus tappioputkikin katkeaa
 

rice cooker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hippoksen Minardi, Suomi
Positiivista sinänsä, ettei tämä pohjamudan ruoppaaminen sinänsä jaksa edes vituttaa (onhan siitäkin perinteitä!). Lähinnä enää naurattaa ajatella, että kuinka syvälle noi ammattilaiset vielä voivatkaan kauden aikana tekemisellään dyykata. Jos pelaajat ottavat asiat noin kuten ottavat, niin eipä tässä kannattajanakaan toinna stressileveleitään enää nostaa, hetkeen ainakaan. Meininki on kuin 70-luvun raksalla, pensselit santaan ja pullo kiertää.
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Uskon, että tuo nousu tuo itseluottamusta (vaikka tappio tulikin) ja keskiviikkona tulee voitto.
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Vaikka tänään tulikin pataan, niin posia löytyy:
  1. Neljä tehtyä maalia, ekan kerran yli kaksi maalia lähes kuukauteen
  2. Nousu neljän maalin takaa tasoihin
  3. Tuppuraisen 500 pistettä ja Opan 700 peliä
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Meno kannattajakatsomossa Porissa 6/5, nousu 4-0 tappioasemasta 4-4 10/5. Lopputulos 0/5, mutta silti pakko olla positiivinen. Fiilis hallissa kannattajien kesken loistava ja tää nousu voi poikia loppukauteen paljon vaikka nyt hävittiinkin.

Kyllä me noustaan ja otetaan se mikä meille kuuluu, eli mestaruus! Voitetaan tai hävitään, JYPiii tuetaan!
 

Powerage

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Anaheim Ducks
Ei huolestuta. Karmeaa kurapaskaa katsottu nyt kohta kuukausi putkeen ja ei huolestuta. Hengetöntä, munatonta, huolimatonta ja kaiken lisäksi tehotonta.

Silti. Luottoa riittää, että kun tästä tuska väistyy ja punneretaan se tappioputken katkaiseva 3-2 voitto nyt jostain ennen kuin mennään kymmeneen tappioon asti niin kyllä se tästä. Homma on niin saatanan väkinäistä tällä hetkellä, eikä kenelläkään varmasti ole kivaa tulla töihin (siinä myös ongelma, peli-ilo kadonnut) häviämään. Syyttäviä sormia on minusta tuohon tunkioon aivan turha osoitella, jää vain nokare omaan sormeen.

Luottoa piisaa niin valmennukseen, kuin joukkueeseen. Kyllä se tästä ystävät hyvät.
 

Saleva kehiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelipaikallinen JYP, Ukrainan maajoukkue
Silti. Luottoa riittää, että kun tästä tuska väistyy ja punneretaan se tappioputken katkaiseva 3-2 voitto nyt jostain ennen kuin mennään kymmeneen tappioon asti niin kyllä se tästä.

Samat on tutinat. Vaikkakin rehellisesti sanottuna olenkin ihmetellyt, että miten tämä tappioputki nyt tällaiseksi venähti? Siis aidosti ihmetellyt. Se ei noudata mitään loogista syy-seuraus suhdetta. Ei sittenkään, vaikka pelitaktiset asiantuntijat ovat osanneet JYPin pelistä heikkouksia nostaakin esiin. Vahinkovoitotkin ovat kuitenkin arkipäivää.

Hieman on sellainen kutina, että tämä kura saa joka jätkän juuri oikealle hetkellä keskittymään työntekoon, sitoutumiseen ja ketjukaverin auttamiseen. Kurasta nousee sellainen flow, että saadaan tämä putki vielä korkojen kanssa takaisin.

Jos näin ei käy, niin voimme todistaa historiallista pannukakkua. Ja seurata millä korjausliikkeillä vastaava väistetään seuraavalla kaudella. Olisi nimittäin mielenkiintoista nähdä se kokonaisanalyysi siitä pannukakusta. Ei varmastikaan olisi yhden tekijän summa. Eli kyllä @Powerage on oikeassa. Kaikki putket päättyy aikanaan ja oleellista on, mitä tapahtuu sen jälkeen.

Ajatusleikki: Jos JYPillä olisi nyt 7 ottelun voittoputki, niin olisimmeko kannattajina täysin vakuuttuneita, että kaikki on hyvin kevään pelejä ajatellen? Ettei notkahdusta enää tule? Ainakin minulla olisi pieni epäilys takaraivossa..
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Positiivista on se, että keskiviikon pelin lopputulos on jo varma.

2.11. KooKoo-JYP 0-4
3.12. KooKoo-JYP 4-2
15.1. JYP-KooKoo 0-4

Eli

29.1. JYP-KooKoo 4-2

heheh..
 
Viimeksi muokattu:

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
olisimmeko kannattajina täysin vakuuttuneita, että kaikki on hyvin kevään pelejä ajatellen? Ettei notkahdusta enää tule? Ainakin minulla olisi pieni epäilys takaraivossa..

Jos katsoo pelit pelkän tuloksen kautta, noin voi ajatella ja tuollaiseen ajatusrakennelmaan päätyä.

Notkahduksilla ja notkahduksilla on kuitenkin eroja, siinä tapauksessa, että pelitapa kykenisi haastamaan, vaikka tappioita tulisi, voisi ajatella, että kyllä se siitä, kunhan homma osuu uomilleen, mutta jos tilanne on se, ettei edes sarjan heikommille kykene lyömään haastetta tilanne on eri.

Lieneekö JYP sitten lähtenyt viime kauden jäljiltä sillä ajatuksella, että samoin kuin muut alakastin joukkueet, sitä kuntopiikkiä on rakenneltu niin, että tulosta tulisi sarjan alkupuolikkaaseen ja toivottu, että kestää toisenkin puolikkaan kohtuullisena, siltä tuo nyt hiukkasen vaikuttaa. Varsinkin, jos katsoo sarjaa kokonaisuutena, siinä missä muut kehittävät ja kehittyvät pelinsä kanssa kevättä kohti on JYP jäänyt kuin telineisiin pelillisesti. Vielä olisi aikaa kääntää laivaa, mutta mitään tämän suuntaista ei ole näköpiirissäkään pelillisesti.

Valmennusta tässä väkisinkin katsoo, koska jos joku voi ottaa joukkueen reppuselkään ja löytää keinoja tilanteen parantamiseksi se on nimenomaan valmennus. Pelaajien laiskuuteen ja haluttomuuteen en oikein usko, ei vaan ole löytynyt tapaa jolla joukkue kykenisi pelaamaan tuloksestakin tällä hetkellä. Korostan, että mitään kenkimisiä en kannata, mutta jotain sieltä valkkupankista toivoisi vielä löytyvän, johon pelaajat voisivat vastata omalla tekemisellään.

Koskaanhan ja millään esityksillä ei voi olla varmuutta, että onnistuu, miettii vaikka viime kauden Pelicansia, kunnon tekemistä koko kausi käytännössä ja lapanen pleijareissa. Mikään ei siis takaa tulosta, mutta runkosarja luo asetelmat joista ponnistaa ja tällä hetkellä JYP asetelmat valuu kuin vesi hanhen selästä viemäriin.
 

Hattrickster

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Entäs jos maalivahdit kärräisi joukkuetta edes joskus. Ykkösmaalivahti on sijalla 14 maalivahtien tilastossa, kaksi muuta on sijoilla jotain vielä paljon huonompaa...

Positiivista on se, että nyt on monella osastolla parannettavaa ihan vaan nousemalla omalle tasolle. Ylivoimapeli on aivan solmussa ja siellä on kyllä riittävästi osaamista. Alivoimapeli on vähän parantunut, mutta vieläkin surkealla tasolla. Maalivahtipeli on viime kauteen verrattuna kuin varjo ja samalla ykköstorjujalla mennään.

Ei siis tarvita ihmeitä. Pelkästään omalle tasolle nousemista niin alkaa taas voittojakin tulla.
 

Gorbatjovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, New Jersey Devils, JPS, Dream Theater. Ja #28
Tässä on taas tätä muutamilla kausilla nähtyä keikkumista. Ensin vedetään ihan yli kaikkien odotusten, jopa omien odotusten ja sitten ns. normaaliin tilaan palaamisen sijaan romahdetaan alle odotusten, jopa omien odotusten. Nyt tosiaan riittäisi hyvin edes se normaali taso, että tulisi muutamia tappioita silloin tällöin muttei koskaan kolmea enempää putkeen. Silloin olisi vielä hyvät mahdollisuudet vaikka mihin ja uskon että JYP sellaiseen tilaan vielä pääsee. Eikä sekään haittaisi, vaikka suorittaisivat loppukauden vauhtiin päästyään yli oman tasonsa.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Notkahduksilla ja notkahduksilla on kuitenkin eroja, siinä tapauksessa, että pelitapa kykenisi haastamaan, vaikka tappioita tulisi, voisi ajatella, että kyllä se siitä, kunhan homma osuu uomilleen, mutta jos tilanne on se, ettei edes sarjan heikommille kykene lyömään haastetta tilanne on eri.

Mun näkemyksen mukaan joukkueella on kyllä olemassa voittava pelitapa ja varmaan totta että osa oppinut pelaankin sitä vastaan, mutta isoin ongelma juuri nyt on että miten saada joukkue pelaan sitä omaa ja yhtenevää peliä.

Tässä olisi nyt hyvä hetki saada muutama voitto/onnistuminen alle ja pääsisi sitten Ruotsin maajoukkuepelien aikaan rauhassa sen viikon treenaan sitä omaa peliä. En ihmettelisi vaikka joukkue viimeisistä 13 ottelusta voittaisi suurimman osan jos vaan saadaan itseluottamus palautumaan omaan tekemiseen. Taitoa ja osaamista on siihen menestymiseen pitäisi vaan keksiä miten saada homma taas toimimaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös