Positiivisuusketju kaudelle 2019–2020

  • 99 779
  • 464

Vide68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, RoKi
NONIIN jumalauta äijät. Seitsemän pisteen johto ja yksi peli vähemmän pelattuna sarjakakkoseen verrattuna. Toki jopa minäkin ymmärrän että peli ei ole ollut kummoista viime peleissä, kävin jopa itse muutaman sadan kilometrin päästä katsomassa Ilves-matsin, eikä edes saanut kuulla Verkko Heiluu. MUTTA. Katsokaapa nyt tätä meidän joukkuetta. Lupaavia junioreita puskee edustukseen, osa jopa vakituisessa kokoonpanossa, mm Niemelän Topi. Pakkohan tähän on mainita Rädyn veljekset, junioreista puskemassa Tieksolaa Puhakka yms. tulevaisuudessa tulevat viimeistään ensi kaudella härnäämään liigatasolla. Tähän väliin pakko mainita ainakin Koblizek, Hermonen, Koskenkorva, miksei myös Metsävainio, siinä melko kovia pelimiehiä jotka ovat tässä edustuksen ovikynnyksellä. Sitten päästäänkin näihin paikkansa vakiinnuttaisiin, ei ainakaan vielä legendanmaineella pyöriviin kavereihin. Mieleeni tulee ainakin Heshka, Sailio, Humaloja, Karvinen. Tiedän tiedän, moni täältä laskee Heshkan aivan eri korin pelaajiin, mutta nyt pyrin tässä kirjoituksessa pohtimaan pelaajia organisaatioon vaikuttamisen tasolla. Edellä mainittuihin en laske Puljujärveä tai Lammikkoa, jotka ovat liigassa tähtistatuksella operoivia pelaajia, joista saadaan olla todella tyytyväisiä että kyseiset pelimiehet saatiin edes täksi kaudeksi Kärppiin. Sitten vielä ainakin Krejcik ja Kristof. Kristof on osoittanut olevansa liigaan kärkikenttien mies mikäli vain peli luistaa, tätä odotellaan vielä tälle kaudelle. Jakub on harvoja pelaajia, joille ensimmäisen kauden jälkeen/aikana toivoisin mahdollisimman pitkää jatkosopparia. Jumalauta täydellinen puolustaja, kiitokset Lukolle. Tämän myötä pakistoon maininta myös ruotsalaisvahvistus Byströmille. Mielestäni vähintään perusvarma pakki joka omaa kyllä kyvyn kehittyä aivan liigan eliittiin. Veskariosasto on aivan terävintä kärkeä, tuleva ykköskierroksen varaus jonka parina Hillin opissa varmasti tuleva änäriveskari. Miettikää, tämän jälkeen jo lähes legendan statuksen omaavat kaverit. Kukkonen, Jokinen, Pesonen ja Pyörälä. Lasse joka painaa illasta toiseen täysin varmaa duunia, ja nyt loukkaantumisesta palannut Pyörälä, ovat kotimaisessa Liigassa käänteentekeviä pelaajia, jotka johtavat omalla esimerkillään koko joukkuetta, sekä toimivat täysin ainutlaatuisina apuina valmennukselle. Sitten herrat Pesonen ja Jokinen. Olen varma että kumpikin omaa routaisen sydämen, ja että herrat painavat aina täyden mahdollisen suorituksen. Onhan siellä taustalla loukkaantumista ynnä muuta, mutta on siinä keväällä isoja ukkoja. Tämän pohjilta en itse löydä joukkueesta yhtään heikkoa lenkkiä, ja olen sen verran varma tästä että olen valmis tarjoamaan kaikille tämän palstan kärppäfaneille bisset mestaruuden ratkettua Kärpille. Eihän meillä nyt saatana ole asiat niin huonosti mitä suurin osa esimerkiksi jatkoajan palstasta antaa ymmärtää. Pahoittelen mahdollisia kirjoitusvirheitä.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
@Vide68 Peliähän ei missään tapauksessa ole vielä menetetty ja joukkueessa on paljon hyviä pelaajia. Aikaa on toimia ja rohkaisevia merkkejä ongelmien tiedostamisesta on tänään kuultu Mannerinkin suusta ja eiköhän ongelmakohtia hiota ahkerasti myös kulissien takana. Loppupeleissä voi olla, että nämä pelilliset ongelmat tässä vaiheessa runkosarjaa koituvat lopulta Kärppien eduksi mestaruustaistelussa. Siinä tapauksessa siis, että niihin osataan oikealla tavalla reagoida ja sitä kautta mestaruusjuna saadaan takaisin raiteilleen.

Sitten herrat Pesonen ja Jokinen. Olen varma että kumpikin omaa routaisen sydämen, ja että herrat painavat aina täyden mahdollisen suorituksen. Onhan siellä taustalla loukkaantumista ynnä muuta, mutta on siinä keväällä isoja ukkoja.

Herrojen Pesonen ja Jokinen yläpuolella nämä vammat valitettavasti leijailevat suurien kysymysmerkkien muodossa. Toki itsekin toivon, että he olisivat täydessä pelikunnossa keväällä ja pääsisivät auttamaan joukkuetta mittavalla kokemuksellaan, mutta Pesonen on tällä kaudella ollut runsaasti pelaamatta ja onnistuminen keväällä vaatinee, että toipuminen yläraajavammasta sujuu täydellisesti ilman takaiskuja. Pelituntuman ja ketjukemioiden kannalta tuollaiset pitkät poissaolot ovat myös erityisen harmillisia. Myös Jokisen selän kestävyys arveluttaa. Valitettavasti tilanne, jossa molemmat herroista seuraavat pudotuspelejä katsomosta käsin voi olla hyvinkin mahdollinen. Tai sitten jompi kumpi tai molemmat heistä pelaavat pahasti kesken kuntoisena, mikä olisi niinikään katastrofaalinen tilanne.

Pahoittelen mahdollisia kirjoitusvirheitä.

Kirjoitusvirheitä ei juurikaan tekstissäsi silmiin pistänyt, mutta kappalejakoa suosittelisin käyttämään tuollaisessa vähän pidemmässä kirjoituksessa. Helpottaisi meitä muita lukijoita. :)
 

Vide68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, RoKi
@aurora borealis Kuten alussa mainitsitkin että peluuttamisessa ja pelitavassa on ongelmia, sen varmasti tiedostaa jokainen, ja juuri se on se asia miksi kyseinen ”huolenaihe” kuulukin positiivusuusketjuun. Ongelmat täytyy tunnustaa jotta ne voidaan korjata.
Herrat Pesonen ja Jokinen. Edelleen.
Kyllähän sen itse Sokea Reettakin näkee etteivät kaverit ole täydessä iskussa vielä olleet. MUTTQ aion edelleen viitata positiivusuusketjuun väittämällä, että kaverit ovat vähintäänkin painonsa arvoon kultaa kun kevät koittaa. Tottakai loukkaantumiset, varsinkin vanhemmilla pelaajilla selän ym. tukielimistön häiriöt nostavat pintaan suuriakin kysymysmerkkejä, mutta tähän viittaan edelleenkin koodilla ”kysymysmerkki”.
Tässä joukkueessa on potentiaalia, ja uskon, ei, väitän sen realisoituvan ennen huhtikuuta. Mikäli väärässä olen, ovat kaikki mielestään oikeutetut tervetulleet pyytämään kaljarahaa.
Palautteesta vielä suuri kiitos @aurora borealis , toivottavasti vastaus on selkeästi luettavissa!
 

Rekka Pinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Vancouver Canucks
No nyt oli vahva esitys Ilveksen kotona 0-3. Ekaa 10 minuuttia lukuunottamatta selvästi parempi jengi oli Kärpät. Näitä vahvoja esityksiä on kaivattu ja nyt myös voitettiin vihdoin kärkijengi. Varsinkin puolustus oli tänään pitkästä aikaa hyvällä tasolla.

Tätä ollaan kaivattu ja tällä kertaa Kärpät kyllä pelasi niinkuin pitääkin.
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Tällä hetkellä näyttää että suvantovaihe (reenijumi) on selätetty. Melko kliinisen kova vieraspeli.

Annunen on kyllä järkyttävän hyvä maalivahti jo nyt ja kehittynyt huimasti suht lyhyessä ajassa!
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kyllä yhdellä voitolla on taivaallinen merkitys kun muistelen kommentteja edellisen pelin jälkeen, hyvä niin.
Tätähän se on kun peleistä ei nähdä muuta kuin tulokset. Kuuluisaa teksti-tv seuraamista. Menneet neljä "heikkoa" peliä on itse peliä katsomalla olleet aivan hyvää tekemistä. Todella heikko viimeistely, huono tuuri, sekä Aleksi Mäkelä on sitten tuonut huonoja tuloksia. Peli on kyllä koko ajan ollut hyvällä tasolla.
 

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Tätähän se on kun peleistä ei nähdä muuta kuin tulokset. Kuuluisaa teksti-tv seuraamista. Menneet neljä "heikkoa" peliä on itse peliä katsomalla olleet aivan hyvää tekemistä. Todella heikko viimeistely, huono tuuri, sekä Aleksi Mäkelä on sitten tuonut huonoja tuloksia. Peli on kyllä koko ajan ollut hyvällä tasolla.
Juurikin näin. Toki tunteella saa olla mukana, mutta jos nyt muutama peli menee huonosti haukutaan kaikki pelaajat ja halutaan uusia tilalle. Tosipelit on vasta keväällä ja ehkä sitä henkistä kuormaakin kannattaa säästellä sinne. Ihmisiä on ne pelaajatkin.
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Tätähän se on kun peleistä ei nähdä muuta kuin tulokset. Kuuluisaa teksti-tv seuraamista.
No mitä nyt 95% tämän kauden matseista nähtynä. Raksilan peleistä yhteen en ole päässyt paikalle.

En edes jaksa muistaa mitä kaikkea on tullut suollettua noiden paskojen matsien jälkeen tänne, mutta jos joukkueen kaikki alkukauden "syömähampaat" eli hyvä AV, hyvä PAPP ja hyvä maalivahtipeli valahtavat yhtäkkiä Mestistasolle, niin kyllä siinä meinaa vähän kuuppa punoittaa.
 
Viimeksi muokattu:

raju

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aaron Hakala , Ville Nieminen , Jukka Rautakorpi
Tänään Raksilaan ensimmäistä kertaa tälle kautta, vastassa nousukunnossa oleva TPS. Sen verta täpinöissään että alkais jo!
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärpät-TPS. Kertoimet kotivoitolle 1.33, vieraille 6.70. Hieman on asetelmat vaihtuneet vuosituhannen alusta. Paha on palannut takaisin.
 

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Paljon on puhuttu ettei koville pärjätä. Nyt ainakin kaadettiin "umpikuumat" Ilves ja TPS juuri silloin kun Tappara meinasi päästä iholle.
Olet taas väärässä. Tapparalla on "treenijumi" koska ovat harjoitelleet pelaamaan jääkiekkoa. Siksi häviävät tällä hetkellä. Kärpät ei hävinneet tänään, joten Kärpät eivät ole harjoitelleet tosissaan.
 
Olet taas väärässä. Tapparalla on "treenijumi" koska ovat harjoitelleet pelaamaan jääkiekkoa. Siksi häviävät tällä hetkellä. Kärpät ei hävinneet tänään, joten Kärpät eivät ole harjoitelleet tosissaan.
Tiedän että olen väärässä, mutta yritin jotain positiivista löytää tähän surkeaan kauteen kun kyseessä kuitenkin on positiivisuusketju.
 

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Paljon on puhuttu ettei koville pärjätä. Nyt ainakin kaadettiin "umpikuumat" Ilves ja TPS juuri silloin kun Tappara meinasi päästä iholle.
Mu-mutku eihän tepsi ole edes sääleissä tällä hetkellä, ei lasketa. Tapparallakin selvä treenijumi päällä joten siksi konttaavat tällä hetkellä, Kärpillä ei sellaisia ole vaan se huono vaihe johtuu Jokisen palkasta, Koblista ja Mannerillakaan ei riitä. Rybarikin pomputtelee.

No ei vaan nyt vaikuttaa jo paremmalta. Toki TPS ei tänään mitenkään häikässyt, mutta olihan Kärpät varsinkin kaksi ensimmäistä erää pelipäällä. Ilves-peli saattoikin olla yksi kauden parhaista peleistä. Vielä kun Kristof saisi sen eläintarhan selästään niin hyvä tästä tulee.
 

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ykkösketju, kakkosketju, kolmosketju ja kyllä, tänään onnistui myös nelosketju. Huomenna rotaatiota odotettavissa neloseen.

Sarjajohto kasvoi taas yhdellä pisteellä.

Positiivista.
 

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Ykkösketju oli tänään pelipäällä. Jokiselta taas hyvää tekemistä.

Lammikko ja Puljujärvi ovat nousseet takaisin taistelemaan tosissaan Liigan pistepörssin voitosta.

Otan kyllä mielummin Puljun ja Lammikon kaltaisia tasaisia suorittajia kuin esim. Nättisen kaltaisen alkukauden tykityksen.
 

Miekkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Eilinen peli oli kyllä mun mielestä parasta kärppää koko kaudella ja oli mahtava olla paikanpäällä tätä todistamassa. Papatkin alkaa tässä vertymään, mikä lupaa helvetin hyvää kevättä silmällä pitäen!
 
Viimeksi muokattu:
Eilinen peli oli kyllä mun mielestä parasta kärppää koko kaudella ja oli mahtava olla paikanpäällä tätä todiatamassa. Papatkin alkaa tässä vertymään, mikä lupaa helvetin hyvää kevättä silmällä pitäen!
Heshkan loukki vaan loi mustia pilviä, en epäile hetkeäkään että joku ei voisi Kärppien jopa nuorista stuntata Heshkaa loppukauden.
 

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy
Eilisestä jäi hyvä fiilis. Maalihanat kunnolla auki ja onnistumisia kolmelle ensimmäiselle ketjulle. Olisi hienoa, jos nuo pysyisivät nyt pääosin koossa. Lammikko on aivan huikea ukko kaikin puolin. Puljun taso vielä enemmän heittelee pelistä toiseen, mutta parhaimmillaan on melko pitelemätön.

Pesosen paluu oli plusmerkkinen ja Jokinenkin on ollut nyt viime peleissä enemmän positiivisesti esillä. Näiden varaan voidaan tuo kolmosketju rakentaa. Sailion siirtäisin eilisestä huolimatta neloseen ja joku nuorempi jannu kasvamaan korkoa tuohon pappojen rinnalle. Hermonen, Räty jne. Toki jos tuo pidemmällä otannalla Sailion kanssa toimii, niin miksi ei näinkin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös