Positiivisuusketju

  • 1 332 068
  • 9 637

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mielestäni tärkeintä oli että pisteet jäi tänne, arkipeli ja yksi ketjullinen ukkoja maajoukkueessa, itse odotin että pari pistettä olisi Jukurit saanut varastettua. Kertoo siis että joukkue ei ole vain yhden ketjun varassa ( varsinkin kun tuo ketju tehnyt melkein maalin joka ottelussa tälläkaudella).
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pisteiden valossa tämä viikko oli hyvä suoritus, viisi pinnaa kuudesta plakkariin. Olisihan se täysi pistepottikin kelvannut, vaan sen sijaan nähtiin jälleen yksi sulaminen lisää. Vaikeampi pelillinen jakso tässä on edelleen menossa, toivotaan että viimeistään joulukinkun jälkeen meno jatkuu taas railakkaana.
 

Kauko Viisas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Positiivisesti eteenpäin.
Parkkinen parempi kuin vain hyvä.
A. Honka nöyrempää puolustuspelaamista - parempaankin pystyy(?)
Vanhat vaan jaksaa (Tuppurainen, Immonen) tukena nuoruutta (Turkulainen)
 

hablaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lügan kaaossseura
  • Ei sota yhtä miestä, tai tässä tapauksessa ykkösketjua ja -vahtia kaipaa. Luulen että "vajaalla" joukkueella pelaaminen teki hyvää mentaalipuolelle, etenkin alempien ketjujen pelaajille (vaikkei pisteitä olisi tullutkaan)
  • Parkkiselta täysin mainio debyytti. Ehkä välillä pientä haparointia ja hermostuneisuutta havaittavissa, mutta so not, itse maaleille ei voinut mitään. Ja rankkarikisassa jääkylmää suorittamista.
  • Kalapudas tuntuu parin ottelun otannalla päässeen oikein hyvin juonesta kiinni uudessa seurassa - varmaankin ensi alkuun ei ykkös-YV:hen mahdu kun joukkue palaa entiselleen, mutta kakkoseen pistäisin heittämällä (khihihih)
  • Tuppurainen. On se vaan kova. Ja vaikkei nyt sikäli mitään erityisiä antipatioita mitään joukkuetta kohtaan ole, niin mieltä lämmittää että juuri Turussa a) jokseenkin tuurimaali (vaikka onni toki on ansaittava) ja b) aivan käsittämätön rankkari jolla vedetään peli pakettiin.
...mutta ei niin hyvää etteikö jotain huonoakin, negaketjussa jatkuu...
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Parkkinen osoitti semmoisia otteita, että jos Edua ei saada ensi kaudella pidettyä niin en tässä kohtaa panikoisi jos maalivahtikaksikko olisi Parkkinen - Ruusu. Edellä mainitulta kaksikolta kuitenkin lisänäyttöjä vielä tarvitaan vaikka hyvin tähän asti mennyt.
 

PasiAnssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Wycombe Wanderers
Tuppurainen noussut vaivihkaa pistepörssin kolmannelle sijalle liigan vanhimpana pelaajana. Puljukin sen kolme pinnaa perässä, mutta onkos tuo ihme, mieshän ei ollut ottanut askeltakaan, kun Tuppurainen pelasi jo liigaa Kärpissä.

Kukaan ei ole maininnut J. Honkaa. Tänään ehjä peli, ja miestä on kiittäminen Parkkisen ja ykkösen ohella pinnoista, hieno rankkari. Miehen peli paranee paranemistaan, jota tosin saattaa hidastaa tuo Miksa vierellä

Parkkinen ja Ruusu hoitivat molemmat pelit miehekkäästi

Rooba pelasi erittäin hyvät pelit, tänäänkin Hytösen kanssa pelasivat todella hyvää karvauspeliä 3min ennen loppua, mutta sitten lähtivät vaihtoon ja 15 sekuntia niin omissa soi.

Kalaputaalta vahvat debyytit

Ykkönen pelaa peli peliltä vahvemmin, ja hoiti hienosti roolinsa ainoana puhtaana tulosyksikkönä tällä viikolla, toki Hytösen kenttä sellaiseksi kehittyi. #pukukoppimaali

Lindroosin pelaaminen miellyttää minua aina, kun on kentällä, harmi ettei tänään ollut puolustamassa lopussa.

Jyp ei hätkähdä vaikka sulaisi, sillä uusi puhuri on aina jo tulossa

Edit: Kyseessähän ei ollut Kalajanniska vaan Pudas!
 

Gorbatjovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, New Jersey Devils, JPS, Dream Theater. Ja #28
Rooba esiintyi tänään todella vahvasti läpi ottelun, sai varmasti lisäbuustia pelaamiseen kun näki että kun pelaa tosissaan niin vie vastustajia ihan mennen tullen kulmaväännöissä ja muutenkin. Rooba myös oli tänään fyysinen ja veti pari pirun kovaa taklausta eikä kyllä yhtään horjunut kun tepsiläiset yrittivät horjuttaa. Siinä meillä ihan hemmetin hyvä kakkos-kolmosketjun pelaaja!.

Kalapudas esiintyy tavalla, joka lupaa hyvää tulevaa ajatellen. Näkee että maistuu pelata jypissä enemmän kuin jossakin sportissa ja sehän meille kelpaa. Tulee olemaan tärkeä pala joukkuetta pelien edetessä, laajuutta alkaakin yhtäkkiä löytymään tästä joukkueesta, sitähän kaivattiin?.

Parkkinen. JYP ei anna maalivahtipelissä etua kellekään. Seurasta löytyy jopa kolme maalivahtia joista kaikki voivat loistaa maalin suulla. On meillä sellainen trio tällä hetkellä että ihan mieltä lämmittää kun on ihan sama kenet sinne luukulle laittaa.

Immonen, Tuppurainen. Luottohurrikaanit näyttivät että kun pitää johtaa joukkuetta niin sitä johdetaan edestä. Tänään lähes dominoivat kentällä ollessaan tapahtumia ja illan tehot sen todistavat. Immosen aloitustaito on edelleen ihailtavaa katseltavaa, ei ihme että aikoinaan maajoukkueessa oli aina tiukoissa paikoissa kaivamassa aloituksia leijonille. Sama meno jatkuu edelleen ja muutenkin Immonen näytti nuorille TPS -pelaajille että kuka käskee!. On se kova, se on Rantasalmen Sulttaani!.

Tuppuraisesta sen verran että tuollainen kokemus yhdistettynä tuollaiseen liikkeeseen on jäätävä yhdistelmä. Tietää koko ajan miten tehdään vastustajan illasta hankala ja kiekko löytää kaverin lapaan tai maaliin kiitettävällä tahdilla. Ei anna fysiikassa tai liikkeessä tuumakaan periksi kellekään tässä liigassa. Elävä JYP -legenda!.

Hytönen, Louhivaara. Vanhat sotaratsut hoitivat oman leiviskänsä kunnialla, joskus vähän tulee rapaa niskaan mutta silti kavereista paistaa JYP sydän joka ilta. Taistelun ruumillistumia jotka jättävät kentälle paljon ja ovat hiton tärkeitä malleja nuorille pelaajille.

Stunttimiehet ja junioriosasto saavat myös puhtaat paperit, ennakkoluulotonta peliä ilman suurempia hasseja, voidaan nostaa näitä kavereita tarpeen mukaan liigakokoonpanoon ihan milloin vain. Laaja rosteri on tosiasia.

5/6 pistettä, B miehistöllä. Ei voisi juuri parempaa toivoa!.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
En tiedä onko jo sanottu, mutta tämän illan komedian tarjoili Tuppurainen. 65min jälkeen saattohoitoa vaille valmis, pilkkukisa etenee ja lopulta Allu saatiin sen verran jaloilleen että heitti uransa komeimman patenttipilkun. Tuossa oli huikeutta.

Parkkiselle kiitokset 2 pisteestä. Kova paikka, kova lopputulema.
 

Gorbatjovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, New Jersey Devils, JPS, Dream Theater. Ja #28
Kärppien vaikea viikko puuttuvista pelaajista johtuen: voitto rankkareilla HPK:ta vastaan ja tappio Sportille 2-0. Pisteitä 2/6, tuohonkin peilaten oli onnistunut viikko meillä!.
 

Jarzki

Jäsen
Tältä viikolta 5/6 pistettä ilman parasta tulosyksikköä ja ykkösveskaria, todellakin kelpaa! Todella positiivista, että meillä on kaksi kunnolla tulosta tekevää kenttää.

Tänään isoimmat posit Parkkinen, Rooba ja tietysti Allu. Heikkoja lenkkejäkään ei tosin tule mieleen. Kalapudas aloittanut vahvasti ja tekee myös kolmannesta kentästä ihan vaarallisen hyökkäyssuuntaan. Tästä on hyvä jatkaa.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Rooban maalijyvän löytyminen on erityisen positiivinen asia. Potentiaalia kun on tehdä se 20+ maalia. Rooba-Kalapudas kaksikko jos esimerkiksi löytää yhteisen kemian jonkun kolmannen lenkin kanssa, niin kaikkien ollessa ehjänä saataisiin kolme vaarallista ketjua hyökkäyssuuntaan. Kermana kakun päälle olisi tietysti se oikeasti hyvä nelosketju, ei sellainen joka pörrää toisinaan ihan kivasti mutta pudotuspelien päätyttyä kaikilla on tehotilastossa -5. Karhukoplavuodet nevöfoget.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Lukematta taas mitään eilisen pelin jälkeen, mutta positiivista on se, että yhden pisteen menetys ei tällä hetkellä ole niin merkityksellinen kuin vaikka vuosi sitten.

Vitutusketjuun menisi sitten eilisen varsinaisen peliajan loppu, vaikka se meni osin yllättävän hyvän tuurinkin piikkiin.
 

Saleva kehiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelipaikallinen JYP, Ukrainan maajoukkue
Erittäin positiivista ovat olleet tämän kauden Ilves pelit. Voitot joka kerta erittäin hyvää joukkuetta vastaan. Ja joka pelin jännitysmomentti huipussaan. Tämä viimeinen meni jo Twilight Zone - asteelle.
 

david

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Olipahan peli. Itsellä meni jo hermot ja uskokin loppui välillä. Tämä oli joukkueelle todella tärkeä oppimiskokemus. Onneksi päättyi onnellisesti.
 

ZerDzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Huhhuh JYP ei onneksi luovuttanut ja hoiti homman kotiin minkä olisi paremmalla puolustamisella voinut 0-3 tilanteessa jo tehdä.

Ei muutakun jatkoaika vaan puljuliveä jatkamaan ja iltapäivälehdet kirjoittelemaan kun on niin kova pellaamaan.
 

Gorbatjovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, New Jersey Devils, JPS, Dream Theater. Ja #28
Eilinen Nättisen tyhjää maalia edeltänyt laidan kautta pelaaminen eteenpäin jossa Ilveksen pelaaja vietiin totaalisen kahville oli highlight osastoa. Maalinälkäisen pelaajan ratkaisu ja Nättiselle siitä taas yksi maali!. Eipä tuota #33:n tahtia voi enää kehua, ylittää kaikki ylisanat.
 

Saleva kehiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelipaikallinen JYP, Ukrainan maajoukkue
Eilinen Nättisen tyhjää maalia edeltänyt laidan kautta pelaaminen eteenpäin jossa Ilveksen pelaaja vietiin totaalisen kahville oli highlight osastoa. Maalinälkäisen pelaajan ratkaisu ja Nättiselle siitä taas yksi maali!. Eipä tuota #33:n tahtia voi enää kehua, ylittää kaikki ylisanat.

Meskasen aika rankka virhe edelsi tilannetta, mutta hyvällä pelaajalla on taipumus haistaa ne paikat. Ja kyllä Turkulainen oli nyös yksi niistä, jotka ei luovuttaneet vaikka vaikealta näytti.
 

PasiAnssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Wycombe Wanderers
Joulun positiivisia nostoja:

-JYPin maalimäärä on jo 114, kun tilaston kakkosella Kahvaralla se on 104

-Joukkueemme ei häviä luistelunopeudessa tippaakaan viime vuosien tapaan, ja luistelunopeus top 50 löytyy 12(!) JYPin pelaajaa; Ratinen, Siikanen, Kalajanniska, Tuppurainen, Palmu, Turkulainen, Vainio, Nättinen, Stråka, Hytönen, Immonen ja Louhivaara.

-Nättisen huikeasta laukaisuprosentista (21.1%) on puhuttu paljon, mutta vanha kunnon JP on hiipinyt takakautta ohi ja hänen 23.3% on kovin kaikista pelaajista joilla on vähintään 5 peliä pelattuna.

-Immonen on edelleen liigan toisiksi paras aloittaja Björnisen jälkeen 59% kerroista on Immonen poistunut tilanteista voittajana. Ei siis mitään uutta tällä saralla.

-Plusmiinus tilastossa on 30 pelaajaa, joilla on vähintään 10 plussalla. Näistä 10 on JYPin pelaajia, ja vaikka tilaston neljän kärki on Kärppä merkkinen, ei heilläkään ole kuin 9 pelaajaa yli 10 plussan puolella. Tässä JYPin pelaajat listalta

5. Kalteva +22
7. Nättinen +20
8. Palmu +18
11. Siikonen +16
14. Turkulainen +15
16. Vainio +14
18. Hytönen +12
21. A. Honka +11
25. Mäenpää +11
29. Rooba +10

-Lopuksi vielä semmoista, että mukava on ollut pelejä seurata ilman viime kausilta perinteistä vitutusta, kerrankin ollaan tehty niitä maaleja ja ei olla perseilty 60 minuuttia kaukalossa. Loppuhetket ovat olleet vanhaa kunnon Jyppiä että kyllähän se kiekko maaliin löytää, mutta kertaakaan en ole vielä housuun sen takia paskonut. Vahva on usko aina että noustaan ja jos ei nousta niin vituttaa, mutta sehän onkin tämän penkkiurheilun suola. Parin vituttaneen pelin jälkeen tuommoinen Ilves peli maistuu meinaan aivan erilaisen mahtavalta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös