Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Pori Aces – porilaista hulluutta digitaalisilla pelikentillä

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Pratu, 25.05.2017 klo 15.00.

 1. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Huomenna kuulemme lisää tästä uudesta aluevaltauksesta, joten avataan jo valmiiksi keskustelulle oma ketjunsa. Toivottavasti ollaan lähdössä mukaan ihan tosissaan, eikä vaan puuhastelemaan. Laji on erittäin mielenkiintoinen ja aivan käsittämättömässä nousussa, niin lajissa liikkuvan rahan määrässä kuin katsojaluvuissakin.

  Millaisia mietteitä herättää? Onko jatkoaikalaisissa esports guruja?
   
 2. Boogy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Hienoa että suomalaiset Liiga-organisaatiot lähtee myös pikkuhiljaa mukaan eSports toimintaan. Ruotsissahan eSports on ollut jo pitkään iso juttu, kun Suomessa ollaan vasta tajuamassa että tämä on jo aika iso juttu myös maailmanlaajuisesti. Nämä ajoissa hommaan mukaan lähteneet ovat varmasti vahvoilla tulevaisuudessa silloin kun eSports on jo täälläkin iso juttu.

  Oma villi veikkaus on että Ässät ottaa siipiensä alle NHL-pelaajan.
   
 3. Tori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Olisi kiva kuulla, joltakin asiaan perehtyneeltä, kuinka tällaiset eSportit business-mallina pyörii? Mikä erikoisosaaminen liigaseuroilla on tähän joka tekee tästä houkuttelevan mahdollisuuden?
   
 4. Pori67s Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ude&Parru
  Kertokaahan nuorelle maalaisjuntille mikä tämä eSports juttu nyt edes on?
  Joku pelikonsoli joukkue vai?
   
 5. Pata-Ässä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  West Coast Titans
  Paha kommentoida, kun ei ole mitään käsitystä mistä on kyse.
   
 6. Myrvold Jäsen

  Mielenkiintoisia juttuja. Huomenna ollaan viisaampia. Seinäjoella Veikkausliiga jengi SJK lähti touhuun mukaan ja tietääkseni ihan kunnon otteella. Itse en asiasta ymmärrä vähää alusta, mutta ainakin haalivat käsittääkseni Suomen parhaan FIFA:n sekä myös huippu NHL:n pelaajan riveihinsä. Pelaavat kaiketi turnauksissa SJK:n väreissä.

  Tulevaisuuttahan tämä on.
   
 7. Laitapuolen Hyökkääjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  E-sports = nörtit pelaa räiskintäpelejä ja ryystää energiajuomaa. Jos tällaisessa on potentiaalia, niin mikäs siinä, tuskin tässä taloudellisesti turpaankaan kovin helposti tulee?
   
 8. Ressa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Nimenomaan näin eli suhteellisen pienellä panostuksella voi saada paljon mainosta aikaan. Ei tässä varmaan muuta tarkoitusta olekkaan vaikka eSportissa aika isoja rahoja tänä päivänä pyöriikin.
   
 9. Mondie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porilainen brändikiekko
  eSport on maailmalla todella suuri juttu, ja isoimmissa turnauksissa voittajat taitaa saada satojen tuhansien palkintoja. Älkää lynkatko jos muistan väärin.

  Olisiko kyseessä porilaisen eSport-joukkueen sponsorointi, joukkueen nimikin muuttunee Ässiin liittyväksi, luulisin mä. Mut nää on näitä.
   
 10. Dustwallow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Skellefteå AIK, PoPa und Red Wings
  Jao, ei siinä mitään kunhan tätä ei nyt nivota liian paljoa lätkäkuvioihin, eli ei tuupata somessa ja matseissa verkkokalvoille näitä videopelitouhuja. Ei sikäli mitään hommaa vastaan, ei vain kiinnosta seurata, vaikka pelaan itsekin päivittäin ja änäriä on ihan palkintorahoja sisältävissä turnauksissakin tullut lätkytettyä . Ja tietenkin jos rahasta sovitaan niin voin Padan riveihin siirtyä. Saman verran paalua kun Kiilholmalle kaudesta, toisin varmasti enemmän lisäarvoa organisaatiollekin.
   
 11. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  Tuskin tarvii isoja panostuksia, mutta pelleilemään on turha lähteä.

  Tosin eSports on paljon muutakin kuin räiskintäpelejä. Niin minäkin luulin alunalkaen. Todellisuus on mm. "Änäriä, Fifaa" jne. Ja niitä nyt tunnetusti hakkaavat muutkin kuin nörtit.
   
 12. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  Näin kävi ainakin Seinäjoella ja luulen, että jotakuinkin näin homma Ässienkin osalta pyörähtää liikkeelle.
   
 13. Brousseau Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Tämä on hieno uutinen, että Ässät lähdössä tähän näinkin eturintamassa mukaan. HIFK:n liittymisen jälkeen tuli heiteltyä kanssa vitsillä ilmaan Ässien vastaavasta liikkeestä, mutten olisi uskonut että tämä tulee tapahtumaan näinkin pian. Pienin askelin kohti yleisseuraa! Mielenkiintoista nähdä, että mihin peliin/peleihin tulee tiimejä, mutta toivottavasti ennemmin seurataan Helsinki Redsin (HIFK) vanavedessä vaikka Overwatchiin, saati että aletaan jollain konsoleilla räpeltämään. Tietysti sitten League of Legends, Dota 2, Counter-Strike etc. johtavina peleinä, jotka keräävät suurimmat yleisömäärät sekä palkintorahat.
   
 14. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ei lynkata. Suurin turnauksen palkintopotti toistaiseksi on tainnut olla yli 20milj.$, josta turnauksen voittaja nappasi reilu 9milj.$.
   
 15. Myrvold Jäsen

  Peter Vesterbacka..voi olla kaukaa haettu, mutta olisiko jotenkin mukana tässä jutussa?

  Huomenna viisaampia.
   
 16. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Overwatch joukkue sieltä Ässille sitten tuli. Päästään siis HIFK:n Redsien kanssa kilpailemaan samassa pelissä.
   
 17. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Tarkoittaa siis käytännössä mitä?
   
 18. Boogy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Kirjoitin hiukan epäselvästi. Tarkoitin siis NHL-pelisarjan ammattilaispelaajaa.
   
 19. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Joukkueen nimi on Aces, ja rosteri:
  Roope ”Ronski” Somero
  Timi "MrHamster" Sillman
  Timo "Tipi" Virkkunen
  Timo "Ashieli" Korkeakoski
  Chris "KarvaRausku" Räisä
  Tomi "TheDesolator" Karhinen
   
  Viimeksi muokattu: 26.05.2017 klo 19.25
 20. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Kysyn vaan että missä on bisness tässä E.-sport viillityksessä? Miten tää juttu hyödyttää Ässien liigajoukkuetta taistelemaan kalliimmista pelaajista? Ettei vaan olis yksi pohjaton rahareikä?
   
 21. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Totta kai on.

  Käsittääkseni kyseessä on maailman nopeimmin kasvava "urheilulaji", jossa liikkuu NHL:ää suuremmat rahat.
   
 22. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Voi olla "maailman nopeimmin kasvava urheilulaji" mutta siitä huolimatta kyseenalaistan sen, tuoko se mainittavassa määrin fyrkkaa Ässien ydinliiketoimintaan - joka on jääkiekon SM-liigassa pärjääminen ja tulevaisuudessa (ehkä) CHL:n mestaruuksien voittaminen.

  Hjallis kuvitteli että suomalaisessa fudiksessa tai pesäpallossa olisi kultakaivos Jokereille, mutta todellisuudessa molemmat osoittautuivat totaalisiksi fiaskoiksi.
   
 23. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Hyvä vertaus, pesis ja suomalainen potkupallo.
   
 24. Pata-Ässä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  West Coast Titans
  Lainaus:
  No tuskinpa kuvitteli.

  Eiköhän tuossa ainakin mainostamisen kautta ole mahdollista tehdä rahaa. Eikös se facebook:kin ole jonkun lantin tuottanut.
   
 25. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Käsittääkseni peliteollisuus on aika suuri bisnes. Toivottavasti Ässien markkinointiosasto saa edes nimikoidut peliohjaimet joukkueen jäsenille.