Playoffs 2021 finaalit: Lukko (1.) – TPS (3.)

  • 115 963
  • 1 114

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Tässä sarjassa on tuomaroitu monella tavalla ja aiemmissa peleissä en tätä itkemistä ole ymmärtänyt. Nyt kuitenkin koko peli ratkesi tuomareiden toimintaan, lukko saanut tehdä kaukalossa mitä haluaa ja jäähyjä ei tule, kevyistäkin tilanteista vihelletty tepsille. Bonuksena vaikkakin niukat, mutta paitsiot kuitenkin molemmat ensimmäiset maalit, näistä tosin vaikea valittaa kun näitä ei voi haastaa ja tuskin vittuillaakseenkaan linjuri väärin näyttänyt. Päätuomareista ei ihan samaa uskalla sanoa, varovaisella arviolla lukolta pelin linjan mukaisia, tepsin jäähyihin peilaten jäänyt viheltämättä 5-8 jäähyä, ei tähän mennessä yhtäkään. Lukko ollut muissa peleissä parempi, tänään oli Tepsi ja ratkaisu pitäisi siirtyä vielä torstaille. Peliä toki vielä hetki jäljellä, jos tästä Tepsi voiton kairaa niin todellakin sen ansaitsee.

Niin noista Tepsin jäähyistä ei voi kyllä valittaa. Ihan hyvät vihellykset omasta mielestä, mutta samanlaisia jäänyt sitten viheltämättä eli linja ei ole pysynyt ja tuomaristo ei ole kyllä ollut sarjan tasolla.

Tuota arpomis tilannetta en edes viitsi kommentoida.
 

Co.

Jäsen
Se oli sellainen kausi, pieni helpotus että on vihdoinkin ohi. Onnittelut Raumalle ja isot sympatiat Turkuun, altavastaajana selkeää ennakkosuosikkia vastaan lähditte ja kunnialla selvisitte. Jospa ensi kaudella päästäisiin taas pelaamaan kunnolla, toivottavasti. TPS:n kannattajienkin kannattaa muistaa, että mestaruus maistuu varmasti silloin paremmalta kuin tällaisen kauden päätteeksi :)
 

Hanslankari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aktiivinen aloitteellinen rohkea sakki
Oli kyllä ylivoimaisesti paskimmat finaalit miesmuistiin. Kertoo varmaankin Lukon ylivoimasta.
 

Kaukalonreuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Njooh. Vähän välikauden makua tässä kaudessa liigankin osalta. Korona ja kaikki eikä edes hallille päässyt pudotuspelejä katsomaan. Voitettu hopea joka tapauksessa TPS:lle ja onnittelut Raumalle.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Co.

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Onnea Lukon kannattajille, nauttikaa ja juhlikaa.

Kiitos myös asiallisille otteluseuraajille.
 

Joseph

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onneksi olkoon koko Rauman Lukon organisaatiolle, faneille, ja etenkin Pekka Virralle. Vuosien projekti saa ansaitsemansa päätöksen. Olitte selkeästi paras joukkue, nauttikaa!

TPS-kannattajana en ole myöskään ollut hetkeen näin ylpeä omasta joukkueesta, kauden alussa lytätty joukkue ylisuoritti Raipen ja omien junnujen johdolla, ja venyi tosipeleissä aivan maksimiin. Tällä kertaa se ei vain riittänyt kovaa vastustajaa vastaan.
 

apsi71

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kaapo Kakko
Onnittelut lukolle ja kaikille faneille. Kahden kauden paras joukkue saa nyt palkinnon. Älkää antako koronakauden himmentää tämän arvoa. Mestaruus on aina mestaruus. Hattu päästä. Hyvää kesää kaikille!
 

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Onnittelut Pekka Virralle, ja joukkueelle. Myös Sahlstedtille, ja muille jotka tätä projektia ovat rakentaneet. Monta vuotta tarkoituksenhakuista kehitystä, joka kulminoitui kahden edellisen vuoden ajan suvereenisti Liigaa hallinneeseen joukkueeseen. Ja kruunu etenkin Pekka Virralle, hieno mies.

Raumaa, Lukkoa ja raumalaisia en onnittele.
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Joo kyllähän Lukko oli aivan jäätävän kova. Ei ihan riittänyt TPSn tuhkimotarina.
 

12961

Jäsen
Onnittelut Raumalle! Pelillisesti kolme ekaa peliä olitte vahvoja eikä tänäänkään tainnut voittajasta epäselvää olla?

Yllättävän vähän vituttaa kun luovutin tepsin puolesta jo eilen. Ja tulihan tossa pelin aikana sit tökittyä first ever alle parin golfkierroskin.
 

Forn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New Jersey Devils
Onnittelut Raumalle! Lukko oli kliinisen hyvä, ei ollut Tepsillä mahdollisuutta. Tepsi pärjäsi hyvin Pelsuja ja Hifkiä vastaan kovalla karvauksella, mutta Lukko osasi joka kerta syötellä ulos karvauksen alta.

Hienoa, että Raumalla saadaan nostella viimein kannua. Ilahduttaa myös, että Pekka Virta sai viimein sen mestaruuden. Ensi vuonna taas uudestaan!
 

ipe_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Odotus on ohi! Nyt juhlitaan! Kiitos Lukko!

Kiitos myös kaikille onnitteluista!
TPS teki näistä finaaleista oikean taistelun, ei ollut mikään heittosakki, vaan oikea taistelijajoukkue.
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onnittelut Lukolle, Peksille ja raumalaisille kauanodotetusta mestaruudesta! Täysin ansaittu voitto sekä tämän sarjan että viimeisen 1,5 vuoden suorituksilla.

Vaikka nyt on takki tyhjä niin helvetin ylpeä olen omasta jengistä. Itsekin dumasin Raipen täysin ennen kauden alkua, en olisi ikinä uskonut että finaaleissa pelataan! Uskomaton kausi ja itse lasken tämän voitetuksi hopeaksi. Nyt oli vaan niin kova vastustaja että ihan siihen kirkkaimpaan asti upea tarina ei kantanut.

Hyvää duunia molemmilla myös A-junnuissa ja muutenkin näyttäisi olevan pullat hyvin uunissa että en ihmettelisi jos vielä lähivuosina kohdattaisiin näissä merkeissä uudestaan.
 

Risa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SoJy vuodesta-61, Jokerit 1972-2013; 2022, Україна
Onnittelut ilmeisen ansaitusta Jääkiekon Suomen Mestaruudesta 2020-21 kaikille Lukkolaisille!!!

Liigan pelejä en seurannut ennen pudotuspelejä, en seurannut itseasiassa seuralätkää ollenkaan kuluneena kautena, entinen suosikki kun pelaa missä pelaa... Raumalla tehty jo pitkään hyvää duunia lätkän parissa ja seuraa olen Ässien ohella sympannut. Nyt ei tarvii selitellä, vain juhlia!!! Onnittelut!!!
 

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Paljon onnea Lukko! Tämän te olette ansainnut jos kukaan! Tepsillä ei vaan riittäny.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös