Positiivisuusketju

  • 2 160 801
  • 11 082

Byyrman

Jäsen
Suosikkijoukkue
PTDT in memoriam 23.-30.9.2023
Käynnistin auton. Yle Puhe tiesi kertoa, että Tappara oli tovi sitten siirtynyt 1-0 johtoon Anttalaisen virheen myötä. Kävin vetämässä hyvät puolentoista tunnin säbät. Kotimatkalla radiossa sanoivat Tepsin olevan edelleen maalin takamatkalla. En yllättynyt. En ollut menettänyt mitään. Kotipihaan päästyäni oli 4 min jäljellä. Ei ollut vaikea sulkea radiota. Tiesin, että todennäköisyydet ovat Tapparan puolella ja vaikka Tepsi veisi vielä ottelun jatkoerään ja 6. finaaliin, niin samanlaista broken playta ja tuomareiden muniinpuhaltelua sekin tulisi olemaan. Jatkiksen foorumin uutisotsikot sitten paljastivat kuinka oli käynyt. Hyvä, että loppui. Muistan miksi kiinnostukseni jalkapallon seuraamisen loppui. Se oli Italian silloinen pelitapa. Nyt kuulemma pelaavat raikkaammin, vaikka pääsy arvokisoihin ei ole saletti. Ei ole silti saanut minua enää futiksesta innostumaan. Toivottavasti suomalainen joukkue voittaa vielä CHL:n. Positiivista, että tänä vuonna se ei ollut Tappara.
 

Okkul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja maajoukkueet
Onneksi Lukko on valinnut kiekollisen, pallopelin nautintoja tarjoavan pelitavan. Niin karmeeta kuraa tuo Tapparan ikiaikainen peli on katsojalle, että voiko siitä kukaan oikeasti nauttia?
Kuka välittää pelitavasta? Tärkeintä on voittaa. Suomen maajoukkueen menestyskin perustuu ihan samaan kun Tapparan. Näin voitetaan mestaruuksia, on hiukan eri fiilis nostella kannua kun ruikuttaa rannalla että väärin voitettu. Siihen mm Venäläiset syyllistyi olympia finaalin jälkeen.

Myös nähtiin mallia mikä tason rosterin pitää olla kun kannua nostetaan ja kuinka osutaan täsmä hankinnoilla kauden lopussa mm Savinainen ja Luoto olivat isossa roolissa pleijareissa.

Nyt varmasti tiedetään mitä toimistolla pitää tehdä, jotta liikevaihto saadaan kasvuun uudestaan, kuin myös se että joukkuetta on vahvistettava selvästi viimevuodesta.

Positiivista on että Raumalla resurssit pitäisi tähän riittää.
 

ipe_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tapparan pelityyli näyttää luultavasti hyvältä niistä katsojista, jotka ko. joukkuetta kannattavat. Muista sitten ei niinkään.

Tänä vuonna Ilves voitti Kärpät. Tuossa sarjassa raikkaampi pelityyli voitti pysähtyneisyyden ajan mallin.
Tampereen paikallispelitkin menivät Ilvekselle. Pitkässä play off -rypistyksessä toki voimat alkavat hiipua.

Minä kannatan kyllä liikuvampaa kiekkoa ja toivon Lukon tyylille jatkoa. Katsojana paljon viihdyttävämpää seurata kuin kahvaamista.
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kuka välittää pelitavasta? Tärkeintä on voittaa.
Minä. Totta kai tärkeintä on voittaa, mutta kyllä minä mieluummin voitan esim. Pexin sexikiekolla kuin tuolla Tapolan tarjoamalla kuralla. Molemmilla on kuitenkin 2020-luvulla mestaruus voitettu, joten todistettavasti tuohon jälkimmäiseen pelitapaan ei tarvitse alistua mestaruuden voittaakseen.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Samoin.

Kallehan on puheissaan toistuvasti maininnut, että pelin pitää olla viihdyttävää ja ihmisten pitää nauttia sitä katsoessaan. Toki tämä ei varsinaisesti helpota UTJ:n työtä, mutta pidän siitä että on kunnianhimoa.

Tähän lisätään myös omistajatahon pj:n kommentit siitä, että ei olla lähelläkään vielä siellä missä halutaan olla.
 

Mark Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kuka välittää pelitavasta? Tärkeintä on voittaa. Suomen maajoukkueen menestyskin perustuu ihan samaan kun Tapparan.
Höpö höpö. Katsotko edes majun pelejä? Tappara pelaa antijääkiekkoa, mutta maajoukkueen matseja on kyllä ilo katsoa, kun kolmelta kaistalta hyökätään eikä lyödä koko ajan träppiä.
 

Parthicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Onneksi Lukko on valinnut kiekollisen, pallopelin nautintoja tarjoavan pelitavan. Niin karmeeta kuraa tuo Tapparan ikiaikainen peli on katsojalle, että voiko siitä kukaan oikeasti nauttia?

Lukko on kuin köyhän miehen Pep Guardiolan FC Barcelona. Rahaa on ja kovia pelimiehiä, mutta voittojakin tärkeämpää on tyyli, jolla ne voitot otetaan koska se tyyli luo koko seuran identiteetin jota ilman seura kuihtuu kasaan eikä voita koskaan mitään. Pepin johtama Barca ei pelkästään voittanut mestaruuksia vaan se sai muut näyttämään jopa avuttomalta. Se oli dominanssia, jollaista ei sen jälkeen ole Euroopassa nähty.

Lukolla on tietysti matkaa tällaiseen asemaan niin kotimaassa kuin Euroopassa, mutta Pekka Virran johtamana nähtiin, millaista se voi parhaimmillaan olla. Puolitoista vuotta Lukko oli täysin vailla vertaistaan oleva joukkue Suomessa. Ilman koronaa Lukko olisi pelannut todennäköisesti mestaruudesta koko tämän vuosikymmenen ja voittanut useamman kuin yhden mitalin.

Näen Lukon tulevaisuuden erittäin hyvänä. Väkimäärän ja talousalueen tekemät rajoitteet huomioiden Lukko tulee olemaan lähivuosina seura, jonka menestystä ihmetellään ja ihastellaan Suomessa sekä maailmalla. Raavitaan päätä ja ääneen kummastellaan, miten tuollaisesta kyläpahasesta voi tulla noin hyvä joukkue ja seura.
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Ei olla enää hallitsevia mestareita, mutta Lukon seuraava mestaruus on ihan varmasti lähellä. Jypillä kesti kolme vuotta, enkä näe mitään syytä, miksei Lukko pystyisi samaan.

Positiivista on myös viimevuotiset mestaruusjuhlat. Katsoin hetken lähetystä Tapparan juhlista, ja näkemäni perusteella voin allekirjoittaa viimevuotisen analyysini.

Torijuhlat ovat yleensä noloa katsottavaa, koska niistä puuttuu aitous. Jokin tapahtumajärjestäjä tuo paikalle esiintymiskipeän juontajan ja pelaajia kutsutaan lavalle teennäisiin haastatteluihin kokemaan itsensä kiusaantuneeksi. Lavalla esiintyy myös joku iskelmävitsi eli ilman pelaajia tapahtuma ei eroaisi mitenkään pikkukaupungin kesän päätapahtumasta.
 

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Onnittelin perjantaina töissä mestaruudesta työkaveria, joka on ollut Tappara-fani kaikki ne vuodet, jotka ollaan samassa työpaikassa oltu. Hän katsoi minua naama peruslukemilla ja sanoi: "Kiitos, mutta me* vaihdamme joukkuetta."
Positiivista on, että kaikki tuntemani Lukko-fanit ovat edelleen (ja aina) Lukko-faneja!

*poika pelasi Tapparan junnuissa...
 

Dani55

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Hymy ilmestyi kasvoilleni huomattuani TPS:n vitutusketjun käyvän kuumana Kesterin mahdollisen Lukkoon saapumisen vuoksi
Tuli hymy täälläkin lukiessa ja kyllähän sen ketutuksen ymmärtää. Mutta välillä näinkin päin. Lukko on kuitenkin ollut se ns. ottava osapuoli tätä ennen.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lock

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Hymy ilmestyi kasvoilleni huomattuani TPS:n vitutusketjun käyvän kuumana Kesterin mahdollisen Lukkoon saapumisen vuoksi.

Lisätään vielä Tarmo Reunanen tähän. Meitä ei harmita yhtään Ilomäen menetys, vaikka voikin tehdä kohtuulliset tehot. Skalicky harmittaa, mutta ihan hyvät pelimannit meillekin tullu.
 

Jay Low

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, SHL
Tuli hymy täälläkin lukiessa ja kyllähän sen ketutuksen ymmärtää.

Ei ehkä kannata nautiskella vahingonilosta liikaa. Siellä avautuu lähinnä meidän vakio negapetterit (ns osion nuori polvi…apua), joilla on varmaan päiväkodissa ollut taas huonoa ruokaa ja täytyy illallakin vähän nälkää kiukutella. Ei siellä jaksa enää konkarit edes kirjoitella, mennyt niin väsyneeksi ja lyhytjänteiseksi se touhu.

Mahtava juttu, jos saadaan mielenkiintoinen pelaaja takaisin Liigaan! Nautitaan! Tsemiä Raumalle!
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kyllähän tämä(kin) siirto tuo mukavasti lisävipinää näiden joukkueiden keskinäisiin peleihin.
 

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom
Kyllähän tämä(kin) siirto tuo mukavasti lisävipinää näiden joukkueiden keskinäisiin peleihin.

Kyllä nämä keskinäiset ovat nousseet omissä silmissä aivan jäätävän tärkeiksi ja tunnepitoisiksi matseiksi.
 
Hymy ilmestyi kasvoilleni huomattuani TPS:n vitutusketjun käyvän kuumana Kesterin mahdollisen Lukkoon saapumisen vuoksi.
Uusimmassa TPS:n vitutusketjun viestissä varsinkin hymyilee pakostakin. Kestner floppaa varmasti, eikä kuulemma treenaa kun muut 23 pelaajaa treenaavat niska limassa.

Sai myös kuulemma kaikista rahakkainman sopimustarjouksen Raumalta. Palloseurakaan ei fiksusti ilmeisesti edes jättänyt tarjousta Kessun pöydälle. Omapahan on hölmöytensä!
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Varovainen positiivisuusnosto, mutta olishan toi perkeleen kova, jos Lukossa olis samaan aikaan Kestner, Pooley, Repo, Saarela ja Kainulainen. Miksi Kainulainen listassa joku varmaan miettii. Ihan vaan noita laukauksia mietin siis. Aika ikävä veskareilla Lukkoa vastaan pelata ja luulisi rankkareihinkin löytyvän tekovoimaa. Ja onhan siellä sitten vielä pakistossakin voimaa, mutta laituriosastona pelkästään jo aika hirmuinen.
 

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jättilahjoitus vähävaraisille junioreille – Aleksi Saarela ja Rafael Eerola haluavat jääkiekon kuuluvan kaikille ★ Jättilahjoitus vähävaraisille junioreille – Aleksi Saarela ja Rafael Eerola haluavat jääkiekon kuuluvan kaikille

Saarela ja Rafu tukevat junnuja. Rafu antaa 50v lahjansa ja Saarela pistää omistaan. Tarkkaa summaa ei kerrottu mutta rivien välistä voi tulkita että n. 10000€ per mies laittaa Gottipäin rahastoon.

Edit. Osa lahjoituksesta menee erityislasten Special Hockey toimintaan.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös