Poliitikko Ano Turtiainen & VKK -puolue

  • 461 171
  • 2 052

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Salaliitto senkun syvenee. Jos Ano Turtiainen nimen kirjaimet järjestää uudelleen saadaan tulokseksi "Tautinen Roina" tai "Ainainen Rutto"
Anosta on kyllä moneksi, hirveä äijä ja kaulaansa myöten sotkeutunut koronajuoniin. Etu- ja sukunimien kirjaimista saa muitakin viitteitä salaliitosta:

Ruton Antiaine
Uretaani Tonni
Rautainen Otin
Eiran Nautinto
Tatuoinnin Rae
Ironian Tuenta
Totinen Uraani
Narinateutoni
Noitua Rantein
Onnin Rautatie
Neutroni Taina
Ruinata Toinen
Taituroi Annen
Niitto Nauraen
Entrata Unioni
Uintia Rentona
Enoni Nauratti
Orien Nautinta
Teorian Nainut

Tuosta alkaa paljastua jonkinmoinen agenda. Listalla on eläimiä, kulkupelejä, sairauksia, poliittisia entiteettejä, mahdollista pornoilua ja viittauksia radioaktiivisiin aineisiin. Soitan Supon aspaan.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Ja vielä pahemmaksi menee, kun tarkastelemme anagrammeja Turtiaisen puolueesta Valta Kuuluu Kansalle:

Kuuntelua Sulkavalla
Kuusten Lukua Lavalla
Salakuuntelu Kuvalla
Alkukuva Lastenlaulu
Kuulustelu Kanavalla
Kuuluvalle Alkusanat
Laukkunsa Valuutalle

Tässä on selvästi jokin vakoilusysteemi, jossa käytetään urkintatekniikkaa Suomen rajojen sisällä. Salainen aineisto viedään rajan yli Saimaan kanavaa pitkin, ja palkkio maksetaan käteisellä. Onpa juoni!
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Soitan Supon aspaan.
Ehdin jo pikaisesti soittaa aamulla Supon aspaan ja lähettivät minulle kuriiripostilla seuraavan äänitteen, jonka tulen alempana litteroimaan. Seuraava haastattelu on käyty VKK:n supersalaisessa mediabunkkerissa ja sain äänitteen tuosta haastattelusta. Mistä ja miten tuo haastattelu on nauhoitettu en voi paljastaa vaikka minut pakotettaisiin allekirjoittamaan VKK:n kannatuskortti tai että minut istutettaisiin juvalaisen punttisalin vinopenkkiin. Mutta sitten tuohon litterointiin. Haastattelijasta käytän lyhennetä H ja pandemian erikoistutkija, virologian emeritusprofessori, rokotespesialisti Turtiaisesta lyhennettä A.

H: Tervetuloa tänne Wärtsilän ammattikoulun jumppasaliin. Tänään vieraanani on Ano Turtiainen. Vastaatko seuraaviin kysymyksiin kahdella sanalla. Sopiiko näin?

A: Sopii.

A: Tai siis kyllä sopii

A: Eiku perkele

H: No nyt onnistui. Aloitetaan. Eli haastattelun teemana on Pandemia + Turtiainen

H: Painonne on lisääntynyt kuluvan vuoden aikana noin 10 grammaa eli saman verran kuin rokotteen paino, kuinka kommentoitte?
A: Dieetin Pintanaarmu

H: Yhä useampi ns. rokotekriittinen on sittemmin muuttanut kantaansa ja ottanut rokotuksen, kuinka luonnehtisitte tuota porukkaa?
A: Taipuneiden Rintama

H: Luotettavasta lähteestä olemme kuulleet, että naapurinne olisi antanut teille koronarokotuksen. Pitääkö väite paikkansa ja mihin se perustuu?
A: Naapurini Dementiat

H: Kutsutte valtamediaa "valemediaksi", mikä on teidän mielestänne luotettavin lähde uutisille?
A: Naapurimaiden Netti

H: Olette kautta linjan julistautuneet tiedevastaiseksi. Mihin tieteenalaan tulisi mielestänne suhtautua eniten kriittisesti?
A: Maantiede Puntariin

H: Lopuksi hieman kevyempi kysymys, mikä on paras palautumisjuoma rankan kyykkytreenin jälkeen ja nyt saa vastata vaikka kolmella sanalla?
A. Data Annin Umpierite

H: Kiitos vastauksistanne. Lopuksi kevennys. MItä tulee mieleenne sanoista Pandemia + Ano + Turtiainen?
A: Tuoreimpana Netin Nadia
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Ehdin jo pikaisesti soittaa aamulla Supon aspaan ja lähettivät minulle kuriiripostilla seuraavan äänitteen, jonka tulen alempana litteroimaan.
Saapa nähdä, tunnustaako VKK äänitteen aidoksi. Siellä jo puritaanien media varmasti jo miettii vastaiskua. Nyt eivät menneet tuossa kirjaimet kohdilleen, mutta kansa tietää kyllä.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
"Hei, olet soittanut Supoon. Mikäli haluat palvelua suomeksi, valitse 1. Om du..."

"Mikäli asiasi koskee terrorismia, valitse 1. Mikäli asiasi koskee poliittista suhmurointia tai virkamiesten lahjusepäilyjä, valitse 2. Muissa asioissa odata, niin yhdistämme sinut asiakaspalveluun."

"Kaikki asiakaspalvelijamme ovat juuri nyt varattuja. Soitamme sinulle myöhemmin takaisin. Yksi soitto riittää."
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
En tiedä auttaako mitään, mutta itse ainakin raportoin Anon profiilin twitterille. Toivottavasti puuttuvat.

Tein saman. Loin valetilin tuohon tarkoitukseen. Sotii toki arvojani vastaan, mutta minut kun oli estetty. Ano unohtaa, että tämä on nykyään somessa helppoa :D
 

MacRef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KuPS - elä laakase, naatittaan
Hitto noita Anon puheita on raskas kuunnella, kun se tuntuu hengästyvän puhuessaan. Oliko sillä joku sairaus, joka tuota aiheuttaa?
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Hitto noita Anon puheita on raskas kuunnella, kun se tuntuu hengästyvän puhuessaan. Oliko sillä joku sairaus, joka tuota aiheuttaa?

Voisin veikata samaa kuin sillä toisella tunnetulla roinanneella lihapäällä(Bull) eli paska aerobinen kunto.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jollain sairaudellahan ainakin perusteli sitä, miksi ei voi pitää maskia naamallaan.
 

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
Hitto noita Anon puheita on raskas kuunnella, kun se tuntuu hengästyvän puhuessaan. Oliko sillä joku sairaus, joka tuota aiheuttaa?
Noi lihapäät tuppaa hengästymään jo seisaalleennoususta, tuossa se seisoo jo minuuttitolkulla. Kynnyksen yli kipuaminen on jo aika kova fyysinen suoritus.
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Mitenkäs Suomessa suhtaudutaan vallankaappauksen suunnitteluun? Nyt tuo yksi kansanedustaja on julkisesti kertonut aloittavansa varjohallituksen kokoamisen.



Normaalin paasauksen jälkeen ilmoitus tulee videon lopussa.


Turtsi siis ihan avoimesti kertoo, että kokoaa varjohallitusta, jonka tehtävä on jälleenrakentaa Suomen valtio, koska piakkoin nykyhallitus "istuu odottamassa tuomiotaan". Lisäksi hän yllyttää muita kansanedustajia liittymään ilmeisesti valtion virallisen hallinnon syrjäyttävän varjohallituksen toimintaan. Minusta tuo kuulostaa vallankumouksen suunnittelulta, jota ei vaivauduta edes peittelemään mitenkään.

Toki voidaan olettaa, että Turtiaisen varsin hengästynyt ulosanti ei varmaan kovin isoja ihmisjoukkoja saa liikkeelle ja todellinen uhka yksittäisten innoitettujen vatipäiden mahdollisia iskuja lukuun ottamatta on varsin pieni. Mutta miten tuo nyt palstan lainoppineiden mielestä menee?

Valtiopetoshan määritellään laissa näin:


Joka tarkoituksenaan väkivaltaa käyttämällä tai sillä uhkaamalla tai siihen rinnastettavalla tavalla oikeudettomasti pakottamalla taikka valtiosääntöä rikkoen


1) kumota Suomen valtiosääntö tai muuttaa sitä taikka


2) muuttaa Suomen valtiojärjestystä

tekee teon, josta aiheutuu sanotun tarkoituksen toteutumisen vaara, on tuomittava valtiopetoksesta vankeuteen vähintään yhdeksi ja enintään kymmeneksi vuodeksi.


Valtiopetoksesta tuomitaan myös se, joka väkivaltaa käyttämällä tai sillä uhkaamalla syrjäyttää tai yrittää syrjäyttää tasavallan presidentin, valtioneuvoston tai eduskunnan taikka kokonaan tai osaksi estää tai yrittää estää niitä käyttämästä toimivaltaansa.
 

Realcowboy

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jokohan Anolla on iltalukemisena Edward Luttwakin Vallankaappauksen käsikirja (Coup d'État: A Practical Handbook). Löysin sen aikoinaan yhden opiskelija-asuntolan varaston siivouksessa, mutta se katosi.
Tosin kirjassa oli johtopäätöksenä, että poliittisesti vakaassa maassa vallankaappaus ei hevillä onnistu. Anon pitäisi odottaa sopivaa hetkeä, esimerkiksi hallitsematonta turvapaikanhakijoiden vyöryä maahan.
 

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
Poitsua treeneistä odotellessa oli aikaa päivän huumoripläjäykselle. Ja lupaavasti alkoikin... Arvoisat paikalla olijat jne. Koko eduskuntaryhmä oli läsnä kokouksessa eli Ano ja kameraa kannatteleva ständi. Tuli mieleen vanhat kunnon korpikommunistit pitämässä viimeisillä voimillaan vappupuheita tyhjällä torilla. Näillä toki kuulijakuntana oma eukko jos sattui olemaan vielä hengissä. Lapset oli älynneet muuttaa sen verran kauas että välttyivät paasaukselta.
 

Alba

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Packers, Ukraina
Pahasti jäänyt epäselväksi mistä rikoksesta nykyhallitus ollaan tuomitsemassa? Jotenkin tästä sekoilusta alkaa tulemaan Pekka Siitoin mieleen, eikä sitä välttämättä kannata kehuna ottaa. Erikoinen tyyppi.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Tuli mieleen vanhat kunnon korpikommunistit pitämässä viimeisillä voimillaan vappupuheita tyhjällä torilla. Näillä toki kuulijakuntana oma eukko jos sattui olemaan vielä hengissä. Lapset oli älynneet muuttaa sen verran kauas että välttyivät paasaukselta.

Aate se on, mikä tiellä pitää. Muistan, kun 20 vuotta takaperin (hitto, onko tuosta jo noin kauan aikaa?) ensimmäisen opiskelijawappuni aamuna heräsin Tampereen Hämeenkadun varrella opiskelukaverin kämpältä parin muunkin kaverin kanssa ulkoa kuuluvaan torvisoittoon. Siinä kulki pitkin Hämeenkatua kommunistien marssi. Soittokunnan lisäksi siellä oli pari lipunkantajaa ja peräti kaksi marssijaa. Ja nämäkin pitivät toisiinsa etäisyyttä - olisiko toinen ollut entisiä taistolaisia, ja toinen saarislaisia?

Tavallaan jopa kävi sääliksi, mutta tavallaan tunsin myös jonkinlaista arvostusta. Mutta kyllähän se ennen kaikkea huvitti.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Näin jotain unta Talebanista, että ne olisi jotenkin päässeet valtaan Puolassa ja olivat jollakin ihme sopimuksella Suomeenkin tulossa. Olisiko se uni tarkoittanutkin Ano Turtiaisen varjohallitusta?
 

puuntakaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ipa Ipandeerus
Voisiko joku ihan vakavasti kysyä Anolta julkisesti, että kun olet käyttänyt kaikenmaailman Sustanonia ja Anavaria ian reseptiä, niin ihanko oikeasti pidät Koronarokotteita niitä haitallisempana?
 
K

Kiekkokatsoja

Heh, Ano se taas piti hauskan puheenvuoron, juuri meneillään olevalla eduskunnan kyselytunnilla. On se tyyppi (hormoonimömmöistä?) Sekaisin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös