Playoffs 2022 puolivälierät: TPS (4.) – HIFK (5.)

  • 144 241
  • 2 037

Sipilpe

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onnea Turkuun. Olitte maalivahdin verran parempia. Ansaitusti jatkoon.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
Olihan talkoot ja olisi mielellään katsonut vaikka muutaman ottelun lisää. Onnea Turkuun, piirun verran parempi ja jatkopaikka ansaittu.
 

Joona D

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Boston Bruins
Ei auta. Ryöstettyä kotietua ei olisi pitänyt menettää ja tietenkin runkosarja olisi jo pitänyt pelata paljon paremmin. Nämä on nähty satoja kertoja, kun vierasjengi hakee seiskapelissä tasoitusta ja ei se ikinä mene. Kyllä tämä olisi ollut hoidettavissa ja IFK jo väläytti suurta hienoa potentiaaliaan, mutta parempi voitti tiukan sarjan.

Ja mikä sarja olikaan! Pakko silti avoimesti sanoa, että olihan tuo turkulaisyleisön Innalalle viheltely oksettavaa ja noloa käytöstä polvitaklauksen jälkeen. Kuten myös Ahosen perusteeton vollottaminen, sekä Pärssisen katkoilla näkyvä mussutus. Kyllä siis vituttaa!

Mutta epätasapainoinen jengi IFK:lla ja maalivahtiongelmat siihen päälle.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: McK

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onnittelut TPS:lle jatkopaikasta. Meidän taaperrus loppui nyt tähän, ja ei se kyllä aivan liian aikaisin loppunut, kun koko kautta peilaa. Ihan ansaitusti TPS paremman alakerran ja etenkin veskapelin ansiosta jatkoon. TPS tarjosi tänään IFK:lle jäähyillä ja huonolla alulla avaimet jatkoon, mutta IFK ei niitä käyttänyt.

Ei se vanha sanonta turhaan sano, että keväällä voitetaan puolustamalla. TPS oli lopulta parempi puolustamaan kotonaan, ja omasi selvästi paremman veskan. Ja IFK ei missään vaiheessa kautta saanut tuosta hyökkäyskalustosta riittävästi irti. Lätkä oli onneksi pääosin viihdyttävää, ja tänäänkin oli koko 60min edestä viihdettä tarjolla.

PS. Vaikka Nurmi vaikuttaakin vahvasti leijalta pojalta, eikä EP:n mukaan ole koskaan, eikä tule koskaan missään joukkueessa edes varakapteenina toimimaan, niin erittäin kova pelimies kyseessä. Kun peli on käynnissä, pelaa kovaa ja erittäin sitkeästi, kuten tänään lopussa taisteli pari minuuttia putkeen. Kun pilli soi, virnuilee kuin 6v kakara, eli omaa agitaattorin ainesta leijan naamataulunsa vuoksi ;)
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Onnea Tepsille! Toista kautta putkeen syötitte meille tappion karvasta kalkkia. Toivottavasti pystytte viemään itkevän marsun Tapparalta mestaruuden. Hieno omien poikien varaan rakennettu jengi teillä.
 

Kake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Junior-Pelicans, Tamin Tribuuttiketju
Paljon Onnea Turkuun.
Puolet kokoonpanosta omia junnuja, isossa roolissa, hienoo duunii.
Ja se näkyy isona liekkinä, joka hetki tehdään kaikki mahdollinen oman jengin eteen.
Ehkä eräänä päivänä on samoin myös IFKssa.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Tolla rosterilla lomille, huhhuh. Mahtaa nakertaa.
No joo, ei tuo se varsinainen syy ole, että tiputtiin, vaan ettei parempaa irronnut. Aika vaikeaa oli nähdä juurikaan muuta menestystä kuin tämän sarjan voitto. Pelilliset puutteet liian suuria oikeisiin mestarisuosikkeihin verrattuna, ja maalivahtipeli oikeasti legendaarisen huonoa.
 

Knutsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kings
Kiitos IFK ja heidän henkiset kirjoittelijat tässä ketjussa! Taso ei ainakaan parane kun saadaan joku keskisuomalainen eläin vastaan seuraavaksi.
 

16.32.9

Jäsen
Suosikkijoukkue
En kong
Onneks olkoon Turkuun!

Ansaitusti jatkoon. Omaan silmään nousi yhtenä isona erona TPS puolustajien jatkuva kiekon edessä oleminen. Tänään ei pomppinu sisään blokeista.
 

Lahis

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Red Wings, Barcelona, AC Milan.
Seitsemän peliä kovaa taistelua ja TPS onnistui lopulta olemaan piirun verran tehokkaampi. Kiitos HIFK huikeasta sarjasta. Vaikka nyt vituttaa armottomasti, niin kyllä se siitä ajan mittaan helpottaa ja jos ei muu auta, niin kunnon kuuri kaljaa (ja jos oikein ahdistaa, niin voi väkevämpääkin ottaa) kyllä auttaa.

Kiitos vielä kerran HIFK! Ensi kaudella taas tavataan.
 

Maatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Pittsburgh Penguins
Hifki löi kovaa päälle ja antoi todella tasaisen vastuksen. Aivan kumpi vain olisi tästä voinut mennä jatkoon, mutta tällä erää Tepsi vei pidemmän korren. Kiitos kanssapalstalaisille, molempien seurojen edustajille. Ja ennen kaikkea kiitos TPS!
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kiitokset erittäin viihdyttävästä, tasaisesta ja tapahtumarikkaasta sarjasta! Melkoista tunteiden vuoristorataa oli ja välillä meinasi vähän läikähtää. Toivottavasti saadaan lisää keskinäisiä sarjoja, mieluiten ihan finaalissa asti lähivuosina!
 

Darumax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Hienoa TPS ja onnittelut myös! Kyllä tuota nippua arvostaa kun "junnut" pelaa ykkösketjussa ja muutenkin selvästi vähemmän euroja kiinni kuin vastustajalla oli. Nyt kun Jukurit tippui saatan jopa hypätä teidän kelkkaan, vaikka pelejä tuleekin enää katseltua enempi sivusilmällä.
 
Suosikkijoukkue
HPK
Oli hieno sarja seurata ilman värilaseja. Tepsi oli joukkueena parempi ja mielestäni ansaitusti jatkoon. HIFKin pelin taso heitteli aika paljon otteluiden sisällä ja vaikutti siltä, että pelitapa ei ollut selkeä kaikille.
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kiitos sarjasta. Aivan huikea sarja jonka kumpi vain olisi vienyt. Tepsiltä astui tärkeinmällä hetkellä jälleen kaksi omaa junioria. Tänä vuonna se oli Intonen ja Nurmi. Viime vuonna Viro.
 

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KKV
Onnittelut Turkuun, huikea sarja. Ja tässä kohtaa voi myöntää että Nurmi on juuri sellainen pelaaja josta pidän.

Hieno seura, hienot fanit. Samaa ei voi sanoa valmentajasta, joka vaikuttaa kähmäisten homopornoelokuvien tuottajalta.

Ensi vuonna taas kiitos!
 

Joe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalaiset joukkueet (jokerit on venäläinen)
TPS ansaitsi paikan jatkoon. HIFK:n pelissä tökki aivan liian moni juttu. HIFK sai aika paljon anteeksi sillä, että oli vain kiekolla pelatessaan todella hyvä. TPS oli nimenomaan parempi joukkue. Puolustitte paremmin ja tiiviimmin. Teillä oli myös parempi maalivahti.

Hieno sarja ja onnittelut jatkopaikasta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös