Positiivisuusketju

  • 2 165 096
  • 11 109

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Betonia on meidän puolustus. Tammela iskee tarvittavat maalit ja Virta väläyttelee maanista hymyään.
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Huh heijaa tätä posin määrää, mitä on Lukon ympärillä ollut viimeiset pari kuukautta. Lähes koko ajan vaan ”voittoisaa illanjatkoa”. Onko tämä edes totta enää?

Ylivoima on parantunut selvästi viime peleissä. Alivoima on edelleen erinomaista, eikä jäähyjä oteta enää paljon.

KooKoo -tappiosta sisuuntuneena Lukko on voittanut viimeiset viisi peliä täysin pistein maalierolla 22-3. Mitä v*ttua?!! Niin ja noista kolme peliä vieraissa...

Helvetin hienoa nähdä äijät hymyilemässä aidosti onnistumisten jälkeen. Peli-ilo ja hyvä meininki oikein huokuu joukkueesta.

Lukko tekee joka pelissä kauniita maaleja ja luo reilusti maalipaikkoja. Omissa ei juurikaan soi. Tappara on ainoa, joka on pystynyt tekemään Lukolle yli 3 maalia joulun jälkeen. Eivätkä nekään riittäneet kolmen pisteen voittoon.
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ilves sai vain pinnan Tepsiltä. Lukolla säilyi tappiosta huolimatta hyvä kaula alempana oleviin. Eilinen voitto oli erittäin tärkeä. Sillä varmistettiin paikka kuuden joukossa ja repäistiin kaulaa taistelussa kotiedusta.

Nyt vain nollaus ja voitto SaiPasta lauantaina. Toivotaan lisäksi, että muut kotiedusta kamppailevat joukkueet pelaavat hiukan ristiin. KooKoo voisi olla se toinen kotietujoukkue Lukon lisäksi. Tappara on laskuissani jo karannut muilta. Sopivasti kun pelit menee, niin saadaan Ilves vastaan. Ehdottomasti sopivin Lukolle, jos noista pitää vailta.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Roku

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Sopivasti kun pelit menee, niin saadaan Ilves vastaan. Ehdottomasti sopivin Lukolle, jos noista pitää vailta.
Ilves ja Hifk kelpaavat kummatkin, toivottavasti ei KooKoota kohdata pleijareissa. Itse joukkue ei pelota ja tiedän Lukon menevän jatkoon tuosta sarjasta, mutta noita saakelin vierailevia artisteja täällä omassa otteluseurannassa ei millään jaksaisi. Menee raskaaksi lukea.
 

Jorkko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Mikko Petmanin julkistettu jatko. Toki odotettu uutinen, mutta hienoa, että saadaan tämän tason junnu pidettyä meillä. Ei nimittäin ole mikään itsestäänselvyys että näin on.
Ehdottomasti saumat olla tulevaisuudessa kärkipelaaja tähän sarjaan.
 

sir jusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Montreal Canadiens
Danforth on nähty hymyilevän!
Lukko-SaiPa ennakkohaastattelun lopussa, kun veikkasi Hesen tekevän huomenna ratkaisumaalin...
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jaaha, kouvostoliittolaiset ottaa kuivana kakkoseen liigajumbolta, tekee hyvää Lukon kotiedun tavoittelulle. HIFK voisi vielä hävitä, niin olis posia.
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
KooKoon tappio olisi kyllä todella posiitiivinen asia. Ja koska jollain saattaa olla asioita hampaankolossa, niin tarkoitan sarjataulukon kannalta.

Samalla HIFK - HPK 1:2.
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Melko asiallinen kierros Lukon kotiedun kannalta. Ja lähiaikoina HIFK pelaa Ilvestä ja KooKoota vastaan, joten siellä kaikki eivät voi saada pisteitä. KooKoolla varsinkin on erittäin haastava loppuohjelma.

Lukko jos hoitaa huomenna SaiPan, alkaa se olla todella lähellä kotietua.
 

J.Hetfield

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kuparikiekko
+ Ylijuoksu
+ Lehtisen nollat
+ Tähdistöketjuun Lehtinen ei silti mahdu, kertoo aika paljon Lukon hyvyydestä ja Saipan perässä juoksusta. SaiPalla oli poissaolijoita mut olihan toi nyt silti älyttömän tasapainoinen esitys KooKoo-matsin ulospuhalluksesta.
 

JPriest

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
En tiedä saako tätä juhlia kun tehtiin liikaa maaleja, mutta Lajin helppous viehättää.
Ei saa, vaadin Pekka Virralta anteeksipyyntöä Tommi Miettiseltä, että Danforth teki 1+3. Lisäksi vaadin anteeksipyyntöä siitä, että Danforthia pelutettiin loppuun paljon ja lisäksi Danforthin julkista ulostuloa, että Nemecek on linnakundi ja yritti tappaa Kivenmäen.
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
-Tänään tuli kauden 13. vähintään kolmen maalin voitto. Näistä 8 voittoa on tullut vähintään neljällä maalilla. Ja noista kahdeksasta kuusi on vähintään viiden maalin voittoja. Lukko on siis järjestänyt faneilleen todellisia murskajaisia tällä kaudella, ja varsinkin viime aikoina.

-Viimeiset 7 kotipeliä: 20/21 pistettä maalierolla 30-3. Siis mitä vittua?! Lisättävää? Noista 5 nollapeliä.

-Danforthin 4 pinnaa tänään nostivat miehen pistepörssin jaetulle kärkipaikalle: 24+31=55.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
+++ Lukolle on hyvin vaikea tehdä maaleja
++ veskarit pitäneet vastustajan 8 kertaa nollilla
+ Lukko tekee paljon maaleja

sekä ekstrana se että vaikka toista luulin niin voittajasta ei ollut epäselvyyttä sen jälkeen kun Lukko meni 1-0 johtoon.
 

aimohemmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Säppi ja California Golden Seals
+ Ilman Seväsen ulosajoa olisi Lukko tänään pelannut ilman jäähyjä.
+ Laajasti taas tehoja - pisteille 12 miestä
+ Kikon pinna piti!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös