Positiivista synkkyyteen!

  • 535 147
  • 1 676

Miika666

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nonii elikkäs kyllästyin totaalisesti alkukauden ajan jatkuneeseen kitisemiseen (viimeisimpänä uuden pelaajan tyrmääminen ennen ensimmäistäkään ottelua)ja päätin avata uuden ketjun minne nyt voisi sitten kerätä niitä positiivisia asioita Turun palloseurasta ja kaudesta 2011-2012 joita nyt kaikesta kitinästä ja kehnosta kauden alusta huolimatta löytyy.

Mielestäni on hyvä asia että joukkueessa tapahtuu muutoksia ja uusia pelaajia hankitaan ja saadaan joukkueeseen kilpailua pelipaikoista.
Lisäksi hienoa on se että omat kasvatit Palmroth ja Ristolainen ovat onnistuneet hienosti.

Tälläistä tänään, toivottavasti löytyy muitakin ketkä ovat kyllästyneet lukemaan kiukuttelua..
 

Konson Antti

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Minä liityn myös tähän porukkaan!

Viime kausi lienee itsellä liian hyvin muistissa, koska olen jaksanut iloita kaikista pisteistä ja hyvistä asioista kentällä.

Itselläni riittää uskoa valmennusjohtoon ja jopa koko pukumies-kaartiin. Menestystä sielläkin halutaan kaikin keinoin mitä mahdollisuuksien rajoissa on.

Positiivista on myös tuttujen pelaajien kehittyminen, Palmroth etunenässä.

Hyvillä mielin kohti tulevaa hyvässä seurassa!
 

Smirnoff

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS #26
Ryan Stonen peli kulkee kokoajan paremmin ja paremmin. Haastattelusta huomasi kuinka erilaiseen paikkaan hän oli tullut kuin luuli ja alkaa nyt löytämään sen "tatsin" niin kopissa, kuin kentälläkin. Kunto on kohentunut ja se järki on kasvanut eurooppalaiseen kiekkoon. Tämä jätkä tulee olemaan todellinen kultakimpale kevättä kohti, siitä olen satavarma.
 

Miika666

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ryan Stonen peli kulkee kokoajan paremmin ja paremmin. Haastattelusta huomasi kuinka erilaiseen paikkaan hän oli tullut kuin luuli ja alkaa nyt löytämään sen "tatsin" niin kopissa, kuin kentälläkin. Kunto on kohentunut ja se järki on kasvanut eurooppalaiseen kiekkoon. Tämä jätkä tulee olemaan todellinen kultakimpale kevättä kohti, siitä olen satavarma.

Joo samaa mieltä täällä, hetken ajattelin että tuleekohan tästä mitään mutta mies on parantanut koko ajan ja todennäköisesti parantaa jatkossakin. Eikä haittaa yhtään että osaa myös rymistellä.
 

Jay Low

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, SHL
Tälläistä tänään, toivottavasti löytyy muitakin ketkä ovat kyllästyneet lukemaan kiukuttelua..

No tokkiinsa. Kiitos Hevi-Miikalle ketjusta.

Touhu näyttää huomattavasti paremmalta joka sektorilla juuri nyt. Vanhat vahvistukset parantaa tasaisesti ja lupaavia uusia tulee rosteriin. Kaikesta antamastani kritiikistä huolimatta (toki olen yhä sitä mieltä, että tavoitteita/strategiaa tulisi selkeyttää) myös pukuosastolla petrataan - rahaa ei ole pihdattu vaan tasokkaita äijiä on haluttu ja pystytty hankkimaan markkinoilta.

Synkkä syysilta hymyilee. Kylmää A-olutta ja Mestistä. Taktisesti ihan tuollaista NHL-tason havumetsäkohkaamista. Viihdyttävää.
 

Freya

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, TPS & M.Koivu
Mä olen koko alkukauden ollut ihan positiivisin mielin. Jotenkin tosiaan viimekauden kaaos on niin muistissa, että nyt kaikki tuntuu paljon valoisammalta. Meillä on tavoitteita ja punainen lanka mitä kohti mennään ja itse uskon että peli paranee kauden edetessä. Kivaa vaihteeksi kun ei tarvitse olla jatkuvassa vitutus / paniikki tilassa.

Stonen kohdalla komppailen muuten täysin Smirnoffia!
 

fabula

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kiva ketju, osallistutaanpa tähän itsekin!

Mielestäni erittäin positiivinen asia on ollut joukkueen taisteluilme ja tekemisen meininki vaikeampia vastustajia vastaan (ja tietenkin myös noista otteluista saavutetut pisteet). Siellä oikeasti pistettiin itseä likoon ja taisteltiin niistä pisteistä. Ja tämä välittyi hyvin myös katsomoon. Etenkin HIFK -pelissä yleisökin oli lopussa hienosti mukana. Ja muutenkin näin ulkopuolisen silmin vaikuttaa, että joukkueessa on kaikesta huolimatta hyvä henki.

Aiemmin mainittujen Palmrothin ja Ristolaisen lisäksi myös Marko Anttila ansaitsee mielestäni maininnan tässä ketjussa. Lisäksi ainakaan minulla ei ole mitään valittamista uudesta pakkihankinnasta, ainoastaan positiivisia fiiliksiä herättää.

Kyllä mulla on sellanen fiilis, että hyvä tästä tulee vaikka joukkueen peli vielä liikaa ailahteleekin.
 

bumerangi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hyvä näkökulma ketjulle!

Positiivisen ajattelun ei tarvitse tarkoittaa yltiöpositiivista sinisilmäisyyttä, vaan yhtälailla on perusteltua keskustella onnistuneista osa-alueista kaudella, kuin on keskustella niistä epäonnistuneista tapahtumista kentällä ja tai sen ulkopuolella.

- Uuden puolustajan tulo on perusteltua, ja vaikka alakerran kiekollisuus on katsottu kokonaiskuvan kannalta haitaksi, niin täytyy muistaa, että nykyiselläkin rosterilla puolustus on ollut riittävä. Joukkue ei ole päästänyt paljoa maaleja, ja on pystynyt pääasiassa tiiviiseen puolustuspeliin myös kovempia joukkueita vastaan. Esimerkkinä peli Tapparaa vastaan, missä hyökkäyspeliä lukuunottamatta ohjat oli omissa käsissä. (En kylläkään kehu peliä kokonaisuutena)

- Kyllä peli on ihan erilaista viime vuoteen verrattuna. Kavereilla on peli-idea, jonka toteutumisesta on jo merkkejä. Esimerkiksi tasoitus Jokereita vastaan tuli Virtamaisen pyörityksen päätteeksi, kun Jokerit eivät päässeet pitkään aikaan vaihtamaan. Kyllä sitä siellä näkyy, ja mitä omaa peliään pelaavampi vastustaja, niin sitä selkeämmin Tepsin tekeminen muuttuu luonnollisemmaksi.

- Tsekit. Plihal, Birner ja toinen Tomas. Birner pelaa tällä hetkellä loistavalla asenteella, ja edelleen ärsyttää puheet kaverin ulostamisesta.


Nimimerkitkin näyttävät täällä vieraammilta ja harvemmin kirjoittavilta tahoilta. Ehkä äänekkäimmätkin peltirummut vielä avaavat täällä sanaiset arkkunsa.
 
Markus Palmroth on yllättänyt minut täysin (ja siis positiivisella tavalla). Viimeksi kävin Jokerit ottelun katsomassa ja Palmroth pelasi jäätävän rauhallisesti ja teki maalinkin ottelussa. Kehitystä on tullut huimasti ja Mojzisin kanssa pelaaminen on selvästi auttanut Markuksen peliä. Itse kummastelin muutama viikko sitten kun näin Palmrothin nimen ykköspakkiparissa mutta Peksi tiesi näköjään jo silloin että piilossa olevaa potentiaalia löytyy.

Kausi tähän asti:
Ottelut: 13
Maalit: 2
Syötöt: 3
Pisteet: 5
Rangaistukset: 0min (pitääkö paikkaansa?)
+/- : + 4
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Hyvä ketju. Listaan positiivisimmat asiat perusteluineen.

Markus Palmroth
Kukaan ei tainnut uskoa ennen kautta mieheen. Yllättänyt ihan jokaisen. Ansaitsee paikkansa ykkösparissa vierellään Mojzis.

Tsekit
Mojzis on ollut puolustuksessa loistava. Birner on löytämässä itseään odottelun jälkeen. Plihal ei ole missään nimessä ollut epäonnistuja. Toivotaan että Schwarz saa selkänsä mitä pikemmin kuntoon. Cernyä moni haukkuu, myönnettäköön ettei hän ole ollut välttämättä positiivisin yllätys.

Hankinnat
Positiivista valoa Mojzisin ja Scalzon hankinnoille, varauksin myös Stonen hankinnalle. Scalzo on varmasti hyvä apu puolustukseen, Mojzisin perustelinkin jo ylempänä. Stone myös löytämässä tasoaan?

Pelit isoja vastaan
Pelaaminen isoja (HIFK, Jokerit yms.) vastaan on ollut hienoa. On taisteltu ja saatu pisteitä. HPK- ja SaiPa-tappiotkin unohtumassa hienojen suoritusten tultua. Tepsi on nousussa.

RR55
Tarvitseeko perustella? Jos en ikinä olisi nähnyt/kuullut, en uskoisi tuon ikäiseksi.

Siinäpä niitä, varmasti unohtui monta asiaa, mutta antaa muidenkin kirjoittajien sanella niitä tänne. Positiivinen ketju, joten hymiö perään. :)
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hyvä ketju! Erittäin perusteltua tuoda julki myös niitä hyviä asioita vaikkei tämä tendenssi meidän perisuomalaiseen luonteeseen itsestäänselvästi ole koskaan kuulunutkaan.

Itseäni miellyttää Palloseuran touhussa tuo tekemisen meininki mikä on päällä. Sitä ei yksittäiset heikot tulokset kaada, vaan Virta tuntuu olevan erittäin tiukasti tilanteen tasalla, ja täten sopivan reagointiherkkä. Virran joukkuetta kehuvat lausahduksetkin lehdistötilaisuuksissa valaa varmasti lisää tätä me-henkeä joukkueeseen, ja uskon että keväällä meidän vahvuus on yhtenäisyys.

Seuraava ilahduttava asia: Stone has started to deliver. Tästä kaverista oli positiiviset fiilarit ennen kautta kun Palloseurassa nyt ei näitä tämän tyyppisiä pelaajia ole koskaan liikaa ollut. Joka pelissä väläyttää myös että sitä kuuluisaa spelögaa löytyy erittäinkin paljon, ja myös käsiä, joidenkin mielestä jopa ehkä yllättävänkin paljon. On äärimmäisen fiksu pelaaja kiekon kanssa. On myös hyvä, ettei ole mennyt mihinkään henkiseen jumiin noista pelirangaistuksista kun niistä jokainen ei ole aivan selvää kauraa kuitenkaan ollut ja on ehkä vähän ollut (jo) maineensa vanki. Mutta positiivinen kuva äijästä, hyvä pelaaja meidän jengiin.

Palmroth on myös (kuten muutama on todennut) ollut hyvä. Tämä on vähintäänkin yllättävää, mutta kelpaa. Lisää tätä, Markus! Jätkältä löytyy kamppailuvoiman lisäksi myös vähän käsiä, ja (erittäin aliarvostettu) kyky toimittaa kiekko helposti yhdellä pienellä syötöllä omille vauhtiin. Ei myöskään hötkyile ja panikoi, pelaa rauhallisesti. Tästä tulee vielä hyvä.

Birnerin ja Laakson piristymisille myös peukkua, sekä Scalzon hankinnalle. Lisää positiivista väriä toisi turkulaisen lätkäkansan herääminen siihen todellisuuteen että Palloseura taas on seurattavan arvoinen jääkiekkojoukkue. Sitoutuva, uhrautuva, taisteleva, ja viime kauteen (sekä moneen muuhun SM-liigajoukkueeseen) verrattuna erittäin viihdyttävä. Joten ei muuta kuin hallille mars, tehdään tästä itsekin hyvä kausi!
 
Suosikkijoukkue
TPS, Anaheim Ducks & Minnesota Wild
Komppaan edellisiä ja totean, että aivan loistava ketju. Olen itse myös täynnä kaikkea kitinää ja valittelua kuinka asiat ovat huonosti ja kaikki hankinnat ovat surkeita yms.

Viime kausi osoitti, että pohjalla on käyty ja ainoa tie on ylöspäin. Sen on myös pojat näyttäneet. Alkusyksy on ollut erittäin positiivinen ja kovia jengejä ollaan pystytty haastamaan ja jopa voittamaan (IFK, Jokerit). Nuo asiat ruokkivat joukkuetta ja nostavat pelihaluja jokaisessa pelimiehessä.

Itse pidän suuresti Mario Scalzon hankinnasta ja uskon, että kaveri breikkaa läpi myös Sm-liigassa. Hetken varmasti ottaa kun hän löytää pelityylin ja kemian pakkiparinsa kanssa mutta kun ne loksahtavat niin olkaa varuillanne muut jengit!

On ollut myös todella antoisaa seurata RR55 sekä M.Palmrothin otteita. Pojat ovat nostaneet tasoaan huikealla tavalla.

Itse olen kotoisin Jyväskylästä, asun tosin Vantaalla tällä hetkellä mutta voin ylpeänä kantaa Tepsin paitaa hallille mennessäni, sillä tiedän Tepsin antavan kovan haasteen ilta toisensa jälkeen.


Viesti on hyvä lopettaa P.Virran sanoihin, jotka meikäläiseen kolahtivat. Kommentti on voitetun TPS-Jokerit ottelun jälkeisestä lehdistötilaisuudesta: ''Tulette kaikki huomaamaan kauden aikana sen, että Tepsi on mainettaan parempi lätkäjoukkue.''

HUNAJATA HUNAJATA!!!
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
Timo Seppänen - Mario Scalzo

On se vaan jumalauta hienoa, että meillä on nyt myös suhteellisen toimiva puolustus! Ykkösparihan on käytännössä koko kauden toiminut kyllä mukiinmenevästi, mutta Mario Scalzon tulon myötä myös Timo Seppänen näyttää astuneen kokonaan uudelle tasolle:

Time before Mario the Magic - 14. 0+0=0, -6, 31 RM
Time after Mario the Magic - 3. 2+3=5, +5, 0 RM

On se vaan hienoa! Ja entisestään mieltä nostattaa TPS:n vire! Neljän ottelun voittoputkessa mennään ja kuudesta viimeisestä ottelusta ollaan napattu 15 / 18 mahdollisesta pisteestä!
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
On se vaan jumalauta hienoa, että meillä on nyt myös suhteellisen toimiva puolustus! Ykkösparihan on käytännössä koko kauden toiminut kyllä mukiinmenevästi, mutta Mario Scalzon tulon myötä myös Timo Seppänen näyttää astuneen kokonaan uudelle tasolle.

Seppänen on ollut suorastaan maaginen kaikki kolme peliä jotka Scalzo on joukkueessa häärinyt. Ei varmasti ole sattumaa tuollainen tasonnosto! Seppänenhän on tekaissut kolmessa pelissä viisi tehopinnaa ja on suoriutunut puolustustehtävistäkin hienosti.

Mukava yksityiskohta on myös se että kentälliset ovat nyt kolme peliä pysyneet samoina koskapa homma toimii näin hyvin. Pysyvyys tuolla saralla tuo myös lisää varmuutta pelaajien otteisiin.

Mut aijai että tuntuu hyvältä, TPS on noussut jo kuudenneksi sarjataulukossa. Hetki sitten oltiin jumboja..

Turkuhallin yleisömäärä meinaa palauttaa ihan maan pinnalle, 4542 ja paikallispeli? Ei ole todellista.
 

Wingman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Valmentajien hautuumaa
Joo Seppänen on nakuttanut viime peleissä todella kovat tehot. Virta miehen piristymisestä puhuikin jo Scalzon ensimmäisen pelin jälkeen. Toivottavasti meno jatkuu samanlaisena.
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nyt ollaan sillä puolella sarjataulukkoa, kun tämän seuran pitäisi aina olla. Perinteet velvoittaa, nääs. Mahtavaa!

Ja noi meidän pakit on niin ihquja!
 

kiekko-ollie

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
On se ihmeellistä olla kuudentena....

Ja mieti! Kaikkien näiden perseilyjen jälkeen! Ensin se et Arse hankkii pelaajat, Peksi valmentaa, Hietarinta johtaa, HK-areena on nimenä tyhmä, Ströba on kakkosena, Laakso on joukkueessa, puolustus on täynnä kääpiöitä, muutenkin vituttaa jne.
Sanoisin et tä on ihmeellistä!
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ja mieti! Kaikkien näiden perseilyjen jälkeen! Ensin se et Arse hankkii pelaajat, Peksi valmentaa, Hietarinta johtaa, HK-areena on nimenä tyhmä, Ströba on kakkosena, Laakso on joukkueessa, puolustus on täynnä kääpiöitä, muutenkin vituttaa jne.
Sanoisin et tä on ihmeellistä!

Sarkasmi ei ole positiivisuutta, joten olet aivan väärässä ketjussa. Ihmetyttää tämä yhden nimimerkin jahti. Jätkä kirjoittaa kriittisiä viestejä, so what? Eikö alkukaudessa ollut mitään kritisoitavaa? Kannattajaa saattaa hieman siepata kun oma joukkue ottaa pataan joka ilta ja purkaa sitten tänne fiiliksiään.

Minäkin annoin Peksille sekä Laaksolle sapiskaa ja olen silti helvetin iloinen, että nyt näyttää siltä että olin väärässä. Eli positiivista on se, että voi iloita olleensa väärässä!
 

kiekko-ollie

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sarkasmi ei ole positiivisuutta, joten olet aivan väärässä ketjussa. Ihmetyttää tämä yhden nimimerkin jahti. Jätkä kirjoittaa kriittisiä viestejä, so what? Eikö alkukaudessa ollut mitään kritisoitavaa? Kannattajaa saattaa hieman siepata kun oma joukkue ottaa pataan joka ilta ja purkaa sitten tänne fiiliksiään.

Minäkin annoin Peksille sekä Laaksolle sapiskaa ja olen silti helvetin iloinen, että nyt näyttää siltä että olin väärässä. Eli positiivista on se, että voi iloita olleensa väärässä!

ööh, jätkä kirjottaa et on ihmeellistä olla kuudentena ja yhdyn siihen. Ihmeellistä tämä jahti tosiaan.
 

Banjo

Jäsen
Jos joku olisi vakavalla naamalla kertonut minulle ennen kautta että ollaan kuuden joukossa tällä hetkellä, meillä on puolustuksessa kaksi maajoukkuepakkia ja kultakuuppaa kantaa Marko Anttila niin olisin hymyillyt säälivästi. Siinä on positiivisuutta kerrakseen, nautitaan tästä!
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
Kotiotteluiden voittoputki yhdistettynä seuraavaan tilastofaktaan:

Aleksis Ahlqvist @ TPS
9 GP (504:38), 6 W - 1 L - 1 OT, GAA 1.66, SVS% 94.09, SO 2

Onse Upi vaan niin perkeleen kova jannu vieläkin! ;)
 

Knightrider

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kotiotteluiden voittoputki yhdistettynä seuraavaan tilastofaktaan:

Aleksis Ahlqvist @ TPS
9 GP (504:38), 6 W - 1 L - 1 OT, GAA 1.66, SVS% 94.09, SO 2

Onse Upi vaan niin perkeleen kova jannu vieläkin! ;)

Jännä juttu muuten, tästähän muodostuu vuodesta toiseen toistuva kaava. Kauden ensimmäisissä peleissä kauhistellaan, että mitä näillä maalivahdinkuvatuksilla edes tehdään. Ja sitten kauden edetessä huomataan, että meillähän on 2 tasavahvaa SM-liigavahtia. Engren & Leggio, Engren & Ortio, Ahlqvist & Schwarz.. Turha näistä alkukauden kankeuksista on näköjään ikinä murehtia, kun kauden päätteeksi Upi on taas jalostanut meille pari tulevaa NHL-vahtia. Kyllä TPS ajautuu synkkään jamaan kun Ylönen lähivuosina lopettaa ansiokkaan uransa, niin tärkeä tuo heppu on meille.

Mutta hei tosiaan, TPS teki paluun 6:n parhaan joukkoon ja on periaatteessa jopa jaetulla 5:llä sijalla! Aikamoinen tasonnosto alkukauteen, vaikka liiga onkin taas todella tasainen.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Paljon positiivista alkukaudesta! Veskarit pelaa hyvin vaikka ei aina tiedäkään torjuuko se Schwarz tuurilla vai taidolla.. puolustus on tällä hetkellä joukkueen kivijalka ja sielläkin riittää kilpailua pelipaikoista mikä on pirun hyvä juttu ja saa ukot pelaamaan tasollaan, jopa yli. Tulevaisuus näyttää hyvältä.. Palmroth on tehnyt huikean hypyn viimekauteen, Vittasmäki on parantanut myös alkukauden haparointejaan, Ristolaisesta on vielä paljon iloa tulevaisuudessa ja tietysti jo nyt, Lehtonen oli jyppiä vastaan erittäin hyvä ja rauhallinen.. Siinä olis tulevalle kaudelle jo kaksi pakkiparia ja vieläpä nuoria omia poikia kaikki.. hyökkäys on sinällään hyvissä kantimissa että nyt kun ykköstykit ampuu huteja sieltä nousee joku kolmosesta-nelosesta pakkien avulla tekemään ne tärkeät pussit joilla ollaan matseja voitettu. Hattunen-Virtala-Cerny on ollut viimeisten pelien pirteimpiä... Hattunen aika vaikee tapaus tällä hetkellä.. Positiivisesti.. Siirtääkö Peksi hänet ykköseen vai pitääkö kasassa toimivan ketjun??!! Hankalaa...
Vielä kun saadaan herrat Stone, Salo ja Laakso takaisin rosteriin ja pysytään ehjinä niin ihan helvetin hyvältä näyttää, uskon mä!!!
 

Migron

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pakko tänne nyt kerran postata kun on aihetta. Hieno vieraskiertua Palloseuralla ja toivottavasti noste jatkuu, ettei Vitutus-ketjuun tule heti asiaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös