Mainos

Pleijareiden ekaa kierrosta; Tähdet ja Lumivyöry

  • 10 993
  • 83

M10

Jäsen
Dallas liikenteessä terveellä kokoonpanolla, kun silmävammasta kärsinyt Bill Guerin on palannut kokoonpanoon. Joukkue on antanut runkosarjan vikoissa peleissä lepovuoroja avainpelaajilleen. Coloradolta sivussa ainakin loppukauden ovat Väänänen, Konowalchuk ja Svatos. Pahoja menetyksiä Avalanchelle kaikki.

Maalivahtiosastolla molemmilla joukkueilla on kysymysmerkkejä ilmassa. Avsilla maalissa Theodore, jonka ura on tällä hetkellä aallonpohjassa. Otteiden pitäisi parantua runkosarjasta huomattavasti, jos Jose aikoo torjua Dallasin nurin. Starsin Turcolla paljon todisteltavaa pudotuspeleissä, joissa kanadalainen ei ole vielä koskaan päässyt loistamaan. Turcolla alla joka tapauksessa hyvä runkosarja (41 voittoa), joten kaikki ainekset hyviin pleijareihin on olemassa. Toivottavasti Marty ottaisi vähän rauhallisemmin näissä pelijareissa, eikä hankkisi joukkueelleen turhia jäähyjä tai mokailisi yltiöpäisesti avaus syöttöjensä kanssa.

Puolustuskalusto menee lievästi Dallasille. Zubov, Boucher, Klemm, Daley, Robidas ja Mitchell muodostavat pätevän kuusikon. Sitten siellä on myös yksi oululaisen hevibaarin omistaja. Puolustusta auttaa myös moni hyvä kahden suunnan hyökkääjä Dallasin joukkueessa. Brenden Morrow, Stu Barnes, Jere Lehtinen, Niko Kapanen, Mathias Tjärnqvist, Mike Modano...

Coloradolla Väänäsen kokoinen aukko pulustuksessa. Rob Blake pelaa niin paljon kuin haluaa ja Brisebois sekä Louhen Jykän kaveri J-M Liles säestävät. Sitten ovat vielä Brett Clark ja Karlis Skrastins. Ei vakuuta tämä osasto kamalasti.

Dallasilla laajempi arsenaali myös hyökkäysosastolla. Ykkösessä pelaavat varmuudella Modano ja Lehtinen. Laidassa viilettää ainakin aluksi J.Jokinen, mutta kuinka kauan? Se nähdään sitten. Kakkoskenttä Barnes-Arnott-Morrow on toiminut hyvin jo pitkään, joten siihen on turha koskea. Kolmosessa suomalaisväriä löytyy ainakin Miettinen ja Kapasen muodossa. Nelosessa äärimmäisen ärsyttävä Steve Ott ja Mathias Tjärnqvist. Sitten löytyy esim. Guerin, kenen paikka saattaa pian olla ykkösessä tai sitten kakkosessa Barnesin tilalla. Löytyvät myös Hagman, Stevenson ja Svoboda. Kovasti ketjujen muuttelusta pitävä Tippett saa sohlata noita miten tahtoo. Kunhan joukkue voittaa.

Coloradolla ikävä Svatosin maaleja. Vaikka kyseessä onkin tulokas, niin ison aukon jätti hyökkäykseen. Miehen muuten taklasi loppukaudeksi sivuun Jason Arnott. Joe Sakic ja Alex Tanguay ovat Avsin primusmoottorit hyökkäyksessä. Heitä säestävät salaa yli 60 pinnaa tehnyt Andrew Brunette sekä hiipunut Hejduk. Sitten olisi vielä jokaisen Dallas-fanin ikävöimä Pierre Turgeon ja hyvä voimahyökkääjä Laperriere. Loput ovatkin aika kädetöntä porukkaa. Coloradon hyökkäys on laadukkaampi kuin puolustus, mutta eipä noilla vielä kuuhun mennä. Toisaalta kuitenkin heillä on ottelusarjan paras pelaaja (Sakic) joukkueessaan, joten siinä mielessä puntit tasoittuvat.

Fyysisestä osastosta Dallasilla vastaavat Guerin, Arnott, Morrow, Stevenson, Ott, Mitchell sekä Boucher. Tämän lisäksi Dallasilla on joukkueessaan valtavasti luisteluvoimaa ja kestävyyttä.

Coloradon muskelimiehiä ovat May, Hinote, McCormick, Boughner, Laperriere sekä tietenkin Blake. Aika tasan menee mielestäni fyysisyys. Hitusen ehkä Avsille.

Joukkueiden välillä on tällä kaudella ollut ajoittain pientä kipinää (esim. Arnott <--> Hinote) joten hyvä sarja on varmasti odotettavissa. Coloradon miehet tietävät Marty Turcon temperamentin, joten häntä tullaan taatusti kuumentamaan tavalla tai toisella. Uskonkin, että Coloradon on pakko keksiä jotain tuollaista "pelin ulkopuolista", jos he aikovat sarjan nimiinsä viedä. Dallasin kotietu on esimerkiksi jo niin iso asia, etten usko Avsin voittavan kahta ottelua enempää.

Seuraa heitä:

Brenden Morrow: 65 pistettä ja 183 jäähyminuuttia runkosarjassa kerännyt Morrow on elämänsä kunnossa. Rob Blakella ja kumppaneilla on edessään kovia iltapuhteita pelatessaan tätä voimapussia vastaan.

Willie Mitchell: Legendaarisen #2:n selkäänsä saanut Mitchell ei pahemmin tilastoissa näy. Kyseessä on kuitenkin pelaajien keskuudessa arvostettu peruspuolustaja, jonka sijoittuminen kaukalossa on lähes täydellistä. Mitchell on Dallasin maalinedustan makuupaikkojen jakaja nro.1.

Joe Sakic: Ottelusarjan paras pelaaja. Colorado voittaa ja häviää legendaarisen kapteeninsa mukana.

Dan Hinote: Coloradon agitaattori/ärsyttäjä nro.1. Tulee tekemään kaikkensa, jotta saa Turcon, Modanon ja Jason Arnotin pois raiteiltaan henkisesti, että fyysisesti.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Heh, nyt pistit kyllä pohjat tuolla suomiotsikollasi.
Ihmettelin ensin että mistä hemmetistä täällä voidaan puhua ennenkuin tajusin asian.

Itse asiaan ei paljoa ole sanottavaa, kuten jo toisaalla sanoin; tasaista tullee varmasti olemaan.
 

RCY#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk, Dallas Stars, Habs, Liverpool, Suomi
Kiitos Morrow10 avauksesta. Se on sitten kunnon pelit alkamassa ja näyttää siltä, että tasainen taisto on tiedossa. Dallas oli runkosarjassa yksi liigan parhaista vierasjoukkueista (25 voittoa) ja tähän tukeutuen luotan siihen, että Tähdet tämän sarjan voittaa. Lisäksi Dallasin leveämpi ja tasaisempi materiaali on yksi voiton avaimista varsinkin puolustus on tähdillä parempi.

Samat teesit tulevat ratkaisemaan tämänkin sarjan, eli maalivahtipelin, ylivoiman toimivuus on arvossa arvaamattomassa. Colorado oli hitusen parempi runkosarjassa av:lla ja yv:lla tilastojen valossa, joten siinä on Dallasin kompastumisen yksi mahdollinen syy, jos tappio tulee.

Maalivahdit ei ole kumpikaan prosenteissa kauhean korkealla, mutta Turco oli voittava maalivahti ja se antaa ainakin itseluottamusta ja tsemppiä jatkoa ajatellen. Turco nyt ei ole mitenkään loistanut pleijareissa ja nyt on näytön paikka hänelläkin.

Suomalaisten suuri määrä antaa oman säväyksensä kyseiseen ottelupariin ja on mielenkiintoista nähdä miten kaverit jatkavat hyvin menneen runkosarjan jälkeen. Saa nähdä päästetäänkö riskialttiiksi kypsynyttä Niinimaata huseeraamaan laatikkoon vai annetaanko purra aitiossa tuppea. Jokisen toivoisi olevan lyönnissä myös pleijareissa hyvin sujuneen debyyttikauden jatkeeksi.

Tasainen sarja varmasti tulossa ja piinaava seitsemäs peli on mahdollinen. Se kumpi pystyy horjuttamaan ykösnyrkkejä paremmin ärsyttäen ja taklaten on vahvoilla, kun voittajaa ratkaistaan. Molemmilla löytyy tätä osastoa ihan tarpeeksi mm. nimet Morrow, Ott ja Hinote, May(ellei klenkka), Laperrier vastapuolella takaavat hikisiä iltoja ratkaisupelaajille. Go Stars Go!
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Morrow10 kirjoitti:
Joe Sakic: Ottelusarjan paras pelaaja. Colorado voittaa ja häviää legendaarisen kapteeninsa mukana.

Tässähän tämä lyhykäisyydessään on.

Mikäli Avs meinaa mennä pitkälle, kapteenin täytyy nostaa tasoaan runkosarjasta. Kaksi kertaa Sakic on ollut playoffeissa pysäyttämätön, nyt vaaditaan kolmatta.

Foppa ja Foote ovat poissa, joten Stars on selvä ennakkosuosikki. Maalivahdit ovat molemmilla aika vähäisillä näytöillä playoffien suhteen, mutta Turco on ollut tällä kaudella selvästi parempi kuin Theo tai Budaj.

Toivottavasti Lumivyöryä loppuun asti. Paras (=Avs) voittakoon.
 

TML

Jäsen
Erittäin mielenkiintoinen sarja missä jälleen luulen ettei tällä sijoitus erolla ole yhtään mitään väliä edes ennakkosuosikkeja katsoessa.

Dallas pelasi yllättävän hyvän runkosarjan. Ainakin minut joukkue yllätti täysin. Coloradon tiedettiin heikentyneen mutta hekin yllättivät minut.

Coloradolla on tasapainoinen hyökkäys jossa tuikkii tietenkin Hejduk, Tanguay ja Sakic. Nämä miehet ovat tärkeässä roolissa hyökkäyspäässä.
Pierre Turgeon ja Andrew Brunettea en oikein playoff pelaajina pidä joten heistä ei sen enempää. Dallasilla on taas heittää kaksi tasaisen hyvää maalin tekoon pystyvää kenttää.
Kolmos- ja neloskentät menevät kutakuinkin tasan.

Puolustuksen sanoin olevan selkeä heikkous Starsilla mutta olin melkolailla väärässä. Sergei Zubov johti puolustusta mahtavasti. Puolustus on kokenut mutta kiekon kanssa se ei häikäise Daleytä ja Zubovia lukuunottamatta.
Pelkästään Janne Niinimaa menettää kiekkoja enemmän kun Avsin pakit yhteensä, mutta myös Mitchell ja Boucher ovat enemmän fyysisiä miehiä kuin kiekollisia. Karkeita on nähty näiltäkavereilta.
Avsin puolustus on Lilesin ja Blaken varassa, mutta ihan kelpo kokonaisuutena. Tämäkin osasto melko tasan.

Suurin ero tulee maalivahti osastolla. Hosee, ja nuori Budaj vs. Turco. Turco on pelannut pleijareita useasti, joskaaan ei millään häikäisevällä menestyksellä. Turco kikkailee kiekon kanssa usein, ja maksaa usein maalin tai kaksi mutta on rauhoittunut kuulemien mukaan tällä kaudella ja pelannut hyvin. Suurimman virheen Avs teki vaihtaessaan Aesbischerin Theodoreen.

Colorado huutaa Footea, Aesbischeriä, sekä loukkaantuneena olevaa Konowalchukia.

Seitsemänteen otteluun mennään...... Voittajaksi... hmm.. hmhmh.... AVS!
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Viimeksi joukkueiden kohdatessa pudotuspeleissä (2004) Colorado hoiti homman helposti 4-1, mutta nyyt tilanne on toinen. Jo Avalanche-ketjuun kirjoitin että "Suoraan 0-4 putoaminen olisi pettymys, 1-4 alisuoriutumista, 2-4 odotettu tulos, 3-4 ylisuoritumista ja ensimmäisen pudotuspelikierroksen voittaminen suuri ja iloinen yllätys."

Suurin ongelma taitaa olla Avalanchen tolppien välissä. Sarjan lopussa Theodore peluutettiin ykkösvahdiksi, mutta jälki ei ole ollut kovinkaan vakuuttavaa. Ainoa voitto tuli Phoenixista ja silloinkin selän taakse livahti 4 kiekkoa. Se oli muuten Avsien ainoa voitto viidestä viimeisestä ottelusta.

Toinen heikkous on kunnollisen kakkosketjun puuttuminen. Denver Postin mukaan junnu Wojtech Wolski aloittaisi kakkosketjun keskellä. Laidoilla olisi Tanguay ja Laperriere. Ykkönen lienee muodossa Brunette - Sakic - Hejduk. Kolmosen keskellä aloittanee Brett McLean ja toisella laidalla Laaksonen. Sitä en osaa edes arvata miten Dan Hinote, Pierre Turgeon, Jim Dowd, Brad Richardson, Bob Boughner ja Cody McCormick sijoitellaan. Todennäköisesti hitain luistelija McCormick aloittaa katsomossa.

edit.

Rocky Mountain Newsissä kaksi viimeistä ketjua oli muodossa: Pierre Turgeon- Brad Richardson-Jim Dowd; Antti Laaksonen-Brett McLean-Dan Hinote

Pakistossa mentäneen viisikolla Blake - Brisebois- Skrastins- Liles - Brett Clark. Kuka sitten kuudentena pakkina onkin (tod. näk. Sauer), niin jääaikaa ei taida hirveästi irrota. Tietenkin valmentaja Q voi tehdä ihmeratkaisun ja komentaa jäälle farmista kutsutun Jeff Fingerin tai pääasiassa laidassa kauden pelanneen Bob Boughnerin, mutta enpä oikein usko.
 
Viimeksi muokattu:

eleven

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montréal Canadiens
Mielenkiintoista Habs-fanin näkökulmasta on nähdä syttyykö Theodore playoffeihin.. Voi hyvin syttyäkin! Silloin se on menoa Starsille. Saa nähdä pystyykö Jokinen pitämään paikkansa ykkösessä vai nouseeko tilalle esim. Guerin. Paljon ratkaisee sekin, pysyykö tuomarilinja samanlaisena kuin runkosarjassa... Silloin Starsilla mielestäni olisi hienoinen etulyöntiasema.
 

avs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
heikkik kirjoitti:
Suurin ongelma taitaa olla Avalanchen tolppien välissä. Sarjan lopussa Theodore peluutettiin ykkösvahdiksi, mutta jälki ei ole ollut kovinkaan vakuuttavaa. Ainoa voitto tuli Phoenixista ja silloinkin selän taakse livahti 4 kiekkoa.

Tästä olen otteluraportteja lukeneena eri mieltä. Calgaryllehan hävittiin vain 1-0 ja Edmonton-pelissäkin Joselle meni vain yksi helppo (kolmas maali), mutta mies torjui useita huipputilanteita. Kun nyt vain mies syttyisi pudotuspeleissä niin Coloradon maalintekotaidolla olisi mahdollisuuksia vaikka kuinka korkealle. Pakisto hiukkasen hirvittää kyllä. Myös Wolskin tulo mukaan on melko mielenkiintoinen temppu, onko mies pelannut junnuseurassaan (Brampton??) keskellä vai laitaa? Tehot olivat ilmeisesti aika kovat.
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
avs kirjoitti:
Tästä olen otteluraportteja lukeneena eri mieltä. Calgaryllehan hävittiin vain 1-0 ja Edmonton-pelissäkin Joselle meni vain yksi helppo (kolmas maali), mutta mies torjui useita huipputilanteita. Kun nyt vain mies syttyisi pudotuspeleissä niin Coloradon maalintekotaidolla olisi mahdollisuuksia vaikka kuinka korkealle. Pakisto hiukkasen hirvittää kyllä. Myös Wolskin tulo mukaan on melko mielenkiintoinen temppu, onko mies pelannut junnuseurassaan (Brampton??) keskellä vai laitaa? Tehot olivat ilmeisesti aika kovat.

Wolski on pelannut keskellä, ylivoimassa tainnut olla viivassa.

Huippuvahti ei päästä helppoja ratkaisuhetkillä ja Theodorelle maksetaan huippuvahdin palkkaa.
 

avs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
heikkik kirjoitti:
Huippuvahti ei päästä helppoja ratkaisuhetkillä ja Theodorelle maksetaan huippuvahdin palkkaa.

No, Theodorelle maksetaan liikaa, se lienee selvää. Mutta mielestäni Aebischer ei olisi ollut yhtään parempi vaihtoehto maalivahdiksi pudotuspeleihin. Tosin hiukan tuntuu siltä että tänä vuonna ei todellakaan ollut edes tarkoitus mennä loppuun saakka. Theossa haettiin kai vain tulevaa Franchise-mokkea. Ja mitä Avalanchessa pelattuihin peleihiin tulee niin on toki muistettava että mies oli loukkaantuneena ja ekat pelit oli kait aika kankeita. Yhteenveto: mielestäni Theo on pelannut Avalanchessa huomattavasti paremmin kuin Aebi Montrealissa.
 

M10

Jäsen
TML kirjoitti:
Mitchell ja Boucher ovat enemmän fyysisiä miehiä kuin kiekollisia. Karkeita on nähty näiltäkavereilta.

Väärin. Boucher on enemmän kiekollinen, kuin fyysinen, vaikka ajoittain kovaa taklaakin. Mitchellin hommat sen sijaan rajoittuvat tuohon "pleksin kautta ulos" -pelaamiseen.

Niin, jos ymmärsin tuon viimeisen lauseesi oikein, niin sanonpahan vaan, että liigasta ei löydykään sellaista puolustajaa jolle ei tulisi joskus karkeita virheitä. Mitchell ja Boucher kuuluvat niihin puolustajiin, joille virheitä tuossa Dallasin pakistossa tulee kenties vähiten.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Jotenkin tuntuu siltä että tämä sarja venyy seitsemänteen matsiin. Coloradon ja Dallasin väännöt ovat olleet tasaisia enkä näe tässä suurta materiaalieroa Starsin hyväksi. Theodore kokee hetkellisen uuden kevään ja pitää Avalanchea pinnalla, mutta seitsemännessä ottelussa kantti pettää Dallas matkaa jatkoon.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
En pitäisi ottelusarjaa lähelläkään mitään Starsin läpihuutojuttua, vaikka runkosarja paremmin Dallasilta menikin. Varsinkin, jos pelkkiä nimilistoja tuijottaa, niin saa olla aika lailla väritetyt lasit, jos meinaa joukkueiden välille eroja saada. Dallasilla on runkosarjoissa loistanut Turco, Coloradolla kokeneempi Theodore. Pakistossa Zubov, Boucher, Mitchell & Daley vievät isoimmat minuutit, mutta ei nelikko Blake, Liles, Brisebois & Skrastinskaan mikään kevyt nelikko ole. Hyökkäysketjuissa puolestaan Jokinen-Modano-Lehtinen kalpenevat Avalanchen Tanguay-Sakic-Hejduk -vitjalle, vaikka asiaa miten pyörittäisi. Kakkosketjussa on taas puolestaan etu Starsilla Morrow-Arnott-Barnesin myötä, jota vastaa Avsilla Brunette-Turgeon-(joku kolmantena lenkkinä?).

Mutta onneksi matseja ei ratkaistakaan paperilla tai kotitietokoneen näytöllä. Itse uskon, että Stars vie ottelusarjan nimenomaan neljisylinterisenä joukkueena, jossa jokaisella ketjulla on tärkeä roolinsa, mutta helpolla se ei tule.
 
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, Rosberg/Williams
5 peliä riittää

Outoa Martti Turkon aliarviointia täällä. Coloradohan on vain varjo parin vuoden takaisesta. Tuskin Denveriin tarvitsee montaa kertaa matkustaa.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Sitten kun Turco voittaa enemmän kuin yhden play off -sarjan urallaan, lupaan hehkuttaa häntä myös voittavana pudotuspelimaalivahtina. Ainoa vastapuolen maalivahti, jonka hän on "voittanut", on Tommy Salo. Ei ihan vielä meriitit siltä osin vakuuta. Sitä paitsi, sillä kaudella (2003) Dallasin puolustuksessa oli vielä kasassa Fantastic Four eli Sydor, Zubov, Hatcher & Matvichuk.
 

Mintsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Penguins, Ilves
Colorado johtaa ehkä jopa hieman yllättäen Dallasia 2-4 kahden erän jälkeen. Avs onnistui kääntämään 2 maalin tappioaseman turvallisen tuntuiseen kahden maalin johtoon. Loistavan OHL-kauden pelannut Wojtek Wolski on ensimmäisessä NHL pelissään tehnyt jo 1+1 tehot. Laukaukset ovat tähän mennessä menneet 23-9 vieraille!
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Dallas vaikuttaa olevan täysin unessa! No, hyvähän se sinänsä on, kun Dallas ei suosikkijoukkueisiini lukeudu (ei sen puoleen inhokkeihinkaan), ja ei ainakaan tarvitsisi MM-joukkueen tasosta sen jälkeen huolehtia. Jännä nähdä onko Turco päästänyt helppoja...

EDIT: Peli jo 2-5, se oli siinä. Wolskilla jo 1+2!!
 
Viimeksi muokattu:

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Oujee, 2-5.

Loistava alku, parempi kuin uskalsin edes toivoa. Erityisesti Wolski näyttäisi olevan pelipäällä. Avsin mahdollisuudet ovat juuri tässä, että Turco alkaa muistuttaa Josea Habs-paita päällä.

Denveriin päästään huonoimmillaankin tasatilanteesta ja se on vähintäänkin hyvä avaus tälle sarjalle. 0-2 kuulostaisi jo liian hyvältä...
 
Mintsu kirjoitti:
Loistavan OHL-kauden pelannut Wojtek Wolski on ensimmäisessä NHL pelissään tehnyt jo 1+1 tehot.

Wolski saalisti lopulta mainiot tehot 1+2. Sellainen korjaus, että ei tämä suinkaan Wolskin ensimmäinen NHL-peli ollut, ensimmäinen playoffs-ottelu kylläkin. Wolski pelasi alkukaudesta 9 peliä tehoilla 2+4 ja lähetettiin sitten takaisin OHL:ään kasvamaan korkoa. OHL:ssä syntyi mainiot tehot 47+81=128 vain 56 ottelussa.
 
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
Wolski on syntynyt Puolassa. Onko hän myös Puolan kansalainen?

Varmasti kuitenkin paras puolalaisperäinen kiekkoilija sitten Czerkawskin.
 
The Original Jags kirjoitti:
Wolski on syntynyt Puolassa. Onko hän myös Puolan kansalainen?

Varmasti kuitenkin paras puolalaisperäinen kiekkoilija sitten Czerkawskin.

Tietääkseni edustanut junioritasolla Kanadaa. Silti jännä yksityiskohta tämä hänen taustansa.
 

Pascal Lemoix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Se, kuka valehtelematta sanoo, että tiesi Wolskin ennen tätä iltaa, saakoon suuret aplodit. Coloradon voitto ja kotiedun riisto tuli ainakin minulle yllätyksenä, vaikkei tämä mihinkään johtaisikaan. Kyllä sitä väkisinkin ajattelee vieläkin, että Dallas tämän kuitenkin vie...
 

Cube

Jäsen
Pascal Lemoix kirjoitti:
Se, kuka valehtelematta sanoo, että tiesi Wolskin ennen tätä iltaa, saakoon suuret aplodit.
:)

Pahoin pelkään, että saat kätesi kipeiksi taputtaa, sillä Wolski on oikein hyvä prospect. Suurin osa NHL-puolen kirjoittajista on hänestä varmastikin vähintään kuullut. Se onkin sitten eri asia, että kuinka moni osasi odottaa kaverilta uran ensimmäisessä pleijaripelissä tuollaisia tehoja.. Kuitenkin kun muistetaan, että Wolski iski runkosarjassakin tosiaan 9 pelissä 6 pistettä, niin ei tämä esitys sentään ihan puskista tullut.

Vielä eilen illalla Wolski oli mielenkiintoinen pelaaja lähinnä ensi kautta ajatellen, mutta tämän pelin jälkeen jää jännityksellä seuraamaan saavatko hyvät otteet pudotuspeleissä välitöntä jatkoa seuraavissa tämän sarjan peleissä.

Wolski pelasi ilmeisesti pääosin Ian Laperrieren ja Alex Tanguayn kanssa? Ei ollenkaan huonompi ympäristö debytoida isoissa peleissä.
 

dtw!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Avalanche, hirvee intensiteetti
Pascal Lemoix kirjoitti:
Se, kuka valehtelematta sanoo, että tiesi Wolskin ennen tätä iltaa, saakoon suuret aplodit. Coloradon voitto ja kotiedun riisto tuli ainakin minulle yllätyksenä, vaikkei tämä mihinkään johtaisikaan. Kyllä sitä väkisinkin ajattelee vieläkin, että Dallas tämän kuitenkin vie...

\o

Tuli nuita Wolskin vähiä pelejä seurattua ihan mielenkiinnolla, on mies kuitenkin Coloradon organisaation tärkeimpiä prospekteja ja sentään ykköskierroksen varaus.

Itse peli näytti alkuun vähän synkältä, kun joka toinen kiekko tuntui menevän Theon selän taakse. Sen jälkeen alkoikin lumivyöry edetä. Avseilta muutama loistava oivallus hyökkäyksessä, ja Turco sai ihmetellä punalamppua useampaankin kertaan. Stars oli kieltämättä vaisu, mutta olisi mielestäni vähättelyä sanoa Avsin voittaneen pelkästään vastustajan huonouden takia. Coloradon puolustus skarppasi melkoisesti katastrofaalisen alun jälkeen.

Hiukan historiaa:
1999: Dallas won series 4-3
2000: Dallas won series 4-3
2004: Colorado won series 4-1

Dallas on joka kerta hävinnyt ensimmäisen ottelun, ja hyvää perinnettä ei katkaistu nytkään. Seuraavaan matsiin he tulevat taatusti valmiimpina kuin tähän, mutta voittoon vaadittavan tasonnousun on oltava melkoinen mikäli Avs pystyy pelaamaan yhtä tehokkaasti kuin tänään.

EDIT: Eivät kai kaikki vielä ole unohtaneet, että kuka Avsin tämän kauden nuorista runkopelaajista sai oikean näytönpaikan vasta pleijareissa? Toivottavasti Wolski saisi samanlaisen startin urakehitykselleen. :)
 
Viimeksi muokattu:

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Cube kirjoitti:
Wolski pelasi ilmeisesti pääosin Ian Laperrieren ja Alex Tanguayn kanssa? Ei ollenkaan huonompi ympäristö debytoida isoissa peleissä.

Shift chartista katselin, että Tanguay oli kentällä lähes aina samaan aikaan Wolskin kanssa. Kolmas lenkki ketjussa vaihteli, ekassa erässä Laperriere ja kahdessa viimeisessä Dowd tai Turgeon.

Avalanche on pelannut hyvän puolustuspelin, kun Dallas ei saanut aikaiseksi edes 20 vetoa kohti maalia / Theodorea.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös