Positiivisuusketju

  • 2 164 948
  • 11 109

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Seitsemän ottelun tappioputki poikki?
Vedetään saman tien seitsemän ottelun voittoputki kun alkuun päästiin. Mitä sitä hyvää putkea katkaisemaan.

Niin tai mitä sitä hyvää putkea seitsemän voiton jälkeenkään katkaisemaan. Vedetään saman tien tappiin asti.
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
On se helvetin hienoa, ettei kausi loppunut ainakaan suoraan neljä muna. Lukko sai henkisesti ja taloudellisesti arvokkaan kotipelin lisää tästä hyvästä. En muistanutkaan enää kuinka hyvältä voitto tuntuu. Kävi huomenna miten tahansa, niin kyllä tämä taisteluvoitto jättää edes hiukan paremman maun kaudesta. 0-4 olisi vaan ollut liian tyly, sillä niin paljon parempi IFK ei ole ollut.

Oli mahtavaa nähdä pelaajien aidon ilon ja riemun pitkästä aikaa! Aika vapautuneita ja helpottuneita tuuletuksia lisäksi. Melko lailla kuilun reunalta noustiin vielä sarjaan mukaan. Miettii nyt vaikka sitä HIFKin laatupaikkaa jatkoerässä, vain hiukan ohi.

Kiitos Lukko!
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ai että mitä itkua vastustajan hiekkalaatikolla. Tuomarit ratkas! Lukkoa suositaan! Kaikki on rottia!

Nyt kääntyy!
Kieltämättä tänään sai ronkkia ja roikkua oikein kunnolla. Mutta kyllä siellä molemmin puolin oli noita viheltämättä jättämisiä. Minusta hyvä vaan, että saa pelata kovaa. Selkeät sitten pois.
 

Dani55

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Toivo elää! Olisi kyllä melkonen tarina jos tästä nyt peli aukeisi kunnolla ja kammettaisiin vielä jatkoon. Pitkä on matka mutta kummasti tässä sai kannattajatkin lisää uskoa. Huomenna kotiyleisön edessä voitto ja Hifk on paniikissa! Hell yeah!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös