Playoffs 2021 puolivälierät: Lukko (1.) – Ilves (8.)

  • 46 819
  • 437

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
Näin ulkopuolisen kommenttina taas kyllä huvittavaa itkua, aina tappio sysätään viheltämättömän jäähyn syyksi :)

Et ole mitenkään ulkopuolinen. Tässä on käynyt ilmi että Tappara on joidenkin Ipafanien puolestakostaja. Jos käy väärin niin Tappara tulee ja hoitaa sitten.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
KooKoo oli parempi kuin Ilves ja olisi tänään voittanut Lukon. Samoin Tappara. Lukolla ollut hyvä tuuri yleisesti niin kuin tässä ensimmäisessä ottelussa. Noh... Onneksi se tuuri loppuu Lukollakin jossain vaiheessa.
En ymmärrä sinun logiikkaasi. Millään muulla ei ole väliä, kuin Lukon ja Ilveksen keskinäisillä nyt. Ainoa iso fakta tässä sarjassa on tällä hetkellä se, että Lukko voitti ja Ilves hävisi.

Toivon, että nämä viljelemäsi jossittelut täällä on spekulaatiota, eikä mene kiukuttelun puolelle. Ota nyt iisiä ja nauti vielä pari peliä.
 

Polvitaklaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Timo Koskelan pyydykset
Joo. Samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa. Kookoolla, Tapparalla tai millään muulla sarjan ulkopuolisella joukkueella tai aikaisemmilla otteluilla ei ole tässä mitään väliä. Parempi voittaa aina ja tänään se parempi oli Lukko.
 

BIGKING24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja Montreal
Vähemmän yllättäen ketju on täynnä paskaa. Toivoisin, että 0-sisältöinen länkytys jätettäisiin otteluseurantaketjuihin. Yritän omalta osaltani herättää edes jotain lukemisen arvoista keskustelua.

Ilves aloitti pelin selvästi pelisuunnitelman mukaisesti aktiivisella karvauksella. Lukolle ei annettu aikaa pysähtyä, vaan Ilves pakotti pelin kovatempoiseksi päästä päähän ralliksi. Seuraukset eivät kuitenkaan olleet Ilveksen kannalta toivotut: ylivoimahyökkäyksiä saikin Lukko, eikä Ilves. Tämä johtui siitä, että Lukon pelaajat pysyivät paremmin liikkeessä, säilyttivät valmiutensa puolustaa ja täyttivät kaistat alaspäin. Lukon viisikko oli luonnollisesti myös Ilveksen vastaavaa tiiviimpi, mikä tuskin tuli kenelläkään yllätyksenä.

Runkosarjassa Ilves ei pelännyt antaa ylivoimahyökkäyksiä omiin, koska luotettiin omaan kykyyn luistella vastustaja kiinni. Tänään siinä ei onnistuttu, ja kaiken kukkuraksi Ilves vaikutti todella väsyneeltä. Monen pelaajan luistelu oli kuin tervassa, ja jopa Suomi vaikutti piiputtavan lopussa.

Karu pettymys oli myös Ilveksen oman alueen puolustuspeli. KooKoota vastaan raju mankeli kestettiin erinomaisesti, mutta tänään merkkausvirheitä tuli varsinkin ensimmäisessä erässä liian paljon. Toki osansa on varmasti Lukon KooKoota paremmilla yksilöillä.

Lukko oli tänään pelin päällä koko ajan. Nopeat ja hitaat avaukset, kaikki tuntui toimivan. Ei Lukolla maalipaikkoja mitenkään älyttömästi ollut, mutta aina tarvittaessa tuntuivat luovan niitä melko vaivattomasti. Tiukoista lukemista huolimatta Lukko ei ollut vaikeuksissa missään vaiheessa. Ainoa paikka, missä Ilves sai Lukkoa horjutettua, oli Lukon siniviivan tuntumassa, missä Ilves sai useita katkoja.

Vaikea nähdä, millä taktisilla muutoksilla Ilves voisi tämän sarjan kääntää. Mutta on niitä isompiakin ihmeitä maailmassa nähty. Bussi parkkiin keskialueelle huomenna?

Ensinnäkin hyvää tekstiä.

Ilves oli ihan niin paha kuin odotin ja kuten mainitsit sen aktiivinen karvaus aiheutti välillä suuria ongelmia. Ilves, KooKoo ja Pelicans ovat jokainen pelityylillään saaneet Lukon pakit pulaan, monesti vaan se viimeinen naula on jäänyt lyömättä tai viimeinen potku potkaisematta(kuten nytkin, meidän onneksi).
Vastustajan keskialueen passiivinen trap on ollut Lukolle todella mieluinen taktiikka varsinkin jos ei pystytä pelaamaan oman maalin edustaa tosi tiiviisti, joten en usko, että Ilveksen siihen kannattaa lähteä.

Lukko pelasi about 30min hyvää kiekkoa ja toisen puolikkaan surffaili, jolloin Ilves näytti, ettei pelleily kannata. Peli oli siistiä ja sopivasti fyysistä, ettei tullut ylilyöntejä siis kaikin puolin hyvä peli tältä osin.

Tuo pointtisi että Suomi alkoi piiputtamaan pisti myös oman silmään ja pelin lopulla myös kaveri alkoi turhautumaan mielestäni, joka ei tietenkään auta omaa jengiä.
Tuo aktiivinen karvaus on melko rasittavaa taktiikkana, varsinkin Ilves ei hyötynyt siitä pitkien hyökkäysten muodossa oikein kertaakaan. Lukko sai kuitenkin kohtuu hyvin purettua tuon paineen, tosin välillä ne pakki-pakki syötöt olivat sitä luokkaa, että sydän nousi kurkun perälle.

Nyt kun pää on saatu auki niin odotan hiukan tarkempaa ja terävämpää Lukkoa toiseen otteluun, jolloin ei "anneta" vastustajalle siimaa ihan niin paljon kuin tässä ekassa matsissa.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tuo pointtisi että Suomi alkoi piiputtamaan pisti myös oman silmään ja pelin lopulla myös kaveri alkoi turhautumaan mielestäni, joka ei tietenkään auta omaa jengiä.

Suomen piiputtamiseen voi luonnollisesti vaikuttaa se, että vasemmalta laidalta ja alivoimamiehityksestä putosi Mieho pois ilmeisesten aivotärähdysoireiden vuoksi jo vartin pelin jälkeen. Suomen peliaika oli eilen yli 20 minuuttia eli kaikista kentällä olleista hyökkääjistä eniten.

Ilveksen kakkosketjulle jäi eniten parannettavaa. Se oli etenkin ottelun alussa jatkuvissa ongelmissa Lukon vastahyökkäyksissä, eikä etenkään sentteri Ikosen liike tunnu riittävän. Maccelli ja Järventie puolestaan eivät voi varastaa yhtään puolustusvelvoitteistaan. Jatkuviin merkkausvirheisiin ei ole varaa.

Ilveksen pitää löytää tämän päivän ottelun alkuun tarkkuutta ja huolellisuutta oman pään peliin, jollaista eilen nähtiin vasta oikeastaan toisen erän puolivälistä eteenpäin. Itse uskon kovatempoisen rallin olevan Ilvekselle parempi ratkaisu kuin keskialueen trap, mutta karvauspelaamista on syytä säätää järkevämmäksi. Mitä enemmän Lukko saa aikaa ja tilaa, sitä enemmän materiaaliero kääntyy sen eduksi.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Täällähän on playoff tunnelmaa. Koko ketju lähes lukukelvotonta itkemistä ja jatkoja pidetään toisessa ketjussa. Ja joku vielä sanoi, ettei tämän kauden pudotuspelit kiinnosta?

Katsotaan mikä on tulos päivän pelin jälkeen, jos jaksaisin itse pelistä kentällä kirjoittaa enemmän tänne. Ensimmäinen osa toi itselleni mieleen 2019 vuoden Tappara-sarjan. (Maali)Tilastollisesti tasainen peli, mutta kuitenkaan ei oikein missään vaiheessa ollut voittajasta epäselvyyttä, vaikka Ilves pelin tasoittikin. Jos Ilves haluaa jatkossa voittaa, niin paikkoja täytyy luoda karkeasti sanottuna n. puolet enemmän nykyisestä. Joka pelissä ei kuitenkaan niitä "ohhoh" maaleja tule useampaa.
 

Ratikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUPLAMESTARIT 2021 & Red wings & Stevie Y
Typerää vääntöä täällä molemmin puolin. Raskasta lukea.

Toivoisin ainakin meidän puolelta että pidettäisiin keskustelu asiallisena ja järkevänä.

Lukko oli niskan päällä, Ilves käytti harvat tilanteensa kliinisesti.

Ei tätä sarjaa ole vielä taputeltu suuntaan eikä toiseen.
 

John Deere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko , Vidilän työväenurheilijat VITU
Nämä peräkkäisten päivien pelit ei ole mielestäni ollut koskaan hyvä idea. Nyt kelkka on kääntynyt.
Lukko nappasi tärkeän voiton eilen ja siitä on hyvä jatkaa.
Uskoa luo lisää että voitto tuli suht normaalilla pelillä.
Ilves oli juuri niin sitkeä kuin odottelin, ei ole monesti nähty tällä kaudella että vastustaja tulee 3 maalin takaa rinnalle Raumalla tänä vuonna.
Ja siitä väitetystä ylimielisyydestä. Uskon että monella purkautuu se vuosien patoutuma että Lukko kuulemma aina sulaa joka kevät.
Mitään ette voita ja jos voitattekin niin tämä on vähintäänkin välikausi mallia korona.

Tämän päivän peliin voi lähteä huomattavasti pienemällä tressillä. Voitto on silti syytä raapia nyt viimeistään lopettaa se mailan puristus, oma peli kyllä kantaa.
Eilisen suurin yllätys oli Lehtisen vaisuus. Taitaa kokemattomuus vähän painaa mutta uskon että tänään palataan normaaliin muurimoodiin.
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Positiivisesti yllätyin siitä että kuinka siistiä peli loppujen lopuksi oli. Eli kamppailua oli, mutta se pysyi rehtinä, eikä varsinaisia telomisyrityksiä näkynyt ollenkaan. Ilveksen pelitavasta tuli jonkinverran mieleen RD-robottikiekko-v2.0. Toivottavasti sarja jatkuu viihdyttävänä
 

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Oli kyllä niin tuttua Lukkoa tältä kaudelta. Hienolla pelillä selvään johtoon, ei tapeta peliä lopullisesti ja päästetään vastustaja mukaan. Viime aikoina nämä ovat usein menneet jatkoajalle, nyt löytyi onneksi sen verran ryhtiä, että tasoituksen jälkeen alettiin taas pelata.

Tuossa 3 - 2 tilanteessa olin ihan varma, että Ilves tulee tasoihin. Ja sen verran pettymykset ovat selkäytimessä, että en jaksanut uskoa Lukon voittoon. Onneksi olin väärässä.

Huomisesta tulee Lukolle todella hankalaa, jos Ilves tekee ensimmäisen maalin. Tai jos peli on pitkään 0 - 0.
Ei ole helppoa paremmallekkaan noin vain iskeä sitä neljättä maalia vielä päälle. Sitäpaitsi.. Ilves on ihan hyvä joukkue sekin ja äärimmäisen sitkeä.
KooKoo tuli 1-4:stä 4-4:ään.. moni oli varma, että ohi menee.. ei mennyt.
Lukko johti 3-0 ja moni odotti pelin ratkenneen.. ei ollut vielä täysin selvää.
Meni lopulta miten meni, niin ylpeästi ja taistellen kaadutaan.
 

kyykäärme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Ei ole helppoa paremmallekkaan noin vain iskeä sitä neljättä maalia vielä päälle. Sitäpaitsi.. Ilves on ihan hyvä joukkue sekin ja äärimmäisen sitkeä.
KooKoo tuli 1-4:stä 4-4:ään.. moni oli varma, että ohi menee.. ei mennyt.
Lukko johti 3-0 ja moni odotti pelin ratkenneen.. ei ollut vielä täysin selvää.
Meni lopulta miten meni, niin ylpeästi ja taistellen kaadutaan.
Katsoin sitä jälkimmästä KooKoo-peliä ja olin kyllä ihan ihmeissäni, että Ilves pystyi sen vielä kääntämään. Sen verran yksipuoleista näytöstä oli vastustajalta pelin alku.

Jääkiekko on moments game, se on useasti nähty.
 

Peltinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Miten joku voi edes ehdottaa Ilvekselle passiivista puolustustaktiikkaa? Ihan käsittämätöntä. Kookoota vastaan sitä yritettiin ensimmäisen ottelun jälkeen eikä tulos ollut kaunista. Ei kaukalossa eikä tulostaululla. Mieluummin vauhdikkaasti päästä päähän omaa peliä ja rohkeaa hyökkäämistä. Ilves on parhaimmillaan suorissa hyökkäyksissä joten parasta olisi antaa pelin virrata reilusti ja kovalla tempolla ja taklauksia säästämättä. Toki fysiikka saattaa loppua koronatauon, Kookoo-pelien ja avainmiesten kovan kuorman takia, mutta ainakin sitten on jätetty kaikki kaukaloon. Peluutusta voisi vähän tasoittaa ja säästää Suomea erikoistilanteisiin ja loppuminuuteille.
 

se7en

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
Miten joku voi edes ehdottaa Ilvekselle passiivista puolustustaktiikkaa? Ihan käsittämätöntä.
No se mitä KooKoota vastaan yritettiin jäi mulle kyllä epäselväksi. Sen verran huonoa pelaamista se oli. Trapissa ensisijaisen tärkeää on täydellinen keskittyminen ja kaikkien sitoutuminen valittuun taktiikkaan. No, toki se on sitä muissakin taktiikoissa.

Joka tapauksessa eilen Ilves juoksi Lukon avauksien perässä yhdellä, kahdella tai maksimissaan kolmella pelaajalla. Samaan aikaan väli hyökkääjien ja puolustajien välillä kasvoi liian suureksi. Jos sinne mennään, on jokaiseen äijään iskettävä kiinni. Eikä se sitäpaitsi ole missään tilanteessa järkevää, jos vastustajalla on täysi kontrolli kiekkoon. Silloin ei kannata mennä oikeastaan missään tilanteessa. Täydellä kontrollilla tarkoitan tilannetta, jossa puolustajalla on kiekko hallussa, rintamasuunta kenttään päin ja muu joukkue ryhmittynyt hakemassa avausta. Mun mielestä tuossa kohtaa on ihan energian tuhlausta lähteä tökkimään. Eilen ottelun loppua kohden ei enää noihin lähdetty, vaan pelattiin järkevämmin.

Tänään Ilveksen on oltava henkisesti valmiimpi, fyysisesti valmiimpi ja ennen kaikkea järkevämpi joukkue kuin eilen. Myös järkevämpi kuin Lukko.

Playoffit on reagointia. Jos Myrrä ei kykene siihen, hävitään tää sarja suoraan 3-0.
 

Myyntimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Melkein nerokas idea ensin todeta että vastustajafanit ovat herkillä ja todeta siihen että minäpä todistan sen kertomalla vähän faktoja ja sitten todeta että no tuurin ja tuomarien takiahan tässä ollaan. Tätä peliä osaa pelata muutkin:D

Ehdottomasti samaa mieltä pelistä. Jos tuuri loppuu ja tuomarit alkaa viheltää oikeudenmukaisesti niin sarja kääntyy vielä.

Minusta ilveskirjoittajat ovat palstan fiksuinta väkeä heti porilaisten jälkeen. Katsokaa vaikka tätä ketjua.
Et taida olla penaalin terävintä kärkeä..
 

Dr.Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Detroit Red Wings, Caps, NO Saints
Miten joku voi edes ehdottaa Ilvekselle passiivista puolustustaktiikkaa? Ihan käsittämätöntä. Kookoota vastaan sitä yritettiin ensimmäisen ottelun jälkeen eikä tulos ollut kaunista. Ei kaukalossa eikä tulostaululla. Mieluummin vauhdikkaasti päästä päähän omaa peliä ja rohkeaa hyökkäämistä. Ilves on parhaimmillaan suorissa hyökkäyksissä joten parasta olisi antaa pelin virrata reilusti ja kovalla tempolla ja taklauksia säästämättä. Toki fysiikka saattaa loppua koronatauon, Kookoo-pelien ja avainmiesten kovan kuorman takia, mutta ainakin sitten on jätetty kaikki kaukaloon. Peluutusta voisi vähän tasoittaa ja säästää Suomea erikoistilanteisiin ja loppuminuuteille.
Jep jep.. Juuri näin. Ei toiminut KK vastaan, eikä taatusti toimi paremman rosterin omaavaa Lukkoa vastaan. Mielummin tosiaan hyvää hyökkäyspeliä, joka sekin on puolustamista. Pakit saa hengitysaikaa, kun kiekko välillä toisessa päässä. Ipan pakisto ei sovi oman pään viivystystaisteluun ollenkaan. Viisikko tiiviinä ja virheet pois, siinä se. Toki helpommin sanottu, kun tehty.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Valitettavasti Ilveksellä on tänään aikaslailla pakkovoiton paikka, jos unelmoivatkaan sarjavoitosta. Se peli mitä nähtiin Lukkoa vastaan runkosarjan lopulla + eilinen pelin kääntö, vaikka parasta Ilvestä tällä kaudella ollutkaan, on ne aseet jolla Lukko kaatuu.
 

-One-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Miten joku voi edes ehdottaa Ilvekselle passiivista puolustustaktiikkaa? Ihan käsittämätöntä. Kookoota vastaan sitä yritettiin ensimmäisen ottelun jälkeen eikä tulos ollut kaunista. Ei kaukalossa eikä tulostaululla. Mieluummin vauhdikkaasti päästä päähän omaa peliä ja rohkeaa hyökkäämistä. Ilves on parhaimmillaan suorissa hyökkäyksissä joten parasta olisi antaa pelin virrata reilusti ja kovalla tempolla ja taklauksia säästämättä. Toki fysiikka saattaa loppua koronatauon, Kookoo-pelien ja avainmiesten kovan kuorman takia, mutta ainakin sitten on jätetty kaikki kaukaloon. Peluutusta voisi vähän tasoittaa ja säästää Suomea erikoistilanteisiin ja loppuminuuteille.
Jep jep.. Juuri näin. Ei toiminut KK vastaan, eikä taatusti toimi paremman rosterin omaavaa Lukkoa vastaan. Mielummin tosiaan hyvää hyökkäyspeliä, joka sekin on puolustamista. Pakit saa hengitysaikaa, kun kiekko välillä toisessa päässä. Ipan pakisto ei sovi oman pään viivystystaisteluun ollenkaan. Viisikko tiiviinä ja virheet pois, siinä se. Toki helpommin sanottu, kun tehty.
Ei Ilves edes yrittänyt mitään bussia parkkeerata KooKoota vastaan. Eikä sen puoleen ole yrittänyt ketään muutakaan vastaan ainakaan Myrrän aikakaudella. Enkä tiedä, onko se järkevä ratkaisu nytkään. Mutta jotain tarttis tehrä. En millään jaksa uskoa, että eilisellä taktiikalla tulos on yhtään parempi tänään. Eilen pelin annettiin virrata vauhdikkaasti päästä päähän, ja parhaimmillaan oli Lukko eikä Ilves. Aggressiivisempaan karvaukseen en myöskään usko, sen verran väsyneeltä Ilves vaikutti eilen loppua kohden.

Jotain vastaavaa pitäisi keksiä, kuin Tapparaa vastaan muutama vuosi sitten käytetty tolppa-träp. Syvä keskialueen 3-2 träppi on ainakin joskus tällä kaudella toiminut Lukkoa vastaan: Rauman Lukko on ollut huikea, mutta sekin voidaan pysäyttää - ja näin se tapahtuu - Elmo-lehti
 

se7en

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
Jotain vastaavaa pitäisi keksiä, kuin Tapparaa vastaan muutama vuosi sitten käytetty tolppa-träp. Syvä keskialueen 3-2 träppi on ainakin joskus tällä kaudella toiminut Lukkoa vastaan: Rauman Lukko on ollut huikea, mutta sekin voidaan pysäyttää - ja näin se tapahtuu - Elmo-lehti
Olipa hyvä nosto tämä Elmo-lehden kirjoitus. Tukee oikeastaan omaa näkemystäni myöskin ja uskoisin myös sinun tarkoittaneen samaa kirjoituksissasi aiemmin.

Keskialueen trap yhdistettynä järkevään, tiiviiseen karvauspelaamiseen. Tuo tolppa-trap myös hyvä nosto ja ellen väärin muista, tuolloin valmennuksessa oli myös pelikirjanerona pidetty Olli Salo. Nyt kaivataan todella Myrrältä vastaavaa innovaatiota ja reagointia, mutta valitettavasti sellaista reagointia ei ole oikein koko kaudella nähty. Hidasta reagointia kyllä, mutta nopeaa ei.

Kyllä Lukkoa vastaan aseita on, muutenhan kaikki pelaisivat kiekottelutaktiikalla. Nyt Virralla on ollut ihan ylivertainen materiaali tuota toteuttamaan vrt. aiemmat yritykset. Lukko saattaa olla hyvä myös dump and chase -kiekossa, mutta se olisi kiva nähdä jos se sellaiseen joutuisi.
 

Offensiveside

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, La Vecchia Signora
Jos joku eilisenkin pelin ja jos vielä sen katsoi uskaltaa sanoa että Ilveksellä on mahdollisuus kääntää sarja passivoitumalla niin voi moro nääs!
Ihme kun ei pelaajien kätisyyttä aleta vaihtamaan, sauma on Ilveksellä jos saavat meidän pakeille kiireen ja se on vaikeaa, esim KooKoo oli tässä hyvä eli jatkuva paine 2 kahdella ylös ja keskialue tiiviinä nopealla käännöllä ( sen osaatte).
Voitte kertoa Myrrälle ja kysykää samalla mitä porkkanaöljyä naamaansa hieroo kun niin gomia rusketus.
Tuo olkoon ainut asiattomuus minulta ja pidetäänhän ketju siistinä, on tuuria, on viheltämättä jättämisiä ja viheltämisiä pelataan kuitenkin niitä pelejä mitä kaikki haluaa pelata ja jos joku jää viheltämättä niin playoff sarjan tulos kertoo kyllä jatkoon ansainneen joukkueen nimen AINA.
 

-One-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Keskialueen trap yhdistettynä järkevään, tiiviiseen karvauspelaamiseen. Tuo tolppa-trap myös hyvä nosto ja ellen väärin muista, tuolloin valmennuksessa oli myös pelikirjanerona pidetty Olli Salo. Nyt kaivataan todella Myrrältä vastaavaa innovaatiota ja reagointia, mutta valitettavasti sellaista reagointia ei ole oikein koko kaudella nähty. Hidasta reagointia kyllä, mutta nopeaa ei.
Jep. Oleellista on, että viisikko pysyy tiiviinä sekä karvatessa että keskialueella träpätessä. Väleihin ei saa päästä syöttämään, vaan Lukko pitää pakottaa muodon ulkopuolelle ja nostamaan jalalla. Eli jos kärkimies lähtee karvaamaan, silloin pitää koko viisikon nostaa ylös jotta välejä ei jää. Toinen iso asia on Kokkosen kirjoituksessaan nostama viisikon jatkuva liike, jotta Lukko ei pääse heittämällä keskialueen yli.

Vähän epäilen kyllä, että näin isojen taktisten muutosten tekeminen tässä ottelusumassa ei onnistuisi paremmaltakaan valmentajavelholta. Mutta yrittää pitää.
 

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Ensimmäinen kerta, kun Ilveksen valmentaja Myrrä avautuu näin...

– Kiekotonta pelaajaa ajettiin avauserässä suoraan päähän – eikä yksikään neljästä tuomarista nähnyt mitään. Mieho joutui jättämään homman siihen. En voi kommentoida enempää, kuinka hänelle kävi, Myrrä manasi.
 

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
Uskon että Ilves tulee vielä jahka keskittyy pelaamiseen eikä valittamiseen.

Laadukas joukkue kuitenkin.
 

Baloun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
Veikkaisin, että Myrrä ei nähnyt itse tilannetta vaan ainoastaan seurauksen. Ihan vahinkotörmäykseltä tuo omassa telkkarissani näytti.
En minäkään toki nyt syytä, että Skalicky tahalleen tuota teki, mutta se, että tuosta ei tullut edes jäähyä eikä edes mennyt tutkintaan niin se risoo.

jostain syystä vahinko näyttää olevan hyvä syy sille ettei tule jäähyä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös