Positiivisuusketju kaudelle 2020–2021

  • 76 677
  • 419
Mites tuo muuten menee säännöissä noden tappeluiden osalta? Onkos se niin, että jos on ns. spontaani tappelun aloittaminen, niin niistä ei tuppaa tulemaan mitään jälkiseurauksia, mutta taas jos on tällain selvästi ennalta sovittu, niin näitä on ennenkin taidettu pistää kurinpitoon?

Spontaaneista ei mitään, eli jos mylly ois käyty heti Puljun taklauksen jälkeen niin ei olisi kakkua tiedossa. Nyt taitaa se 1 peli tulla, kun oli ns. "Sovittu"
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Spontaaneista ei mitään, eli jos mylly ois käyty heti Puljun taklauksen jälkeen niin ei olisi kakkua tiedossa. Nyt taitaa se 1 peli tulla, kun oli ns. "Sovittu"
Onneksi vastassa vain joku raumalainen symppisseura, joka ei koskaan menesty.
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jos tässä koronasopassa uimisesta jotain positiivista hakee, niin kiva nähdä kuinka paljon Kärpät edelleen herättää katkeruutta etelän vetelissä. Nyt kun koronatapauksia Kärppien joukkueesta toistuvasti löydetään, pääsee moni purkamaan patoumiaan oikein huolella :)
 

Kalapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kyllä tämä koronahuoli on yhteinen ja siitä kärsivät kaikki. Ja huoli koskee myös meitä "etelän veteliä". Lähes kaikkien seurojen talous on veitsen terällä. Joten ei tämä mitään riemunkiljauksia missään herätä. Jokaisen seuran ja katsojan pitäisi tehdä kaikkensa, jotta näitä uutisia olisi mahdollisimman vähän.
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Vältettiin Lukko ja Ilves juuri sopivasti, kun peli oli aivan sekaisin ja pelikiellot siihen päälle.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Uusi 10 päivän kakku kotioloissa olisi kyllä pilannut joukkueen pelivireen totaalisesti. Se nähtiin jo edellisen kakun jälkeen.

Positiivista on, että ylihuomenna jatkuu!
 

Erätauko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Munsta on myös hienoa, ettei Puljun (ja Kuokkasen?) pelit loppuneet noissa merkeissä. Toivotaan, että ehtisimme nähdä vielä parhaat mahdolliset pelaajat kentällä (poislukien luonnollinen varovaisuus loukkaantumisten suhteen).
 

Rekka Pinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Vancouver Canucks
Pienin askelin parempaa päin.

Omasta mielestä eka erä varsinkin oli todella hyvä ja oli paikat tehdä about kolme börsää, mutta viimeistely tutun tuskaista. Luulen, että jos olisi tehty tuossa ekan kympin aikana se 1-2 maalia, niin peli olisi ollut ihan toisen näköinen.

Se mikä tänään kuitenkin oli mielestäni positiivisinta oli se, että tänään nähtiin viivelähtöjä ja viisikkopeli oli tiivistä. Ässien maalit vähän näyttivät lannistavan Kärppiä. Hyökkäyksiin lähettiin paljon organisoidummin ja se näkyi maalipaikkojen määrässä.

Eteenpäin!
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Muikean makea paluu arkeen. Ja mikä parasta, hienolla pelaamisella. Muutamia heikkoja hetkiä lukuunottamatta täysin yhtä päätyä, ja lähinnä Tirrosen taidolla ja tuurilla torjumat kiekot pitivät Ässät pitkään jopa pelin voitossa kiinni. Vaikka Ässät olisi kyennyt ottelun voittamaan, en olisi ollut huolissani. Sen verran jämäkkää peliä tänään kotijengiltä.

Kiitos Kärpät!
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Posia siitä, että JMA kurvailee heti oikealla numerolla toisin kuin viimekaudella. Näytti kamalalta ne ekat muutamat pelit mitä veteli väärällä numerolla. Tosin liekkö samat paidat muutenkin kuin viimekaudella eli sikäli taisi löytyä varastosta.

E. Liekkö ensimmäinen kerta palstan historiassa kun Kärppien pelipaitoihin liittyen voi antaa positiivista palautetta?
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Kärppä-senttereiden aloitusprosentit:

Kunyk: 11/18 = 61,1%
Mustonen: 6/12 = 50%
Kristof: 9/15 = 60%
Koskenkorva: 5/8 = 62,5%

Aikamoista, että vietiin yleensä aloituksissa väkevää JYP:iä näin selvästi. Tällä kaudella jos ei muuta, niin ainakin aloitusringissä Kärpät on ollut vahva alkukaudella, kun joka sentterin aloitusprosentti on päälle 50%:n
 
Viimeksi muokattu:

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Oli niin huikeaa Juhiksen tykitystä, koko ilta, että monelta jäi kokonaan huomaamatta, kuinka Kasper Puutio tinttasi liigauransa avausmaalin! Loistava ja ennakkoluuloton on ollut Puution sisääntulo tällä kaudella! Huikeaa, että Kärppien junioriputki puskee tällaista talenttia, kuin Puutio, T.Niemelä, Loponen etc. kaikki muuten rightin pakkeja. Tähän kaupan päälle vielä Niskala, niin hyvissä kantimissa on Kärppien tulevaisuus ja ennen kaikkea se, että on omia poikia. Onnittelut Puutiolle liigauran avausmaalista ja ei kyllä mene aikaakaan, kun tulee jo olemaan Kärppien puolustuksen kulmamakiviä!
 

Zinetula

Jäsen
Kaikki kolme joukkuetta, joiden P/O on parempi kuin Kärppien, ovat häviämässä tänä iltana. Pelicansin lukema putoaisi samalla Kärppiä huonommaksi. Kärpät nousisi 2-3 rästipeliään voittamalla jo 2 pisteen päähän sekä Ilveksestä että Lukosta. Eli paljon hehkutetut porukat alkavat olla näköetäisyydellä, eivätkä ole voittamattomia. Kausi on tosiaan vasta alussa, ainakin toivottavasti alussa, ettei mikään korona pure.

Edit. Pelikaanit tasoitti lopussa Kalpan johdon 3-1 ja peli meni jatkoille. Mutta edelleen Kärpät menee edelle, jos Kalpa saa lisäpisteen.

Edit2. Pelikaanit ryöväsi Niiralan montussa lisäpisteen.
 
Viimeksi muokattu:

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Eli paljon hehkutetut porukat alkavat olla näköetäisyydellä, eivätkä ole voittamattomia.
Eivät tietenkään ole. Lukas Dostal pelasi jäähyväispelissään nollapelin. Sen jälkeen Eetu Mäkiniemi on ottanut Ilveksen torjuntavastuun ja päästänyt selän taakse neljässä pelissä yhteensä 15 maalia. Ja kas kummaa, Ilveskin on hävinnyt kaksi viimeistä peliään sarjan hännillä oleville SaiPalle ja Jukureille. Mitähän käy, jos Pohjois-Amerikkaan lähtee muitakin keskeisiä pelimiehiä?

Lukkokin aukeaa joskus. Nyt kaksi tappiopeliä ja ainakin tänään oli Tapparaa vastaan enimmäkseen altavastaajan asemassa. Tappara oli aktiivinen ja fyysinen ja pelasi tosi hyvin ja Lukko oli välillä todellakin helisemässä. En nähnyt KalPa-peliä, mutta kuopiolaiset ovat olleet aktiivisella jalalla liikkeellä tällä kaudella, joten löytyikö Lukoltakin eräänlainen Akilleen kantapää?

Numero viitosen sanoin, "kaikilla joukkueilla tulee huonoja jaksoja kauden aikana".

Jos Kärppien huonompi jakso johtuu karanteenista ja melkeinkaranteenista ja yhteisharjoittelun puutteesta, niin sanoisin edelleen, että kärsivällisyyttä ihmiset. Kyllä se peli sieltä uudelleen löytyy.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Kaikki kolme joukkuetta, joiden P/O on parempi kuin Kärppien, ovat häviämässä tänä iltana. Pelicansin lukema putoaa samalla Kärppiä huonommaksi. Kärpät nousisi 2-3 rästipeliään voittamalla jo 2 pisteen päähän sekä Ilveksestä että Lukosta. Eli paljon hehkutetut porukat alkavat olla näköetäisyydellä, eivätkä ole voittamattomia. Kausi on tosiaan vasta alussa, ainakin toivottavasti alussa, ettei mikään korona pure.

Edit. Pelikaanit tasoitti lopussa Kalpan johdon 3-1 ja peli meni jatkoille. Mutta edelleen Kärpät menee edelle, jos Kalpa saa lisäpisteen.
Ei ole kukaan liiga-joukkue koskaan ollut voittamaton, joten sinänsä ei yllätä, että noillekin joukkueille niitä vaikeuksia tulee. Kaikki joukkueet kun niitä kohtaava runkosarjassa. Niin kuin ylempänä todettiin ei Ilveksellä ole enää Dostalia maalissa ja jos loputkin lainat lähtevät, niin kusiset voi olla paikat. Lukko taasen oli tänään aika lailla helisemässä Tapparaa vastaan ja varsinkin Tapparan nopeat käännöt ja kamppailupelaaminen olivat kryptoniittia Lukolle. All-in-all se oli Lukolta kuitenkin vain yksi peli ja ei heillä sen pelin kanssa suurempaa hätää ole. Mutta kuten sanoit on Kärpät ihan iskuetäisyydellä, vaikka toki Kärpät muutti pelaamista jonkin verran tiiviimpään ja järkevämpään suuntaan sen HIFK-tappion jälkeen. Jos Manner jatkaa pelin kehittämistä tuohon suuntaan, niin ei ole ollenkaan mahdottomuus, että noustaan kärkisijoille. Toki se vaatisi myös sen, että kotipeleissä pelattaisiin tuolla lailla. Vieraissa tuo peli jo luonnistuu suht hyvin. Kuten aiemmin on tullut todettua on kaikki Mannerin omissa käsissä.

Huomenna saadaan sitten tänään huippupelin pelannut Tappara vieraaksi ja nimenomaan hyvä niin, että pelataan Oulussa. Pari aiempaa viikonloppu peliä Oulussa (SaiPa ja HIFK) ovat olleet rimanalituksia, mutta huomenna olisi Tapparaa vastaan himassa paikka lyödä parasta pöytään. Vastus on sellainen, että sytyttää varmasti, mutta on paljon kiinni siitä saadanko tuo tiistain JYP peli siirrettyä kotikaukaloon vai onko luvassa tuttua kotipelaamista.

Tämäkin tuntuu monelle tai ainakin joillekin olevan sellainen asia mitä ei haluta myöntää tai suostuta näkemään, että Kärpät pelaa kotona eri lätkää kuin vieraissa. Vieraissa lähdetään jopa viiveellä ja etäisyydet ovat tiiviit. Vaikka JYP ei mikään ultimaattinen testi ollutkaan niin tuo peli oli Kärpiltä jo pitkälti hyvää pelaamista. Ainoa mikä vuoti oli alivoima ja PAPP, jotka ovat olleet huonolla tolalla tällä kaudella. Kotona taasen rallatellaan ja mm. karvataan kahdella maalin takaa ja roiskitaan pitkiä avauksia. Toki tähänkin tuli jo muutosta viime launtaina Ässät-pelissä ja peliä oli järkevöitetty, osin juuri pakon sanelemana. Toivottavasti sama tahti jatkuu huomenna Tapparaa vastaan ja peli kehittyy jälleen jonkun verran. Ei sitä hetkessä pistetä kuntoon, mutta pienin askelin kun parsitaan kevättä kohti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös